Κουζίνα

Μικρή κουζίνα – φρέσκες και συναρπαστικές ιδέες σχεδιασμού

πράσινο πάγκο κουζίνας μοντέρνο σχέδιο

Εάν έχετε ένα μικρή κουζίνα τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχέδιο. Πολλοί κατασκευαστές επίπλων προσφέρουν στις μέρες μας επιπλέον σχεδιαστικές λύσεις για μικρούς χώρους. Ας ελπίσουμε ότι οι προτάσεις μας θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα ζεστό και πρακτικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Μικρή κουζίνα – χρησιμοποιήστε τον χώρο με σύνεση

πρακτικό-μικρό-κουζίνα-μοντέρνο σχέδιο

Ενας μικρή κουζίνα Είναι αρκετά δύσκολο να το ρυθμίσετε, ειδικά επειδή πρέπει να βρείτε το σωστό μέρος για όλες τις συσκευές κουζίνας. Η λύση είναι απλή – εγκαταστήστε μια αρθρωτή κουζίνα. Φτιάξτε πολλά ντουλάπια σε δύο τοιχώματα το πολύ και αφήστε τον μικρότερο τοίχο ανοιχτό, ώστε να διακοσμήσετε εκεί αργότερα. Επιλέξτε ένα ανοιχτό χρώμα τοίχου. Διατηρήστε το συνδυασμό χρωμάτων απλό. Τα ανοιχτά χρώματα και οι λαμπερές επιφάνειες κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Μια καλή οργάνωση των ράφια και των αποθηκευτικών χώρων μπορεί να αποφύγει να χρειάζεται να κρατάτε συνεχώς αρκετά ντουλάπια ανοιχτά. Ο καλός φωτισμός βελτιστοποιεί το χώρο – τα φώτα πάνω από την περιοχή μαγειρέματος είναι απαραίτητα, ειδικά επειδή οι μικρές κουζίνες είναι βασικά πιο σκοτεινές. Κρεμαστό φωτιστικό στο κέντρο του δωματίου μπορεί να χρησιμεύσει ως έμφαση. Διαφανείς ανοιχτόχρωμες κουρτίνες, ή στην καλύτερη περίπτωση – καμία κουρτίνα δεν θα φέρει περισσότερο ηλιακό φως στην κουζίνα.

Μικρή κουζίνα – μεγάλη πρόκληση

μικρό-κόκκινο-κουζίνα-μοντέρνο σχέδιο

Είναι έξυπνη ιδέα να τοποθετήσετε έναν μικρό πάγκο εργασίας πάνω στα ντουλάπια, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο μεγαλύτερος δυνατός χώρος μαγειρέματος. Οι πάγκοι από ανοξείδωτο ατσάλι ή μάρμαρο είναι οι καλύτερες επιλογές – θα αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι επίσης εύκολο στη φροντίδα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λάβετε υπόψη εάν τα ντουλάπια βάσης θα αντέξουν το βάρος. ο μικρή κουζίνα Πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να φαίνεται άνετο και ελκυστικό – τα μοντέρνα υλικά μπορούν επίσης να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα εάν έχετε επιλέξει το σωστό συνδυασμό χρωμάτων. Για παράδειγμα, ένας συνδυασμός πράσινου και λευκού είναι πολύ κατάλληλος. Στην κουζίνα, μπορείτε να προσθέσετε καθρέφτες με πλακάκια για να κάνετε την κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη. Το ξύλο είναι επίσης ένα καλό υλικό για τον πάγκο της κουζίνας – τουλάχιστον πρέπει να είναι βερνικωμένο.

Μοντέρνο πράσινο χρώμα στην κουζίνα

μοντέρνα-κουζίνα-κομψός-φωτισμός

Μικρή ασπρόμαυρη κουζίνα

μικρή κουζίνα σε σχήμα U

Σύγχρονες πρακτικές μονάδες κουζίνας

όμορφο-μαύρο-γυαλιστερό-κουζίνα-μοντέρνο σχέδιο

Ρουστίκ ντουλάπια κουζίνας

μικρό-μαύρο-άσπρο-κουζίνα-ρουστίκ

Μικρή οικογενειακή κουζίνα με ενδιαφέρον σχέδιο

μικρή-οικογενειακή-κουζίνα-μαύρο-ταφλέ

Φωτεινά χρώματα στη μικρή κουζίνα

μικρή-κίτρινη-κουζίνα

100 ακόμη ιδέες για την κουζίνα