Κουζίνα

Τα σύγχρονα ψυγεία δοκιμάζονται – τι δεν μπορούν πραγματικά να κάνουν;

Φρούτα Φρούτα Λαχανικά Οφέλη

Φωτογραφία: Konstantin Yoganov

Σήμερα, τα σύγχρονα ψυγεία είναι πολυλειτουργικές συσκευές που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του νοικοκυριού. Είτε ψύχεται, είτε παγώνει είτε αποθηκεύεται – κυριαρχούν σε όλες τις εργασίες χωρίς προβλήματα. Αλλά ποιο ψυγείο είναι το καλύτερο για τη δική σας κουζίνα? Πολλά θεμέλια συγκρίνουν τις διαφορετικές μάρκες. Τελικά, αυτό βοηθά επίσης τον τελικό χρήστη, επειδή οι λίστες ψυγείων στη δοκιμή δίνουν μια σαφή ιδέα για σημαντικά κριτήρια και χρήσιμες λειτουργίες.

Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή 

Σχεδιασμός σχεδιασμού συσκευών ψυγείου

Φωτογραφία: Kasia Bialasiewicz

Η σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών ψυγείων βασίζεται στα ακόλουθα σημαντικά κριτήρια:

– κατανάλωση ενέργειας

– Αποθηκευτικός χώρος και εγκαταστάσεις αποθήκευσης

– ψύξη

– Πάγωμα

Ένας πόντος μπόνους απονέμεται συχνά για απλούς χειρισμούς. Οι συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας με καλές ιδιότητες ψύξης είναι κατάλληλες τόσο για μεγάλες οικογένειες όσο και για άτομα μεμονωμένα άτομα. Από τη μία πλευρά, οι καταψύκτες εξοικονομούν χώρο και, από την άλλη πλευρά, έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Χάρη στη λεγόμενη λειτουργία χαμηλού παγετού, σχηματίζεται λιγότερος πάγος στο ψυγείο και η απόψυξη είναι λιγότερο απαραίτητη.

Refυγεία με χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες

Λειτουργία ψυγείο Bosch μοντέρνα κουζίνα

Φωτογραφία: Arsel

Οι οικογένειες με παιδιά εκτιμούν ιδιαίτερα τη δυνατότητα τοποθέτησης των ψυγείων. Οι κατασκευαστές προσφέρουν όλο και πιο ευέλικτες παραλλαγές για επιφάνειες αποθήκευσης που προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες. Αντικείμενα από μικρά δοχεία έως μεγάλα μπουκάλια μπορούν να αποθηκευτούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα βρίσκουν τη θέση τους – ειδικά συρτάρια σχεδιάζονται επίσης για ευαίσθητα τρόφιμα όπως φρούτα ή λαχανικά. Η εσωτερική τεχνολογία ψύξης βοηθάει ώστε αυτά τα διαμερίσματα να μην κρυώσουν πολύ για να διατηρήσουν τα λαχανικά ή τα φρούτα φρέσκα για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εμφάνιση του ψυγείου παίζει επίσης ρόλο. Η τάση είναι σαφής – το ψυγείο χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και ουδέτερα χρώματα. Το λευκό χρώμα υποχωρεί · αντίθετα, το ασημί και το μαύρο χρώμα είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε, μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή σε κόκκινο ή μπλε χρώμα.

Οι ειδικοί στο Robert Bosch Hausgeräte γνωρίζουν ακριβώς ποια κριτήρια παίζουν ρόλο στην επιλογή – μετά τη σύγκριση διαφορετικών ψυγείων, η Stiftung Warentest δήλωσε ότι το ψυγείο KGE39AI40 ήταν ο νικητής της δοκιμής μαζί με δύο άλλες συσκευές. Αλλά και όλοι οι άλλοι Chυγεία και καταψύκτες της Bosch πείσουν με την καλή ποιότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.

Οι σύγχρονες συσκευές κουζίνας – πολυλειτουργικές και κομψές

σχήμα ψυγείο ασημί χρώμα

Φωτογραφία: Ljupco Smokovski

Κουζίνα με ψυγείο σε μεταλλική εμφάνιση

προϋπολογισμός επιλογής κριτηρίων σύγχρονων ψυγείων

Φωτογραφία: Alta C.