καρναβάλι

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: Μοτίβα πασπαλίσματος ζάχαρης δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές μπλούζα κομφετί χάρτινο καπέλο ενηλίκων

Αρχικά, οι γερμανικές φυλές χρησιμοποιούσαν μάσκες και μεταμφιέσεις για να διώξουν τα κακά πνεύματα τον Φεβρουάριο. Η πρακτική υιοθετήθηκε αργότερα από τους Χριστιανούς αλλά εξυπηρετούσε διαφορετικό σκοπό. Τότε, οι άνθρωποι γιόρταζαν την αρχή της Σαρακοστής με το καρναβάλι. Ακόμα και σήμερα υπάρχει μια τρελή συνάντηση σε πολλές γερμανικές πόλεις. Το καρναβάλι είναι πολύ διασκεδαστικό, ειδικά για οικογένειες. Με αστείες φορεσιές, η καλή διάθεση για τα παιδιά και τους γονείς είναι προγραμματισμένη για το Mardi Gras. Αν θέλετε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη δημιουργικότητά σας, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τις αποκριάτικες στολές. Σας προσφέρουμε ιδέες με αστεία μοτίβα πασπαλίζει ζάχαρη ως έμπνευση. Τα πολύχρωμα ρούχα κομφετί είναι εγγυημένα για να δημιουργήσουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: Φτιάξτε τη δική σας μπλούζα κομφετί

Φτιάξτε αποκριάτικες φορεσιές μπλούζα, μπαστούνια παγωτού, ράψτε

Για καρναβάλι, ντύνονται μικροί και μεγάλοι. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα ακριβό κοστούμι. Με λίγη φαντασία, ακόμη και η αυστηρή ενδυμασία γραφείου μπορεί να χαλαρώσει. Για το πρώτο έργο χειροτεχνίας χρειάζεστε μια μονόχρωμη μπλούζα (κατά προτίμηση λευκή, προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε μια απαλή παστέλ απόχρωση όπως το μπλε του ουρανού ή το ροζ). Πρέπει επίσης να προμηθευτείτε τα ακόλουθα υλικά και αξεσουάρ:

Χρωματιστό χαρτί

Ξυλάκι παγωτού 1 τεμ.

μπαλόνι

Προαιρετικά: γυαλιά καρδιάς

βελόνα

Κλωστή ραπτικής

ψαλίδι

συγκολλητικός

Πώς να διακοσμήσετε τη μπλούζα: Χρησιμοποιήστε το ραβδί παγωτού ως πρότυπο και κόψτε 10 – 15 “πασπαλίσεις ζάχαρης” από το χρωματιστό χαρτί. Ράψτε τα κομμάτια χαρτιού γύρω από τη λαιμόκοψη χαλαρά πάνω στη μπλούζα. Προαιρετικά, μπορείτε να κόψετε αρκετές λεπτομέρειες από το χρωματιστό χαρτί και να διακοσμήσετε ολόκληρη την μπλούζα με αυτά. Or δημιουργήστε αστεία μοτίβα από τα χάρτινα κομφετί. Στη συνέχεια φουσκώστε το μπαλόνι, κόψτε ένα στέλεχος από κόκκινο χαρτί και κολλήστε το στο μπαλόνι. Στρογγυλοποιήστε τη στολή με γυαλιά καρδιάς.

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: σακούλα πασπαλίζει με ζάχαρη

Τα κοστούμια Mardi Gras κάνουν αστείες τις γυναίκες με τη ζάχαρη

Η επόμενη ιδέα για μια αποκριάτικη φορεσιά είναι κατάλληλη τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Η σακούλα ψεκασμού ζάχαρης που απεικονίζεται παραπάνω μπορεί να κονκερωθεί σε χρόνο μηδέν, φαίνεται αστεία και είναι εξαιρετικά ελαφριά. Ιδιαίτερα πρακτικό αν εσείς ή τα πιτσιρίκια πρέπει να φοράτε το ρούχο για αρκετές ώρες. Χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά:

Πολύχρωμα καλαμάκια κατανάλωσης

Χρωματιστό χαρτί

Τσάντα ένδυσης από πλαστικό, διαφανής

ψαλίδι

συγκολλητικός

Φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα σε έντονο χρώμα

Αφρώδες πάχος πάχους τουλάχιστον 8 cm

Προαιρετικά: ροζ περούκα

Τα κοστούμια του Mardi Gras φτιάχνουν μόνοι τους καλαμάκια ρούχων

Πώς να φτιάξετε το πολύχρωμο αποκριάτικο κοστούμι βήμα προς βήμα: Πρώτα κόψτε ανοίγματα για τα χέρια στην τσάντα ρούχων και στη συνέχεια γεμίστε τα με τα καλαμάκια. Κόψτε διάφορα σχήματα όπως καρδιές, αστέρια, κύκλους από χρωματιστό χαρτί και στη συνέχεια κολλήστε τα στο εσωτερικό της τσάντας ρούχων. Αφήστε το να στεγνώσει και κλείστε τη σακούλα ρούχων. Πλήρης! Παρεμπιπτόντως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της φορεσιάς είναι ότι μπορείτε εύκολα να το βάλετε και να το σβήνετε ανά πάσα στιγμή. Για να κάνετε το σύνολο να φαίνεται ακόμα πιο χαρούμενο, μπορείτε να φορέσετε μια ροζ περούκα και να φτιάξετε ένα καπέλο από αφρό. Απλά κόψτε έναν κύκλο από την σανίδα αφρού με ένα μαχαίρι χειροτεχνίας. Στερεώστε τον κύκλο στο κεφάλι με κορδόνι (δείτε την παραπάνω φωτογραφία).

Αστεία ιδέα κοστουμιών για ζευγάρια: πισίνα με κομφετί και προσωρινός εργαζόμενος

Τα κοστούμια του Mardi Gras κάνουν τις ιδέες των γυναικών συγκεντρωμένες

Οι ενήλικες μπορούν επίσης να διασκεδάσουν στο Mardi Gras. Εάν είστε καλεσμένοι σε ένα πάρτι και χρειάζεστε ένα φανταχτερό κοστούμι, τότε σίγουρα θα σας αρέσει η επόμενη πρόταση μας. Κυρίως επειδή η πισίνα με κομφετί είναι επίσης κατάλληλη ως διακόσμηση. Για το έργο θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

Μακριά μπαλόνια

σκοινί

Ασημί σπρέι βαφής

Λευκό χαρτόνι

Χρωματιστό χαρτί

Πυροβόλο θερμής κόλλας

Αντλία μπαλονιού

2 δαχτυλίδια από πλαστικό

Μπλε χρώμα νερού

Βούρτσα, επίπεδη στρώση

ψαλίδι

Φτιάξτε μόνοι σας πασπαλισμούς με ζαχαρούχα μπαλόνια από αφρό καρναβαλιού

Έτσι συνδυάζεται η φορεσιά: Αρχικά κόψτε ένα ορθογώνιο από το λευκό χαρτόνι και στη συνέχεια ψεκάστε το με το σπρέι χρώματος και αφήστε το να στεγνώσει. Κόψτε δύο κομμάτια σχοινιού και συνδέστε τα στο χαρτόνι με το πιστόλι θερμής κόλλας (δείτε τη φωτογραφία παραπάνω). Συντομεύστε και φουσκώστε τα μπαλόνια. Βάψτε τα πλαστικά δαχτυλίδια με το μπλε χρώμα του νερού και αφήστε τα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, πολύ προσεκτικά κολλήστε πρώτα τους δύο δακτυλίους μαζί και στη συνέχεια συνδέστε τα μπαλόνια με το πιστόλι θερμής κόλλας. αφήστε να στεγνώσει.

Τα κοστούμια της Mardi Gras κάνουν οι γυναίκες γυναίκες γεμάτες κομφετί στην πισίνα

Προαιρετικά: Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα κεφαλόδεσμο με τρία μικρά μπαλόνια. Αυτό κάνει το ντύσιμό σας πλήρες. Μετά τη μεγάλη παράσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα ως διακόσμηση και να κρύψετε ποτά εκεί για τους επισκέπτες. Η ιδέα της χειροτεχνίας είναι επίσης ιδανική για παιδικά γενέθλια.

Αποκριάτικα κοστούμια φτιάχνουν μόνοι τους κομφετί μπιμπερό

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: ζάχαρη ραντίζει φόρεμα για κορίτσια ηλικίας νηπιαγωγείου

Τα κορίτσια φτιάχνουν εσείς τις στολές καρναβαλιού

Τα παιδιά λατρεύουν τα πολύχρωμα ρούχα. Ειδικά στο καρναβάλι, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εκπλήξετε τη μικρή πριγκίπισσα με ένα χαρούμενο φόρεμα. Ένα “φόρεμα με ζάχαρη” φαίνεται ιδιαίτερα χαριτωμένο. Για το χειροτεχνικό έργο, θα χρειαστείτε ένα απλό βαμβακερό φόρεμα, ψαλίδι, εκτυπωτή inkjet και χαρτί μεταφοράς. Η μεμβράνη σιδερώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά πολυάριθμων εικόνων και μοτίβων σε υφάσματα (βαμβάκι ή λινό). Το χρώμα του υφάσματος παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν δύο είδη χαρτιού μεταφοράς στην αγορά: Ένα για σκούρο και ένα για ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο σε μορφή PDF πρώτα ή δημιουργήστε το μόνοι σας και, στη συνέχεια, εκτυπώστε το σε ένα φύλλο σιδερένιας μεμβράνης. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χαρτί μεταφοράς στο φόρεμα με το μοτίβο στραμμένο προς τα κάτω και σιδερώστε το. Στη συνέχεια, μπορείτε να πλύνετε το φόρεμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, συνήθως πρέπει να το πλένετε από μέσα σε 30 έως 40 μοίρες.

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: διακοσμήστε αξεσουάρ με πολύχρωμα μοτίβα

Τα κοστούμια Mardi Gras καπέλο ζάχαρη πασπαλίζουν γυναίκες από χαρτί

Το χαρτί μεταφοράς δεν χρησιμοποιείται μόνο για τη διακόσμηση ρούχων. Μπορείτε επίσης να αρωματίσετε αξεσουάρ, παπούτσια, καπέλα και τα παρόμοια μαζί τους σε χρόνο μηδέν. Και αν προτιμάτε να ζωγραφίζετε, υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιάσετε τα μοτίβα με βαφή υφάσματος. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε τους λεγόμενους υφασμάτινους δείκτες. Είναι ιδανικά για ανθεκτικά στο πλύσιμο σχέδια σε διάφορα υφάσματα (εκτός από πολυεστέρα, καθώς το χρώμα είναι λερωμένο εκεί). Στεγνώνουν γρήγορα και στη συνέχεια μπορούν να στερεωθούν με το σίδερο. Στη συνέχεια, μπορούν να πλυθούν στους 40 βαθμούς. Τα παιδιά μπορούν φυσικά να βοηθήσουν. Σε αντίθεση με το χαρτί μεταφοράς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υφασμάτινα στυλό για άλλα έργα χειροτεχνίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βάψετε μαξιλαροθήκες, υφασμάτινες τσάντες ή μπλουζάκια.

Διακοσμήστε τα πάνινα παπούτσια με μοτίβα πασπαλίζει ζάχαρη

Τα κοστούμια του Mardi Gras φτιάχνουν μοτίβα ζαχαροπλαστικής με κομφετί

Μια δροσερή ιδέα για μια γρήγορη αποκριάτικη φορεσιά για κορίτσια: Συνδυάστε τη μπλούζα από τις πρώτες οδηγίες με φούστα tutu και αθλητικά παπούτσια. Εδώ είναι ένας οδηγός DIY για αθλητικά παπούτσια με αξιολάτρευτα, γλυκά μοτίβα πασπαλίσματος ζάχαρης. Χρειάζεσαι:

Μεταφέρετε χαρτί

Εκτυπωτής ψεκασμού μελάνης

ψαλίδι

Το πρότυπο παρακάτω

Εκτυπώστε το πρότυπο κομφετί καρναβαλιού

Εκτυπώστε πρώτα το πρότυπο στο χαρτί μεταφοράς, στη συνέχεια τοποθετήστε το φιλμ με το μοτίβο στραμμένο προς τα κάτω στα πάνινα παπούτσια και στερεώστε το με το σίδερο. Η συμβουλή μας: Κόψτε το φύλλο χαρτιού μεταφοράς σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό θα σας επιτρέψει να βάλετε τα μοτίβα στα παπούτσια πιο γρήγορα.

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές tutu φούστα ζάχαρη πασπαλίζει αθλητικά παπούτσια

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: πασπαλίζετε ζάχαρη – φτιάξτε κοσμήματα

Τα κοστούμια της Mardi Gras φτιάχνουν μόνοι σας σκουλαρίκια με ζάχαρη

Κανένα ρούχο δεν είναι πλήρες χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα. Σας έχουμε δείξει ήδη πολλές ιδέες για το πώς μπορείτε να φτιάξετε σκουλαρίκια, μενταγιόν και δαχτυλίδια από διαφορετικά υλικά. Γνωρίζατε όμως ότι η θερμή κόλλα είναι επίσης κατάλληλη για αυτό το σκοπό?

Για το επόμενο έργο θα χρειαστείτε:

Sugεκάζει ζάχαρη

Καλούπι σιλικόνης για κοσμήματα

ζεστή κόλλα

Δαχτυλίδια άλματος

Βίδες – κενά

βελόνα

Πένσα κοσμημάτων

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμητικά σκουλαρίκια με ζάχαρη

Έτσι φτιάχνονται τα σκουλαρίκια: Αρχικά, γεμίστε τη φόρμα σιλικόνης μέχρι τη μέση με ψεκασμούς ζάχαρης. Εν τω μεταξύ, συνδέστε το πιστόλι θερμής κόλλας και επιλέξτε υψηλότερη θερμοκρασία για κόλλα χαμηλού ιξώδους. Περιμένετε λίγα λεπτά για να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, γεμίστε τη φόρμα σιλικόνης με τη λιωμένη θερμή κόλλα. Μόλις τα πασπαλισμένα σάκχαρα καλυφθούν πλήρως με τη ζεστή κόλλα, χτυπήστε απαλά τη φόρμα σιλικόνης στο τραπέζι. Έτσι σκάτε τις φυσαλίδες αέρα. Αφήνουμε το καλούπι στην άκρη για 10 λεπτά.

Τα κοστούμια Mardi Gras κάνουν σκουλαρίκια Τα κεριά κάνουν τον εαυτό σας παιδιά και εφήβους

Μόλις η ζεστή κόλλα σκληρύνει μετά από 10 λεπτά, αφαιρέστε προσεκτικά τα κοσμήματα από τη φόρμα σιλικόνης. Στη συνέχεια, κολλήστε ένα κενό για το αυτί στο πίσω μέρος του σκουλαρικιού. Ανοίξτε τρία δαχτυλίδια άλματος με την πένσα κοσμημάτων και ανοίξτε τρύπες σε δύο κομμάτια θερμής κόλλας με βελόνα. Συνδέστε τα δύο κοσμήματα με τα δαχτυλίδια άλματος. Πλήρης! Η συμβουλή μας: Μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά σχέδια με χάντρες ή κομφετί. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Τα κοστούμια Mardi Gras κάνουν σκουλαρίκια με ζάχαρη

Αν και το πιστόλι θερμής κόλλας είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, υπάρχει πάντα κίνδυνος τραυματισμού κατά το χειρισμό της θερμής κόλλας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσοχή είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ. Μην αφήνετε ποτέ τη συσκευή χωρίς επίβλεψη. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στη θερμή κόλλα. Τα μικρά μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή των διακοσμητικών.

Τα κοστούμια Mardi Gras κατασκευάζουν οδηγίες κατασκευής κοσμημάτων

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε άλλα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, κολιέ ή ακόμα και βραχιόλια με μενταγιόν με ζεστή κόλλα και κομφετί ή ψεκασμούς ζάχαρης. Αγοράστε δαχτυλίδι με στρογγυλή κορυφή. Στρογγυλά, οβάλ και ακόμη και δάκρυα μπορούν να προσαρτηθούν σε αυτό. Όσο περισσότερα κομφετί ή ζάχαρη πασπαλίζετε στο καλούπι σιλικόνης, τόσο πιο έντονα θα είναι τα χρώματα. Όσο λιγότερο κομφετί, λάμψη ή ζάχαρη πασπαλίζετε, τόσο πιο διαφανές και λεπτό φαίνεται το σχέδιο.

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: φτιάξτε καπέλα για πάρτι

Mardi Gras κοστούμια παιδικά παιδικά νηπιαγωγεία με κομφετί

Ακόμα και τα καπέλα πάρτι μπορούν να διακοσμηθούν με πασπαλισμούς ζάχαρης. Μπορείτε να τα φορέσετε ως αξεσουάρ σε μια στολή κλόουν, για παράδειγμα. Για το επόμενο έργο χειροτεχνίας θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

Χάρτινος κώνος (μπορείτε επίσης να το φτιάξετε μόνοι σας)

υλικό

Ταινία Deco

Νερομπογιές

Κατόπιν αιτήματος: υφασμάτινα λουλούδια, στρας και άλλα διακοσμητικά

Βούρτσα, μια χαρά

Και κάπως έτσι φτιάχνονται τα καπέλα του πάρτι: Πρώτα, φτιάξτε ένα χάρτινο χωνάκι. Κόψτε ένα τρίγωνο διαστάσεων 15 cm x 15 cm x 20 cm από ένα φύλλο χρωματιστού χαρτιού και κυλήστε δύο από τις άκρες προς το κέντρο. Κολλήστε τα χαλαρά άκρα μαζί. Κόψτε δύο λωρίδες πλάτους 6 εκατοστών και μήκους 20 εκατοστών από το ύφασμα και στη συνέχεια διπλώστε τις 3-4 εκατοστά μεταξύ τους. Το βάθος των πτυχώσεων πρέπει να είναι περίπου 0,5 cm. Επιπλέον, στερεώστε τις πτυχώσεις με νήμα και στη συνέχεια σιδερώστε το ύφασμα. Στη συνέχεια κολλήστε τις υφασμάτινες λωρίδες στα καπέλα του πάρτι (μία λωρίδα ανά καπέλο. Κολλήστε τη διακοσμητική ταινία ζιγκ -ζαγκ στην κορυφή για να κρύψετε τη ραφή). Βάψτε το πάνω μέρος του κώνου χαρτιού με χρώμα νερού. Βάψτε πολλές μικροσκοπικές κουκίδες στα καπέλα του πάρτι. Στη συνέχεια, μπορείτε να κολλήσετε τα υφασμάτινα λουλούδια και τα στρας με το πιστόλι ζεστής κόλλας. Τα καπέλα πάρτι που δημιουργήθηκαν με αυτόν τον τρόπο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μετά το καρναβάλι. Μπορείτε να τα μοιράσετε στους καλεσμένους ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων. Or μπορείτε να γεμίσετε τα χωνάκια με καραμέλες και να τα συσκευάσετε ως σακούλες δώρου. Αφήστε τα παιδιά να βοηθήσουν με τις χειροτεχνίες, σίγουρα θα ανυπομονούν για την ευκαιρία.

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές: Τρελά ρούχα για πάρτι

Φτιάξτε μόνοι σας αποκριάτικες στολές μπλούζα φούστα tutu

Με το σύνολο που απεικονίζεται παραπάνω, είστε εγγυημένοι ότι θα δημιουργήσετε μια αίσθηση σε κάθε πάρτι. Σας έχουμε δείξει ήδη πώς να διακοσμήσετε μια λευκή μπλούζα ή μπλουζάκι με χρωματιστό χαρτί. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταινία washi, τσόχα ή ακόμα και επίδεσμοι. Μπορείτε πρώτα να βάψετε τους επιδέσμους με χρώμα νερού και μετά να τους κολλήσετε στη μπλούζα. Και οι παλιές αντλίες λάμπουν με μια νέα λάμψη με λίγη κόλλα και ψεκάζει ζάχαρη. Μπορείτε επίσης να φορέσετε κεφαλόδεσμο ως κόμμωση. Έχετε ήδη κάνει μια τρελή στολή για τον Mardi Gras. Μια φούστα tutu ή μια ογκώδης φούστα με πιέτες ταιριάζει απόλυτα με αυτό.

Είτε μπλούζα, παπούτσια, είτε αξεσουάρ: μοτίβα πασπαλίσματος ζάχαρης φαίνονται χαρούμενα και σας φέρνουν σε καλή διάθεση. Ακριβώς για το καρναβάλι. Στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι φορούν επίσης διασκεδαστικά ρούχα για το Halloween. Έτσι δεν είναι ασυνήθιστο για λουκουμάδες, μπαλαρίνες, κλόουν και συνεργάτες. Να περιφέρονται στην πόλη την Ημέρα των Αγίων Πάντων. Τα σύνολα δύο μερών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα κορίτσια. Μια πολύχρωμη μπλούζα και μια φαρδιά φούστα σε ροζ είναι εγγυημένα ότι θα προσελκύσουν την προσοχή. Τα αγόρια προτιμούν να φορούν μπλε ή μουσταρδί κίτρινο παντελόνι με πολύχρωμο πουκάμισο. Αν λοιπόν έχετε ήδη φτιάξει ένα καρναβαλικό ντύσιμο, μπορείτε να το κρατήσετε μετά το τέλος του καρναβαλιού και να το φορέσετε για τις Απόκριες του χρόνου.

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας μπαλόνια από ζάχαρη Συμβουλές