καρναβάλι

Φτιάξτε δημιουργικές αποκριάτικες διακοσμήσεις σε ποτήρι σε έντονα χρώματα – υπέροχες ιδέες για μίμηση

Ένα πάρτι ολοκληρώνεται μόνο με τη σωστή διακόσμηση και φυσικά ισχύει και για το καρναβαλικό πάρτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για διακοσμήσεις καρναβαλιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διακοσμήσεις καρναβαλιού στο ποτήρι, με το οποίο όχι μόνο η τραπεζαρία μπορεί να σχεδιαστεί υπέροχα. Τα παράθυρα, τα τραπεζάκια ή ο μπουφές έχουν επίσης τις τελευταίες πινελιές μαζί τους.

Αποκριάτικα στολίδια σε ποτήρι - πολύχρωμες ιδέες για να φτιάξετε τον εαυτό σας με οδηγίες

Η αποκριάτικη διακόσμηση στο ποτήρι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ειδικά για ένα πάρτι. Ακόμα κι αν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε την τέλεια διάθεση για τη λεγόμενη πέμπτη σεζόν στο σπίτι σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέροχα. Χρησιμοποιήστε κομφετί και έντονα χρώματα σε άλλα σχήματα ως εξής για τέλειες ρυθμίσεις!

Αποκριάτικα στολίδια σε ποτήρι – βάζο με κομφετί

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις σε ποτήρι με κομφετί και λουλούδια

Υπάρχουν δύο παραλλαγές για αυτήν την απλή, αλλά όμορφη διακόσμηση με γυάλινο βάζο, και οι δύο είναι πραγματικά πολύ εύκολο να εφαρμοστούν. Για την πρώτη αποκριάτικη διακόσμηση σε ποτήρι, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τεχνητά λουλούδια, τα οποία μπορείτε να βάλετε μαζί για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό μπουκέτο και να το εμφανίσετε σε οποιοδήποτε βάζο. Μόλις τα λουλούδια βρίσκονται στο βάζο, απλά γεμίστε τα με κομφετί στο επιθυμητό ύψος.

Οδηγίες για αποκριάτικες διακοσμήσεις στο ποτήρι - σχεδιασμός βάζων με πολύχρωμα κομφετί ή ψεκασμούς

Αλλά αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε πραγματικά κομμένα λουλούδια, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τη δεύτερη παραλλαγή για τη διακόσμηση του καρναβαλιού. Στη συνέχεια χρειάζεστε δύο βάζα διαφορετικών μεγεθών, όπου το μικρότερο μπορεί να τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο. Τα κυλινδρικά είναι ιδανικά. Καλύψτε το άνοιγμα του μικρότερου με αλουμινόχαρτο, μια μικρή τσάντα, μεμβράνη ή κάτι άλλο, τοποθετήστε το στη μέση του μεγάλου ποτηριού και απλώστε κομφετί γύρω του.

Βάζο με ψεκασμούς - κομψές και χαρούμενες ανοιξιάτικες διακοσμήσεις για το καρναβάλι

Στη συνέχεια αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και γεμίστε προσεκτικά το μικρό βάζο με νερό (τα κομφετί δεν πρέπει να βραχούν). Τώρα βάλτε τα κομμένα λουλούδια στο νερό και τελειώσατε και γρήγορα φτιάξατε μόνοι σας μια υπέροχη αποκριάτικη διακόσμηση. Or τι θα λέγατε για τη χρήση πολύχρωμων ψεκασμών αντί για κομφετί, όπως στο παραπάνω παράδειγμα?

Πολύχρωμες διακοσμήσεις καρναβαλιού για το τραπέζι – φτιάξτε ένα κερί από κηρομπογιές

Σπιτικά κεριά για τη διακόσμηση τραπεζιού στο αποκριάτικο πάρτι

Μερικά κεριά εδώ και εκεί δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αλλά αν είναι επίσης όμορφα πολύχρωμα (που είναι επίσης ιδανικά για το Mardi Gras), δεν χρειάζεται καν να ανάβουν για να κάνουν εντύπωση. Τι θα λέγατε λοιπόν για τη χρήση διακοσμητικών ποτηριών για κεριά για να δημιουργήσετε μια υπέροχη αποκριάτικη διακόσμηση στο ποτήρι; Χρειάζεσαι:

 • οποιοδήποτε ποτήρι
 • φυτίλι
 • κερί
 • Κραγιόνια

Δημιουργικές διακοσμήσεις καρναβαλιού σε ποτήρι, ριγέ κεριά με κραγιόνια

Χρησιμοποιείτε μόνο κραγιόνια για να χρωματίσετε το κερί. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε τις κηρομπογιές, λιώστε το κερί του κεριού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και προσθέστε τα χρωματιστά κομμάτια όσο το κερί είναι ακόμα ζεστό (ή λιώστε και τα δύο ταυτόχρονα). Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι να λιώσουν επίσης τα μολύβια και το χρώμα να κατανέμεται ομοιόμορφα (αν η θερμότητα δεν είναι αρκετή, ζεστάνετε τα πάντα). Τοποθετήστε το φυτίλι στο ποτήρι και ρίξτε ένα στρώμα από το χρωματιστό κερί σε αυτό. Επαναλάβετε αυτό με άλλα χρώματα μόλις κάθε στρώση είναι σκληρή, μέχρι το ποτήρι να γεμίσει σχεδόν εντελώς.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να αναμίξετε αιθέριο έλαιο σε οποιοδήποτε χρώμα για αρωματικά κεριά.

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις – ετερόκλητο ρύζι για διακόσμηση βάζου μασονιού

Απλά διακοσμήστε για το Καρναβάλι με χρωματιστό ρύζι

Εάν θέλετε να κάνετε μια διακόσμηση καρναβαλιού με παιδιά, αυτή η ιδέα είναι υπέροχα κατάλληλη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε ρύζι με χρωματισμό τροφίμων. Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε σφραγιστικές σακούλες κατάψυξης. Τώρα θα μάθετε πώς να προχωρήσετε και τι άλλο χρειάζεστε για τη διακόσμηση του καρναβαλιού στο ποτήρι:

 • ρύζι
 • Χρωστικές τροφίμων
 • ξύδι
 • Γυαλιά
 • Χωνί ή φύλλο χαρτιού
 • σφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες (τα μικρά μπολ λειτουργούν επίσης ως εναλλακτική λύση)
 • Ταψί
 • Χαρτί κουζίνας

Χρωματίστε ρύζι με χρωματισμό τροφίμων και γεμίστε διακοσμητικά ποτήρια

Για 200 γραμμάρια ρυζιού θα χρειαστείτε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι και 1/8 κουταλάκι του γλυκού χρωματισμό τροφίμων. Βάλτε τα πάντα στη σακούλα, σφραγίστε το και ζυμώστε προσεκτικά και στρίψτε το περιεχόμενο έτσι ώστε όλα να κατανέμονται ομοιόμορφα στο ρύζι. Εάν το χρώμα δεν είναι αρκετά δυνατό για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρωματισμό τροφίμων. Στρώστε ένα ταψί με χαρτί κουζίνας και απλώστε το χρωματιστό ρύζι, το οποίο αφήνετε τώρα να στεγνώσει (ιδανικά για 24 ώρες).

Μόλις στεγνώσει το ρύζι, μπορείτε να το γεμίσετε σε στρώσεις στο ποτήρι με τη βοήθεια ενός χωνιού ή ενός φύλλου χαρτιού που διαμορφώνετε σε χωνί, δημιουργώντας έτσι τη διακόσμηση στο ποτήρι. Οριζόντια στρώματα δεν χρειάζεται απαραίτητα να σχηματιστούν. Τα γωνιακά μοτίβα είναι επίσης κατάλληλα. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε όλα τα χρώματα μαζί, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ετερόκλητο ποτήρι, το περιεχόμενο του οποίου θυμίζει κομφετί ή ψεκασμούς. Το ρύζι ως αποκριάτικη διακόσμηση σε ποτήρι μπορεί να σχεδιαστεί και να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία τρόπων.

Βρώσιμα καρναβαλικά διακοσμητικά σε ένα ποτήρι

Ιδέα διακόσμησης πάρτι - διακοσμήστε με λαστιχένια φίδια και τσίχλες

Ειδικά αν η διακόσμηση του καρναβαλιού στο ποτήρι προορίζεται για τον μπουφέ (αλλά όχι μόνο τότε), μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα ποτήρια με πολύχρωμα γλυκά: λαστιχένια φίδια, γλυκόριζα, πολύχρωμες μπάλες τσίχλας, βρώσιμα κομφετί και πολλά άλλα όχι μόνο όμορφα , αν τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το διακοσμητικό γυαλί, είναι επίσης χρήσιμα γιατί είναι εγγυημένα για να κρατήσετε τους καλεσμένους ευχαριστημένους. Ποιος δεν αγαπά τα γλυκά?

Διακοσμήστε με γλυκά σε ποτήρια - διακοσμήσεις πάρτι και σνακ σε ένα

Αν λοιπόν θα θέλατε να φτιάξετε μόνοι σας αποκριάτικες διακοσμήσεις, αλλά δεν έχετε πραγματικά το ταλέντο ή την επιθυμία να κάνετε χειροτεχνίες, αυτή είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση. Είναι στο χέρι σας αν επιλέξετε και γεμίσετε το μεγάλο διακοσμητικό ποτήρι ή μάλλον θα στήσετε αρκετά μικρότερα ποτήρια. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την ιδέα με δύο ποτήρια όσο για το βάζο με κομφετί παραπάνω με γλυκά.

Διακοσμητικό γυαλί με φώτα νεράιδας

Πολύχρωμα φώτα ως αποκριάτικη διακόσμηση - χρησιμοποιήστε χρωματιστά γυαλιά ή έγχρωμα φώτα νεράιδας

Για αυτήν την όχι πολύ νέα, αλλά ελκυστική ιδέα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμα γυαλιά ή τουλάχιστον μια πολύχρωμη σειρά από φώτα. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τη διακόσμηση στο γυαλί με ελαφριά αλυσίδα, τοποθετώντας μια μικρή αλυσίδα LED σε ένα ποτήρι ή ανοίγοντας τρύπες στο καπάκι και εισάγοντας έναν χρωματιστό λαμπτήρα της αλυσίδας μέσα από αυτήν την τρύπα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν έντονα χρώματα για το καρναβάλι.

Φτιάξτε ένα φανάρι ως αποκριάτικη διακόσμηση

Φανάρι ως αποκριάτικη διακόσμηση σε ποτήρι με χαρτομάντιλο ή χαρτί ιχνηθέτησης

Μια άλλη ιδέα που είναι επίσης κατάλληλη για παιδιά είναι τέτοια φανάρια. Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας αυτή τη χαρούμενη διακόσμηση στο ποτήρι, κόψτε τρίγωνα διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών (ή οποιουδήποτε άλλου σχήματος) από μεταξωτό, διαφανές ή κρεπ χαρτί. Εφαρμόστε κόλλα χειροτεχνίας με ένα πινέλο στο εξωτερικό του γυαλιού και κολλήστε τα κομμάτια πάνω του με ένα κενό μεταξύ τους. Το φανάρι DIY είναι έτοιμο!