Κουζίνα

Στιγμιότυπα των μοντέρνων κουζινών από το SALVARANI

στρογγυλή κουζίνα-νησί-μαύρο-άσπρο-σαλβαράνι

Οι SALVARANI είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς σχεδιαστές μεταξύ του ιταλικού κοινού και των θαυμαστών του μοντέρνο σχέδιο κουζίνας. Η ομάδα SALVARANI αποτελείται από πολλούς πλοιάρχους που προτιμούν την πρωτοτυπία και την ομορφιά από τη συμπαγή και την απλότητα στις σύγχρονες σύγχρονες κουζίνες. Έτσι, αν μόλις συναντήσατε αυτό το άρθρο, μην διστάσετε. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε αυτά τα εντυπωσιακά έργα και θα εκπλαγείτε από τον σχεδιασμό και το πραγματικό στυλ τους.

Οι σύγχρονες κουζίνες από το Salvarani – λαμπερό σχέδιο με νησί μαγειρικής

λαμπερή-κουζίνα-μαγειρική-νησί-σαλβαράνι

Ολα μοντέρνες κουζίνες από SALVARANI είναι επιπλωμένα με τα δικά τους έπιπλα. Εκτός από τους καλύτερους σχεδιαστές από μοντέρνες κουζίνες, Οι SALVARANI είναι επίσης κατασκευαστές των καλύτερων επίπλων στην Ευρώπη. Και ίσως και στον κόσμο. Η εταιρεία παράγει συνήθως ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες με ενδιαφέροντα μοτίβα και ασυνήθιστη κατασκευή. Τα ντουλάπια κουζίνας και οι πάγκοι εργασίας SALVARANI είναι σταθερά και λειτουργικά για περιποίηση και τακτοποίηση.

Σύγχρονες κουζίνες με κυριαρχία από ανοξείδωτο ατσάλι από τη SALVARANI

Μοντέρνα-κουζίνα-ανοξείδωτο-ατσάλι-κυριαρχία-SALVARANI

ο μοντέρνες κουζίνες από το SALVARANI είναι κυρίως ασπρόμαυρα. Οι σχεδιαστές αυτού του ιταλικού στούντιο είναι πραγματικοί λάτρεις της αντίθεσης στο εσωτερικό σχέδιο. Επιφάνειες όπως το δάπεδο, η οροφή και οι τοίχοι είναι συνήθως απλές και ουδέτερες στο χρώμα και τα υλικά. Αλλά τα επιπλέον στοιχεία μέσα τις σύγχρονες κουζίνες τους προσθέστε μερικές εκκεντρικές πινελιές – πολυέλαιοι εμπροσθοφυλακής, βάζα αντίκες ή κεραμικές πλάκες ή ακόμη και μια ikebana.

Αντίθεση από ανοξείδωτο χάλυβα και ξύλο

μοντέρνα-κουζίνα-αντίθεση-ανοξείδωτο-ατσάλι-ξύλο-σαλβαράνι

Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες έχουν μεγάλη σημασία για ΣΑΛΒΑΡΑΝΙ, όταν πρόκειται για το μοντέρνες κουζίνες πάει. Εκτός από την κατασκευή και την παροχή των πιο άνετων και φιλικών προς το περιβάλλον επίπλων, η εταιρεία είναι πάντα καλά ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις στις συσκευές και τα αξεσουάρ κουζίνας. Οι Ιταλοί σχεδιαστές τα φέρνουν όλα κάτω από μια στέγη στη δική τους μοντέρνες κουζίνες και έτσι η τέλεια κουζίνα γίνεται πραγματικότητα.

Υπηρέτρια

μοντέρνα κουζίνα με ξύλινη σχεδίαση από τον Salvarani

μοντέρνα-κουζίνα-ξύλο-σχέδιο-σαλβαράνι

Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας από το SALVARANI

Μοντέρνα-έπιπλα κουζίνας-SALVARANI

Σχεδιασμός κουζίνας με καρυδιά της Salvarani

κουζίνα-σχέδιο-καρυδιά-σαλβαράνι

λευκά ντουλάπια κουζίνας και πάγκος κουζίνας από σκούρο ξύλο

λευκό-κουζίνα-ντουλάπια-κουζίνα-πάγκος-σκούρο-ξύλο

μοντέρνα-κουζίνα-κρασί-κόκκινο-σαλβαράνι

μοντέρνο-όλο-γκρι-κουζίνα-σαλβαράνι

Άλλες 100 ιδέες για την κουζίνα