Διακόσμηση & γιορτές

Αγορά μοντέρνων κουρτινόξυλων – συμβουλές για τη σωστή επιλογή

μοντέρνα κουρτινόξυλα ikea-metal-hook-clamps-silver

Οι κουρτίνες στο σαλόνι – μια λεπτομέρεια, ένα μικρό πράγμα στη συνολική εικόνα, αλλά η επιλογή τους δεν είναι εύκολη και προφανής. Εξίσου σημαντικά είναι τα κουρτινόξυλα και μερικές πολύτιμες πληροφορίες που αναφέρουμε εδώ. Πριν από εσάς μοντέρνα Κουρτινόξυλα πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα γι ‘αυτά.

Μοντέρνα κουρτινόξυλα από μέταλλο και συναρπαστικές κουρτίνες

μοντέρνα κουρτινόξυλα κρεμάστε-κρεμάστε-ικέα-σχέδιο

Πρώτον, πρέπει να καθορίσουμε πώς θα το κάνουμε αυτό Κουρτινόξυλο θέλω να επισυνάψω. Υπάρχουν τέσσερις βασικές επιλογές τοποθέτησης – βίδωμα στην οροφή, τοίχο, παράθυρο ή απευθείας στο πλαίσιο του παραθύρου. Γίνεται επίσης διάκριση μεταξύ κουρτινόξυλων με δακτυλίους και εσωτερικών ράβδων κίνησης. Εξαρτάται από τον τύπο των κουρτινών που θα επιλέξετε Κουρτινόξυλο Θα προτιμήσετε.

Μοντέρνα κουρτινόξυλα σε διαφορετικές εκδοχές

μοντέρνα κουρτινόξυλα μοντέλα-έμπνευση-συμβουλές-διακοσμητικά-επίπλωση

Οι κουρτινόξυλες τοποθετημένες στο πλαίσιο του παραθύρου χρησιμοποιούνται συνήθως στην κουζίνα. Αυτός ο τύπος διάταξης είναι Κουρτινόξυλο είναι δυνατή η χρήση κόλλας ή γάντζων. Πριν αγοράσετε, πρέπει επίσης να καθορίσετε το μήκος του Κουρτινόξυλο μετρήστε πόσο ψηλά τοποθετείται έτσι ώστε το forehand να μην είναι πολύ μακρύ. Πριν από τη συναρμολόγηση του Κουρτινόξυλο, καθορίζουν επίσης την απόστασή τους από τον τοίχο και τα παράθυρα. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη το πλάτος του περβάζι παραθύρου και του ψυγείου, σε περίπτωση που υπάρχουν.

Κουρτινόξυλα με δαχτυλίδια 

μοντέρνα κουρτινόξυλα συμβουλές-επιλογή-δαχτυλίδια-κουρτίνα-παράθυρα

Μια κουρτίνα σίγουρα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας αν όχι μόνο παίζει το ρόλο ενός αντικειμένου χρησιμότητας, αλλά και ενεργό ρόλο στη διακόσμηση του δωματίου. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Οι πιο δημοφιλείς σύγχρονες κουρτινόξυλες είναι συνήθως κατασκευασμένες από μέταλλο, ξύλο και πολύ στιβαρό αλουμίνιο. Οι μεταλλικές κουρτινόξυλες χαρακτηρίζονται από εξαιρετική κομψότητα, μοντέρνα και πρωτοτυπία. Τα ξύλινα μοντέρνα κουρτινόξυλα, με τη σειρά τους, τονίζουν την όμορφη κλασική φυσική διακόσμηση. Φυσικά, η προσφορά εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σχήματα, χρώματα και διακοσμητικά.

Καμπύλες κουρτινόξυλες

μοντέρνο-κουρτίνα-ράβδοι-παράθυρο-διακόσμηση-αψίδα-σχέδιο-επιλογή

ασυνήθιστη ράβδος κουρτινών από ακρυλικό

ασυνήθιστη-κουρτίνα-ράβδος-ακρυλικό

πράσινα μοντέρνα ξύλινα κουρτινόξυλα

μοντέρνο-πράσινο-κουρτίνα-ράβδο-ξύλο

Ελαφριά ράβδος κουρτινών LED

Ελαφριά ράβδος κουρτινών LED

 ασυνήθιστο μπλε ξύλινο κουρτινόξυλο

ασυνήθιστο-κουρτίνα-ράβδο-μπλε-ξύλο

Κουρτινόξυλα δαχτυλίδια ορείχαλκο

συναρπαστικό-κουρτίνες-μεταλλικό-κουρτινόξυλο

κομψό-κουρτίνα-ράβδος-μέταλλο