Διακόσμηση & γιορτές

Αυτό που χαίρονται ιδιαίτερα οι άντρες – 4 ιδέες δώρων με μια ματιά

Ανδρικά -δώρα-ιδέες-κουτιά δώρων

Η 25η Μαΐου ήταν η γιορτή του πατέρα. Η στιγμή να σκεφτούμε ένα κατάλληλο δώρο για άντρες. Αλλά ακόμα και μετά από αυτή τη σημαντική μέρα, υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες να δώσουμε δώρα στους άντρες της ζωής μας – είτε για γενέθλια, επέτειο ή απλώς για διασκέδαση. Τι προσφέρεται όμως εδώ; Ακριβώς όπως υπάρχει τώρα ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών δώρων για γυναίκες, μερικοί έξυπνοι άνθρωποι έχουν επίσης σκεφτεί ιδέες δώρων για άνδρες. Και εδώ, η εστίαση είναι συχνά σε εξωτερικούς χώρους και περιπέτεια. Παράδειγμα: Με ένα quad, μπορείτε να βγείτε εκτός δρόμου σε ξεναγήσεις. Και όποιος πάντα ήθελε να νιώσει αρκετές εκατοντάδες ίππους κάτω από το καπό, δεν είναι απαραίτητα στο δρόμο με ένα σπορ αυτοκίνητο. Μερικές φορές η οδήγηση ενός τανκ είναι πιο διασκεδαστική.

Τετραπλές εκδρομές: Περιπέτεια σε τέσσερις τροχούς

Ανδρικά ATV με τετράκλιες περιπέτειες

Off road σε τέσσερις τροχούς – ποιος δεν το ονειρεύεται ως άντρας. Οι τετράδες είναι μια ψυχαγωγική τάση που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Με την πρώτη ματιά, τα τετράγωνα θυμίζουν συνδυασμό μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού και των ελαστικών, αυτά είναι ιδανικά οχήματα εκτός δρόμου.

Το τετράγωνο έχει πλέον μετατραπεί από εργαλείο εργασίας σε δραστηριότητα αναψυχής. Επαγγελματικά οργανωμένες εκδρομές προσφέρονται τώρα σχεδόν παντού – και υπάρχουν ιδανικό δώρο για άντρες, που πάντα ήθελαν να είναι μακριά από το δρόμο. Η διάρκεια του ταξιδιού ποικίλλει ανάλογα με την τιμή. Συμβουλή: Τα κυριότερα σημεία είναι οι πραγματικές περιηγήσεις που οδηγούν όχι μόνο σε μια κατάλληλα προετοιμασμένη πορεία, αλλά και στη γύρω περιοχή.

Οδηγός δεξαμενών: Οδήγηση δεξαμενών χωρίς ήχο στην αυλή του στρατώνα

ανδρική δεξαμενή περιπέτειας

Στη Γερμανία, η στράτευση ανεστάλη το 2011. Αυτό σημαίνει ότι από το 2011 οι νέοι ενήλικες δεν χρειάζεται πλέον να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις ή να ολοκληρώσουν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση. Κατανοητό από μερικούς ως αντίδραση στον ζεϊστίστη και την μεταβαλλόμενη κατάσταση απειλών, ένα πράγμα παραμένει στους άνδρες για χρόνια – η γοητεία τους με τον βαρύ εξοπλισμό. Τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και άρματα μάχης ή τα αντιαεροπορικά πυροβολικά εξακολουθούν να προκαλούν έκπληξη.

Η οδήγηση εκσκαφέων ακριβώς όπως στον ελεύθερο χρόνο σας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Αλλά μπείτε σε μια δεξαμενή και οδηγήστε το τέρας στο έδαφος; Αυτό που ήταν μια πραγματική εξειδικευμένη θέση πριν από μερικά χρόνια και το οποίο γελούσαν συχνά γίνεται όλο και περισσότερο μια τάση. Ακόμα κι αν κανείς δεν θέλει πραγματικά να δει τα άρματα μάχης σε δράση: Όποιος έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει αρκετά από τα τέρατα με αρκετούς τόνους βάρους και αρκετές εκατοντάδες ίππους «κάτω από την κουκούλα» στο έδαφος, εντυπωσιάζεται.

Εν τω μεταξύ, οι βόλτες με δεξαμενή δεν προσφέρονται μόνο σε οχήματα από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ. Στρατιωτικά οχήματα της Bundeswehr ή της Βέρμαχτ έχουν επίσης βρει το δρόμο τους στο οπλοστάσιο των παρόχων. Αυτά περιλαμβάνουν:

– ο τεθωρακισμένος μεταφορέας προσωπικού Marder

– το αντιαεροπορικό άρμα Gepard

– το κύριο άρμα μάχης M48

– το αντιτορπιλικό δεξαμενής StuG III.

Αυτό το πολύ ιδιαίτερο δώρο κοστίζει μεταξύ 150 ευρώ και 400 ευρώ. Το σύνθημα εδώ είναι: όσο πιο ακριβή είναι η απόλαυση, τόσο πιο ασυνήθιστο είναι το όλο θέμα. Αντί για 60 λεπτά, τα ταξίδια εδώ διαρκούν γρήγορα 3 ώρες έως 4 ώρες – και οδηγούνται διαφορετικά οχήματα.

Γευσιγνωσία ουίσκι – ανακάλυψη ενός πάθους

Ανδρική εμπειρία δώρου γευσιγνωσία ουίσκι

Water of Life – οι γνώστες θα γνωρίζουν τώρα περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για ουίσκι (ή ουίσκι ανάλογα με την ορθογραφία). Το ουίσκι δεν αναφέρθηκε μέχρι τον 15ο αιώνα. Αλλά το ουίσκι είναι πιθανό να έχει δημιουργηθεί πολύ νωρίτερα. Σήμερα είναι μεταξύ άλλων σε:

– Σκωτία

– Ιρλανδία / Βόρεια Ιρλανδία

– ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

κατασκευασμένο. Ωστόσο, αυτοί οι παραδοσιακοί παραγωγοί ουίσκι αντιμετώπισαν ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και στη Γερμανία, ορισμένα αποστακτήρια έχουν ειδικευτεί στο πνεύμα. Πώς γεύεται ένα υψηλής ποιότητας ουίσκι; Όποιος έχει ασχοληθεί με αυτήν την ερώτηση στο παρελθόν θα έχει πέσει πάνω σε γευσιγνωσίες ουίσκι. Τα τελευταία δεν είναι απλώς ένας τέλειος τρόπος για να βυθιστείτε στον κόσμο του ουίσκι – με τη βοήθεια ειδικών. Οι γευσιγνωσίες προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να μάθετε ένα κόλπο ή δύο. Το Exampleswiese εξακολουθεί να έχει την άποψη ότι το ουίσκι πίνεται πάντα από ένα ποτήρι (ποτήρι με χοντρό πάτο) και από πάγο. Για πραγματικούς γνώστες, αυτό το είδος ποτού ουίσκι είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει περισσότερο από ένα κρύο ντους.

παλιές & Goldies: Έξω και γύρω με vintage αυτοκίνητα

άνδρες-δίνοντας-εμπειρίες-οδηγώντας-παλιόχρονες

Το αυτοκίνητο είναι το αγαπημένο παιδί του άντρα – αυτό το credo δεν είναι τυχαίο. Και γι ‘αυτό τα αυτοκίνητα συχνά δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Η αγάπη ορισμένων θαυμαστών αυτοκινήτων φτάνει τόσο μακριά που τα αυτοκίνητα της παιδικής και της νεανικής ηλικίας λαμβάνουν μεγάλη προσοχή. Μιλάμε φυσικά για κλασικά αυτοκίνητα – δηλαδή οχήματα ηλικίας τουλάχιστον 30 ετών.

Ορισμένα κλασικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους θαυμαστές αυτοκινήτων – όπως ένα

– Ford Mustang (έτος μοντέλου 1964 έως μοντέλο 1973)

– Alfa Romeo Spider

– Corvette Stingray κλπ.

Το πρόβλημα: η αξία ενός κλασικού αυτοκινήτου μπορεί (σε σύγκριση με την τιμή εισαγωγής) να αυξηθεί γρήγορα κατά μερικές εκατοντάδες τοις εκατό. Τα πιο ακριβά κλασικά αυτοκίνητα κοστίζουν – όπως φαίνεται από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης στην εφημερίδα “κόσμος«Μπορεί να διαβαστεί – γρήγορα δέκα εκατομμύρια ευρώ και περισσότερο.

Για τους άνδρες, η «έξοδος» με vintage αυτοκίνητα μπορεί γρήγορα να γίνει ακριβή. Η εναλλακτική λύση είναι τα ταξίδια με τα παλιά – όπως ένα Ford Mustang – που προσφέρονται τώρα και ως κουπόνια δώρου.

Συμπέρασμα: οι άνδρες διασκεδάζουν με αυτά τα δώρα

άνδρες-δώρα-ιδέες-πατέρες-ημέρα-γενέθλια-χαρά

Όταν πρόκειται για δώρα για έναν φίλο, σύζυγο, πατέρα, παππού, θείο ή αδελφό, είναι συχνά μικρά πράγματα. Γιατί όχι απλά να σκεφτείτε κάτι μεγαλύτερο – και να συνδυάσετε τα γενέθλιά σας και τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα – για να κάνετε στον σύντροφό σας ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι ήταν στο δρόμο με ένα κλασικό όπως το Ford Mustang ή ένα παλιό χρονόμετρο μεταξύ τανκς μάχης – ένα M48. Τα δώρα περιπέτειας συχνά αξίζουν περισσότερο από άλλα δώρα που στη συνέχεια εξαφανίζονται στο ντουλάπι ή ταξινομούνται ξανά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές ιδέες. Η πρόκληση είναι να επιλέξετε το σωστό δώρο. Άλλωστε, ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει αντίστοιχες προτιμήσεις και επιθυμίες. Ωστόσο, αν γνωρίζετε τον σύντροφό σας αρκετά καλά, δύσκολα θα έχετε κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Πηγές εικόνας:

Εικόνα 1: © Soledadsnp (άδεια CC0) / pixabay.com

Εικόνα 2: © rihaij (άδεια CC0) / pixabay.com

Εικόνα 3: © metaliza01 (άδεια CC0) / pixabay.com

Εικόνα 4: © TaniaVdB (άδεια CC0) / pixabay.com

Εικόνα 5: © PixelLightMedia (άδεια CC0) / pixabay.com

Εικόνα 6: © Αφοπλισμός (άδεια CC0) / pixabay.com