Διακόσμηση & γιορτές

16 ιδέες παιχνιδιών βόμβας νερού για παιδιά ή πάρτι στην πισίνα το καλοκαίρι

Προτάσεις παιχνιδιών με βόμβες νερού για διασκεδαστικά πάρτι στην πισίνα και το καλοκαίρι

Είτε πρόκειται για πάρτι στην πισίνα, είτε για πάρτι στον κήπο είτε για ένα απλό καλοκαιρινό απόγευμα – οι βόμβες νερού είναι πάντα κατάλληλες και εξασφαλίζουν μεγάλη διασκέδαση. Τα παιδιά ιδιαίτερα διασκεδάζουν στον αγώνα νερού και αφήνουν τον ατμό στη διαδικασία. Αλλά όχι μόνο τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνίδια με βόμβες νερού. Ακόμα και το παιδί σε κάθε ενήλικα λαχταρά κρυφά να παίξει με βόμβες νερού. Τότε τι περιμένεις; Πηγαίνετε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό χρεώσεων βάθους και ξεκινήστε αμέσως – με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αλλά μην νομίζετε ότι μόνο οι μάχες με το νερό είναι δυνατές. Αντίθετα, πολλά άλλα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν με βόμβες νερού. Και σήμερα έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με δημιουργικές και αστείες ιδέες για εσάς. Έτσι θα έχετε αρκετές επιλογές για όλο το καλοκαίρι. Απλά επιλέξτε οποιοδήποτε παιχνίδι βόμβας νερού και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει. Ενώ μερικά είναι πιο κατάλληλα ως παιχνίδια με νερό για παιδιά, άλλα μπορούν επίσης να επιλεγούν για ενήλικες ή να παίξουν μαζί.

Παιχνίδι βόμβες νερού – λάκτισμα μπαλονιών νερού

Τα παιχνίδια με βόμβες νερού είναι άφθονα και διασκεδαστικά

Αυτό το παιχνίδι βόμβας νερού προετοιμάζεται αρκετά γρήγορα και εύκολα. Απλά γεμίστε πολλά μπαλόνια με νερό, δέστε τα και απλώστε τα στο πάτωμα. Τώρα πρέπει να προσπαθήσετε να το πατήσετε. Ισχύει το εξής: όσο πιο γεμάτα είναι τα μπαλόνια, τόσο πιο εύκολο είναι να σκάσουν. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι βόμβας νερού όπου δύο άτομα ή ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Και οι δύο πλευρές παίρνουν ισάριθμα αερόστατα και όποιος τα σκάσει όλα πρώτα κερδίζει. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε σκόπιμα μερικά μπαλόνια λιγότερο και να τα επισημάνετε με κουκκίδες. Αυτές οι πιο δύσκολες χρεώσεις βάθους θα σας κερδίσουν περισσότερους πόντους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μπαλόνια σε δεδομένο χρόνο.

Πιάσε και ρίξε

Παιχνίδι ρίψης και αλίευσης βόμβων νερού για παιδιά και ενήλικες

Δύο ομάδες σχηματίζονται για αυτό το παιχνίδι φόρτισης βάθους. Σε κάθε ομάδα δίνονται δύο μπολ πλυσίματος (ή άλλα μεγάλα δοχεία), το ένα άδειο και το άλλο γεμάτο με πολλές βόμβες νερού. Και οι δύο ομάδες παρατάσσονται σε απόσταση τουλάχιστον 9 μέτρων η μία από την άλλη. Τα όρια μπορούν να επισημανθούν για να είναι πιο εύκολο να τηρηθούν. Τώρα ο αγώνας για το νερό μπορεί να ξεκινήσει. Κάθε ομάδα ρίχνει τις βόμβες στην άλλη, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσπαθήσει να πιάσει με ασφάλεια την αντίπαλη ομάδα. Αυτά συλλέγονται στο άδειο μπολ και δεν πρέπει να πεταχτούν ξανά. Όποιος έχει τα περισσότερα μπαλόνια στο μπολ στο τέλος κερδίζει το παιχνίδι.

Αγώνας σε κύκλο

Το καλοκαίρι κάθε παιχνίδι βόμβας νερού είναι κατάλληλο για αναζωογόνηση στη ζέστη

Αν ψάχνετε για απλά παιχνίδια με νερό που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτό το παιχνίδι με βόμβες νερού. Για αυτό σχηματίζετε ομάδες από δύο παίκτες ο καθένας, οι οποίοι πρέπει να κρατούν ένα μπαλόνι νερού μεταξύ τους στο ύψος του στομάχου. Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να περπατήσουν έναν προκαθορισμένο κύκλο (ή ένα ίσιο τέντωμα εάν ένας κύκλος δεν είναι δυνατός) χωρίς να βοηθήσουν τον εαυτό τους με τα χέρια τους. Εάν το μπαλόνι σπάσει ενώ τρέχετε, παίρνετε ένα νέο και πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από τη γραμμή εκκίνησης. Εάν πέσει, μπορείτε να το πάρετε ξανά, αλλά πρέπει επίσης να ξεκινήσετε από την αρχή. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, πολλές ομάδες μπορούν να αγωνιστούν ταυτόχρονα ή μεμονωμένα και σταματάτε τον χρόνο και στη συνέχεια μετράτε ποιος έχει φέρει τα περισσότερα μπαλόνια με ασφάλεια στον τερματισμό. Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης κατάλληλο για την παραλία.

Παιχνίδια πάρτι στην πισίνα για παιδιά και ενήλικες – παίζοντας με τα πόδια σας

Τα παιχνίδια με τις βόμβες νερού μπορούν επίσης να παιχτούν σε πάρτι ενηλίκων

Πολύ γέλιο και μεγάλη διασκέδαση είναι εγγυημένα με αυτό το παιχνίδι βόμβας νερού. Δημιουργούνται δύο ομάδες. Όλοι οι παίκτες κάθονται στη σειρά ο ένας δίπλα στον άλλο και αντιμετωπίζουν την αντίπαλη ομάδα. Κάθε ομάδα λαμβάνει ίσο αριθμό φορτίων βάθους στο ένα άκρο της σειράς και ένα άδειο δοχείο στο άλλο άκρο, και το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει. Ορίστε μια συγκεκριμένη ώρα (π.χ. 2 ή 3 λεπτά). Ο πρώτος παίκτης στη σειρά παίρνει ένα μπαλόνι νερού από το δοχείο και το τοποθετεί στα πόδια του. Με τη βοήθεια των ποδιών, αυτό στη συνέχεια τοποθετείται στα πόδια του επόμενου παίκτη και ούτω καθεξής. Ο τελευταίος παίκτης τοποθετεί τη βόμβα στο άδειο δοχείο. Όποιος έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μπαλόνια νερού στο τέλος κερδίζει το παιχνίδι πάρτι.

Αγώνας Πετσέτας

Ιδέα παιχνιδιού με βόμβες νερού για ενήλικες και παιδιά και για πάρτι ή Σαββατοκύριακο

Συνδυάστε δύο ομάδες. Δύο παίκτες από κάθε ομάδα ανταγωνίζονται πάντα μεταξύ τους ταυτόχρονα. Κάθε ομάδα λαμβάνει ισάριθμες χρεώσεις βάθους και μια πετσέτα που οι δύο παίκτες κάθε ομάδας πρέπει να κρατούν στο ένα άκρο. Ένας άλλος παίκτης (ή ο διαιτητής) τοποθετεί ένα μπαλόνι στη μέση και ο αγώνας μπορεί να ξεκινήσει. Οι δύο παίκτες πρέπει τώρα να τρέξουν σε μια προκαθορισμένη τοποθεσία και να επιστρέψουν ξανά χωρίς να σκάσει η βόμβα. Μόλις επιστρέψετε στην αρχή, αλλάξτε τα με τους δύο επόμενους παίκτες. Όποιος φέρνει πρώτα όλα τα μπαλόνια στη γραμμή τερματισμού κερδίζει. Για ενήλικες και μεγαλύτερα παιδιά, μπορούν επίσης να δημιουργηθούν μικρά εμπόδια, όπως ένα σκαμπό που πρέπει να ανεβείτε ή ένα μπαρ limbo από το οποίο πρέπει να περπατήσετε και ούτω καθεξής. Βεβαιωθείτε ότι το έδαφος δεν είναι ολισθηρό καθώς υπάρχει πολύ τρέξιμο.

Καυτή πατάτα

Το Hot Potato Water Bomb Game είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό από το πρωτότυπο

Στην κλασική παραλλαγή, η μουσική μπαίνει επίσης στο παιχνίδι. Η βόμβα νερού είναι η καυτή πατάτα και πετάγεται από τον έναν παίκτη στον άλλο. Ο παίκτης που ρίχνει θα πρέπει να φωνάξει το όνομα του παίκτη που πρόκειται να πιάσει. Εάν η “πατάτα” πέσει στο έδαφος, πρέπει να τη μαζέψει ο παίκτης με το όνομα και να την ρίξει. Η φόρτιση βάθους συνεχίζει να ρίχνεται μέχρι να σταματήσει η μουσική. Όποιος έχει τότε την «πατάτα» στο χέρι έχει καεί και αποβάλλεται. Το ίδιο ισχύει αν σκάσει το μπαλόνι. Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό εάν κάνετε μια μικρή τρύπα στο μπαλόνι με μια βελόνα πριν το γεμίσετε με νερό. Στη συνέχεια, από τη μια πλευρά το νερό εκτοξεύεται από αυτό και γίνεται πιο δύσκολο να μην το σκάσετε όταν το πιάσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε τη μουσική σε αυτό το παιχνίδι με βόμβες νερού και απλώς να ρίξετε εκείνους που σκάνε το μπαλόνι. Αλλά για να μην αργήσει αυτό, πρέπει να γεμίσουν λίγο περισσότερο.

Οι βόμβες νερού παίζουν με τη μύτη σας

Ιδέες παιχνιδιού για όλη την οικογένεια και τους φίλους το καλοκαίρι

Αυτό το παιχνίδι βόμβας νερού εξηγείται εύκολα. Οι βόμβες πρέπει να τυλιχτούν από τη γραμμή εκκίνησης στη γραμμή τερματισμού, χρησιμοποιώντας μόνο τη μύτη. Φυσικά, κερδίζει όποιος είναι πιο γρήγορος. Αυτή η ιδέα παιχνιδιού μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με ομάδες.

Παιχνίδια με μπαλόνια και πιρούνια νερού

Παιχνίδια για παιδικό πάρτι ή πάρτι στην πισίνα με μπαλόνια γεμάτα νερό

Και πάλι, αυτό είναι ένα παιχνίδι αγώνων που απαιτεί δύο (ή περισσότερες) ομάδες. Στον πρώτο παίκτη κάθε ομάδας δίνονται δύο διχάλες για να ισορροπήσουν ένα μπαλόνι νερού. Το μπαλόνι μπορεί να κρατηθεί μόνο με τα πιρούνια. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τρέξει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, να γυρίσει και να τρέξει πίσω στη γραμμή εκκίνησης, όπου τα πιρούνια και το μπαλόνι περνούν στον επόμενο παίκτη. Εάν η φόρτιση βάθους σκάσει στην πορεία, πρέπει να επιστρέψετε στην αρχή και να ξεκινήσετε από την αρχή. Νικήτρια είναι η ομάδα της οποίας οι παίκτες έκαναν πρώτο γύρο.

Καθαρός αφρός ξυρίσματος

Παίζοντας με το νερό στον κήπο με ιδέες για μικρούς και μεγάλους

Χρειάζεστε δύο μπάλες, μια βάση πάνω στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν οι μπάλες χωρίς να κυλήσουν, αφρός ξυρίσματος και φυσικά βόμβες νερού. Στη συνέχεια, οι μπάλες ψεκάζονται άφθονα με κρέμα ξυρίσματος και τοποθετούνται στη βάση. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού βομβαρδισμού νερού είναι να ρίξει τα μπαλόνια στις μπάλες και να χρησιμοποιήσει το νερό για να ξεπλύνει τον αφρό ξυρίσματος. Για το σκοπό αυτό, κάθε ομάδα λαμβάνει μια μπάλα και πολλές χρεώσεις βάθους. Όποιος καθάρισε πρώτα την μπάλα του είναι ο νικητής.

Ολισθηρό παιχνίδι ρίψης

Ρίψη παιχνιδιού με μπαλόνια νερού για ομάδες δύο ατόμων

Όλοι επιλέγουν έναν σύντροφο. Και τα δύο αντικρίζουν το ένα το άλλο (έτσι σχηματίζονται δύο σειρές) και πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με υγρό σαπούνι ή πλυντήριο πιάτων. Στη συνέχεια ρίχνουν ένα μπαλόνι νερού, το οποίο είναι αρκετά περίπλοκο λόγω του σαπουνιού. Όποιος σκάσει ένα μπαλόνι αποβάλλεται. Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα ζευγάρια μετακινούνται ένα βήμα πιο μακριά και ρίχνονται ξανά. Έτσι συνεχίζεται το παιχνίδι με τις βόμβες νερού μέχρι να μείνει μόνο ένα ζευγάρι. Μετά από κάθε ρίψη, οι παίκτες πρέπει να απομακρυνθούν ένα ή περισσότερα βήματα ο ένας από τον άλλο.

Διαγωνισμός βομβαρδισμού με ρίψεις νερού

Πολύχρωμη γιρλάντα από μπαλόνια νερού για παιχνίδι με βόμβες νερού πινιάτα

Αυτό γίνεται για να καθοριστεί ποιος μπορεί να πετάξει πιο μακριά. Ορίστε μια γραμμή από την οποία θα μεταδίδετε. Ένας διαιτητής στέκεται στην άλλη πλευρά και παρακολουθεί πού προσγειώνεται η φόρτιση βάθους. Στη συνέχεια, το σημείο επισημαίνεται ως επιθυμητό (π.χ. με κώνους). Μια άλλη επιλογή είναι η δημιουργία διαφορετικών στόχων που πρέπει να επιτευχθούν. Or μπορείτε να ρυθμίσετε έναν πίνακα με τελείες. Όλοι λαμβάνουν έναν συγκεκριμένο αριθμό ρίψεων και συλλέγουν πόντους. Το παιχνίδι με τη βόμβα νερού κερδίζει αν συγκεντρώσετε τους περισσότερους πόντους.

Περάστε τη βόμβα νερού με το πηγούνι σας

Το να κλωτσάς τα μπαλόνια νερού είναι πολύ δημοφιλές, όπως και το να κυλάς μπαλόνια νερού με τη μύτη σου

Ένα δύσκολο αλλά και πολύ αστείο έργο είναι να περάσετε ένα μπαλόνι νερού κάτω από το πηγούνι στον επόμενο παίκτη. Για να το κάνετε αυτό, σχηματίστε δύο ομάδες. Οι πρώτοι παίκτες κάθε ομάδας σφίγγουν το μπαλόνι με το σήμα εκκίνησης ανάμεσα στο πηγούνι και το λαιμό τους και στη συνέχεια πρέπει να το περάσουν στον επόμενο παίκτη, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους. Ο δεύτερος παίκτης παίρνει το μπαλόνι με το πηγούνι του και ούτω καθεξής. Εάν η βόμβα σκάσει, μια νέα ξεκινά από την αρχή. Η ομάδα που ήταν η πρώτη που πέρασε ένα αερόστατο στον τελευταίο παίκτη της ομάδας κερδίζει το παιχνίδι με τις βόμβες νερού.

Χορεύοντας μια καρέκλα διαφορετικά

Κορίτσι και αγόρι παίζουν στον κήπο σε ένα πάρτι

Η αρχή αυτού του παιχνιδιού με βόμβες νερού είναι παρόμοια με το δημοφιλές παιχνίδι πάρτι “καρέκλα χορού”, εκτός από το ότι δεν απαιτούνται καρέκλες. Αντ ‘αυτού, μοιράζονται μπαλόνια νερού στο γκαζόν – ένα λιγότερο από τον αριθμό των παικτών που παίζουν (π.χ. 10 παίκτες = 9 βόμβες νερού). Τώρα παίζεται μουσική και οι παίκτες πρέπει να τρέχουν σε κύκλο γύρω από τα μπαλόνια ενώ παίζει η μουσική. Μόλις σταματήσει η μουσική, όλοι πρέπει να προσπαθήσουν να πιάσουν ένα μπαλόνι. Αυτός που δεν πήρε ένα έχει 10 δευτερόλεπτα για να κρυφτεί ή να φύγει τρέχοντας πριν οι άλλοι του ρίξουν τις χρεώσεις βάθους.

Ποπ μπαλόνια με τους γλουτούς σας

Αγοράστε ένα εξάρτημα για γρήγορη πλήρωση βόμβων νερού

Δύο ομάδες λαμβάνουν η κάθε μία ισάριθμες χρεώσεις βάθους για αυτό το παιχνίδι φόρτισης βάθους. Μόλις δοθεί το σήμα εκκίνησης, οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να σκάσουν όλα τα μπαλόνια με τους γλουτούς τους. Τα χέρια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να κρατούν το μπαλόνι νερού, αλλά το πολύ για να το φέρουν πίσω και να το τοποθετήσουν εάν έχει κυλήσει πολύ μακριά. Η ομάδα που σκάει πιο γρήγορα όλα τα μπαλόνια κερδίζει.

Παιχνίδι μαντεύματος

Πάρτε πολλές βόμβες νερού και η διασκέδαση στον κήπο μπορεί να ξεκινήσει

Για αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι εικασίας, επιλέγεται ένας παίκτης που πρέπει να βρει ένα αντικείμενο, ένα άτομο, ένα ζώο ή κάτι παρόμοιο. Για να αποτρέψει την απάτη, πρέπει να γράψει τι σκέφτεται ή να το δώσει σε έναν διαιτητή. Ο παίκτης λαμβάνει επίσης ένα δοχείο γεμάτο φορτίσεις βάθους. Τώρα αρχίζουν οι άλλες ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο, το οποίο μπορεί να απαντηθεί με “ναι” ή “όχι” (π.χ. “Είναι ζώο;”, “Είναι το αντικείμενο στρογγυλό;”, “Είναι το άτομο αθλητής;” Και ούτω καθεξής Περαιτέρω). Για κάθε ερώτηση που απαντάται με “όχι”, οι παίκτες που κάνουν την ερώτηση ρίχνονται μια βόμβα νερού. Εάν η απάντηση είναι “ναι”, θα γλιτώσουν ξανά.

Αρχικό βόλεϊ ως παιχνίδια βόμβας νερού

Ιδέα για παιχνίδι βόλεϊ με βόμβες νερού και πετσέτες

Δημιουργείται ένα δίχτυ βόλεϊ για αυτό το παιχνίδι βομβαρδισμού με νερό. Δημιουργούνται δύο ομάδες, ο αριθμός των παικτών σε κάθε ομάδα πρέπει να είναι ζυγός, έτσι ώστε να μπορούν να σχηματιστούν ζευγάρια. Σε κάθε ζευγάρι δίνεται μια πετσέτα που κρατιέται από τα άκρα. Δώστε επίσης σε κάθε ομάδα ένα δοχείο γεμάτο χρεώσεις βάθους. Ο διαιτητής τοποθετεί τώρα ένα μπαλόνι νερού σε μία από τις τεντωμένες πετσέτες. Οι δύο παίκτες πρέπει στη συνέχεια να πετάξουν το μπαλόνι πάνω από το δίχτυ και προς την άλλη ομάδα. Η άλλη ομάδα πρέπει να πιάσει ξανά τη βόμβα με μια πετσέτα και να την πετάξει ξανά πίσω. Συνεχίζετε να παίζετε έτσι έως ότου το μπαλόνι είτε πέσει στο έδαφος είτε σκάσει. Στη συνέχεια, η αντίπαλη ομάδα παίρνει έναν βαθμό και το παιχνίδι συνεχίζεται με νέο μπαλόνι. Είναι καλύτερο να παίξετε το παιχνίδι βόμβας νερού έως και 21 πόντους, όπως και στο πραγματικό βόλεϊ.