Διακόσμηση & γιορτές

Διακοσμήσεις κήπου από γυαλί – λαμπρά χρώματα και εξαιρετικές αντανακλάσεις φωτός

Διακόσμηση κήπου από γυάλινες γλάστρες-πολύχρωμο-χρώμα-τέχνη-χειροποίητο

Με τη διακόσμηση κήπου μπορείτε να δώσετε όμορφες προθέσεις και να δώσετε στον κήπο μια προσωπική γοητεία. Χάρη στην ποικιλία των υλικών, μπορείτε να τα επιλέξετε σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Το σκυρόδεμα και η σκουριά είναι πολύ επίκαιρα αυτή τη στιγμή, αλλά το γυαλί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Είναι ανθεκτικό στον παγετό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες και διαρκεί καλύτερα από ορισμένα φυσικά υλικά. ο Διακοσμήσεις κήπου από γυαλί είναι επομένως πολύ ανθεκτικό και ακτινοβόλο όμορφο. Διαβάστε και δείτε μόνοι σας!

Διακοσμήσεις κήπου από γυαλί – πολύχρωμες γλάστρες

Διακόσμηση κήπου από γυάλινες γλάστρες-πολύχρωμα-χρώματα-χειροποίητα-φυτά

Το υπέροχο με το γυαλί είναι ότι το υλικό λάμπει και λάμπει όμορφα στο φως του ήλιου, ειδικά όταν χρησιμοποιείται βιτρό για τη διακόσμηση του κήπου. Αν ψάχνετε για αληθινά τραβήγματα ματιών για τον κήπο σας, τότε αξίζει να εξετάσετε την αγορά μερικών διακοσμητικών αντικειμένων από γυαλί.

Διακόσμηση κήπου από γυαλί με μεγάλη λάμψη

Διακόσμηση κήπου από γυάλινες γλάστρες-πολύχρωμα-χρώματα-πλούσια-φυτά

Είτε παιχνιδιάρικο, πρακτικό ή απλά κομψό – με τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα από γυαλί, ο συνηθισμένος κήπος μπορεί να μετατραπεί σε έναν μικρό υπαίθριο παράδεισο με την προσωπική σας πινελιά. Τα διακοσμητικά για τον κήπο μπορούν να κρεμαστούν, να πέσουν κάτω ή απλά να κολλήσουν στο έδαφος.

Το γυαλί είναι ανθεκτικό στον παγετό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

διακόσμηση κήπου-ποτήρι-γλάστρες-μικρό-ποτήρι-πολύχρωμο-χρώμα

Αν ψάχνετε για μια αλλαγή από τις συνήθεις διακοσμήσεις κήπου από το λιανικό εμπόριο, τότε επιλέξτε χειροποίητα διακοσμητικά κήπου από γυαλί. Τα χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα είναι τόσο ατομικά όσο η γεύση κάθε φίλου στον κήπο. Χειροποίητα με αγάπη, έχουν πάντα τη δική τους αίσθηση.

Γυάλινες σταγόνες που επιπλέουν στη λίμνη του κήπου

Διακόσμηση κήπου από γυαλί-νερό-διακόσμηση-σταγόνες-πλωτή-λιμνούλα-εξωτερική

Είτε γυάλινες μπάλες, σπείρες είτε παράξενα γλυπτά με ασυνήθιστα σχήματα – τα χειροποίητα αριστουργήματα από γυαλί είναι μια κομψή και διακοσμητική προσθήκη σε κάθε κήπο. Η γυάλινη τέχνη είναι διαχρονικά όμορφη και απαιτεί πολύ κόπο.

λαμπερή γυάλινη μπάλα στο γκαζόν

κήπος-διακόσμηση-γυαλί-χειροποίητο-λαμπερό-μπάλα-γκαζόν

Τις ηλιόλουστες μέρες μπορείτε να κοιτάτε τα μαγευτικά όμορφα μοναδικά κομμάτια από γυαλί για ώρες, επειδή η έγχρωμη διαφάνεια έχει μια ιδιαίτερη γοητεία. Το φως του ήλιου κάνει τα χρώματα να λάμπουν, αλλά με μια πηγή φωτός το βράδυ, αυτή η αίσθηση μπορεί να απλωθεί σε όλο τον κήπο.

Φανάρια με μοτίβο φωτιάς

Διακόσμηση κήπου από γυάλινο γυάλινο φανάρι-κεριά-χειροποίητο-κόκκινο-πορτοκαλί-Lichtspiel

Το άχρωμο υλικό γυαλί χρωματίζεται με ειδικές τεχνικές επεξεργασίας γυαλιού και διογκώνεται από το στόμα. Αυτό δημιουργεί λεπτές παραλλαγές στο σχήμα και το χρώμα, για παράδειγμα με αυτά τα φανάρια που φαίνεται να καίγονται. Με τα κεριά, λάμπετε με μια απαλή λάμψη στο σκοτάδι.

Φως στην κορυφή του δέντρου

διακόσμηση κήπου-γυαλί-διακόσμηση-είδη-κρεμαστές-μπάλες-βιτρό-χειροποίητο-δέντρο-κήπος

Εάν έχετε ένα μεγάλο δέντρο στον κήπο, μπορείτε να κρεμάσετε τα γυάλινα διακοσμητικά κήπου στα κλαδιά του. Είναι όμορφα από μόνα τους, αλλά σε μια ομάδα θα ξεδιπλώσουν το πλήρες αποτέλεσμα τους.

Κηροπήγια που κρέμονται σε ένα δέντρο 

διακόσμηση κήπου-γυαλί-γυαλί-φανάρι-δέντρο-κρέμεται-ιτιά-δέντρο-βράδυ

Εάν δεν έχετε σύνδεση τροφοδοσίας για φώτα LED ή νεράιδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά. Οι μικρότερες γυάλινες θήκες κεριών μπορούν να κρεμαστούν βολικά με σύρμα και άγκιστρα.

Συνδυάζεται με φώτα νεράιδας

διακόσμηση κήπου-γυαλί-γυαλί-φανάρι-γυαλί-μπάλα-φως-φωτισμός-κρέμεται

Όταν επιλέγετε τη διακόσμηση του κήπου, βεβαιωθείτε ότι το γυαλί είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Λέγεται ότι μια ειδική μέθοδος επεξεργασίας της έδωσε υψηλό επίπεδο σταθερότητας.

διακόσμηση κήπου-γυαλί-γυαλί-φανάρι-κερί-φως-κρεμαστό-γυάλινο-μπαλάκι

Προϊόντα και εικόνες από Mdina Glass Χειροποίητο