Κουζίνα

Αρθρωτή κουζίνα και νέα έπιπλα κουζίνας

Μοντέρνα-κουζίνα-αρθρωτή-κουζίνα-έπιπλα-ψυγείο

Αναζητήστε φθηνές αλλά υψηλής ποιότητας κουζίνες που θα ταιριάζουν όμορφα στο μικρό σας χώρο με την άβολη θέση μιας σόμπας και μιας στήλης? Αρθρωτή κουζίνα – είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η παραγγελία σε ένα μόνο έργο είναι πολύ δαπανηρή, καθώς όλα τα στοιχεία μιας τέτοιας κουζίνας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για εσάς.

Μοντέρνα σπονδυλωτή κουζίνα με ξύλινη σχεδίαση

Μοντέρνο-αρθρωτό-κουζίνα-ξύλο-σχέδιο

Τελειωμένη μικρή κουζίνα στο αρθρωτές κουζίνες δεν είναι μόνο πολύ φθηνότερο σε τιμή, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται όχι λιγότερο εντυπωσιακό και κομψό στην κουζίνα σας. Ειδικά όταν οι σύγχρονοι κατασκευαστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον καταναλωτή οποιοδήποτε σχέδιο των προϊόντων τους, από κλασικό έως δημοκρατικό μοντέρνο.

Αρθρωτά κλασικά έπιπλα κουζίνας με πράσινα ντουλάπια κουζίνας

Αρθρωτή-κλασική-κουζίνα-έπιπλα-πράσινη-κουζίνα-ντουλάπια

ο αρθρωτή κουζίνα διατίθεται σε πολλές παραλλαγές! Είναι πρακτικό να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι είδους ντουλάπια, ράφια, πλακάκια τοίχου και πάγκους εργασίας θέλετε στην κουζίνα σας: αποφασίστε και επιλέξτε. Επιπλέον, οι κατασκευαστές προσπαθούν να λύσουν όλα τα υπάρχοντα προβλήματα σε αυτό το δωμάτιο: μια μικρή περιοχή, ένα ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και άλλες οικιακές συσκευές.

αρθρωτή κουζίνα από την Comprex

αρθρωτή-κουζίνα-σύνθετη

Όλα όσα χρειάζεστε για μια γωνιακή κουζίνα. Εναπόκειται σε εσάς να αλλάξετε το υλικό για την πρόσοψη, να ρυθμίσετε το ύψος των ντουλαπιών και των πάγκων και να αντικαταστήσετε τις λαβές στις πόρτες και τα συρτάρια.

αρθρωτή κουζίνα με λαμπερό κίτρινο σχέδιο  

σπονδυλωτό-κουζίνα-λαμπερό-σχέδιο-κίτρινο

αρθρωτή κουζίνα με κόκκινα ντουλάπια κουζίνας

αρθρωτή-κουζίνα-κόκκινη-κουζίνα-ντουλάπια