Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Φωτισμός ντουλαπιού με λωρίδες φωτός – Lux -Good από το Rüttimann

Τα φώτα LED παρέχουν φωτισμό στην πόρτα του ντουλαπιού

Ένα νέο προϊόν από την Rüttimann φαίνεται να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με το Φωτισμός ντουλαπιού να έχει βρει λύση. Η εταιρεία συνδυάζει την τεχνική τεχνογνωσία και τη δεξιοτεχνία με την κλασική σχεδίαση, προκειμένου να προσφέρει ένα προϊόν μελλοντικής απόδειξης.

Ο διακριτικός φωτισμός της ντουλάπας βοηθά στις επιλογές ρούχων

Lux-Good Rüttimann ντουλάπι ελαφρύ μπαρ Led

Το Lux-Good® από το 2013 είναι ένα ολιστικό έξυπνο σύστημα αποθήκευσης. ο Φωτισμός ντουλαπιού μετατρέπει το έπιπλο σε πρακτικό βοηθό όταν ψάχνετε ρούχα. Μπορείτε τελικά να συγκεντρωθείτε στην επιλογή των ρούχων σας! Η φωτεινότητα και το χρώμα μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Πώς λειτουργεί; Όταν ανοίγει ή κλείνει η πόρτα του ντουλαπιού, το ρεύμα ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα μέσω μαγνητικού αισθητήρα (το κύκλωμα είναι απόλυτα αόρατο ενσωματωμένο στο ντουλάπι). Επομένως, το εσωτερικό του ντουλαπιού φωτίζεται μέχρι να παραμείνει ανοιχτή η πόρτα του ντουλαπιού.

Φωτισμός ντουλαπιών Lux-Good®

Εσωτερική φωτιστική πόρτα ντουλαπιού Lux-Good System

Το φως από τη λωρίδα LED, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πόρτα του ντουλαπιού, αποπνέει ηρεμία και έχει ευχάριστο αποτέλεσμα. Τοποθετημένο στο εσωτερικό του, αποτρέπει δυσάρεστα εφέ λάμψης που συμβαίνουν συχνά με άλλα συστήματα φωτισμού. Όχι άλλο άμεσο φως στο πρόσωπο! Ο Rüttimann σκέφτηκε επίσης τους λάτρεις των συρόμενων θυρών. Η λωρίδα φωτισμού βρίσκεται στο πλάι της μονάδας τοίχου. Το Lux-Good® είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης. Το μοντέλο προσανατολισμένο στο μέλλον θέτει ένα νέο πρότυπο για το σχεδιασμό ντουλαπιών. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στη σύνθεση υλικών και εξοπλισμού. Η δημιουργία τέτοιων επίπλων προσφέρει μεγάλη ελευθερία για δημιουργικές ιδέες στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, του φωτισμού και της σκηνικής φωτισμού.

Έπιπλα διαδρόμου από Rüttimann

Γκαρνταρόμπα Επιθυμητή ντουλάπα φωτισμένη Rüttimann

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, η ντουλάπα είναι ένα έπιπλο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια επένδυση στο μέλλον. Φόντο ή ακόμα και ολόκληρο δωμάτιο. Το ντουλάπι θα πρέπει ιδανικά να έχει αισθητικές και λειτουργικές ιδιότητες για να εξασφαλίζει απροβλημάτιστη και ευχάριστη χρήση. Τα ντουλάπια της εταιρείας είναι πιασμένα στο ζεστό και διαχρονικό ταυτόχρονα. Σας προσκαλούν να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

Φωτεινή μπάρα led ενσωματωμένη στη ράγα κρεμάστρας

εσοχή ελαφριά ράβδος κρεμάστρας με επικάλυψη Led

Τέλεια φωτισμένη ντουλάπα

Φωτισμός ντουλάπας με φωτεινές λωρίδες Led

Έπιπλα διαδρόμου ως κομψό υπόβαθρο

Ντουλάπι φωτισμού R lightddimann σχεδιασμός φωτός διάδρομο

Ντουλάπα – συρόμενη πόρτα ως διαχωριστικό δωματίου

Μπροστινή καμπίνα συρόμενη πόρτα διαχωριστικό δωματίου Rüttimann

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Διαμορφώστε μόνοι σας μια κομψή ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο

μοντέρνα ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο κρεβάτι Flou Ιταλικό σχέδιο

Σας παρουσιάζουμε μια κομψή προσθήκη στο εσωτερικό σας – το Ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα από τον Flou.

Ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο από Flou – επιλογές διαμόρφωσης

Ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο Flou πόρτα μοντέρνου σχεδιασμού λαβές μεταλλική πολυθρόνα

Η ιταλική εταιρεία επίπλων Flou ιδρύθηκε το 1978. Έκτοτε, ο κατασκευαστής ειδικεύεται στην παραγωγή κρεβατιών. Τον τελευταίο καιρό, η ευγενής μάρκα διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και πρόσφατα άρχισε να προσφέρει  Ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα. Ένας διαδικτυακός διαμορφωτής βοηθά τους πελάτες να επιλέξουν πόρτες, χειρολαβές πόρτας, υλικά και ράφια. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας μπορεί να βρει μια προσαρμοσμένη λύση για το δικό του υπνοδωμάτιο. Είναι δυνατοί πολλοί συνδυασμοί μεταξύ διαφορετικών υλικών και χρωμάτων. Από φυσικές μπεζ αποχρώσεις έως έντονο ροζ χρώμα – ο καθένας μπορεί να αποφασίσει σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις. Τα ματ φυσικά υλικά έρχονται σε αντίθεση με τις γυαλιστερές πλαστικές επιφάνειες. Ο στόχος – να διαμορφώσετε μόνοι σας μια λειτουργική προσθήκη στο εσωτερικό.

Ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα – παραδείγματα διαμορφώσεων

Ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα που στήνεται ντουλάπα

 Η εποχή 16.32 Ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο ή το παιδικό δωμάτιο μπορεί να φαίνεται μινιμαλιστικό, μοντέρνο, ρουστίκ ή ακόμα και εκλεκτικό – η επιλογή εναπόκειται στον χρήστη. Η συμβουλή μας – αν θέλετε να διαμορφώσετε μόνοι σας την ντουλάπα, συντονίστε τα χρώματα και τα υλικά με το χρώμα και το υλικό του πλαισίου κρεβατιού. Η ντουλάπα μπορεί επίσης να δώσει τόνους – μπορείτε να επιλέξετε μια πόρτα σε αντίθεση χρώματος για αυτό το σκοπό. η μινιμαλιστική διακόσμηση θα επωφεληθεί από μια λευκή ντουλάπα. Εάν θέλετε μια φυσική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του ξύλου. Οι συρόμενες πόρτες χωρίς χειρολαβές αφήνουν το πουριστικό σχήμα της ντουλάπας να έρθει στο δικό του, ενώ οι χειρολαβές πορτών με στολίδια φέρνουν μια ρομαντική πινελιά από το παρελθόν και θυμίζουν το vintage στυλ.

Μπεζ ντουλάπα – μινιμαλιστική διακόσμηση

Ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο καινοτόμο σύστημα διαμόρφωσης λαβές πόρτας σε μπεζ χρώμα

Ταιριάξτε το χρώμα της ντουλάπας με το κρεβάτι και το κομοδίνο

Ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα χρώμα μπεζ καφέ ουδέτερο

Ροζ ντουλάπα για το δωμάτιο του κοριτσιού

Ντουλάπα με ροζ άσπρη διακόσμηση φυτωρίου

Χαριτωμένο σχέδιο χρωμάτων για το νηπιαγωγείο

Παιδικό δωμάτιο αστεία ντουλάπα κόκκινο λευκό

Φυσικά χρώματα και λαβές πόρτας vintage

στημένο μπεζ καφέ σχέδιο πουριστικό

Επιπλώστε ένα εντελώς λευκό υπνοδωμάτιο

τα λευκά υπνοδωμάτια δημιουργούν ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Σχεδιάστε ιδέες για το διάδρομό σας με ένα ντουλάπι παπουτσιών από την ομάδα 7

μοντέρνο σχεδιασμό συστημάτων ντουλαπιών παπουτσιών

Η αυστριακή εταιρεία Team 7 παρουσίασε τις νέες σχεδιαστικές ιδέες για το διάδρομο με ντουλάπι και ράφια παπουτσιών. Σας δίνουμε μια επισκόπηση της συλλογής της πανευρωπαϊκής γνωστής μάρκας.

Σχεδιασμός για το διάδρομο με ντουλάπι παπουτσιών

Ιδέες αποθήκευσης ντουλάπας στο διάδρομο

Η διάσημη εταιρεία Team 7 έχει γίνει δημοφιλής με τα έπιπλα από ξύλο. Τα σχέδιά σας για Διάδρομος με ντουλάπα είναι πρακτικά και άνετα, με μοντέρνα εμφάνιση και σε κομψά ουδέτερα χρώματα. Με μεγάλη προσοχή στη φύση, η οποία χρησίμευσε ως έμπνευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή, σχεδιάζονται και βγαίνουν στην αγορά βιώσιμα μοντέλα. Τα κυβιστικά σχήματα χαρακτηρίζουν το εσωτερικό, οι γυαλιστερές επιφάνειες και οι καθρέφτες τοίχων δημιουργούν τόνους. Τα έργα από την ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών έχουν βραβευτεί με διάφορα βραβεία, μεταξύ άλλων για καινοτομία. Οι σχεδιαστές συνδυάζουν επιδέξια απλές γραμμές με ενδιαφέροντα χρώματα ξύλου και δημιουργούν τόνους με αυτόν τον τρόπο. Το χρώμα του ξύλου και οι γυαλιστερές επιφάνειες συνδυάζονται κομψά, έτσι ώστε στο τέλος δημιουργείται ένα σχέδιο που είναι κατάλληλο για διαφορετικά έπιπλα λόγω της ποικιλομορφίας του.

Διάδρομος με ντουλάπι παπουτσιών – εξοικονομεί χώρο και πρακτικό

Σχεδιασμός ιδεών διαδρόμου γκαρνταρόμπα ράφι παπουτσιών

Οι τάσεις στο σχεδιασμό του διαδρόμου είναι σαφείς – μια επιστροφή στα φυσικά στοιχεία φαίνεται στις τελευταίες συλλογές πολλών εμπορικών σημάτων. Ο διάδρομος πρέπει να φαίνεται τακτοποιημένος όσο το δυνατόν περισσότερο – ο χώρος είναι συνήθως περιορισμένος εκεί, οπότε είναι καλύτερο να εξασφαλίσετε χώρο για όλα εγκαίρως. Οι πλήρεις εγκαταστάσεις της αυστριακής εταιρείας προσφέρουν διαφορετικές λύσεις – άλλοτε με ντουλάπι παπουτσιών, άλλοτε με ράφι παπουτσιών. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο. Για οικογένειες είναι προτιμότερο να προτιμάτε την ντουλάπα – με αυτόν τον τρόπο όλα τα παπούτσια βρίσκουν τη σωστή θέση και είναι δυνατή μια σαφής παραγγελία. Έχει ακριβώς αυτή τη σκέψη Ομάδα 7 ανέπτυξαν και παρουσίασαν τις έννοιές τους στο διάδρομο.

Γκρίζος πάγκος από γυαλί και έπιπλα από μασίφ ξύλο

μοντέρνο σχεδιασμό διαδρόμου team7 σχεδιασμός ντουλαπιού

Έπιπλα κομψής αίθουσας – λευκό ντουλάπι παπουτσιών

σχέδιο λευκού ντουλαπιού παπουτσιών

Ράφια παπουτσιών σε ρουστίκ εμφάνιση

ρουστίκ ράφια υποδημάτων-κρεμάστρα ρούχων

Λευκό ντουλάπι παπουτσιών και ράφια τοίχου

λευκό ντουλάπι παπουτσιών-μοντέρνο σχέδιο διαδρόμου

Έπιπλα από ξύλο με γυάλινο πάγκο

Ξύλινα έπιπλα στήνουν μοντέρνα συρταριέρα στο διάδρομο

Ράφια παπουτσιών στο διάδρομο

μοντέρνα ιδέα διάταξης-σχεδίασης διαδρόμου

Συρταριέρα και ντουλάπι παπουτσιών σε ένα σχέδιο

ομάδα φωτεινών ιδεών επίπλωσης διαδρόμου7

Μοντέρνα και κομψά έπιπλα για το διάδρομο

κομψός διάδρομος σχεδιασμός καθρέφτη τοίχου

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Η μοντέρνα συρταριέρα εξασφαλίζει την τάξη στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα

έπιπλα κρεβατοκάμαρας μαύρης σαλονιού

Σας παρουσιάζουμε μια νέα ιδέα για τη μοντέρνα συρταριέρα – τα κομψά σχέδια προέρχονται από την Ιταλία και είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Εξασφαλίζουν άνεση και τάξη στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, και γιατί όχι και στο διάδρομο.

Μοντέρνα συρταριέρα με αποκλειστικό σχεδιασμό της Porada

χαμηλό στενό συρταριέρα

Η Porada είναι μια ιταλική μάρκα που κάνει εντύπωση μέσα από κομψά σχέδια και μοντέρνο κομμό έχει κάνει. Η οικογενειακή εταιρεία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1950 και ειδικεύτηκε στην παραγωγή λεπτών επίπλων από παραδοσιακά υλικά όπως έπιπλα από μασίφ ξύλο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει με επιτυχία αρκετές συλλογές για μοντέρνα επίπλωση που συνδυάζουν κλασικές και μοντέρνες τάσεις. Προσφέρουν ολόκληρα εσωτερικά σχέδια και έχουν μεγάλη γκάμα – από τραπέζια έως έπιπλα υπνοδωματίου έως συστήματα ντουλαπιών. Οι κατασκευαστές επίπλων παρουσίασαν τις ιδέες τους για τη συρταριέρα ως έπιπλο – δεν πρέπει μόνο να είναι πρακτικό, αλλά και να φαίνεται καλό. Μεγάλη σημασία αποδίδεται στην καλή τοποθέτηση πλακιδίων στο δωμάτιο – το χαμηλό συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο μοιάζει με μπουφέ και αφήνει άφθονο χώρο για φωτογραφίες, βάζα και άλλα διακοσμητικά μοντέλα. Δεν είναι πλέον μόνο μια ανάμνηση από το παρελθόν, αλλά ένα μοντέρνο έπιπλο που μπορεί να χωρέσει τόσο στο διάδρομο όσο και στο σαλόνι.

Μοντέρνα συρταριέρα – πολυλειτουργική και πρακτική

μοντέρνα συρταριέρα-λευκό

Τα απλά σχήματα τονίζονται από ενδιαφέροντα συρτάρια και χρώματα. Όταν ψάχνετε για μια μοντέρνα συρταριέρα, δώστε προσοχή στο ύψος – γίνεται όλο και πιο μοντέρνο πρόσφατα τα έπιπλα να καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο. Η μινιμαλιστική τάση έχει επικρατήσει επιτυχώς και τα κομμωτήρια είναι μάλλον μακριά παρά ψηλά. Τα σχέδια ντυμένα με δέρμα ή με ενδιαφέρουσες καμπύλες θα δώσουν έμφαση – πρέπει να συντονιστούν με τα υπόλοιπα έπιπλα όσον αφορά το χρώμα και το στυλ. Εμπνευστείτε από τις κομψές προτάσεις της Porada για σχέδια και υλικά!

Συρταριέρα από μασίφ ξύλο

κομψό συρταριέρα ξύλο

Εξωτική διακόσμηση και συρταριέρες με απλό σχέδιο

Σχεδιασμός σαλονιού από ξύλινη γκαρνταρόμπα

Ενδιαφέρουσα συρταριέρα με ηχοειδές σχήμα

μοντέρνα κομψά σαλόνι ημιώδες σχήμα

Μπουφές καλυμμένο με δέρμα

Συρταριέρα από δερμάτινη επένδυση

Κλασική συρταριέρα από ξύλο

κομψά ξύλινα κομοδίνα-σαλόνι

Μοντέρνα συρταριέρα για υπνοδωμάτια

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα

Ιταλικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιο

Κρεβατοκάμαρα από μασίφ ξύλο

Ξύλινη συρταριέρα για επίπλωση σε ρετρό στυλ

Ξύλινη συρταριέρα-ιταλικά έπιπλα

Λαμπερός λεπτός σχεδιασμός

γυαλιστερό σχέδιο διάδρομου κομμάτων

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου – πρακτικές ιδέες επίπλων και σχεδίασης

Συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου -σύγχρονο-πάτωμα-έπιπλα-λευκό-ξύλο

Ο διάδρομος είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο σπίτι σου. Επομένως, θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένο και πάντα τακτοποιημένο. Οι βοηθοί εδώ είναι τα πρακτικά έπιπλα και τα διακοσμητικά κόλπα που θα υποδεχτούν θερμά τους καλεσμένους σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μερικά Συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου, που ασχολούνται με τα πιο σημαντικά στοιχεία του δωματίου.

Συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου – διακοσμήστε κατάλληλα

Συμβουλές-διάδρομος-σχέδιο-ταπετσαρία-λουλούδι-μοτίβο-γκρι-λευκό

Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν από τους τοίχους στο διάδρομο ως προφορά. Πειραματιστείτε με ενδιαφέρουσα ταπετσαρία ή έντονα χρώματα. Αποφύγετε τους καθαρούς λευκούς τοίχους καθώς λερώνονται γρήγορα. Αν θέλετε να προσθέσετε χρωματιστό χρώμα, απλώστε ένα μικρό πολύχρωμο χαλί που θα ξεχωρίζει στους ουδέτερους τοίχους. Ένα μεγάλο χαλί στο διάδρομο είναι δύσκολο να καθαριστεί. Η διακόσμηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι πολύ σημαντική, το ίδιο και ο διάδρομος. Βάλτε ένα βάζο με λουλούδια ή κλαδιά σε μια γωνία ή κρεμάστε εικόνες στους τοίχους. Μια ομάδα μικρών καθρεφτών ή ένας μεγάλος καθρέφτης με περίτεχνο πλαίσιο είναι επίσης μια ωραία ιδέα.

Συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου – πρακτικές ιδέες επίπλων και αποθηκευτικού χώρου

Συμβουλές-διάδρομος-σχεδιασμός-πάγκος-αποθήκη-χώρος-κάλυμμα-κόντρα πλακέ

Χρειάζεστε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ορισμένα έπιπλα είναι απολύτως απαραίτητα για να διατηρήσετε την περιοχή της εισόδου όμορφη και τακτοποιημένη.

Καθρέφτης οπτικής ψευδαίσθησης

Συμβουλές για σχεδιασμό διαδρόμου καθρέφτη τοίχου-λευκό-γκρι-δάπεδο πλακάκι-πολυθρόνα

Παγκάκι

Μπορείτε να βάλετε το χάος στο διάδρομο με τη σειρά με έναν απλό πάγκο. Τοποθετήστε επιπλέον κουτιά ή καλάθια από κάτω, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα.

Ντουλάπι με αιωρούμενη εμφάνιση

Συμβουλές-διάδρομος-σχέδιο-τοίχος-παπούτσι-ντουλάπι-λευκό-λουλούδι-ταπετσαρία-ξύλινο δάπεδο

Μικρό τραπεζάκι ή τραπέζι κονσόλας

Ένα μικρό τραπέζι στην μπροστινή πόρτα είναι το ιδανικό μέρος για να αφήσετε τα κλειδιά και το κινητό σας. Μπορείτε πάντα να έχετε ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή μια κορνίζα με την αγαπημένη σας φωτογραφία. Συρτάρια ή ράφια προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για knickknacks.

Κονσόλα με συρτάρια

ανθοδέσμη τραπέζι συρταριών ξύλινη κονσόλα σχεδίασης διαδρόμου

Κρεμάστρα κλειδιών

Για εκείνους που συχνά χάνουν τα κλειδιά τους. Συνδέονται εύκολα στον τοίχο και έρχονται σε πολλά διασκεδαστικά σχέδια.

Επιτραπέζιοι λαμπτήρες διατεταγμένοι συμμετρικά

σχέδιο διαδρόμου ανοιχτό χρώμα τοίχου πλαϊνά επιτραπέζια φωτιστικά τουλίπες

Ντουλάπι παπουτσιών

Τα παραδοσιακά ντουλάπια παπουτσιών στο διάδρομο είναι πολύ πρακτικά, ειδικά όταν περισσότεροι άνθρωποι ζουν στο σπίτι. Κάνουν πάντα το διάδρομο να φαίνεται προσεγμένο.

Ταπετσαρία μοτίβου στον τοίχο  

συμβουλές για διακόσμηση σχεδιασμού διακόσμηση ταπετσαρία φοίνικες αφήνει ράφια χαλί

συμβουλές για το διάδρομο σχεδιασμό ταπετσαρία μοτίβο κονσόλα τραπέζι lleiderhacken

Αρκετά για τη διακόσμηση και τη διάταξη επίπλων. Εδώ σας προσφέρουμε μερικά μοντέρνα σχέδια από Südbrock, που είναι όμορφα, μοντέρνα και ταυτόχρονα συμπαγή.

σαφείς γραμμές και μοντέρνος σχεδιασμός

μοντέρνα έπιπλα γκαρνταρόμπα σχεδιασμός αίθουσας sudbrock möbelwerk

όλα ωραία και τακτοποιημένα

ράφι παλτό λευκό καθρέφτη ράφι παλτό sudbrock Möbelwerk

ο μεγάλος καθρέφτης στο διάδρομο είναι απαραίτητος

μοντέρνες ντουλάπες σαλόνι sudbrock λευκός καθρέφτης Möbelwerk

η ζεστή εμφάνιση του ξύλου

Καθρέφτης αποθήκευσης παπουτσιών από ξύλο καρυδιάς Sudbrock Möbelwerk

ελαφρές καμπύλες ως τόνους

Έπιπλα δαπέδου Sudbrock Möbelwerk μοντέρνα πρακτικά

    μοντέρνα ντουλάπα από ξύλο Sudbrock Möbelwerk

συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου μοντέρνος χώρος αποθήκευσης επίπλων sudbrock Möbelwerk

συμπαγή έπιπλα διαδρόμου μαύρο ξύλο πίσω τοίχο

μοντέρνα έπιπλα ντουλάπι συρτάρια συρτάρια ράφια παλτό

Συμπαγής, χωρίς χειρολαβή μαύρος διάδρομος ντουλαπιών Sudbrock Möbelwerk

sudbrock Möbelwerk ξύλινα ράφια γάντζοι παλτό ντουλάπι παπουτσιών

αποθήκη αποθήκη λευκά έπιπλα ενσωματωμένα sudbrock Möbelwerk

έπιπλα αίθουσας sudbrock Möbelwerk ξύλινα τετράγωνα ράφια ανοιχτό μπλε μπροστά

συμπαγή έπιπλα σχεδιασμός διαδρόμου ράφια στρογγυλά άγκιστρα τοίχου καθρέφτη

κομψά ασπρόμαυρα έπιπλα αίθουσας sudbrock Möbelwerk

μοντέρνα έπιπλα διαδρόμου γαλάζιο πορτοκαλί στρογγυλό καθρέφτη

έπιπλα αίθουσας που εξοικονομούν χώρο επιπλέουν λευκή ταπετσαρία χωρίς χειρολαβή

σχεδιασμός διαδρόμου ξύλινο πάγκο έδρα μαξιλάρι ντουλάπι παπουτσιών

σχέδιο διαδρόμου καθρέφτης ξύλινη κονσόλα ράφι τραπεζιού παλτό

συμβουλές για το σχεδιασμό του διαδρόμου πρακτικά έπιπλα ντουλάπι τοίχου ξύλο

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Ιδέες ντουλάπας – η μοντέρνα ντουλάπα με συρόμενες πόρτες – πρακτική και κομψή

λευκή ντουλάπα με συρόμενες πόρτες υπνοδωματίου

Πριν αλλάξετε τα χειμερινά ρούχα με τα καλοκαιρινά, είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε για ένα πρακτικό Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες σκέφτομαι. Ορισμένες ντουλάπες κατασκευάζονται και πωλούνται με συρόμενες πόρτες, αλλά αν δεν θέλετε να το κάνετε χωρίς το αγαπημένο σας μοντέλο, μπορείτε φυσικά να τις φτιάξετε μόνοι σας.

Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες – μια πρακτική προσθήκη για το σπίτι

Πολυθρόνα μαύρο λευκό ντουλάπα ντουλάπα

Απο Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες θα σας προσφέρει μια ευέλικτη παραλλαγή για τον χώρο αποθήκευσης των ρούχων. Ο κανόνας εδώ είναι – όσο περισσότερες πόρτες, τόσο καλύτερη είναι η διάταξη του δωματίου. Το ντουλάπι τοίχου με συρόμενες πόρτες βαθμολογείται έντονα στο δωμάτιο-ντουλάπα, ειδικά επειδή εξοικονομεί χώρο και μπορεί να είναι μια ωραία προσθήκη στο εσωτερικό. Δεδομένου ότι οι πόρτες του ντουλαπιού είναι συνήθως οι πιο ορατές, μπορείτε να αρωματίσετε το παλιό έπιπλο και να βάψετε ξανά τις πόρτες του ντουλαπιού ή να τις αντικαταστήσετε εντελώς.

Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες – τι χρώματα και μοντέλα

Ιδέα σχεδιασμού ντουλάπας με αυτοκόλλητα τοίχου

Ντουλάπα με συρόμενες πόρτες με καθρέφτες κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Η λευκή ντουλάπα έχει μια ξεχωριστή θέση σε κάθε δωμάτιο. Η γυαλισμένη, λαμπερή επιφάνεια του μπορεί να διακοσμηθεί με ενδιαφέρον τατουάζ τοίχου. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, μπορείτε να βάψετε το ξύλινο ντουλάπι σε νέο χρώμα – εντελώς vintage και πολύ μοντέρνο αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, μπλε του ουρανού. Έχουμε συμπεριλάβει τη συλλογή της διάσημης ιταλικής μάρκας Mazzali για εσάς ως έμπνευση.

Ντουλάπα στο διάδρομο

ιδέες μοντέρνου σχεδιασμού χαλί ζέβρας διαδρόμου

Ντουλάπα με επιφάνεια καθρέφτη

Καθρέφτης ντουλάπα κρεβατοκάμαρα κρεμαστό φωτιστικό μοτίβο λουλουδιών

Μπαχαρικά το ξύλινο ντουλάπι με τατουάζ τοίχου

Ξύλινο ντουλάπι τοίχου με πικραλίδα δροσερή ιδέα

Καλύψτε το ντουλάπι με ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα τοίχου

Ντουλάπα συρόμενες πόρτες αυτοκόλλητα τοίχου δάσος

Λευκό-μπεζ συνδυασμός χρωμάτων στο υπνοδωμάτιο

Ντουλάπα νεανικό δωμάτιο κορίτσι αγόρι

Chic ντουλάπα σε ασπρόμαυρο

Ιδέες ντουλάπας ντουλάπα σχεδιασμός μοντέρνων ιδεών σαλονιού

Λαμπερές επιφάνειες – υπνοδωμάτια με μινιμαλιστική εμφάνιση

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας με συρόμενες κόκκινες πινελιές

Ντουλάπα για το μοντέρνο, καθαρό υπνοδωμάτιο

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας μπεζ καφέ κρεβάτι

Αντικαταστήστε τις παλιές πόρτες και συναρμολογήστε μόνοι σας συρόμενες πόρτες

Οι πόρτες της ντουλάπας τοποθετούν συρόμενες πόρτες

Αποκλειστικά διακοσμητικά στολίδια στις πόρτες

Στολίδια στοιχεία διακόσμηση σχεδιασμός διάδρομο

Γκρι ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο

Ιδέες ντουλάπας ντουλάπα σχεδιασμός πολυέλαιος κρεβατοκάμαρας

Εντελώς λευκή ντουλάπα

Συρόμενες πόρτες υπνοδωμάτιο μοντέρνου σχεδιασμού

Ντουλάπα με ασυνήθιστο σχήμα

λευκή ντουλάπα με κλίση κρεβατοκάμαρα

Ντουλάπα σε δύο χρώματα

καφέ μπεζ ντουλάπα σχεδιασμό σαλόνι

Ντουλάπα με επένδυση ζωικής εκτύπωσης

Ιδέες ντουλάπας πολυτελές ντουλάπα ζωικό μοτίβο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Μοντέρνα ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών από το Fashion for Home

Ράφι παπουτσιών σήμα hark μαύρο μοβ συμπαγές

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια τους. Ως οι καλύτεροι φίλοι τους, δεν πρέπει να έχουν μια σκοτεινή γωνιά, αλλά έναν πραγματικό χώρο τιμής. Τα σύγχρονα Ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών από τη Μόδα για το σπίτι θα ήθελαν πολύ να φιλοξενήσουν τα αγαπημένα τους. Τα σχέδια δεν είναι μόνο κομψά αλλά εξοικονομούν χώρο και προσφέρουν καλή διαύγεια. Μπορείτε να επιλέξετε αμέσως το σωστό ζευγάρι για το βραδινό σας φόρεμα. Απλές δομές σε απλά χρώματα συνδυάζονται με πολύχρωμες προφορές και δημιουργικότητα.

Μοντέρνα ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών

ράφια παπουτσιών παπουτσιών γαλάζιο κουτί παπουτσιών λευκό

Σας παρουσιάζουμε το κομψό, καινοτόμο ράφι παπουτσιών – Shoe Tree του σχεδιαστή Mark Hark. Ο σχεδιασμός είναι λεπτός και έχει απλή κατασκευή. Το δέντρο αποτελείται από χρωματιστά κουτιά παπουτσιών που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους. Τα μικρά παράθυρα προβολής των κουτιών παπουτσιών παρέχουν μια καλή εικόνα και διευκολύνουν την αναζήτησή σας. Τα φωτεινά τιρκουάζ και μοβ χρώματα είναι πολύ δροσιστικά.

Μοντέρνα ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών – Shoe Tree του Mark HarkΝτουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών schuhkasten γαλάζιο δέντρο παπουτσιών Ράφι παπουτσιών schuhbaum μαύρα πολύχρωμα κουτιά παπουτσιών mark hark

Το ράφι παπουτσιών “Box Base” σας βοηθά να διατηρείτε τα παπούτσια και το διάδρομό σας σε τάξη. Τα κουτιά παπουτσιών έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με το Shoe Tree – σε ανοιχτόχρωμα χρώματα και το καθένα με παράθυρο προβολής. Μπορείτε να σχεδιάσετε το ντουλάπι παπουτσιών ξεχωριστά και να συνδυάσετε τα κουτιά παπουτσιών σύμφωνα με το δικό σας σύστημα οργάνωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ράφια για να αποθηκεύσετε άλλα αξεσουάρ και αντικείμενα.Ράφια παπουτσιών πολύχρωμα κουτιά από χαρτόνι γαλάζια μόδα για το σπίτι

μοντέλο boxbase μοντέρνο λευκό ράφι παπουτσιών κουτί βιολετί μπλε μοντέρνα ράφια παπουτσιών basebox μοντέλο κομψό boxbase ράφια παπουτσιών πολύχρωμο κουτί παπουτσιών λευκό

Μοντέλο Spinn – σχεδιαστής Henri Gerber

μοντέλο spinn ντουλάπι παπουτσιών γκρι fashion4home Ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών εξοικονομώντας χώρο σχεδιαστής γκρι περιστρεφόμενου διαδρόμου Ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών γκρι βάση που εξοικονομεί χώρο

πρακτικό ντουλάπι παπουτσιών με γυάλινη πόρτα και ράφια

Ντουλάπια παπουτσιών και ράφια παπουτσιών γυάλινη πόρτα λευκή μόδα για σπίτι

Πεταλούδα / σχεδιαστής Thomas Kühl

Ντουλάπι παπουτσιών λευκά ράφια παπουτσιών διαδρόμου συμπαγή faschion4home

Λευκό γυαλιστερόΝτουλάπι παπουτσιών λευκό fashion4home πεταλούδα

χρησιμοποιείται ως μαγνητικός πίνακας σημειώσεωνΝτουλάπι παπουτσιών πεταλούδα μαγνήτης πόρτα fashion4home

Ντουλάπι παπουτσιών MiPuro / λάκα υψηλής στιλπνότητας σε λευκό χρώμα  Ντουλάπι παπουτσιών και ράφια παπουτσιών λευκό μοντέρνο συμπαγές fashion4home Ντουλάπι παπουτσιών λευκό μοντέλο mipuro fashion4home

Read more
Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Μοντέρνα έπιπλα αίθουσας για το διάδρομό σας από το Sudbrock

Μοντέρνα ράφια παπουτσιών πάγκων επίπλων σε διάδρομο

Αν εσύ μοντέρνο Έπιπλα αίθουσας ψάχνετε για το διάδρομό σας και σκέφτεστε το σχεδιασμό του διαδρόμου, στη συνέχεια ρίξτε μια ματιά σε ιδέες από Sudbrock. Το Sudbrock παράγει υψηλής ποιότητας, μοντέρνα έπιπλα για διαδρόμους και διαδρόμους, που είναι πρακτικά, λειτουργικά και κομψά.

Μοντέρνα έπιπλα αίθουσας από ελαφρύ ξύλο

Μοντέρνος διάδρομος επίπλων αίθουσας για να επιλέξετε το sudbrock

Η συλλογή Sento + Select είναι μόνο μία από τις υπέροχες σχεδιαστικές λύσεις που υπάρχουν για τον χώρο εισόδου. Η γραμμή Elli διαφέρει με πιο ομαλές γραμμές σε σύγκριση με τις ευθείες και τις ορθές γωνίες του Sento. Αυτά τα καινοτόμα συστήματα επίπλων από κόντρα πλακέ προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες επειδή μπορούν να συνδυαστούν. Μπορούν επίσης να βαφτούν ή να καπλαμάσουν στο χρώμα της επιλογής σας. ο μοντέρνα έπιπλα αίθουσας έχετε όλα όσα χρειάζεστε από γάντζους και κρεμάστρες μέχρι συρτάρια και ράφια παπουτσιών που γίνονται διπλά ως καθιστικό.

Μοντέρνα έπιπλα αίθουσας – κομψά και πρακτικά

Μοντέρνα έπιπλα διάδρομο sudbrock ανοιχτό λευκό πρακτικό

Μοντέρνα έπιπλα αίθουσας όπως αυτές είναι λαμπρές ιδέες για αποθήκευση και οργάνωση. Αποτελούμενη από έναν κομψό καθρέφτη, καλαίσθητα ξύλινα συρτάρια και πρωτότυπα συστήματα ραφιών, η συλλογή μπορεί να χρησιμεύσει τόσο αισθητικά όσο και ως πρακτική λύση για παπούτσια και ρούχα.

πλωτά λευκά ντουλάπια

Μοντέρνα έπιπλα διαδρόμου ξύλινα λευκά ντουλάπια sudbrock

Συρταριέρες και γάντζοι

Μοντέρνος διάδρομος σχεδιασμού διαδρόμου που κόβει λευκά κομμάκια

Καθρέφτης και πάγκος  Έπιπλα διαδρόμου πάγκος καθρέφτη ξυλείας από ξύλο

κομψός σχεδιασμός

Μοντέρνα έπιπλα διάδρομος κομψό πρακτικό

απλός σχεδιασμός στο Flir  Έπιπλα διαδρόμου, φωτεινά, απλό λευκό

μεγάλα συρτάρια και γυαλιστερές επιφάνειες

Έπιπλα διαδρόμου μεγάλα συρτάρια υψηλής στιλπνότητας sudbrock

Μοντέρνο σχέδιο αίθουσας με έπιπλα αίθουσας από το Sudbrock

Μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού επίπλων διαδρόμου σε μαύρο sudbrock

Έπιπλα αίθουσας από ξύλο δρυός

Μοντέρνα έπιπλα διαδρόμου βεστιάριο sudbrock ξύλο βελανιδιάς

Ξύλινο γκαρνταρόμπα

Μοντέρνα έπιπλα αίθουσας γκαρνταρόμπα ξύλινο sudbrock 

Read more