Διακόσμηση & γιορτές

Δώρα της τελευταίας στιγμής: έτσι επινοείτε γρήγορα μια επιτυχημένη έκπληξη

Μερικές φορές έχετε ξεχάσει μια σημαντική επέτειο ή γενέθλια ή το άγχος της καθημερινής ζωής δεν σας επέτρεψε να φροντίσετε ένα δώρο εγκαίρως. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε ένα δώρο τελευταίας στιγμής. Υπάρχουν πολλές επιλογές, από κουπόνια μέχρι αυτοσχέδια πράγματα μέχρι λουλούδια και εκδηλώσεις, μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Επιπλέον, οι ψηφιακοί χαιρετισμοί γενεθλίων γίνονται όλο και πιο σημαντικοί. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει διάφορα δώρα της τελευταίας στιγμής και εξηγεί τι πρέπει να προσέξετε όταν δίνετε δώρα.

Ένα κουπόνι λειτουργεί πάντα

Τα κουπόνια είναι από τα κλασικά μεταξύ των δώρων της τελευταίας στιγμής

Τα κουπόνια είναι από τα κλασικά μεταξύ των δώρων της τελευταίας στιγμής. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι μπορούν να σχεδιαστούν εύκολα και μεμονωμένα. Όποιος είναι έμπειρος στη χειροτεχνία μπορεί Σχεδιάστε και εφαρμόστε το δικό σας κουπόνι. Κάποιο χαρτόνι, χρωματιστά μολύβια, λάμψη και αυτοκόλλητα, το δικό σας κουπόνι είναι έτοιμο. Εάν δεν έχετε ταλέντο χειροτεχνίας, μπορείτε να στείλετε ψηφιακά κουπόνια. Αυτά μπορούν επίσης να σχεδιαστούν ξεχωριστά και να σταλούν απευθείας στο άτομο που πρόκειται να του δοθεί το δώρο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των ψηφιακών κουπονιών είναι ότι δεν μπορούν να χαθούν.

Πολύ διαφορετικά πράγματα διατίθενται ως κουπόνια. Ορισμένοι επιλέγουν κουπόνι αγορών, άλλοι κουπόνι εμπειρίας. Μια επίσκεψη σε ένα κομψό εστιατόριο είναι εξίσου καλό δώρο με ένα ταξιδιωτικό κουπόνι. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης ατομικά δώρα όπως μασάζ πλάτης ή κάντε μια κοινή εκδρομή. Με το κουπόνι, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε η ισχύς να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδέκτες διατηρούν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία.

Digitalηφιακές ευχετήριες κάρτες και συγχαρητήρια

Digitalηφιακές ευχετήριες κάρτες και συγχαρητήρια τελευταίας στιγμής

Σε εποχές κοινωνικών δικτύων και αγγελιοφόρων, οι ψηφιακές εκπλήξεις είναι στη μόδα. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα, δημιουργία ψηφιακών ευχετήριων καρτών και στείλτε. Αυτά συχνά προσφέρουν τη δυνατότητα, Φωτογραφίες, φωνητικά μηνύματα και βίντεο να επισυνάψετε. Είναι λοιπόν δυνατό να σχεδιάσετε τον αντίστοιχο χαιρετισμό ξεχωριστά και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Όσον αφορά τα ψηφιακά συγχαρητήρια, είναι σημαντικό να είστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και ζεστοί. Εκτός από τις λέξεις και τις εικόνες, το άλλο άτομο δεν έχει τρόπο να αναγνωρίσει την πρόθεση του καλοθελητή. Οι εκφράσεις του προσώπου, οι χειρονομίες και ο τόνος της φωνής, που παίζουν ρόλο σε μια συνομιλία, συχνά παραλείπονται με τέτοια συγχαρητήρια. Όσο πιο ειλικρινά διατυπώνονται τα συγχαρητήρια και όσο πιο συγκεκριμένα απευθύνονται τα δικά σας συναισθήματα, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το σχεδιασμό μιας ψηφιακής ευχετήριας κάρτας. Για παράδειγμα, είναι δημοφιλείς Αποσπάσματα από διάσημους ανθρώπους, που ταιριάζουν στην κατάσταση ζωής του παραλήπτη. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση στο Messenger ή στα κοινωνικά δίκτυα για συγχαρητήρια. Άλλοι στέλνουν ρήσεις που είναι προσαρμοσμένες στην περίσταση. Μικρά αστεία, ανέκδοτα ή τρέξιμο gags συχνά χρησιμεύουν ως άγκιστρα για να απαλλαγείτε από τα συγχαρητήρια μεταξύ φίλων. Με όλες αυτές τις προσεγγίσεις, είναι σημαντικό να κάνετε τα συγχαρητήρια προσωπικά και εγκάρδια και να απαντήσετε στον παραλήπτη.

Bήστε κέικ ή πραλίνες μόνοι σας

Σπιτικά ψημένα είδη, όπως cupcakes και σοκολάτες είναι δημοφιλή δώρα της τελευταίας στιγμής

Το σπιτικό φαγητό έχει καλή γεύση και είναι απόλαυση. Τα cupcakes και οι σοκολάτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ως δώρα της τελευταίας στιγμής επειδή μπορούν να ετοιμαστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ένα υπέροχο τιραμισού σε ένα ποτήρι είναι επίσης δημοφιλές ως δώρο. Με τέτοια δώρα δεν είναι μόνο θέμα γεύσης, αλλά και στο σχέδιο. Μικρές διακοσμήσεις, χαριτωμένες φιγούρες και συγχαρητήρια γραμμένα με γλάσο κάνουν πολλά και δίνουν σε ένα τέτοιο δώρο μια ξεχωριστή πινελιά.

Είναι σημαντικό να προσαρμόσετε τα γλυκά στη γεύση του παραλήπτη. Σε μερικούς αρέσει η σοκολάτα ιδιαίτερα καλή, για άλλους μια καραμέλα δεν μπορεί να είναι αρκετά φρουτώδης. Υπάρχει πάγωμα σε όλα τα φανταστικά χρώματα και μορφές, έτσι ώστε το χρώμα των μπισκότων να μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του παραλήπτη. Μικρά κεριά γενεθλίων για μια τούρτα ή ένα μάφιν φτιάξτε τη σωστή διάθεση και αφήστε το δώρο να λάμψει με τη δική του λάμψη.

Δώρα για ανθρώπους με τεχνογνωσία

Δώρα της τελευταίας στιγμής για ανθρώπους με τεχνογνωσία

Υπάρχουν δώρα που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα που ενθουσιάζονται με την τεχνολογία. Αντί για ένα κλασικό βιβλίο Για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μπορεί να δοθεί. Εάν, από την άλλη πλευρά, ο παραλήπτης διαβάζει περιοδικά και όχι βιβλία, μια συνδρομή περιοδικού είναι μια καλή ιδέα. Αυτό είναι ιδανικό ως δώρο της τελευταίας στιγμής, καθώς μπορεί να οργανωθεί την ημέρα της γιορτής εάν είναι απαραίτητο. Όποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για μουσική μπορεί να εγγραφεί σε μια υπηρεσία ροής. Ωστόσο, τέτοιες συνδρομές είναι μακροπρόθεσμα δώρα που συνεπάγονται μηνιαία χρέωση.

Οι εφαρμογές είναι πλέον μέρος της καθημερινής μας ζωής. Κάποιοι διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες, άλλοι είναι ιδανικοί για ταξίδια και ταξίδια και άλλοι είναι διασκεδαστικοί και απλώς διασκεδαστικοί. Δίνοντας εφαρμογές βγάζει νόημα, γιατί μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στις προτιμήσεις του παραλήπτη. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα διαδικτυακά μαθήματα είναι καλά δώρα της τελευταίας στιγμής. Αυτά μπορούν εύκολα να συμπληρωθούν ή να δοθούν ως κουπόνι. Οι παραλήπτες έχουν την ευκαιρία να μάθουν μια νέα γλώσσα, να δοκιμάσουν το μαγείρεμα ή να δοκιμάσουν ένα άλλο νέο χόμπι.

Πάρτε λουλούδια

Τα λουλούδια είναι ένα τυπικό δώρο της τελευταίας στιγμής

Τα λουλούδια είναι ένα τυπικό δώρο της τελευταίας στιγμής. Στο δρόμο για τη γιορτή μπορείτε να σταματήσετε σε ένα ανθοπωλείο και να αγοράσετε ένα ωραίο μπουκέτο. Μερικοί άνθρωποι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό δημιουργικά σχεδιασμένα, ελκυστικά μπουκέτα, άλλοι έχουν ένα αγαπημένο λουλούδι και βρίσκουν ένα μπουκέτο από 30 τριαντάφυλλα ιδιαίτερα ελκυστικό, για παράδειγμα. Αντί για ανθοδέσμες, μπορούν επίσης να χαριστούν μικρές γλάστρες. Τα απαιτητικά φυτά δεν αποτελούν πρόβλημα για άτομα με πράσινο αντίχειρα. Για όλους τους άλλους, τα επιλεγμένα λουλούδια πρέπει να φροντίζονται όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Χαρίστε εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ως δώρα τελευταίας στιγμής

Οι εκδηλώσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ως δώρα. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι ονειρεύονται να οδηγήσουν αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 ή να οδηγήσουν εκσκαφέα. Άλλοι ενδιαφέρονται για ρομαντικό δείπνο έξω από τα κεριά. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να απολαύσουν κατάδυση με αλεξίπτωτο ή κανό. Για τους λάτρεις του παζλ είναι επίσκεψη σε δωμάτιο διαφυγής το τέλειο δώρο, ενώ άλλοι επισκέπτονται με ενθουσιασμό ένα πάρκο αναρρίχησης, ένα παγοδρόμιο ή ένα γήπεδο γκολφ μαύρου φωτός. Το ωραίο με τέτοια δώρα περιπέτειας είναι ότι μπορούν να τα απολαύσετε μαζί με άλλους και θα τα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

συμπέρασμα

Τα δώρα της τελευταίας στιγμής είναι δημοφιλή σε πολλούς παραλήπτες

Τα δώρα της τελευταίας στιγμής είναι δημοφιλή σε πολλούς παραλήπτες. Αυτό ισχύει τουλάχιστον αν προέρχονται από την καρδιά και Προσαρμοσμένο στα ατομικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις του παραλήπτη είναι. Ορισμένα δώρα, όπως σπιτικά προϊόντα ή κουπόνια, μπορούν να γίνουν και να σχεδιαστούν δημιουργικά από τον εαυτό σας. Τα ψηφιακά δώρα μπορούν να αγοραστούν διαδικτυακά και να σταλούν απευθείας στον παραλήπτη. Τα λουλούδια και τα δώρα είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλή.