Διακόσμηση & γιορτές

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο: 18 πρακτικές ιδέες δώρων για την έναρξη του σχολείου

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο μίνι καροτσάκια-όλα-σχολεία-πράγματα-πίσω στο σχολείο

Οι καλοκαιρινές διακοπές σιγά σιγά τελειώνουν και η έναρξη του σχολείου χτυπάει την πόρτα. Μαθητές όλων των ηλικιών προετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, ειδικά όσοι ξεκινούν το σχολείο. Για να κάνουν τη μέρα τους πιο αξέχαστη, γίνεται συχνά πάρτι και Δώρα για εγγραφή στο σχολείο ετοιμάζονται. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε πρακτικές και πρωτότυπες ιδέες δώρων για εγγραφή στο σχολείο, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο για αρχάριους σχολείου

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο παιδί-βιβλία γυμναστικής-μολυβοθήκες-σχολικά πράγματα-μήλο

Για όσους ξεκινούν το σχολείο, τα δώρα για εγγραφή στο σχολείο είναι απαραίτητα. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι μόλις αρχίζουν να μαθαίνουν να διαβάζουν, μπορείτε να τους δώσετε τα κατάλληλα βιβλία για τους πρώτους αναγνώστες. Συνήθως γράφονται απλά και περιέχουν πολλές εικόνες που είναι πολύ δημοφιλείς στα μικρά. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως ο άβακας για επιστροφή στο σχολείο εξακολουθούν να είναι μια κατάλληλη ιδέα δώρου.

Πρακτικά δώρα για εγγραφή στο σχολείο

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο μπλε-τσάντα-σχολείο-πράγματα-σχολείο-αρχάριος-ιδέα

Εάν θέλετε να δώσετε ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο για την έναρξη του σχολείου, τότε σίγουρα έχετε δίκιο με μια τσάντα. Ένας νέος σχολικός φάκελος για σχολικά είδη είναι επίσης κατάλληλος για μεγαλύτερους μαθητές δημοτικού που θέλουν επίσης να γιορτάσουν την έναρξη του σχολείου.

50 συγχαρητήρια για την εγγραφή στο σχολείο και λόγια για την έναρξη του σχολείου

Φτιάξτε σχολικούς κώνους για εγγραφή στο σχολείο – οδηγίες και ιδέες

Δώρα βάπτισης: ιδέες για κάθε ηλικιακή ομάδα, φύλο & οι γονείς

Ιδέες δώρων για εγγραφή στο σχολείο – προμηθευτείτε τα απαραίτητα σχολικά είδη

Δώρα για εγγραφή στο σχολείο σχολείο-πράγματα-γραφή-ζωγραφική-συρραπτικό-γόμα-πυξίδες

Νέα υλικά γραφής, όπως στυλό, στυλό, γόμα και παρόμοια σχολικά είδη, θεωρούνται κατάλληλα δώρα για την έναρξη του σχολείου. Ωστόσο, έτσι ώστε το παιδί να μην λαμβάνει δώρα ταυτόχρονα με την εγγραφή στο σχολείο και τελικά να έχει περιττή ποσότητα σχολικών ειδών, οι δωρητές θα πρέπει να συζητήσουν τις ιδέες τους με τους γονείς εκ των προτέρων. Θα ήταν επίσης εντάξει να λάβουμε υπόψη τις επιθυμίες των παιδιών για να δώσουμε πραγματικά χρήσιμα δώρα.

Tinker ένα χρονοδιάγραμμα ως δώρο

Τα δώρα για εγγραφή στο σχολείο κάνουν το δικό σας εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα

Κάθε μαθητής χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα για να συνηθίσει στην καθημερινή σχολική ζωή όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μπορείτε είτε να αγοράσετε το χρονοδιάγραμμα είτε, κατά προτίμηση, να το φτιάξετε μόνοι σας. Ένας πίνακας κιμωλίας στο σπίτι είναι επίσης κατάλληλος για αυτό, στον οποίο το παιδί μπορεί επίσης να γράψει το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα.

Προσωποποιημένα δώρα για εγγραφή στο σχολείο

δώρα-σχολική-εξατομικευμένη-μολυβοθήκη-μολύβια-ονόματα-χρώματα

Τα εξατομικευμένα σχολικά αντικείμενα όπως οι σχολικές τσάντες ή οι θήκες με μολύβια είναι κατάλληλα ως δώρα στην αρχή του σχολείου από τη γιαγιά ή τη νονά. Μπορούν να διακοσμηθούν με το όνομα του παιδιού και ένα αγαπημένο μοτίβο για να γίνουν προσωπικά.

Κατάλληλα δώρα για αρχάριους σχολείου

δώρα-εκπαίδευση-παιδικός σταθμός-διοργανωτής-αποθήκευση-καλάθια-παιχνίδια

Ένα σημαντικό έργο για τους μαθητές της πρώτης τάξης και τους γονείς τους είναι να τακτοποιήσουν το παιδικό δωμάτιο. Τα παιχνίδια πρέπει να δημιουργούν χώρο για σχολικά βιβλία και βιβλία ασκήσεων και πρέπει να αποθηκεύονται ανάλογα. Τα δώρα για εγγραφή στο σχολείο από τους παππούδες μπορούν να συνδεθούν, για παράδειγμα, με την οργάνωση του παιδικού δωματίου και την προετοιμασία του για την έναρξη του σχολείου.

Υπέροχα δώρα πίσω στο σχολείο

δώρα-σχολείο-παιδικό γραφείο-παιδικό δωμάτιο-γραφείο καρέκλα

Τα παιδικά γραφεία και οι καρέκλες είναι κατάλληλες ιδέες για μεγαλύτερα δώρα για τους γονείς για να ξεκινήσουν το σχολείο. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο δώρο στην αρχή του σχολείου, δεν πρέπει απαραίτητα να συνδέεται άμεσα με το σχολείο. Τα παιδικά ποδήλατα και σκούτερ, για παράδειγμα, είναι πολύ δημοφιλή στα μικρά.

Δημιουργικές ιδέες δώρων για το νηπιαγωγείο

δώρα-σχολείο-γραφείο-διοργανωτής-δημιουργικό-ράφι βιβλίων

Για να καταστεί η επίπλωση του παιδικού δωματίου κατάλληλη για μαθητή, ο χώρος εκμάθησης θα πρέπει να σχεδιαστεί με πρακτικό τρόπο. Τα δημιουργικά ράφια και οι κάτοχοι στυλό είναι χρήσιμα δώρα για εγγραφή στο σχολείο τόσο για μαθητές δημοτικού όσο και για μαθητές λυκείου.

Δώστε έναν παγκόσμιο ή παγκόσμιο χάρτη για εγγραφή στο σχολείο

δώρα-σχολείο-παιδικό δωμάτιο-σφαίρα-παγκόσμιος χάρτης-τοίχος-πίσω στο σχολείο

Το Globus και οι χάρτες είναι όμορφα δώρα για εγγραφή στο σχολείο που ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον των παιδιών για τη γεωγραφία και τον κόσμο συνολικά. Ανήκουν σίγουρα στο παιδικό δωμάτιο και θεωρούνται επίσης μια όμορφη διακόσμηση τοίχου.

Προετοιμάστε τα παιδιά για την έναρξη του σχολείου

δώρα-εγγραφή-σχολείο-αρχάριοι-βρεφονηπιακό κρεβάτι-ξυπνητήρι-ιδέα δώρου

Ένα από τα λογικά δώρα για εγγραφή στο σχολείο είναι ένα ξυπνητήρι για το νηπιαγωγείο. Διασφαλίζει ότι σηκώνεστε εγκαίρως στην καθημερινή ζωή και το παιδί μπορεί να συνηθίσει να ξυπνά ανεξάρτητα και να προετοιμάζεται για το σχολείο.

Συλλέξτε δημοφιλείς στιγμές σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών

δώρα-σχολείο-φωτογραφικό βιβλίο-τσιμπητής-εαυτός-σχολείο-καριέρα-τεκμηρίωση

Κατάλληλα δώρα για εγγραφή στο σχολείο από τη θεία, τους παππούδες ή τους άλλους συγγενείς σας είναι βιβλία φωτογραφιών. Μπορούν είτε να περιέχουν φωτογραφίες από προηγούμενα σχολικά χρόνια ή παιδικά χρόνια, είτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή εικόνων από το πάρτι στην αρχή του σχολείου. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας το φωτογραφικό βιβλίο και να το σχεδιάσετε δημιουργικά με αυτοκόλλητα.

Το πρώτο ρολόι χειρός του παιδιού

δώρα-σχολείο-παιδιά-ρολόγια χειρός-ζώα-πολύχρωμα-πίσω στο σχολείο

Με ένα παιδικό ρολόι, οι αρχάριοι του σχολείου μαθαίνουν να συντονίζουν σωστά την καθημερινότητά τους και να μην αργούν. Επιπλέον, πολλά παιδιά δεν μαθαίνουν να διαβάζουν το ρολόι μέχρι να είναι μαθητές της πρώτης τάξης και μπορούν να εξασκηθούν στη χρήση των ρολογιών χειρός ως δώρα για εγγραφή στο σχολείο.

Αποθηκεύστε σωστά το χαρτζιλίκι σας

δώρα-σχολείο-πρώτη τσέπη-χρήμα-πορτοφόλι-ράψιμο-δώρο

Στην πρώτη τάξη, τα περισσότερα παιδιά παίρνουν χαρτζιλίκι και πρέπει να το κρατούν σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παιδικό πορτοφόλι συνιστάται ως λογικό δώρο για εγγραφή στο σχολείο. Μπορείτε είτε να τα αγοράσετε είτε να τα ράψετε μόνοι σας με τη βοήθεια οδηγιών ραψίματος.

Ένα βιβλίο σχολικού φίλου ως δώρο για εγγραφή στο σχολείο

δώρα-σχολείο-φιλία-βιβλίο-γνωρίστε-συμφοιτητές-μαθητές

Είτε στην πρώτη τάξη είτε στην αρχή του σχολείου στο λύκειο, τα βιβλία φιλίας είναι τα τέλεια δώρα για εγγραφή στο σχολείο. Βοηθούν τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τους συμμαθητές τους και συνιστώνται ιδιαίτερα για ντροπαλά παιδιά.

Πρακτικά δώρα για εγγραφή στο σχολείο – αυτοκόλλητα ονόματος

δώρα-σχολείο-όνομα-ετικέτες-σχολείο-πράγματα-πίσω στο σχολείο-ιδέες

Στην αρχή του σχολείου, όλα τα παιδιά έχουν νέα σχολικά είδη που μερικές φορές μπορούν να ανταλλαχθούν κατά λάθος. Για να μην υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των παιδιών, οι ετικέτες ονομάτων είναι τέλειες ως δώρα για εγγραφή στο σχολείο. Μπορείτε να τα κολλήσετε σε ασκήσεις, στυλό και όλα τα δικά σας σχολικά είδη για να δείξετε πού ανήκετε.

Οι κανόνες για τις ετικέτες των ονομάτων

δώρα-σχολείο-σχολείο-πράγματα-διαφοροποίηση-όνομα-ετικέτα-μεγέθη

Οι ετικέτες ονόματος και διεύθυνσης είναι χρήσιμες, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή. Αν και κάθε στυλό, γόμα και παρόμοια σχολικά είδη πρέπει να φέρουν ετικέτα με το όνομα του παιδιού, υπάρχουν εξαιρέσεις. Τα σχολικά αντικείμενα, όπως τα σχολικά σακίδια και οι εκπαιδευτές, για παράδειγμα, δεν πρέπει ποτέ να δείχνουν το όνομα και τη διεύθυνση του μικρού από έξω. Διαφορετικά, οι νεότεροι μαθητές μπορούν να εμπιστευτούν αγνώστους εάν γνωρίζουν το όνομά τους και θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Επομένως, συνιστούμε να προσθέσετε μια ετικέτα διεύθυνσης στο εσωτερικό της τσάντας, έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί μόνο εάν χαθεί.

Προσωποποιημένα δώρα για εγγραφή στο σχολείο

δώρα-σχολείο-πρωτότυπο-ποτό-μπουκάλι-εξατομικευμένο-πολύχρωμα-παιδιά

Ένα μπιμπερό με ετικέτα για το σχολείο είναι μια άλλη ιδέα δώρου για ένα εξατομικευμένο δώρο στην αρχή του σχολείου. Το επιλεγμένο μπουκάλι ποτού πρέπει να είναι στεγανό, σφιχτό, ελαφρύ και σταθερό. Δεν πρέπει επίσης να περιέχει BPA (δισφαινόλη Α) και πρέπει να επιτρέπεται στο πλυντήριο πιάτων για να ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινή σχολική ζωή.

Μεσημεριανό κουτί με όνομα για το σχολείο

δώρα-εκπαίδευση-εξατομικευμένο-μεσημεριανό-κουτί-όνομα-μεσημεριανό

Τα δώρα για εγγραφή στο σχολείο, τα οποία είναι προσωπικά και χρήσιμα, φέρουν ετικέτα μεσημεριανού κουτιού. Εκτός από το όνομα, μπορείτε να διακοσμήσετε το κουτί μεσημεριανού γεύματος ανάλογα για ένα κορίτσι ή ένα αγόρι. Για παράδειγμα, αυτοκόλλητα σε σχήμα αυτοκινήτου για αγόρια και λουλούδια για κορίτσια είναι κατάλληλα για αυτό. Θα προτείνεται επίσης ένα κατάλληλο χρώμα.

Τυλίξτε όμορφα τα δώρα για εγγραφή στο σχολείο

δώρα-εγγραφή-ευχετήρια κάρτα-συσκευασία-ιδέες-πίσω στο σχολείο

Εάν έχετε ήδη επιλέξει το καλύτερο δώρο για εγγραφή στο σχολείο, τότε θα πρέπει επιτέλους να το ολοκληρώσετε όμορφα. Χρησιμοποιήστε μοτίβα που απεικονίζουν την έναρξη του σχολείου και ταιριάζουν με τα χρώματα του χαρτιού περιτυλίγματος και του φιόγκου στο δώρο.