Διακόσμηση & γιορτές

Τοποθέτηση του τραπεζιού σωστά – κανόνες και συμβουλές για τη διακόσμηση των χαρτοπετσετών

κάλυμμα τραπεζιού ροδάκινο πιάτο λουλούδια λεμόνια ονόματα

Κάθε οικοδέσποινα πρέπει να ξέρει πώς να το κάνει Στρώστε σωστά το τραπέζι και μπορεί να διακοσμήσει. Συγκεντρώσαμε τους πιο σημαντικούς κανόνες για ένα επίσημο δείπνο και μια απλή οικογενειακή γιορτή, ώστε να μην χρειάζεται να σκέφτεστε τι και πού να το βάλετε κάθε φορά σε ένα δείπνο.

Θυμάστε ήδη μερικούς απλούς κανόνες που πιθανότατα έχετε μάθει. Τα μαχαιροπίρουνα χρησιμοποιούνται παραδοσιακά με τη σειρά των πιάτων από έξω προς τα μέσα.

Τοποθέτηση του τραπεζιού σωστά – επίσημο δείπνο

επίσημοι κανόνες κάλυψης τραπεζιού μαχαιροπίρουνα

Τα πιάτα. Πρώτα το μεγαλύτερο από το πιάτο που για το κυρίως πιάτο. Στη συνέχεια, τα πιάτα μίζας και σούπας. Οι πλάκες ψωμιού και βουτύρου τοποθετούνται πάνω αριστερά στη θέση 10:00. Το μαχαίρι βουτύρου πάνω του σε μικρή γωνία προς τα αριστερά.

Ποτήρια. Τα ποτήρια είναι δεξιά, σε θέση 1:00. Είτε ένα ποτήρι για κόκκινο ή λευκό κρασί (ή και τα δύο!) Κοντά στο πιάτο. Ένα ποτήρι σαμπάνια ή νερό πάνω από το ποτήρι κρασί, μόνο στα αριστερά.

Σωστή τοποθέτηση του τραπεζιού – κανόνες και διάταξη

κάλυμμα τραπεζιού ροδάκινο χρώματα λουλούδια επίσημα

μαχαιρικά είδη. Τα μαχαιροπίρουνα πρέπει να τοποθετηθούν στο τέλος. Το μαχαίρι δείπνου στα δεξιά του πιάτου, ακολουθούμενο από ένα μαχαίρι μίζας και κουτάλι σούπας. Τώρα τοποθετήστε το πιρούνι μενού στα αριστερά – πιρούνι εκκίνησης και για το κύριο πιάτο. Τα μαχαιροπίρουνα επιδόρπιο τοποθετούνται πάνω από το πιάτο.

Χαρτοπετσέτες. Οι χαρτοπετσέτες βρίσκονται στο πιάτο στο πάνω μέρος όταν στρώνετε το τραπέζι, αλλά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε εδώ.

ορίστε το τραπέζι οικογενειακό πάρτι εύκολο να οργανώσει λεκάνη

Αυτός ο απλός τύπος διακόσμησης τραπεζιού είναι ιδανικός για οικογενειακές γιορτές. Για τα μεγάλα και τα μικρά, γιορτινά και ήσυχα – τα δείπνα, όπου η συζήτηση και το ελεύθερο κρασί είναι το επίκεντρο. Για δείπνο πίτσα ή μακαρόνια.

Τα πιάτα. Ένα πιάτο εκκίνησης είναι συνήθως αρκετό για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αν σερβίρετε “πρώτο πιάτο” όπως σούπα ή σαλάτα, μπορείτε πάντα να βάλετε ένα επιπλέον κομμάτι από πάνω. Κάτι διασκεδαστικό και όμορφο.

Μπισκότα στο πιάτο

κάλυμμα τραπεζιού ροζ λουλούδια πιάτο μπισκότων

Ποτήρια. Τα ποτήρια είναι δεξιά, στις 13:00. Ένα ποτήρι μπύρας, για κόκκινο ή λευκό κρασί, τοποθετείται πρώτα, με ένα ποτήρι νερό στα αριστερά.

μαχαιρικά είδη. Το μαχαίρι δείπνου πρέπει να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πιάτου, ακολουθούμενο από το κουτάλι δείπνου στα δεξιά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πιρούνι δείπνου στην αριστερή πλευρά του πιάτου. Αν σερβίρεται ορεκτικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τα μαχαιροπίρουνα για αυτό.

Χαρτοπετσέτες. Διασκεδάστε με την τοποθέτηση της χαρτοπετσέτας. Πάνω από το πιάτο με ένα κλαδάκι δεντρολίβανο, κρυμμένο κάτω από το πιάτο, στην άκρη του τραπεζιού ή απλά τοποθετημένο κάτω από το σετ πιρουνιών σας … οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Διακόσμηση σε λευκό για το επίσημο δείπνο

ορίστε τον πίνακα επίσημη κάρτα μενού μαχαιροπίρουνα λευκή

Διακόσμηση με δαντέλα

τραπέζι δεξιά κάλυψη δαντέλα υπόστρωμα vintage επίσημο

μικρά δώρα και μενού

Στρώστε σωστά το τραπέζι γυαλιά πιάτα serviettes κάρτες μενού μαχαιροπίρουνα

Διακόσμηση τραπεζιού για οικογενειακό πάρτι

τραπέζι καλύψτε σωστά το οικογενειακό πάρτι εύκολα

Διακόσμηση τραπεζιού σε λευκό και μπλε χρώμα

τραπέζι καλύψτε σωστά μαχαιροπίρουνα serviette θέση κάρτα

Στρώστε σωστά το τραπέζι, κανονίστε μαχαιροπίρουνα, ποτήρια

Δέστε τα μαχαιροπίρουνα με ένα τόξο

τραπέζι καλύψτε σωστά μαχαιροπίρουνα βρόχο πλάκα γραβάτα πινακίδα

Βάλτε το μενού στο πιάτο

Στρώστε σωστά το τραπέζι, κάντε μενού χρυσά μαχαιροπίρουνα

τραπέζι καλύπτει σωστά ροζ λουλούδια πρωινό

καλύψτε το τραπέζι σωστά πορτοκαλί διακόσμηση τραπεζιού πετσέτα δαχτυλίδι δέρμα  τραπέζι καλύψτε σωστά γυάλινη πλάκα κηροπήγιο λουλούδια

τραπέζι καλύψτε σωστά ψωμί αριστερά μαχαιροπίρουνα ποτήρια μενού

τραπέζι δεξιά σετ μαχαιροπίρουνα μωβ κορδέλα  τραπέζι σωστά κάλυψη ποτήρια ποτήρια μαχαιροπίρουνα