Διακόσμηση & γιορτές

Ατομικές κάρτες πρόσκλησης έναντι Messenger & Co. – ποια έχει περισσότερο στυλ;

Προσκλητήρια γάμου-χαρτόνι-vintage-αίσθηση

Έχει προγραμματιστεί ένας γάμος ή σύντομα θα γιορταστούν μεγάλα γενέθλια. Τώρα λήγουν οι προσκλήσεις. Καλά δικτυωμένο, σήμερα όλοι οι επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι και διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή – αλλά η αίσθηση της έκδοσης πρόσκλησης με αυτόν τον τρόπο δεν είναι συχνά θετική!

Το προσωπικό χάνεται γρήγορα με αυτόν τον τρόπο, γι ‘αυτό οι προσκλητήρια, τυπωμένα σε λεπτό χαρτί με λαμπρά χρώματα, εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή.

Γράφτηκε γρήγορα και γρήγορα ξεχάστηκε

Η πρόσκληση μέσω Twitter είναι όσο το δυνατόν πιο προσωπική με 140 χαρακτήρες το πολύ. Μια φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού ή του παιδιού γενεθλίων επισυνάπτεται στην πρόσκληση μέσω Facebook και η τοποθεσία των γιορτών αποστέλλεται μέσω των Χαρτών Google. Αυτές οι προσκλήσεις γράφονται γρήγορα, αλλά και γρήγορα απομακρύνονται. Λαμβάνουμε αμέτρητες ειδοποιήσεις μέσω messenger κάθε μέρα & Co., έτσι ώστε τα μηνύματα να μπορούν επίσης να χαθούν.

Βαθμολογήστε με τον σωστό σχεδιασμό των προσκλητηρίων

προσκλητήριο-κάρτες-γάμος-ατομικό-σχέδιο-κόκκινο-κορδέλα-λευκό

Οι προσκλητήρια από χαρτόνι υψηλής ποιότητας όχι μόνο προσελκύουν την αίσθηση, αλλά παρέχουν, π.χ. Σφιγμένο πίσω από τον καθρέφτη, μια ανάμνηση εκ των προτέρων και ένα ωραίο αναμνηστικό της γιορτής εκ των υστέρων.

προσωπικές κάρτες πρόσκλησης για κάθε περίσταση

πρόσκληση-κάρτα-γενέθλια-40-σχέδιο-λουλούδια

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχέδιο. Όσο πιο ατομικές οι κάρτες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στην περίσταση, τόσο περισσότερο θα τις απολαμβάνει ο παραλήπτης.

Προσκλητήρια γενέθλια-50-άνδρας-στιλάτο-μαύρο-άσπρο

Δεν έχουν όλοι την επιλογή να σχεδιάσουν μόνοι τους τέτοιες κάρτες με ένα πρόγραμμα γραφικών και να τις εκτυπώσουν επαγγελματικά. Μερικές φορές υπάρχει απλώς έλλειψη δημιουργικότητας. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκτύπωσης μπορούν να βοηθήσουν. Πολλοί προμηθευτές παρέχουν εργαλεία και πρότυπα με τα οποία προσαρμοσμένες κάρτες μπορεί να σχεδιαστεί και να εκτυπωθεί για κάθε περίσταση. Αυτή η διαδικασία, από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση των τελικών καρτών στο σπίτι σας, είναι συνήθως γρήγορη και απλή, αφήνοντας περισσότερο χρόνο για προετοιμασίες.

ντους μωρού-προσαρμοσμένη-εκτύπωση-προσκλητήρια-κάρτες

Μπορείτε ακόμη να ενσωματώσετε τις δικές σας φωτογραφίες και να δώσετε στην κάρτα μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πινελιά. Το νεογέννητο στην κάρτα γέννησης, η νύφη και ο γαμπρός στο προσκλητήριο γάμου ή το παιδί γενεθλίων στην κάρτα γενεθλίων εκφράζουν πάντα τη μοναδικότητα. Αλλά η μορφή μπορεί επίσης να ποικίλει και δεν χρειάζεται πάντα να αντιστοιχεί στο πρότυπο.

πρόσκληση-κάρτα-μωρό-γέννηση-ατομική-φωτογραφία

Υπόδειξη:

Εάν η περίσταση έχει ένα ειδικό σύνθημα, αυτό θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζεται στο μενού. Το χρωματικό θέμα ενός γάμου μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη ή να εμφανιστούν τα χόμπι των καλεσμένων. Οι διαθέσεις μπορούν επίσης να συλληφθούν. Εάν το πάρτι πραγματοποιείται σε ένα καφέ δίπλα στη λίμνη το καλοκαίρι, μια θαλάσσια κάρτα σε μπλε αποχρώσεις προκαλεί προσμονή στον παραλήπτη.

Πρόσκληση-κάρτα-γενέθλια-40-θέμα-πάρτι-άνθρωπος-vip-κάρτα

κάρτες προσκλήσεων γενέθλια-ακουαρέλα-εφέ-σχέδιο-μπλε

Αλλά όχι μόνο τα αντίστοιχα προσκλητήρια συμπληρώνουν τη γενική ιδέα μιας γιορτής. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα κόκκινο νήμα με τη βοήθεια του Papetierie. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, κάρτες τοποθεσίας και κάρτες μενού, ακόμη και ετικέτες μπουκαλιών και συντονισμένα βιβλία επισκεπτών.

πρόσκληση-κάρτα-γενέθλια-30-κάρτα-χαρτί-σχέδιο-φανάρι

προσκλητήριο-ετικέτα κρασιού-μενού-κάρτα-γάμος

Επιπλέον, στους επισκέπτες θα πρέπει να δίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Εκτός από την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα, ιδέες για δώρα και προτάσεις ξενοδοχείων για εξωτερικούς επισκέπτες.

Η προσφορά και οι δυνατότητες είναι ποικίλες. Το πιο σημαντικό είναι να μείνετε πιστοί στο στυλ σας. Με τη βοήθεια προτύπων σχεδίασης, μπορείτε να εξοικονομήσετε τη δυνατότητα χρήσης των δικών σας εικόνων και γρήγορων χρόνων παράδοσης, χρόνου και νεύρων. Εάν θέλετε να είστε ασφαλείς, ρωτήστε εκ των προτέρων αντίστοιχα δείγματα πακέτων να στέιλω.

Δικαιώματα εικόνας: κάρτες Carino