Διακόσμηση & γιορτές

Ρήματα αυτοκόλλητων τοίχων – ενδιαφέρουσες ιδέες ανάλογα με το δωμάτιο

Ρήματα αυτοκόλλητων τοίχων -σαλόνι-ιδέα-μαύρη-γραμματοσειρά

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για τη διακόσμηση των τοίχων. Και ούτε χωρίς λόγο. Προσθέτουν μια υπέροχη προφορά σε κάθε δωμάτιο και προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη διακόσμηση του δωματίου. Ένα αυτοκόλλητο τοίχου δεν πρέπει απαραίτητα να αποτελείται μόνο από μοτίβα. Υπάρχουν και αποτελεσματικές Λέξεις αυτοκόλλητων τοίχων, που είτε είναι προσκλητικά είτε υποτίθεται ότι είναι αστεία είτε έχουν στόχο να μεταφέρουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον αναγνώστη. Υπάρχουν αντίστοιχα ρητά αυτοκόλλητων τοίχων για οποιοδήποτε δωμάτιο στο διαμέρισμα και σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικά ενδιαφέροντα παραδείγματα ανάλογα με το δωμάτιο.

Ρήματα αυτοκόλλητων τοίχων για την κουζίνα

Φωτογραφία: www.wall-art-design.de

Ρήματα αυτοκόλλητων τοίχων κουζίνα-ιδέα-καφέ-αγάπη

Οι λέξεις αυτοκόλλητων τοίχων για την κουζίνα μπορούν, για παράδειγμα, να επιλεγούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανοίγουν την όρεξη. Or απλά επιθυμείτε “Καλή όρεξη” σε διαφορετικές γλώσσες. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Αν έχετε τραπεζαρία, μπορείτε να βάλετε κι εκεί τέτοια ρητά. Ιδού μερικά παραδείγματα:

Λέξεις αυτοκόλλητων τοίχων -kueche-idee-english

Λέξεις αυτοκόλλητων τοίχων για το υπνοδωμάτιο

τοίχο-αυτοκόλλητο-ρητά-υπνοδωμάτιο-πορτοκαλί-τοίχος

Φωτογραφία: www.wall-art-design.de

Σε αυτό το δωμάτιο, φυσικά, το ρητό πρέπει να έχει σχέση με τον ύπνο. Αλλά το θέμα “αγάπη” είναι επίσης πολύ κατάλληλο. Δεδομένου ότι η κρεβατοκάμαρα συνήθως δεν προορίζεται για εξωτερικούς, τα προσωπικά μηνύματα μπορούν επίσης να επιλεγούν για τα αυτοκόλλητα τοίχου. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για όσους ξυπνούν αργά ή για εραστές.

αυτοκόλλητο τοίχου εισαγωγικά υπνοδωμάτιο-πάντα-φιλί-καληνύχτα

Ο διάδρομος

τοίχο-αυτοκόλλητο-ρητά-αίθουσα-καλωσόρισμα-επισκέπτες

Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας με ένα αποτελεσματικό ρητό στον τοίχο ή πείτε τους αντίο με ένα σοφό μήνυμα. Όπως και να έχει, οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν.

Το σαλόνι

wall-decal-sayings-living-room-marilyn-monroe

Σοφά λόγια αυτοκόλλητων τοίχων που έχουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα και καλλιεργούν την οικιακή ευλογία είναι επίσης κατάλληλα για το σαλόνι. Βρείτε μια ενδιαφέρουσα ρήση ή επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

Το φυτώριο

Αποσπάσματα από αυτοκόλλητα τοίχου, απόσπασμα παιδικού δωματίου-winnie-the-pooh

Για το παιδικό δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητα τοίχου που αντικατοπτρίζουν τις χαρές που φέρνει ένα παιδί μαζί του. Or μπορείτε να παραθέσετε μερικές γραμμές από μια παιδική ομοιοκαταληξία. Μια άλλη εξαιρετική ιδέα είναι να βάλετε το όνομα του παιδιού στον τοίχο εκτός από αυτό.

Αυτοκόλλητο τοίχου-ρήσεις-βρεφικό δωμάτιο-κούνια-άγγελος

Αυτοκόλλητο τοίχου-ρητά-βρεφικό δωμάτιο-φύλακας άγγελος-βρεφικό κρεβάτι

Φωτογραφία: www.wall-art-design.de

Το μπάνιο

αυτοκόλλητα τοίχου-ρητά-μπάνιο-διακόσμηση-ιδέες

Κάντε το μπάνιο ακόμα πιο χαλαρωτικό με μια ουσιαστική ρήση ενώ κάνετε ένα ευχάριστο μπάνιο. Είσαι ελεύθερος? Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να βρείτε κάτι αστείο. Παραδείγματα ρητών χαλκομανιών τοίχου μπάνιου μπορείτε να βρείτε εδώ:

τοίχο-αυτοκόλλητο-ρητά-μπάνιο-μπλε-γραφή-ευεξία-όαση

τοίχο-αυτοκόλλητο-ρητά-μπάνιο-ομορφιά-ζώνη-λουλούδι

Φωτογραφίες: www.wall-art-design.de