Διακόσμηση & γιορτές

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις καλοκαιρινών πάρτι: Απλές ιδέες για το πάρτι στον κήπο το καλοκαίρι

Είναι η εποχή για πάρτι σε εξωτερικούς χώρους! Δεν χρειάζεστε αφορμή για ένα πλούσιο καλοκαιρινό πάρτι. Ανεξάρτητα από το αν διοργανώνετε ένα πάρτι για φίλους, συγγενείς, γείτονες ή υπαλλήλους, η σωστή διακόσμηση δεν πρέπει φυσικά να λείπει. Δείχνουμε εδώ πώς μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας μια υπέροχη καλοκαιρινή διακόσμηση πάρτι και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Εμπνευστείτε και οργανώστε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Για να φτιάξετε μόνοι σας τη διακόσμηση, πρέπει πρώτα να διευκρινίσετε πού θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό φεστιβάλ. Ιδανικά, είναι μια υπαίθρια τοποθεσία, όπως κήπος, βεράντα στον τελευταίο όροφο ή κλαμπ παραλίας ή πισίνας. Ωστόσο, πρέπει πάντα να εξετάζετε μια εναλλακτική λύση για τον κακό καιρό, ειδικά αν δεν θέλετε να αναβάλλετε το καλοκαιρινό φεστιβάλ. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα θέμα που ταιριάζει στην τοποθεσία και το σκοπό του πάρτι και σχεδιάστε ανάλογα τη διακόσμηση.

Φτιάξτε μόνοι σας τροπικές διακοσμήσεις για το καλοκαιρινό πάρτι

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση για ένα πάρτι στον τροπικό κήπο το καλοκαίρι

Μια εξωτική διακόσμηση με τροπική εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το πάρτι σας; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα μόνοι σας.

Γιρλάντα σε τροπική εμφάνιση

Φτιάξτε μια DIY γιρλάντα από ύφασμα για τη δική σας τροπική διακόσμηση για το καλοκαιρινό πάρτι

Αυτή η όμορφη υφασμάτινη γιρλάντα είναι ιδανική για μια εξωτική διακόσμηση πάρτι. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε έναν τοίχο, πάνω από το τραπέζι, ή απλά στο μπροστινό μέρος του μπαρ του κήπου.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • 3 καλοκαιρινά μαντίλια με τροπικό μοτίβο (π.χ. τροπικά φύλλα) ή άλλο ύφασμα ή θραύσματα υφάσματος με παρόμοιο μοτίβο
 • ψαλίδι
 • ροζ μπαστούνι κορδέλα ή κορδόνι

Οι οδηγίες κάνουν γιρλάντα από ύφασμα με τροπικά μοτίβα ως διακόσμηση για το πάρτι στον κήπο μόνοι σας

Απλώστε ένα κασκόλ σε μεγάλη απόσταση. Στη συνέχεια το κόβουμε σε αρκετές λωρίδες πλάτους 10 εκατοστών. Θα πρέπει να πάρετε 10-15 λωρίδες υφάσματος ανά κασκόλ.

Πάρτε την κορδέλα μπαστ και δέστε έναν μεγάλο κόμπο περίπου 8-25 εκατοστά από το τέλος. Μην κόβετε την ταινία από το ρολό.

Τώρα δέστε μια λωρίδα υφάσματος σε έναν κόμπο γύρω από την κορδέλα και σύρετέ την μέχρι τον κόμπο στο τέλος της κορδέλας. Συνεχίστε μέχρι να δέσετε όλες τις λωρίδες μαντήλι. Ανάλογα με το μήκος που χρειάζεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια υφάσματος.

Όταν η γιρλάντα είναι έτοιμη, κόψτε την κορδέλα από το ρολό και δέστε έναν κόμπο και σε αυτή την άκρη, αφήνοντας ελεύθερο 8-25 εκατοστά. Το μόνο που απομένει είναι να στερεώσετε τη γιρλάντα στην επιθυμητή θέση και αυτό είναι όλο.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις τραπεζιών για καλοκαιρινά πάρτι: δρομείς τραπεζιών από τροπικά φύλλα

Φτιάξτε το δικό σας DIY επιτραπέζιο δρομέα από τροπικά φύλλα για καλοκαιρινές γιορτές

Το φύλλο Monstera είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τροπικά μοτίβα και είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης για ένα καλοκαιρινό πάρτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διακοσμητικά φύλλα για να δημιουργήσετε γιρλάντες, σουβέρ και όμορφες συνθέσεις λουλουδιών. Εδώ θα βρείτε μια υπέροχη ιδέα για τη διακόσμηση τραπεζιού για το καλοκαιρινό πάρτι, την οποία μπορείτε να μιμηθείτε σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • τεχνητά φύλλα Monstera (ο αριθμός εξαρτάται από το μέγεθος των φύλλων και το μήκος του τραπέζι)
 • ζεστή κόλλα

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις τραπεζιών για καλοκαιρινά πάρτι στον κήπο DIY Montera φύλλο τραπέζι δρομέας

Απλώστε τα φύλλα χαρτιού στο τραπέζι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα φύλλο πάνω από το προηγούμενο έτσι ώστε να επικαλύπτονται ελαφρώς και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αποκτήσετε το μήκος που θέλετε. Στη συνέχεια, απλά κολλήστε τα μαζί με το πιστόλι θερμής κόλλας. Δεν ήταν τόσο εύκολο?

Χειροτεχνίες για το καλοκαιρινό πάρτι: Tropical drink cooler

Πιείτε τα ψυγεία σε τροπική εμφάνιση διακοσμούν το καλοκαιρινό πάρτι

Για να διατηρήσετε τα μπουκάλια κρασιού δροσερά στο καλοκαιρινό πάρτι παρά τον ζεστό καιρό, χρειάζεστε ένα δροσερό ποτό. Εάν διακοσμήσετε το ψυγείο για να ταιριάζει με το θέμα του φεστιβάλ, τότε χρησιμεύει επίσης ως ατμοσφαιρική διακόσμηση τραπεζιού. Εδώ είναι μια ιδέα πώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • αυτοκόλλητο αφρώδες ελαστικό σε έντονα χρώματα
 • 2 τεχνητά φύλλα φοίνικα ή monstera
 • χρωματιστό νήμα κεντήματος
 • ψαλίδι
 • Βούρτσα αφρού
 • Πλαστικό ψυγείο ποτών με λαβές, διαφανές
 • Κόλλα χαρτοπετσέτας

Πλαστικό δροσερό ποτό διακοσμητικό για καλοκαιρινό πάρτι

Πρώτα, προσθέστε ένα ποπ χρώμα στο ψυγείο ποτών τυλίγοντας τις λαβές με χρωματιστό νήμα κεντήματος. Σφραγίστε τις λαβές με την κόλλα χαρτοπετσέτας για να τις κρατήσετε στη θέση τους και να τις κάνετε ανθεκτικές στο νερό.

Οδηγίες για τη διακόσμηση του ποτού πιο δροσερό πάρτι που κολλάει φύλλο monstera

Τώρα προσθέστε τα φύλλα για μια τροπική αίσθηση. Τοποθετήστε κάθε φύλλο όπου θέλετε και κόψτε την περίσσεια. Κολλήστε το φύλλο στο ψυγείο ποτών βουρτσίζοντας πρώτα το πίσω μέρος με κόλλα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα άλλο λεπτό στρώμα πάνω από το φύλλο για να το σφραγίσετε.

Διακοσμήστε το ψυγείο ποτών για το καλοκαιρινό πάρτι με πολύχρωμα στοιχεία

Τέλος, προσθέστε μερικά πολύχρωμα στοιχεία. Κόψτε οποιαδήποτε σχήματα από αφρώδες ελαστικό σε διαφορετικά μεγέθη και κολλήστε τα όπου θέλετε. Τώρα το μόνο που μένει είναι να γεμίσετε τα ποτά πιο δροσερά με παγάκια και να τοποθετήσετε τα ποτήρια κρασιού σε αυτό.

Ιδέες για καλοκαιρινό πάρτι πιο δροσερό σχέδιο τροπικό

Φτιάξτε τα δικά σας καλοκαιρινά διακοσμητικά πάρτι με φλαμίνγκο

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση φλαμίνγκο για το καλοκαιρινό πάρτι με πομ πομ από χαρτομάντηλο

Όπου υπάρχουν τροπικά μοτίβα, το φλαμίνγκο μπορεί επίσης να κόψει μια ιδιαίτερα καλή φιγούρα. Με ένα σπιτικό ροζ πομπό από χαρτομάντηλο και ένα μικρό φουσκωτό φλαμίνγκο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αυτή τη μεγάλη διακόσμηση τραπεζιού για το καλοκαιρινό πάρτι. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες για διακοσμήσεις πάρτι με το εξωτικό πουλί σε αυτήν την ανάρτηση.

Φτιάξτε τη δική σας καλοκαιρινή διακόσμηση πάρτι με θέμα την παραλία

DIY διακόσμηση για καλοκαιρινό πάρτι με flotsam

Ανεξάρτητα από το αν ζείτε στην παραλία ή όχι, η διακόσμηση με μοτίβα stand είναι πολύ δημοφιλής το καλοκαίρι. Αν το θέμα του καλοκαιρινού φεστιβάλ είναι η παραλία, ελέγξτε τις παρακάτω ιδέες για διακοσμήσεις μόδας στην παραλία.

DIY κρεμαστή διακόσμηση παραλίας για το καλοκαιρινό πάρτι

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις καλοκαιρινών πάρτι, κρεμάστε πολύχρωμες μπάλες παραλίας από χάρτινα φανάρια

Αυτές οι πολύχρωμες μπάλες παραλίας όχι μόνο φαίνονται υπέροχες, είναι επίσης ιδανικές για φωτισμό πάρτι στον κήπο. Για να φτιάξετε μόνοι σας αυτή τη διακόσμηση, δεν χρειάζεστε πολλές δεξιότητες, μόνο λίγο χρόνο. Δείχνουμε πώς να το κάνουμε.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Χάρτινα φανάρια
 • Ακρυλικό χρώμα σε κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε και κόκκινο
 • 5 πινέλα αφρού (ένα για κάθε χρώμα)
 • γραμμή
 • Πετονιά
 • ψαλίδι

Φτιάξτε μόνοι σας κρεμασμένες μπάλες παραλίας από χάρτινα φωτιστικά για καλοκαιρινές γιορτές

Αρχικά, φτιάξτε τα χάρτινα φανάρια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε ένα παλιό πανί στην επιφάνεια εργασίας όπου θα βάψετε τους λαμπτήρες για να τους προστατέψετε.

Στη συνέχεια, βάψτε λωρίδες διαφορετικών χρωμάτων γύρω από τη λάμπα χαρτιού. Χρησιμοποιώντας τις πτυχές του χάρτινου φαναριού ως οδηγό, βάψτε κάθε άλλη λωρίδα.

Αφού βάψετε όλες τις λωρίδες, δέστε ένα κομμάτι κορδόνι σε δύο αντίθετες αγκύλες και κρεμάστε το φανάρι σας για να στεγνώσει.

Αφού όλα τα φανάρια είναι έτοιμα και στεγνώσουν για τουλάχιστον μία ώρα, μπορείτε να τα κλείσετε. Διπλασιάστε μια γραμμή αλιευτικής γραμμής, δέστε τη στη μία άκρη, βιδώστε τα χάρτινα φανάρια και δέστε τα στο άλλο άκρο.

Ιδέες διακόσμησης τραπεζιού για πάρτι στην παραλία

Διακόσμηση τραπεζιού για καλοκαιρινά πάρτι με θέμα καθαρά αστερία φύλλα φοίνικα

Για ένα καλοκαιρινό πάρτι σε στιλ παραλίας, ναυτικά και θαλάσσια μοτίβα και στοιχεία όπως το flotsam, τα δίχτυα ψαρέματος, η άμμος και τα θαλάσσια ζώα είναι τέλεια. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε το δίχτυ αλιείας ως δρομέας τραπεζιού και να το διακοσμήσετε με κοχύλια, σαλιγκάρια και αστερίες. Τα ποτήρια γεμάτα άμμο και flotsam φαίνονται εξίσου υπέροχα με τη διακόσμηση τραπεζιού για πάρτι στην παραλία.

Απλές ιδέες DIY για τη διακόσμηση του πάρτι στον κήπο το καλοκαίρι

Φτιάξτε μόνοι σας πολύχρωμες διακοσμήσεις για ένα καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο

Ακόμα κι αν το καλοκαιρινό πάρτι δεν έχει συγκεκριμένο θέμα, δεν χρειάζεται να το κάνετε χωρίς διακόσμηση. Αντίθετα – σε αυτή την περίπτωση έχετε πολλά περιθώρια και μπορείτε να σχεδιάσετε τη διακόσμηση σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Σχεδιάζετε ένα πάρτι μπάρμπεκιου με νόστιμο φαγητό για το καλοκαιρινό πάρτι; Στο γκριλ πάρτι, δεν υπάρχει καλύτερο τραπέζι από πιάτα γεμάτα σπεσιαλιτέ σχάρας. Αν ψάχνετε ακόμα για ιδέες διακόσμησης για το μπάρμπεκιου, θα το βρείτε σε αυτό το άρθρο.

Τα σουβέρ με καρπούζι ως ατμοσφαιρική διακόσμηση τραπεζιού

Deco για το καλοκαιρινό φεστιβάλ φτιάξτε μόνοι σας φέτες με δέντρα με καρπούζια

Το καρπούζι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά φρούτα για κάποιο λόγο. Όχι μόνο έχει υπέροχη γεύση, αλλά φαίνεται και πολύ διακοσμητικό. Θα σας δείξουμε τώρα πώς μπορείτε να φτιάξετε μια δροσερή διακόσμηση τραπεζιού για το καλοκαιρινό πάρτι με αυτά τα πολύχρωμα σουβέρ από ξύλινους δίσκους που είναι εμπνευσμένα από τα ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Τουβλάκι σχάρας δέντρων
 • Ακρυλικά χρώματα σε ροζ ή κόκκινο, μαύρο, πράσινο και λευκό
 • πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 • μολύβι
 • Λάμψη
 • Ακρυλικό διαφανές παλτό
 • Βαμβάκι (προαιρετικό)

Οδηγίες για τη διακόσμηση τραπεζιών για καλοκαιρινά πάρτι σουβέρ με καρπούζι

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το μολύβι σας για να εντοπίσετε το περίγραμμα για το καρπούζι. Δεδομένου ότι οι φέτες δεν είναι απόλυτα στρογγυλές, είναι ευκολότερο να σχεδιάσετε τις γραμμές ελεύθερα. Σχεδιάστε, λοιπόν, δύο λεπτά στρώματα προς την εξωτερική άκρη του τοστιέρα. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο και πράσινο χρώμα για να βάψετε το δέρμα του καρπουζιού. Είναι καλύτερο να εφαρμόζετε δύο στρώσεις κάθε χρώματος (το δεύτερο στρώμα μόνο αφού στεγνώσει το πρώτο) έτσι ώστε το ξύλο να μην διαφανεί. Κάντε την ίδια διαδικασία με το λευκό χρώμα για το επόμενο στρώμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το ροζ ή κόκκινο χρώμα στο κέντρο του καρπουζιού. Ρίξτε λίγη λάμψη στο κέντρο ενώ το χρώμα είναι ακόμα υγρό.

Τώρα βάψτε τους σπόρους. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με ένα μπατονέτα και ένα λεπτό πινέλο. Όταν τελειώσετε, σφραγίστε το χρώμα με ακρυλικό σπρέι ή φινίρισμα.

Μια συμβουλή: Δοκιμάστε να βάψετε άλλα φρούτα του καλοκαιριού όπως φράουλες, πορτοκάλια ή λεμόνια στους ξύλινους δίσκους. Αυτό κάνει τη διακόσμηση του τραπεζιού πιο παιχνιδιάρικη.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις τραπεζιών για πάρτι στον κήπο: γυάλινα βάζα DIY

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση για πάρτι στον κήπο το καλοκαίρι από ποτήρια με ταινία washi

Εάν το καλοκαιρινό πάρτι δεν έχει συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα λουλούδια ως διακόσμηση τραπεζιού. Η σχεδίαση ενός μεγάλου λουλουδιού δεν είναι τόσο εύκολη, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αρκετά μικρά βάζα με κομμένα λουλούδια. Δεν έχετε αρκετά ή καθόλου ταιριαστά βάζα; Στη συνέχεια, κάντε μερικά μόνοι σας.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Κενά διαφανή ποτήρια διαφορετικών μεγεθών
 • πολύχρωμη ταινία washi

Για να φτιάξετε μόνοι σας μερικά πολύχρωμα βάζα από παλιά ποτήρια, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε τα ποτήρια. Αφαιρέστε τυχόν αυτοκόλλητα και υπολείμματα κόλλας, ξεπλύνετε τα ποτήρια και αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς. Στη συνέχεια κολλήστε λωρίδες ταινιών washi με οποιοδήποτε μοτίβο γύρω από τα γυαλιά για να τις διακοσμήσετε. Αυτό είναι! Στη συνέχεια γεμίστε τα βάζα με νερό και λουλούδια της επιλογής σας.