Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Το στενό γκαρνταρόμπα στο διάδρομο εξοικονομεί χώρο – 26 σχέδια της Birex

Στενό γκαρνταρόμπα-διάδρομος-εξοικονομεί-χώρο-λευκό-μαύρο-γεωμετρική-ταπετσαρία-εξάγωνο-ράφι ρούχων

Ενας στενό γκαρνταρόμπα στο διάδρομο είναι μια εξαιρετικά εξοικονόμηση χώρου και πρακτική παραλλαγή για όλους όσους έχουν ένα μικρό διαμέρισμα. Παρουσιάζουμε 26 δροσερές ιδέες για μοντέρνα και ταυτόχρονα σούπερ λειτουργικά έπιπλα αίθουσας από την εταιρεία Birex – τα σετ που περιλαμβάνουν ντουλάπα, ντουλάπι παπουτσιών και καθρέφτη προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλη την οικογένεια, αν και είναι αρκετά συμπαγή σε σχήμα. Όποιος δεν έχει πολύ ελεύθερο χώρο στο σπίτι ή στο διαμέρισμα, γνωρίζει το πρόβλημα – πού να τοποθετήσετε τα χειμερινά μπουφάν και τα παπούτσια σας. Μια πρακτική λύση που προσφέρεται από όλο και περισσότερους κατασκευαστές είναι το στενό γκαρνταρόμπα. Είναι λειτουργικό και μπορεί να παρέχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για χειμερινά ρούχα. Επιπλέον, ένα ντουλάπι παπουτσιών μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο.

Στενό γκαρνταρόμπα στο διάδρομο – πρακτικό και λειτουργικό

Στενό γκαρνταρόμπα -στο διάδρομο-σώζει-χώρο-παπούτσι-ντουλάπι-ράφια παπουτσιών-λευκό-ταπετσαρία-γεωμετρικό-μαύρο

Το σετ συμπληρώνουν πολλά αγκίστρια για ρούχα, βάση ομπρέλας με επιφάνεια στήριξης για τους κηδεμόνες και, φυσικά, καθρέφτη. Και όλα αυτά – συχνά με διαστάσεις που ταιριάζουν ακόμη και σε ένα μικρό διάδρομο. Το μυστικό – τα σύνολα αποτελούνται από αρκετές αρθρωτές μονάδες που μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο σε διαφορετικά ύψη. Με αυτόν τον τρόπο, ο ελεύθερος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα σύμφωνα με τη δική σας κατάσταση διαβίωσης. Ο τελικός στόχος είναι σαφής – να αξιοποιήσουμε λογικά όλες τις πιθανές γωνιές και να αφήσουμε αρκετό χώρο για τρέξιμο.

Στενό γκαρνταρόμπα για το διάδρομο με λειτουργικούς μηχανισμούς 

Στενό γκαρνταρόμπα -στο διάδρομο-σώζει-χώρο-ράφια παπουτσιών-λευκό-μηχανισμό-άνοιγμα-μινιμαλιστικό

Στενή ντουλάπα στο διάδρομο – τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά

Και εδώ είναι μερικά επιπλέον κόλπα που θα κάνουν τον διάδρομό σας να φαίνεται μεγαλύτερος:

– Μεγάλος καθρέφτης στον τοίχο ή καθρέφτη πόρτα – αυτό κάνει το διάδρομο να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ευρύχωρο

– Έπιπλα διαδρόμου με γυαλιστερά μέτωπα σε ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα χρώματα

– Γκαρνταρόμπα με συρόμενες πόρτες εξοικονομεί επίσης χώρο

Ikea Besta Regal – 25 ιδέες με το σύστημα αποθήκευσης

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κουκλόσπιτο 2 σε 1-μετατρέψτε ράφια Ikea

55 Ιδέες ραφιών Kallax: Ως διαχωριστικό δωματίου, ντουλάπα, γκαρνταρόμπα και άλλα.

Στενό γκαρνταρόμπα με ειδικά διαμερίσματα για παπούτσια

Στενό γκαρνταρόμπα στο διάδρομο-εξοικονομεί-χώρο-ράφι παπουτσιών-πρακτικό-διαμέρισμα-παπούτσια-λάμπα

Εάν ο διάδρομος είναι πολύ μικρός, τα παπούτσια που αφαιρούνται δεν ανήκουν στο πάτωμα. Πρώτον, καταλαμβάνουν γρήγορα τον μικρό διαθέσιμο χώρο και ο διάδρομος γίνεται γρήγορα ακατάστατος. Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά μπορούν να τα σκοντάψουν και να τραυματιστούν. Για να μην υπάρχουν κίνδυνοι που κρύβονται στο διάδρομο και αυτός ο χώρος είναι πάντα τακτοποιημένος, αξίζει να σκεφτείτε ένα γκαρνταρόμπα με ειδικά διαμερίσματα για παπούτσια. Εδώ μπορείτε να οργανώσετε τα παπούτσια σας ανά εποχή ή χρώμα, για παράδειγμα, και να έχετε πάντα όλες τις επιλογές στο χέρι.

Στενή ντουλάπα με καθρέφτη

Μπροστινή όψη καθρέφτη ταπετσαρία μοτίβο μαύρο λευκό

Τα καθρέφτη είναι πάντα μια πρακτική ιδέα για γκαρνταρόμπα, επειδή κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Αυτό ισχύει επίσης για στενά σχέδια σχεδιασμένα για το διάδρομο. Οι διάδρομοι είναι συνήθως πολύ στενοί, οπότε η οπτική διεύρυνση του δωματίου είναι πάντα ευεργετική. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε ξανά τον εαυτό σας στον καθρέφτη της αίθουσας πριν φύγετε από το σπίτι.

μοντέρνα συρόμενη πόρτα δύο χρώματα πορφυρό λευκό μπροστινό μέρος

Σε αυτό το σχέδιο της Birex, τα μπροστινά δεν είναι καθρέφτες, αλλά δίνουν μια έγχρωμη έμφαση στο δωμάτιο. Ο όμορφος συνδυασμός λευκού και σκούρου μοβ είναι ιδανικός για διαδρόμους με παράθυρα που παίρνουν πολύ φως ημέρας. Το ντουλάπι είναι σχεδιασμένο με συρόμενες πόρτες, οι οποίες προσφέρουν μια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης χώρου από τις συνηθισμένες πόρτες ντουλαπιών. Στο σκούρο μοβ μπροστινό μέρος του ντουλαπιού υπάρχουν μερικά άγκιστρα τοίχου που προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για σακάκια, τσάντες ή ακόμη και κοσμήματα.

Έπιπλα διαδρόμου, στενό γκαρνταρόμπα, γυάλινα εμπρός, συρόμενες πόρτες

Ωστόσο, αυτή η ντουλάπα είναι επίσης διαθέσιμη με αντανακλαστικά μέτωπα και μπορεί επομένως να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό σχεδιασμό. Στο εσωτερικό υπάρχει μια μεγάλη σχάρα παπουτσιών και κρεμάστρες για παλτά και μπουφάν. Το γκαρνταρόμπα επηρεάζει με τον κομψό σχεδιασμό του και ταιριάζει απόλυτα με μοντέρνα διαμερίσματα.

Το στενό γκαρνταρόμπα προσφέρει χώρο αποθήκευσης για χειμερινά μπουφάν και παπούτσια

στενό γκαρνταρόμπα ρετρό ταπετσαρία καρό κόκκινο λευκό

Τα στενά γκαρνταρόμπα διατίθενται τόσο με πόδια όσο και ως ντουλάπια τοίχου. Αυτό που είναι ιδιαίτερα αισθητό σε αυτό το σχέδιο είναι ότι η ντουλάπα συνδυάζει πολλές λειτουργίες σε ένα συμπαγές σχέδιο. Είναι ένα κρεμαστό ντουλάπι παπουτσιών που έχει μεγάλη χωρητικότητα και έχει σχεδιαστεί ως ντουλάπι καθρέφτη ταυτόχρονα. Η πλευρική λαβή σημαίνει ότι η επιφάνεια του καθρέφτη παραμένει αμετάβλητη. Το στενό γκαρνταρόμπα είναι κατάλληλο για τον χώρο εισόδου καθώς και για γκαρνταρόμπα.

Έπιπλα αίθουσας που εξοικονομούν χώρο σε κίτρινο και λευκό

κίτρινο λευκό έπιπλο διαδρόμου κρεμάστρα γκαρνταρόμπα μοντέρνο σχέδιο επίπλων

Οι ντουλάπες για το διάδρομο μπορούν επίσης να έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και να κάνουν όμορφη αυτήν την συχνά παραμελημένη περιοχή του διαμερίσματος. Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός ντουλαπιού τοίχου που αποτελείται από πολλά μεμονωμένα στοιχεία. Ο δίχρωμος σχεδιασμός δίνει στο δωμάτιο μια παιχνιδιάρικη νότα και δίνει μια επιτυχημένη προφορά.

Μοντέρνο και πρακτικό – τα έπιπλα είναι απλά τοποθετημένα στον τοίχο

Ράφια ντουλάπας μουστάρδα κίτρινο καθρέφτη ξύλο μπαμπού

Το βεστιάριο αποτελείται από πέντε συνολικά μέρη, καθένα από τα οποία έχει διαφορετική λειτουργία. Οι γάντζοι τοίχου χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μπουφάν, τσάντες και ομπρέλες, με ράφι παπουτσιών και επιπλέον χώρο αποθήκευσης για βούρτσες παπουτσιών και δερμάτινα χρώματα στην ντουλάπα. Το ανοιχτό ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καπέλα και γυαλιά ηλίου ή για διακοσμήσεις.

Ντουλάπα για όλη την οικογένεια – γάντζοι ρούχων για μπουφάν μικρών και μεγάλων

λευκό χρώμα παλτό γάντζο πρωτότυπη ιδέα σχεδιασμού

Αυτή η πολύ ιδιαίτερη ντουλάπα στο διάδρομο έχει πρωτότυπο σχεδιασμό και καταλαμβάνει μόνο λίγο χώρο στο δωμάτιο. Έχει σχεδιαστεί με γάντζους υψηλού και χαμηλού παλτού, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να κρεμάσουν τα ρούχα τους. Ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι ιδανικός για μεγάλες οικογένειες επειδή προσφέρει πολύ αποθηκευτικό χώρο.

Γκαρνταρόμπα με συρόμενη πόρτα εξοικονομεί χώρο

στενό ντουλάπι επίπλων διαδρόμου σετ συρόμενη πόρτα

Όταν ο χώρος στο δωμάτιο είναι περιορισμένος, οι συρόμενες πόρτες είναι η τέλεια λύση για την ντουλάπα. Δεν περιστρέφονται στο δωμάτιο και δεν εμποδίζουν τη διέλευση ακόμη και όταν είναι ανοιχτά. Αυτό εξοικονομεί χώρο και διακοσμεί το διάδρομο με μοντέρνο και μινιμαλιστικό τρόπο.

Ράφι ρούχων σε συνδυασμό με ράφια τοίχου και μεγάλο καθρέφτη

Παλτό βάσης καθρέφτη τοίχο ράφια πραγματικό ξύλο

Είτε ως μπροστινό ντουλάπι είτε απλά τοποθετημένο στον τοίχο, συνιστάται πάντα ένας καθρέφτης κατά το σχεδιασμό του διαδρόμου. Οι μεγάλοι καθρέφτες ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό, στους οποίους μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας από την κορυφή ως τα νύχια. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τον καθρέφτη τοίχου δίπλα στο βεστιάριο για πρακτικό σχεδιασμό.

Cabinetηλό ντουλάπι παπουτσιών και καθρέφτης με πράσινο πλαίσιο

Ιδέες σχεδιασμού διαδρόμου καθρέφτη ανοιχτό πράσινο πλαίσιο

Το πιο σημαντικό ντουλάπι στο διάδρομο είναι χωρίς αμφιβολία το ντουλάπι παπουτσιών. Δεν πρέπει να ταιριάζει μόνο σε αθλητικά παπούτσια και μπαλαρίνες, αλλά και σε μεγαλύτερα παπούτσια όπως μπότες και ψηλοτάκουνα. Ως εκ τούτου, μια ψηλή, στενή ντουλάπα είναι η καλύτερη για αυτό.

Σχεδιασμός επίπλων υψηλής γυαλιστερό μέτωπο ανοιχτό μπλε χρώμα

λευκό χρώμα καθρέφτη μακρόστενες ιδέες μοντέρνου σχεδιασμού

Σετ ντουλάπια παπουτσιών, καθρέφτες, ράφια παλτών

Γκαρνταρόμπα έπιπλα διαδρόμου ντουλάπι παπουτσιών λευκό μπεζ υψηλή γυαλιστερή πρόσοψη

Έπιπλα διαδρόμου που εξοικονομούν χώρο σκούρο πράσινο χρώμα δύο στρογγυλοί καθρέφτες

Τα ράφια καθρέφτες πρωτότυπο σχήμα μοντέρνα έπιπλα αίθουσας

λευκά ντουλάπια παπουτσιών συρτάρι καθρέφτης φωτισμός LED

Σχεδιασμός ντουλαπιών ντουλαπιών παπουτσιών στο διάδρομο που εξοικονομούν χώρο

γούνινα έπιπλα εξοικονόμησης χώρου σετ τέφρα από ξύλο βελανιδιάς

Καπέλο πόρτας καθρέφτη επιφάνειας καπέλο πρακτικά εξοικονόμηση χώρου

Έπιπλα διαδρόμου γκαρνταρόμπα πρακτική σχεδίαση δροσερή ιδέα

Καθρέφτης υψηλής στιλπνότητας μπροστινή δερμάτινη καρέκλα μοβ χρώμα

Καθρέφτης σε ντουλάπι παπουτσιών τοποθετημένος σε τρία ράφια

Ντουλάπι παπουτσιών λευκές μπροστινές μοκέτες γκρι χρώμα