Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Σχεδιάστε ιδέες για το διάδρομό σας με ένα ντουλάπι παπουτσιών από την ομάδα 7

μοντέρνο σχεδιασμό συστημάτων ντουλαπιών παπουτσιών

Η αυστριακή εταιρεία Team 7 παρουσίασε τις νέες σχεδιαστικές ιδέες για το διάδρομο με ντουλάπι και ράφια παπουτσιών. Σας δίνουμε μια επισκόπηση της συλλογής της πανευρωπαϊκής γνωστής μάρκας.

Σχεδιασμός για το διάδρομο με ντουλάπι παπουτσιών

Ιδέες αποθήκευσης ντουλάπας στο διάδρομο

Η διάσημη εταιρεία Team 7 έχει γίνει δημοφιλής με τα έπιπλα από ξύλο. Τα σχέδιά σας για Διάδρομος με ντουλάπα είναι πρακτικά και άνετα, με μοντέρνα εμφάνιση και σε κομψά ουδέτερα χρώματα. Με μεγάλη προσοχή στη φύση, η οποία χρησίμευσε ως έμπνευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή, σχεδιάζονται και βγαίνουν στην αγορά βιώσιμα μοντέλα. Τα κυβιστικά σχήματα χαρακτηρίζουν το εσωτερικό, οι γυαλιστερές επιφάνειες και οι καθρέφτες τοίχων δημιουργούν τόνους. Τα έργα από την ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών έχουν βραβευτεί με διάφορα βραβεία, μεταξύ άλλων για καινοτομία. Οι σχεδιαστές συνδυάζουν επιδέξια απλές γραμμές με ενδιαφέροντα χρώματα ξύλου και δημιουργούν τόνους με αυτόν τον τρόπο. Το χρώμα του ξύλου και οι γυαλιστερές επιφάνειες συνδυάζονται κομψά, έτσι ώστε στο τέλος δημιουργείται ένα σχέδιο που είναι κατάλληλο για διαφορετικά έπιπλα λόγω της ποικιλομορφίας του.

Διάδρομος με ντουλάπι παπουτσιών – εξοικονομεί χώρο και πρακτικό

Σχεδιασμός ιδεών διαδρόμου γκαρνταρόμπα ράφι παπουτσιών

Οι τάσεις στο σχεδιασμό του διαδρόμου είναι σαφείς – μια επιστροφή στα φυσικά στοιχεία φαίνεται στις τελευταίες συλλογές πολλών εμπορικών σημάτων. Ο διάδρομος πρέπει να φαίνεται τακτοποιημένος όσο το δυνατόν περισσότερο – ο χώρος είναι συνήθως περιορισμένος εκεί, οπότε είναι καλύτερο να εξασφαλίσετε χώρο για όλα εγκαίρως. Οι πλήρεις εγκαταστάσεις της αυστριακής εταιρείας προσφέρουν διαφορετικές λύσεις – άλλοτε με ντουλάπι παπουτσιών, άλλοτε με ράφι παπουτσιών. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο. Για οικογένειες είναι προτιμότερο να προτιμάτε την ντουλάπα – με αυτόν τον τρόπο όλα τα παπούτσια βρίσκουν τη σωστή θέση και είναι δυνατή μια σαφής παραγγελία. Έχει ακριβώς αυτή τη σκέψη Ομάδα 7 ανέπτυξαν και παρουσίασαν τις έννοιές τους στο διάδρομο.

Γκρίζος πάγκος από γυαλί και έπιπλα από μασίφ ξύλο

μοντέρνο σχεδιασμό διαδρόμου team7 σχεδιασμός ντουλαπιού

Έπιπλα κομψής αίθουσας – λευκό ντουλάπι παπουτσιών

σχέδιο λευκού ντουλαπιού παπουτσιών

Ράφια παπουτσιών σε ρουστίκ εμφάνιση

ρουστίκ ράφια υποδημάτων-κρεμάστρα ρούχων

Λευκό ντουλάπι παπουτσιών και ράφια τοίχου

λευκό ντουλάπι παπουτσιών-μοντέρνο σχέδιο διαδρόμου

Έπιπλα από ξύλο με γυάλινο πάγκο

Ξύλινα έπιπλα στήνουν μοντέρνα συρταριέρα στο διάδρομο

Ράφια παπουτσιών στο διάδρομο

μοντέρνα ιδέα διάταξης-σχεδίασης διαδρόμου

Συρταριέρα και ντουλάπι παπουτσιών σε ένα σχέδιο

ομάδα φωτεινών ιδεών επίπλωσης διαδρόμου7

Μοντέρνα και κομψά έπιπλα για το διάδρομο

κομψός διάδρομος σχεδιασμός καθρέφτη τοίχου