Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Τα πλεονεκτήματα των σετ γκαρνταρόμπας για μικρούς και μεγάλους διαδρόμους

Γκαρνταρόμπα σε λευκό γυαλιστερό με οξιά και πάγκο

Οι περισσότεροι διάδρομοι ή χώροι εισόδου έχουν ένα κοινό κοινά μειονέκτημα: είναι στενοί ή μικροί. Ως εκ τούτου, το πρόβλημα της επιλογής των σωστών επίπλων είναι γνωστό σχεδόν σε όλους. Τι μπορείτε να τοποθετήσετε σε 2-4 τετραγωνικά μέτρα; Πώς επιλέγετε έπιπλα αίθουσας που προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλα τα είδη ρούχων και παπουτσιών και όμως δεν κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται ακατάστατο; Λειτουργικές ράγες γκαρνταρόμπας, άνετα συμπαγή γκαρνταρόμπα και στενές μύτες παπουτσιών λύνουν αυτά τα προβλήματα με μια κίνηση. Τα μοντέρνα σετ γκαρνταρόμπας βοηθούν στη διατήρηση της τάξης και προσφέρουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Τα σετ γκαρνταρόμπας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία

Σετ γκαρνταρόμπας, βελανιδιά ελαφρύ, με κλασικές και μοντέρνες λαβές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα σετ γκαρνταρόμπας αποτελείται από πολλά μέρη. Αυτό που συνήθως περιλαμβάνει ένα σετ είναι μια σχάρα για παλτό και κασκόλ και ένα ντουλάπι παπουτσιών. Τα μεμονωμένα έπιπλα μπορούν να είναι συγκεντρωθεί ξεχωριστά και να προσαρμοστείτε στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, τα έπιπλα διαφέρουν σε βάθος, πλάτος και ύψος, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κρυφό δυναμικό κάθε δωματίου.

Όλα τα έπιπλα αίθουσας διατίθενται συνήθως σε διαφορετικά μεγέθη και ως εκ τούτου μπορούν να προσαρμοστούν σε μια μεγάλη ποικιλία αναγκών. Πριν αγοράσετε, μετρήστε προσεκτικά τον χώρο για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Υπάρχει λίγος χώρος, Μια συμπαγής ντουλάπα με μερικά γάντζους παλτό και έναν καθρέφτη τοίχου μπορεί να είναι αρκετή. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε πολλά κομμάτια της ίδιας σειράς εάν στη συνέχεια αποδειχθεί ότι δεν έχετε αρκετά ράφια ή ντουλάπια.

Ο τοίχος του γκαρνταρόμπα γαντζώνει το ξύλο στο μικρό διάδρομο

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των σετ γκαρνταρόμπας είναι δικό τους ευκαμψία. Μπορείτε να αλλάξετε τους συνδυασμούς της ντουλάπας αναδιατάσσοντας τα εξαρτήματα ή προσθέτοντας νέα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα έπιπλα διαδρόμου εκτιμώνται τόσο σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Όταν μετακομίζετε σε ένα νέο διαμέρισμα, το σετ ντουλάπας της αίθουσας μπορεί εύκολα να πάρετε μαζί σας, καθώς τα περισσότερα μέρη δεν χρειάζεται καν να συναρμολογηθούν εκ των προτέρων.

Τα σετ γκαρνταρόμπας δημιουργούν μια αρμονική συνολική εντύπωση

Συνδυάστε το δικό σας σετ ντουλάπας, λευκό ματ και μοντέρνο δρυς

Ένα άλλο όφελος είναι η ομοιόμορφη όψη. Όλα τα ξεχωριστά μέρη στο σετ γκαρνταρόμπας διατηρούνται στο ίδιο στυλ και δημιουργούν μια αρμονική αίσθηση χώρου. Έπιπλα διαδρόμου που ταιριάζουν ιδανικά μεταξύ τους δεν είναι μόνο πιο πρακτικά να αποκτηθούν ως σύνολο, αλλά και εντυπωσιάζουν με την ελκυστική τους εμφάνιση. Είτε vintage αποτέλεσμα driftwood, κλασικό στυλ εξοχικού σπιτιού είτε μοντέρνο σκυρόδεμα – η μεγάλη ποικιλία σετ γκαρνταρόμπας δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό από άποψη σχεδιασμού.

Όταν επιλέγετε χρώματα και υλικά, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τη θέση του διαδρόμου σας. Για παράδειγμα, τα σκούρα ξύλινα έπιπλα δεν φαίνονται τόσο κομψά και κομψά σε ένα σκοτεινό διάδρομο όσο σε μια ευρύχωρη και φωτεινή είσοδο με καλά τοποθετημένο τεχνητό φωτισμό και άφθονο φυσικό φως.

Συρταριέρα από ανοιχτόχρωμο ξύλο, καθρέφτης με στρογγυλό τοίχο και φυτό εσωτερικού χώρου

Το μεγάλο συν των σετ γκαρνταρόμπας είσαι εσύ ελκυστική τιμή. Τα έπιπλα κατά παραγγελία προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες με ακρίβεια χιλιοστών, αλλά είναι πολύ πιο ακριβά. Ταυτόχρονα, η ποικιλία σχεδίων επιτρέπει το ίδιο αποτέλεσμα όσον αφορά τη μοναδικότητα του εσωτερικού χώρου όπως όταν συνδυάζετε ένα “μεμονωμένο” σύνολο. Επιπλέον, τα έπιπλα αίθουσας σε ένα σετ είναι πολύ φθηνότερα από τα μεμονωμένα. Όποιος περιηγείται στο διαδίκτυο είναι βέβαιο ότι θα βρει προσφορές σε απόλυτες τιμές ευκαιρίας!

στενό διάδρομο παρκέ δάπεδο μαύρο ντουλάπι πάγκο τοίχου καθρέφτη

Εικόνα 1: RHEINE © Innostyle – Innostyle Möbelvertriebsgesellschaft mbH & ΣΙΑ Κ.Γ

Εικόνα 2, 4: BILBAO, SOSLO © Germania Werk Krome GmbH & ΣΙΑ Κ.Γ

Εικόνα 3: pixabay.com © luntan6644

Εικόνες 5, 6: envato.com © bialasiewicz