καρναβάλι

Φτιάξτε μόνοι σας στολή καμινάδας – ιδέες για παιδιά και ενήλικες

κομψό γιλέκο καπακιού κοστουμιών σκουπιδιών

Αναζητάτε ιδέες για την αποκριάτικη φορεσιά; Αν θα έπρεπε να είναι γρήγορη και εύκολη αυτή τη φορά, το κοστούμι καθαρισμού καμινάδων είναι μια πραγματικά εξαιρετική ιδέα. Είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και μπορεί να συνδυαστεί με ρούχα από τη δική σας γκαρνταρόμπα. Πώς να φτιάξετε μόνοι σας το κοστούμι και τα αξεσουάρ, αποκαλύπτουμε στο άρθρο!

σακάκι σακάκι κοστούμι μπουφάν παντελόνι μαύρο

Το να αγγίξετε μια καμινάδα θα σας φέρει τύχη, γι ‘αυτό και οι καπνοκαθαριστές είναι δημοφιλείς και αυτές τις μέρες. Ως εκ τούτου, η στολή καμινάδας είναι ιδανική για όσους θέλουν να κάνουν νέους φίλους στο καρναβάλι. Γιατί σε μια τέτοια αποκριάτικη φορεσιά σίγουρα θα σε αγκαλιάσουν ή ακόμα και θα σε φιλήσουν πολλοί τυχεροί αναζητητές. Το μαύρο μπουφάν με χρυσά κουμπιά, ο κύλινδρος στο κεφάλι και τα εργαλεία χειρός για τον καθαρισμό της καμινάδας είναι τυπικά της σαπουνάδας. Μπορείτε να συνδυάσετε το κοστούμι με άλλες τυχερές γοητείες, όπως τέσσερα τριφύλλια στο σακάκι σας ή ένα πέταλο στο χέρι σας.

φούστα καμινάδας ρούχα πουκάμισα παντελόνια επίπεδη σκούπα

Τα αποκριάτικα κοστούμια με θέμα τα επαγγέλματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή στα παιδιά. Ωστόσο, πολλοί συνδέουν το κοστούμι της καμινάδας με τον χαρακτήρα Bert από την κινηματογραφική μεταφορά του “Mary Poppins”. Σε αντίθεση με τα τυπικά σκουπίδια καπνοδόχων στη Γερμανία, ο κινηματογραφικός χαρακτήρας Bert φοράει απλά ρούχα σε μαύρο και γκρι χρώμα, επίπεδο καπάκι και κόκκινο μαντήλι. Το αν θα επιλέξετε αυτή τη φιγούρα ή έναν συμβατικό καθαριστή καπνοδόχων είναι φυσικά στο χέρι σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό εσείς ή το παιδί σας να μοιάζετε με καπνοκαθαριστή στο τέλος.

Φτιάξτε μόνοι σας στολή καμινάδας

στολή καμινάδας αποκριάτικο παιδικό καρναβάλι diy

Για να φτιάξετε μόνοι σας μια στολή καμινάδας, δεν αρκούν μόνο τα κατάλληλα ρούχα. Είναι τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Θα πρέπει σίγουρα να έχετε μια σκούπα καμινάδας στο χέρι. Μπορείτε είτε να φέρετε μια απλή σκούπα είτε να φτιάξετε μόνοι σας μια σκούπα καμινάδας. Είναι πολύ εύκολο με τα μαύρα καθαριστικά σωλήνων.

καθαριστής καμινάδας σκούπα καπνοδόχου καθαριστής σωλήνων της βασιλείας

Θα χρειαστείτε ένα μακρύ σκουπόξυλο, πολλά μαύρα καθαριστικά σωλήνων και κόλλα. Για να κάνετε τις τρίχες, κολλήστε δύο σταυρωτά καθαριστικά σωλήνων στο τέλος του σκουπόξυλου. Στη συνέχεια, επαναλάβετε το όλο πράγμα με άλλα καθαριστικά σωλήνων έως ότου η σκούπα της καμινάδας γίνει πιο ογκώδης.

καθαριστής καμινάδων κοστούμι σκούπα καθαριστής σωλήνων

Όταν η σκούπα της καμινάδας είναι έτοιμη, καλύψτε την κόλλα με ένα κομμάτι τσόχα. Τέλος, χρωματίστε το σκουπόξυλο με μαύρη βαφή σπρέι και το καρναβαλικό κοστούμι αξεσουάρ είναι έτοιμο. Συνδυάστε με κατάλληλα ρούχα σε μαύρο χρώμα, καπέλο και λίγη αιθάλη στο πρόσωπο. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

Κοστούμι καθαρισμού καμινάδων για γυναίκες

Τα παιδιά με στολή καμινάδας φτιάχνουν μόνοι τους καρναβάλι

Παρόλο που πρόκειται περισσότερο για δουλειά για άνδρες, πολλές γυναίκες και κορίτσια ντύνονται επίσης ως καπνοκαθαριστές. Στη συλλογή εικόνων μας θα βρείτε πολλές υπέροχες ιδέες για το κοστούμι καθαρισμού καμινάδων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

στολή καμινάδας κοστούμι γυναικείες ιδέες ρούχα

καμινάδα κοστούμι γυναικών diy ιδέες αξεσουάρ

Ιδέες για παιδιά

απλή στολή καμινάδας φτιάξτε μόνοι σας ρούχα

στολή καπνοδόχου κοστούμι παιδί βάλτε συνθέτουν μαύρα στίγματα

κοστούμι καρναβάλι παιδικές καμινάδες ιδέες diy

κοστούμι καπνοδόχου παιδικό καπνοδόχος χαρτοποιός

Φτιάξτε τη δική σας στολή καπνοδόχου για άντρες

ιδέα στολή καμινάδας αποκριάτικο τυχερό γούρι

στολή καμινάδας άνδρες καρναβάλι diy σκούπα τζάκι

diy κοστούμι καρναβαλιού καμινάδα σκούπα σκούπα κασκόλ καπέλο

κοστούμι καθαρισμού καμινάδων φτιάξτε μόνοι σας αξεσουάρ ρούχων

Mary Poppins και Bert η καμινάδα – ιδέες για κοστούμια συνεργατών

bert καπνοδόχος κοστούμι mary poppins κοστούμια συνεργατών

στολή καμινάδας κοστούμι μικρού παιδιού μαύρες κηλίδες πρόσωπο

χαριτωμένα παιδικά κοστούμια αποκριάτικες καμινάδες σκουπίσματα πιγκουίνων Mary poppins

mary poppins chimney sweep carnival ιδέα καρναβαλιού

καμινάδα σκουπίδια Mary Poppins κοστούμι εμφάνιση συνεργάτη

οικογενειακές φορεσιές mary poppins καμινάδα αστεία αστεία