Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Φωτισμός ντουλαπιού με λωρίδες φωτός – Lux -Good από το Rüttimann

Τα φώτα LED παρέχουν φωτισμό στην πόρτα του ντουλαπιού

Ένα νέο προϊόν από την Rüttimann φαίνεται να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με το Φωτισμός ντουλαπιού να έχει βρει λύση. Η εταιρεία συνδυάζει την τεχνική τεχνογνωσία και τη δεξιοτεχνία με την κλασική σχεδίαση, προκειμένου να προσφέρει ένα προϊόν μελλοντικής απόδειξης.

Ο διακριτικός φωτισμός της ντουλάπας βοηθά στις επιλογές ρούχων

Lux-Good Rüttimann ντουλάπι ελαφρύ μπαρ Led

Το Lux-Good® από το 2013 είναι ένα ολιστικό έξυπνο σύστημα αποθήκευσης. ο Φωτισμός ντουλαπιού μετατρέπει το έπιπλο σε πρακτικό βοηθό όταν ψάχνετε ρούχα. Μπορείτε τελικά να συγκεντρωθείτε στην επιλογή των ρούχων σας! Η φωτεινότητα και το χρώμα μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Πώς λειτουργεί; Όταν ανοίγει ή κλείνει η πόρτα του ντουλαπιού, το ρεύμα ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα μέσω μαγνητικού αισθητήρα (το κύκλωμα είναι απόλυτα αόρατο ενσωματωμένο στο ντουλάπι). Επομένως, το εσωτερικό του ντουλαπιού φωτίζεται μέχρι να παραμείνει ανοιχτή η πόρτα του ντουλαπιού.

Φωτισμός ντουλαπιών Lux-Good®

Εσωτερική φωτιστική πόρτα ντουλαπιού Lux-Good System

Το φως από τη λωρίδα LED, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πόρτα του ντουλαπιού, αποπνέει ηρεμία και έχει ευχάριστο αποτέλεσμα. Τοποθετημένο στο εσωτερικό του, αποτρέπει δυσάρεστα εφέ λάμψης που συμβαίνουν συχνά με άλλα συστήματα φωτισμού. Όχι άλλο άμεσο φως στο πρόσωπο! Ο Rüttimann σκέφτηκε επίσης τους λάτρεις των συρόμενων θυρών. Η λωρίδα φωτισμού βρίσκεται στο πλάι της μονάδας τοίχου. Το Lux-Good® είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης. Το μοντέλο προσανατολισμένο στο μέλλον θέτει ένα νέο πρότυπο για το σχεδιασμό ντουλαπιών. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στη σύνθεση υλικών και εξοπλισμού. Η δημιουργία τέτοιων επίπλων προσφέρει μεγάλη ελευθερία για δημιουργικές ιδέες στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, του φωτισμού και της σκηνικής φωτισμού.

Έπιπλα διαδρόμου από Rüttimann

Γκαρνταρόμπα Επιθυμητή ντουλάπα φωτισμένη Rüttimann

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, η ντουλάπα είναι ένα έπιπλο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια επένδυση στο μέλλον. Φόντο ή ακόμα και ολόκληρο δωμάτιο. Το ντουλάπι θα πρέπει ιδανικά να έχει αισθητικές και λειτουργικές ιδιότητες για να εξασφαλίζει απροβλημάτιστη και ευχάριστη χρήση. Τα ντουλάπια της εταιρείας είναι πιασμένα στο ζεστό και διαχρονικό ταυτόχρονα. Σας προσκαλούν να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

Φωτεινή μπάρα led ενσωματωμένη στη ράγα κρεμάστρας

εσοχή ελαφριά ράβδος κρεμάστρας με επικάλυψη Led

Τέλεια φωτισμένη ντουλάπα

Φωτισμός ντουλάπας με φωτεινές λωρίδες Led

Έπιπλα διαδρόμου ως κομψό υπόβαθρο

Ντουλάπι φωτισμού R lightddimann σχεδιασμός φωτός διάδρομο

Ντουλάπα – συρόμενη πόρτα ως διαχωριστικό δωματίου

Μπροστινή καμπίνα συρόμενη πόρτα διαχωριστικό δωματίου Rüttimann