Διακόσμηση & γιορτές

Διπλώστε πρωτότυπες χαρτοπετσέτες για ένα όμορφα διακοσμημένο τραπέζι δεξιώσεων

Οι χαρτοπετσέτες διπλώνουν ρομαντικό-ροζ-χρώμα-καρδιά-τσίμπημα-πάρτι-ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εάν δεν έχετε την ικανότητα για περίπλοκες ιδέες χειροτεχνίας και επομένως αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο για να σχεδιάσετε τέλεια το τραπέζι δεξιώσεων για κάθε πάρτι, τότε έχουμε την τέλεια παραλλαγή για εσάς. Μπορείτε εύκολα να διπλώσετε όμορφες χαρτοπετσέτες με έναν πρωτότυπο τρόπο και να δημιουργήσετε μοναδικά βλέμματα στο τραπέζι. Μπορείτε να μιμηθείτε αμέσως αυτόν τον τύπο διακόσμησης τραπεζιού. Οι απλές ιδέες για πτυσσόμενες χαρτοπετσέτες είναι γρήγορα και εύκολα και ως εκ τούτου ταιριάζουν υπέροχα ως ιδέα της τελευταίας στιγμής.

Οι χαρτοπετσέτες διπλώνουν σε ένα όμορφο σχήμα καρδιάς

χαρτοπετσέτες διπλώνουν ροζ-ιδέα-καρδιές-μπουκέτο-τριαντάφυλλα-κόκκινο

Αν θέλετε να δείξετε την αγάπη και την αγάπη σας στην οικογένειά σας, στον αγαπημένο σας ή σε έναν στενό φίλο, μπορείτε να το κάνετε τέλεια με τη διακόσμηση τραπεζιού για μια ειδική περίσταση. Βάλτε μερικά τριαντάφυλλα και κεριά. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε χαρτοπετσέτες ως καρδιές και να δημιουργήσετε ιδιαίτερα ρομαντικά τραβήγματα ματιών στο τραπέζι, με τα οποία είστε εγγυημένοι ότι θα κάνετε κάποιον ευτυχισμένο.

Οι χαρτοπετσέτες διπλώνουν σε σχήμα πυραμίδας για ένα κομψό τραπέζι

Χαρτοπετσέτες διπλώστε πυραμίδα-ιδέα-επιδόρπιο βάση-κερί-ασημί

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο τραπέζι με πολύ μικρή προσπάθεια. Αν τυχαίνει να ψάχνετε μια ιδέα για δίπλωμα χαρτοπετσέτας σε δύο χρώματα, αυτή η πυραμίδα για γιορτινά διπλώνοντας χαρτοπετσέτες μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς. Το τραπέζι του δείπνου φαίνεται εξαιρετικά κομψό και πλούσιο, αλλά στην πραγματικότητα χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά. Κανείς όμως δεν πρέπει να το γνωρίζει, σωστά?

Οι βρόχοι αναζητούν τις χαρτοπετσέτες

χαρτοπετσέτες διπλώνουν ροζ-χρώμα-ρομαντικό-κουκκίδες-δίσκο

Αν θέλετε να διπλώσετε χαρτοπετσέτες για τα γενέθλια ενός μικρού κοριτσιού, το ροζ είναι ένα ιδιαίτερα κατάλληλο χρώμα για αυτόν τον σκοπό. Η πτυσσόμενη εμφάνιση κάνει το τραπέζι να φαίνεται πραγματικά χαριτωμένο, το οποίο μπορείτε να τονίσετε ακόμη και με τα σωστά πιάτα. Τα μοτίβα με κουκκίδες φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Φανταζόμαστε επίσης τα καρό σχέδια να είναι πολύ καλά για ένα τέτοιο τραπέζι γενεθλίων.

Οδηγίες για πτυσσόμενες χαρτοπετσέτες

χαρτοπετσέτα-πτυσσόμενη-αρχάριος-μπερδεμένη-ιδέα-γενέθλια-ροζ

Εάν διπλώσετε τις χαρτοπετσέτες σε έναν ανεμιστήρα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαφορετικές φιγούρες. Εδώ ο ανεμιστήρας είναι δεμένος μεταξύ τους στη μέση, έτσι ώστε να δημιουργούνται δύο φτερά. Για να το δέσετε μαζί, είτε χρησιμοποιήστε μια ωραία κορδέλα σε αντίστοιχο χρώμα είτε μπορείτε να κόψετε λωρίδες από μια άλλη πετσέτα και να τις χρησιμοποιήσετε.

Διακοσμήστε ποτήρια

χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-διαμερίσματα-απλή-διακόσμηση-ποτήρια-καλαμάκια

Αφού διπλώσετε χαρτοπετσέτες με ανεμιστήρα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε διάφορα πράγματα στο τραπέζι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν θέλετε να τα βάλετε δίπλα στο πιάτο σας. Βρίσκουμε αυτήν την ιδέα ιδιαίτερα όμορφη, στην οποία τα ποτήρια είναι διακοσμημένα με αυτά. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε ένα κηροπήγιο ή έναν πολυέλαιο ή μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα.

Διπλώστε λουλούδια χαρτοπετσέτας

χαρτοπετσέτα-πτυχώσεις-παστέλ-χρώμα-πούδρα-ροζ-λουλούδι-σχήμα

Δεν σας φαίνεται επίσης απίστευτα όμορφη αυτή η διακόσμηση τραπεζιού; Στη συνέχεια, μπορείτε να διπλώσετε χαρτοπετσέτες σαν λουλούδι. Πιο συγκεκριμένα, το λουλούδι θυμίζει παιώνιες, οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνά για το σχεδιασμό των γάμων. Αν λοιπόν θέλετε να διπλώσετε χαρτοπετσέτες για γάμο, τότε μπορείτε να εξετάσετε αυτήν την ονειρική ιδέα και να διακοσμήσετε όμορφα κάθε τραπέζι.

Διπλώστε το καπέλο του επισκόπου

χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-vintage-διακόσμηση-ιδέα-καπέλα-χρυσές-προφορές

Το δίπλωμα χαρτοπετσέτας του καπέλου του επισκόπου είναι πολύ δημοφιλές επειδή η φιγούρα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και φαίνεται κομψή. Μια λευκή χαρτοπετσέτα με κομψά, χρυσά σχέδια και διακοσμήσεις χρησιμοποιήθηκε για να υπογραμμίσει την κομψότητα στο τραπέζι. Το δίπλωμα είναι επίσης πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Οι οδηγίες έρχονται στη συνέχεια.

Διπλώστε ωραία τις χαρτοπετσέτες

χαρτοπετσέτα-αναδίπλωση-οδηγίες-απλά-σχέδιο-διακόσμηση τραπεζιού

Μπορείτε να διπλώσετε τις όμορφες χαρτοπετσέτες καλύτερα αν οι ίδιες οι χαρτοπετσέτες είναι όμορφες. Για το καπέλο του επισκόπου, διπλώστε πρώτα ένα τρίγωνο, μετά το οποίο διπλώνετε τη δεξιά και την αριστερή γωνία προς τα πάνω. Και περισσότερες πτυχώσεις δεν είναι καθόλου απαραίτητες. Μετά από αυτό, η διπλωμένη χαρτοπετσέτα χρειάζεται μόνο να ρυθμιστεί. Αυτό το κλασικό είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή!

Κομψή ιδέα για αναδίπλωση

χαρτοπετσέτα-δίπλωμα-μοτίβο-χρυσό-τρίγωνο-οδηγίες-λευκό

Αφού διπλώσετε λοιπόν αυτές τις απλές χαρτοπετσέτες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις σηκώσετε όπως φαίνεται. Για να γίνει αυτό, οι εξωτερικές γωνίες κάμπτονται προς τα πίσω. Εάν δεν σταματήσετε μόνοι σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως ένα συνδετήρα ή άλλο ωραίο κλιπ. Μπορείτε φυσικά να συντονίσετε το χρώμα και το ύφος των χαρτοπετσετών με τα υπόλοιπα διακοσμητικά του τραπεζιού ή το αντίστροφο.

Ιδέα χαρτοπετσέτας για διαφορετικές περιστάσεις

χαρτοπετσέτα-δίπλωμα-πάρτι-σχέδιο-χαρτί-μπάλες-ποτήρια κρασιού-λευκό-τραπεζομάντιλο

Μπορείτε να δείτε μια κατάλληλη ιδέα για πτυσσόμενες χαρτοπετσέτες για βάπτιση, γέννηση ή εγκυμοσύνη εδώ. Αυτά είναι πρωτότυπα φορέματα από χαρτοπετσέτες. Εξαιτίας αυτού, φυσικά, η ιδέα λειτουργεί καλύτερα όταν πρόκειται για ένα κορίτσι. Πιάστε ροζ χαρτοπετσέτες και κορδέλες και ξεκινήστε αμέσως!

Scαλίδι ως βοήθημα

χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-κόψιμο-φόρεμα-μοτίβο-γιορτινή-περίσταση-απλή

Για αυτές τις οδηγίες αναδίπλωσης χαρτοπετσέτας, θα χρειαστείτε επίσης ψαλίδι για να προσθέσετε μια μικρή τομή και να διαμορφώσετε το γιακά. Τσαλακώστε τις δύο εξωτερικές άκρες προς τη μέση, όπως φαίνεται, και στη συνέχεια την ίδια τη μέση. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να κόψετε μία από τις επάνω γωνίες και στη συνέχεια ένα τρίγωνο στην αντίθετη πλευρά. Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να έχετε έτοιμο τον απαιτούμενο αριθμό χαρτοπετσετών χάρη σε αυτές τις απλές οδηγίες!

Χαριτωμένο φόρεμα χαρτοπετσέτας

χαρτοπετσέτα-πλισέ-ντους μωρών-φόρεμα-μοτίβο-vintage-φιόγκο

Τέλος, μπορείτε φυσικά να προσθέσετε ένα φιόγκο για να δώσετε στην χαρτοπετσέτα την τελευταία πινελιά. Και πάλι, μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός της χαρτοπετσέτας όταν θέλετε να διπλώσετε χαρτοπετσέτες, οπότε τι αντίκτυπο έχει στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το παράδειγμα, με την πρώτη ματιά νομίζετε ότι έχετε πραγματικά ένα φόρεμα μπροστά σας.

Διακοσμήστε με φιόγκους

χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-θηλυκή-διακόσμηση-κορίτσι-ντους μωρών-δίσκος-διακόσμηση

Δεν μπορείτε μόνο να βάλετε ή να κολλήσετε μικρά τόξα στις χαρτοπετσέτες. Χρησιμοποιήστε κορδέλες για να διακοσμήσετε τα ποτήρια ή άλλα αντικείμενα στο τραπέζι της δεξίωσης. Για το σκοπό αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές αποχρώσεις ενός κύριου χρώματος, όπως σε αυτό το παράδειγμα. Το λευκό ή το σκούρο μοβ είναι κατάλληλο ως χρώμα σε αντίθεση για αυτό το θέμα.

Ιδέα από δύο χαρτοπετσέτες

χαρτοπετσέτα-πτυχώσεις-κομψό-έμπνευση-λουλουδάτα-μοτίβα-χαρτί

Μπορείτε επίσης να διπλώσετε χαρτοπετσέτες από δύο χαρτοπετσέτες με αυτόν τον τρόπο. Οι χαρτοπετσέτες πρέπει να έχουν διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε η μεγαλύτερη να μπορεί να κρυφοκοιτάξει κάτω από τη μικρότερη. Ορίστε χρωματικές αντιθέσεις και χρησιμοποιήστε όμορφα μοτίβα. Αυτή η μορφή χαρτοπετσέτας ονομάζεται Tafelspitz και μπορεί να σχεδιαστεί με δύο μόνο ρολά ή έως τέσσερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα για να διπλώσετε χαρτοπετσέτες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι χαρτοπετσέτες διπλώνουν σαν βάρκες

χαρτοπετσέτα-δίπλωμα-χαρτί-βάρκα-τσιμπήματα-γιρλάντα-νεράιδα-πάρτι

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα είναι επίσης ιδανική για παιδικά πάρτι γενεθλίων. Αλλά και άλλα πάρτι με θαλάσσιο θέμα παίρνουν εξαιρετική προφορά με μια τέτοια χαρτοπετσέτα. Or μήπως ο σύζυγός σας είναι επίσης καπετάνιος και περιμένετε την επιστροφή του σύντομα; Στη συνέχεια, μπορείτε να διπλώσετε τις χαρτοπετσέτες σαν πλοίο και να του δώσετε μια ξεχωριστή απόλαυση.

Διπλώστε χαρτοπετσέτες – πουκάμισο

χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-πρωτότυπο-αστείο-πουκάμισο-μύγα-τιμή-αποφοίτηση λυκείου

Το πάρτι έκπληξη φέρνει μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους. Εάν το παιδί σας κέρδισε πρόσφατα ένα μετάλλιο, υπάρχει ένα πάρτι για να δείξετε την υπερηφάνεια σας. Αλλά αυτή η ιδέα είναι επίσης πολύ κατάλληλη για πτυσσόμενες χαρτοπετσέτες για κοινωνία ή για αποφοίτηση από το λύκειο. Συγκεντρώστε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας και δημιουργήστε μια αποτελεσματική πετσέτα διακόσμησης τραπεζιού με τη μορφή πουκάμισων.

Πετσέτα ως βάζο

χαρτοπετσέτα-πτυσσόμενο-ύφασμα-καρό-μπουκέτο-διακοσμεί-πιάτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτοπετσέτες και ύφασμα για να διπλώσετε χαρτοπετσέτες. Εδώ είναι μια υπέροχη ιδέα όπου η χαρτοπετσέτα λειτουργεί ως βάζο για να αναδείξει ένα χαριτωμένο μπουκέτο. Το μπουκέτο μπορεί να σχεδιαστεί διαφορετικά για κάθε κάθισμα. Οι καρό χαρτοπετσέτες που αναφέραμε παραπάνω είναι επίσης πολύ συμπαθείς. Κάνουν το τραπέζι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.