καρναβάλι

Δημιουργικά ρούχα & κοστούμια για το καρναβάλι: Βρείτε τη σωστή αποκριάτικη φορεσιά

καρναβάλι-κοστούμι-καρναβάλι-επαγγελματίας-λατέξ-μάσκα-τέρας-δάσος

Έχει μείνει λίγο ακόμα μέχρι το Mardi Gras, αλλά τα σκληρά πειράγματα ήδη σκέφτονται ποια φορεσιά θα φορέσουν για το επόμενο Καρναβάλι. Κατανοητό, γιατί η επιλογή είναι πραγματικά τεράστια. Και ως πειρατής, νοσοκόμα ή πιλότος, δεν μπορείτε πλέον να τραβήξετε τα βλέμματα των άλλων. Και ειδικά για θεματικά πάρτι θα πρέπει να εμφανίζεστε με αντίστοιχη αποκριάτικη φορεσιά.

Αν θέλετε να ενθουσιαστείτε με το καρναβάλι, πρέπει να βάλετε μια μεταμφίεση που αντιστοιχεί στο πνεύμα της εποχής. Τα κοστούμια ζόμπι και τρόμου à la Walking Dead είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Για αυτό χρειάζεστε σκισμένα καθημερινά ρούχα και πολύ ψεύτικο αίμα και μακιγιάζ. Με αυτό, οι τραυματισμοί και οι περίεργες αναπτύξεις πρέπει να ζωγραφιστούν έτσι ώστε να ταιριάζει η εμφάνιση ζόμπι. Εάν αυτό είναι υπερβολική προσπάθεια, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε σε πρακτικές μάσκες. Εναλλακτικά, οι αποκριάτικες στολές μπορούν φυσικά να παραγγελθούν και διαδικτυακά. Ο καθένας μπορεί να το κάνει όπως θέλει.

Συμβουλές από επαγγελματίες για τη σωστή αποκριάτικη φορεσιά

καρναβάλι-κοστούμι-καρναβάλι-άνθρωπος-περούκα-πορτοκαλί-καπέλο-φακοί επαφής

Κάποτε ρωτήσαμε τη σκηνή αν οι επαγγελματίες μπορεί να έχουν χρήσιμες συμβουλές για εμάς τους κανονικούς ανθρώπους. Μασταν σε θέση να ανακαλύψουμε ότι ένα καλό κοστούμι είναι πάνω από όλα σαφώς αναγνωρίσιμο. Εάν δεν είναι αμέσως σαφές στους ξένους τι πρέπει να αντιπροσωπεύεται με μεταμφίεση, χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να φορέσετε ασυνήθιστες φορεσιές για το Mardi Gras, αλλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να διασφαλιστεί ότι τα χαρακτηριστικά και διακριτικά χαρακτηριστικά της στολής έρχονται από μόνα τους. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά το μοντέλο των κοστουμιών και να τις μειώσετε στα πιο σημαντικά σημεία.

Πρακτικό παράδειγμα σπουδαίας αποκριάτικης φορεσιάς

αποκριάτικο κοστούμι mardi gras πειρατικό καπέλο γιλέκο πιστόλι

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη διάσημη στολή πειρατών. Τι σκέφτεστε πρώτα; Έμπλαστρο ματιών, σπαθί, πιστόλι, καθώς και η σειρά ταινιών Πειρατές της Καραϊβικής και το βιβλίο “Treasure Island”. Πρόκειται λοιπόν για περιπέτεια, αλλά και για κινδύνους και μακρινά νησιά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να το φέρετε παντού στο κοστούμι σας για το Mardi Gras. Στη συνέχεια, αυτό λειτουργεί επίσης με την ατομική ματιά στο πάρτι του motto.

Τι είναι καλύτερο? Σπιτικό – ή από το ράφι?

καρναβάλι-φορεσιά-καρναβάλι-σπιτικά-παλιά-μαχαιροπίρουνα-κουτάλι-γούνα-παλτό-άντρας

Τα σπιτικά κοστούμια συνήθως φαίνονται υπέροχα. Δεκάδες ώρες χειροτεχνίας πηγαίνουν συχνά σε μια στολή και τα εργατικά μέλη της οικογένειας ράβουν και τσιμπάνε μαζί για το τέλειο κοστούμι. Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό για επαγγελματίες με λίγο χρόνο. Επομένως, τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στις κλασικές αποκριάτικες στολές από το μανταλάκι. Αυτά μπορούν να παραγγελθούν φθηνά στο διαδίκτυο και δεν απαιτούν πολύ περισσότερα από μερικά κλικ στο Διαδίκτυο. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε την ατομικότητα, η αποκριάτικη φορεσιά που παραγγέλθηκε στο Διαδίκτυο μπορεί να εξατομικευτεί στη συνέχεια.

Αξεσουάρ όπως κοσμήματα, καπέλα ή αλυσίδες συνιστώνται ιδιαίτερα για αυτό. Όποιος φοράει τη στολή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα πρέπει, για παράδειγμα, να φορά ένα ειδικό ραβδί και μακριά γένια. Με αυτόν τον τρόπο, οι δήθεν απρόσωπες φορεσιές από διαδικτυακά καταστήματα μπορούν ξαφνικά να πάρουν το επίκεντρο των πάρτι.

καρναβάλι-κοστούμι-καρναβάλι-ομάδα-φίλοι-κούκλα-πρόσωπο-μακιγιάζ-κόκκινοι-φακοί επαφής

καρναβάλι-κοστούμι-καρναβάλι-μάσκα-πολύχρωμα-χρώματα-διάθεση

αποκριάτικο κοστούμι καρναβάλι-παρέλαση-καμπάνες-ομάδα

Πηγές εικόνας: CCO pixabay.com