Διακόσμηση & γιορτές

Οι κουρτίνες δίνουν έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση

προφορά-εσωτερικό-διακόσμηση-πράσινο-κουρτίνες

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ κουρτίνες είναι εντυπωσιακά και εξασφαλίζουν ένα ζεστό κλίμα δωματίου. Υπάρχουν πολλοί τύποι κουρτινών, αλλά οι κυριότεροι είναι: συγκεντρωμένοι, διαφανείς και με σχέδια. Πασχαλιές κουρτίνες ήταν δημοφιλείς στην Ευρώπη πριν από 30-40 χρόνια. Η μπούκλα δίνει μια άτακτη εμφάνιση, αλλά όταν χρησιμοποιείται σωστά είναι ελκυστική και κομψή. Υπάρχει και ένα μειονέκτημα – είναι πολύ σκονισμένα και φθαρμένα. Εάν κάποιος στην οικογένειά σας είναι αλλεργικός στη σκόνη, σκεφτείτε δύο φορές πριν από τη χρήση κουρτίνες αγοράστε αυτόν τον τύπο.

γκρι βολάν κουρτίνες

γκρι-βολάν-κουρτίνες

Η εγκατάσταση, τα προηγούμενα χρόνια, θα χρησιμοποιηθεί διαφανείς κουρτίνες μαρκαρισμένος. Σας λείπει πολύ το φως του ήλιου, ειδικά το καλοκαίρι. Ειλικρινά, αυτά είναι τα αγαπημένα μου είδη κουρτινών, αλλά αποτελούν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Δεν άφησαν μόνο τα μάτια των ξένων, αλλά και το κρύο του χειμώνα. Συνδυάστε τους δύο τύπους κουρτινών: τις διαφανείς και αυτές από πυκνά, βαριά υφάσματα, έτσι ώστε να τονίζεται η αντίθεση καθώς και οι δύο λειτουργίες. Οποιαδήποτε λουλουδάτα ή ριγέ σχέδια προσθέτουν επίσης στη συνολική εμφάνιση. Συνδυάστε τα χρώματα de κουρτίνες με ολόκληρη την παλέτα χρωμάτων στην εσωτερική διακόσμηση.

διαφανείς και πυκνές κουρτίνες σε συνδυασμό

συνδυασμός διαφανής-σφιχτός-κουρτίνας

Ανεξάρτητα από τον τύπο κουρτινών που θα επιλέξετε, θα πρέπει να ταιριάζουν με το γενικό στυλ του δωματίου. Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα υφάσματα και διακοσμητικά, εάν το δωμάτιο είναι επιπλωμένο με ντεμοντέ έπιπλα. Όπως είπα, το κουρτίνες θέτουν τόνους και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού, οπότε επιλέξτε προσεκτικά.

διαφανείς κουρτίνες σε κόκκινο και λευκό

διαφανές-κουρτίνες-κόκκινο-λευκό

κουρτίνα με σχέδια – διακόσμηση στο σαλόνι

μοτίβο-κουρτίνα-διακόσμηση-σαλόνι

υπέροχη ιδέα κουρτινών σε κρέμα στο σαλόνι

υπέροχη-κουρτίνες-ιδέα-σαλόνι-κρέμα

κομψές σκούρες κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

στιλάτο-σκούρο-κουρτίνες-υπνοδωμάτιο

πράσινες κουρτίνες οργάντζα στο σαλόνι

πράσινες κουρτίνες σαλόνι από οργάντζα

ποιητής-κουρτίνα-συνδυασμός-εσωτερική διακόσμηση