Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Σχεδιασμός ραφιών υποδημάτων ως εναλλακτική λύση στο ντουλάπι παπουτσιών εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος

Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών-παπούτσι-ντουλάπι-χώρος-εξοικονόμηση-στρογγυλό-κάθισμα-στη μέση

Με τα παπούτσια, κάθε γυναίκα αισθάνεται όπως και με τα ρούχα – ποτέ δεν τα έχεις αρκετά. Όταν το αγοράζετε, δεν σκέφτεστε την αποθήκευση και σύντομα δεν υπάρχει πλέον χώρος για να το αποθηκεύσετε. Ντουλάπια παπουτσιών και συστήματα αποθήκευσης έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σωστά, αλλά καταλαμβάνουν σημαντικά περισσότερο χώρο. Εναλλακτικά, υπάρχει Σχέδιο σχάρας παπουτσιών, που εξασφαλίζει επίσης την τάξη, αλλά καθιστά επίσης την πολυτελή συλλογή παπουτσιών οπτικά ελκυστική.

Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών που εξοικονομεί χώρο

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών-ντουλάπι παπουτσιών-χώρος-εξοικονόμηση-λευκό-τοίχο-ντουλάπα-απλό

Τα συστήματα αποθήκευσης παπουτσιών, όπως ντουλάπια παπουτσιών, προστατεύουν τα παπούτσια από τη σκόνη και το φως, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους. Τα ράφια παπουτσιών, από την άλλη πλευρά, είναι κατάλληλα για να κρατούν τα ζευγάρια που φοράτε στην καθημερινή ζωή ή απλά πιο συχνά σε κοντινή απόσταση. Σχεδιάζονται με ανοιχτό τρόπο και βρίσκονται συνήθως στο διάδρομο, το οποίο είναι επίσης μέρος του γκαρνταρόμπα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ραφιών παπουτσιών είναι ότι επιτρέπουν επαρκή εξαερισμό. Συχνά τα παπούτσια μπαίνουν στο ντουλάπι παπουτσιών ενώ είναι ακόμα υγρά και μπορούν να αρχίσουν να λερώνονται, ακόμη και να μουχλιάζουν.

Σχεδιασμός ραφιών για τοποθέτηση σε τοίχο

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών -ανοιχτά-μεταλλικά-πιάτα-τοποθέτηση σε τοίχο-εξοικονόμηση χώρου

Πριν αποθηκευτούν τα παπούτσια στο ντουλάπι παπουτσιών, πρέπει να είναι στεγνά και καλά αεριζόμενα. Χρειάζεται λίγος χρόνος και στη συνέχεια μπορούν να τοποθετηθούν στα ανοιχτά ράφια παπουτσιών στο διάδρομο. Δεδομένου ότι τα παπούτσια είναι πάντα ορατά, η περιοχή εισόδου μπορεί γρήγορα να φαίνεται ακατάστατη. Συλλέγουν σκόνη σχετικά γρήγορα στα ράφια και όταν εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως, το δέρμα γίνεται πορώδες και το ύφασμα λευκαίνει. Προς όφελος των παπουτσιών σας, αποθηκεύστε τα μόνιμα πίσω από κλειστές πόρτες ή σε κουτιά.

Δημιουργικός σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών – στερεώστε παπούτσια στον τοίχο

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών-ντουλάπι παπουτσιών-χώρος-εξοικονόμηση-μαγνητικός-πίνακας-τοίχος

Τα παπούτσια διακοσμούν τα πόδια, αλλά μπορούν επίσης να διακοσμήσουν τους τοίχους στο διάδρομο. Το Shoeblox είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα αποθήκευσης που χρησιμοποιεί μαγνητικές δυνάμεις. Τοποθετημένο σε μια μεταλλική πλάκα στον τοίχο, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Οι μαγνητικές δυνάμεις έλκονται μεταξύ τους πολύ έντονα και λόγω της μεγάλης έντασης δεν μετατοπίζονται και παραμένουν σταθερές στο συγκεκριμένο σημείο.

 Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών – στερεώστε παπούτσια στον τοίχο χρησιμοποιώντας μαγνητικές πλάκες

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών-ντουλάπι παπουτσιών-χώρος-εξοικονόμηση-μαγνήτης-τοίχος

Τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στον τοίχο, έτσι ώστε τα παπούτσια να μπορούν να ενσωματωθούν δημιουργικά στο εσωτερικό. Ως ένα είδος λειτουργικής διακόσμησης, αυτή η φανταστική αποθήκη παπουτσιών χρησιμεύει ως εντυπωσιακό και μπορείτε να πάρετε το επιθυμητό ζευγάρι παπούτσια με το ένα χέρι.

Εξαιρετικός σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών με σχήμα κύματος

Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών-ντουλάπι παπουτσιών-χώρος-εξοικονόμηση-κύμα-ατσάλι-ανεξάρτητος

Αυτό το στήριγμα μπορεί να περιγραφεί ως ένα ελεύθερο ράφι με ασυνήθιστο σχήμα. Είναι κατασκευασμένο από φύλλο χάλυβα που έχει παραμορφωθεί με κύμα. Στα κύματα, το μπροστινό μέρος του παπουτσιού ταιριάζει και το πίσω μέρος κρέμεται στον αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, έξι ζευγάρια παπούτσια μπορούν να σταθμεύσουν στο διάδρομο χωρίς να το περιορίσουν και, φυσικά, χωρίς χρονοβόρα συναρμολόγηση και χωρίς διάτρηση στον τοίχο.

Απλός Σχέδιο ραφιών παπουτσιών για ψηλοτάκουνα παπούτσια – πλέγμα

ράφι παπουτσιών-σχέδιο-εξοικονόμηση χώρου-πλέγμα-ψηλοτάκουνα-ψηλοτάκουνα

Τα τακούνια και τα ψηλά τακούνια αποθηκεύονται εύκολα όταν είναι κρεμασμένα. Ένα πλέγμα με κενά αρκετά μεγάλα για να εφαρμόζει χαλαρά η φτέρνα είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα ράφι παπουτσιών χωρίς προβλήματα. Απλώς βρείτε μια μάσκα που είναι αρκετά ανθεκτική και ακουμπήστε την στον τοίχο.

Φτιάξτε μόνοι σας σχεδιασμό ραφιών παπουτσιών – από μια παλιά σκάλα

ράφι παπουτσιών-σχεδιασμός-εξοικονόμηση χώρου-ξύλινος-σκάλα-τοίχος

Τα ανοιχτά ράφια παπουτσιών που δεν χωρούν πάρα πολλά ζευγάρια μπορούν επίσης να σχεδιαστούν μόνοι σας. Εδώ χρησιμοποιούνται παλιά έπιπλα και αξεσουάρ. Αυτή η παλιά ξύλινη σκάλα, για παράδειγμα, έχει αποσυναρμολογηθεί εν μέρει και μόνο το μισό της έχει διατηρηθεί. Στο πίσω μέρος, τα ράφια στηρίζονται από δύο σταυρωτά ξύλινα πηχάκια, έτσι ώστε τα παπούτσια να μην γέρνουν προς τα πίσω. Η σκάλα μπορεί να ακουμπήσει άνετα σε έναν τοίχο και να χρησιμοποιηθεί λειτουργικά, αλλά και διακοσμητικά.

Σχεδιασμός σχάρας παπουτσιών εξοικονόμησης χώρου για τοποθέτηση σε τοίχο – ξύλινα ράφια 

Ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-ξύλο-τοποθέτηση σε τοίχο

Εάν ο χώρος δεν είναι πολύς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά αυτοσχέδια σχέδια. Κάθε ελεύθερος χώρος μπορεί να βελτιστοποιηθεί και να αναδιοργανωθεί για αποθήκευση. Σε μια γωνία, για παράδειγμα, ποια ράφια με τριγωνικό σχήμα μπορούν να εισαχθούν και να τοποθετηθούν απευθείας στον τοίχο. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν να δέσετε ορθογώνια ράφια γύρω από έναν κεντρικό άξονα και να τα επαναφέρετε στον τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνεται καμία επιφάνεια δαπέδου, οπότε ο χώρος δεν φαίνεται στενός και τα παπούτσια δεν βρίσκονται χαοτικά στο πάτωμα.

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών με γεωμετρικό σχήμα 

Ραφιέρα παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-διαγώνια-γεωμετρική

Οι γεωμετρικές φιγούρες μπορούν να εισαχθούν τέλεια μέσα και το ένα δίπλα στο άλλο, επομένως χρησιμεύουν ως τέλεια πηγή ιδεών για διάφορα συστήματα παραγγελίας. Από την άλλη πλευρά, ένα ζευγάρι παπούτσια περιγράφει μια σφήνα ή, πιο απλά, ένα τρίγωνο ως συμπαγές σώμα. Σε αυτή την αλυσίδα σκέψης, όχι μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να χωρέσει σε ένα κουβούκι, ως συνήθως, αλλά δύο. Perhapsσως οι σχεδιαστές έχουν σκεφτεί επίσης κάτι τέτοιο όταν δημιούργησαν αυτό το σχέδιο ραφιών παπουτσιών για μια αθλητική βιτρίνα.

Βάλτε την αποθήκη παπουτσιών στο επίκεντρο

ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-βιβλιοθήκη-ντουλάπι-διακόσμηση-ψηλοτάκουνα

Κάθε πλούσια συλλογή παπουτσιών αξίζει να παρουσιάζεται σωστά. Έτσι τα παπούτσια αποκτούν διαφορετικό νόημα και χρησιμεύουν ως ένα είδος διακοσμητικού αντικειμένου. Εκτός από τις εικόνες και τα φυτά ή σε ξεχωριστά τμήματα με κατευθυνόμενο φωτισμό, γίνονται ακόμη ένα μάτι που τραβάει τα βλέμματα.

Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών – βάλτε τη συλλογή παπουτσιών στο προσκήνιο

ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-ψηλό τακούνι-φωτισμός

Οι σύγχρονες έννοιες διαβίωσης εξοικονομούν χώρο μέσω του έξυπνου σχεδιασμού ραφιών παπουτσιών

Ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-χώρος-εξοικονόμηση-ξύλο-κάτω από σκάλες

Με τις ιδέες για μικρά διαμερίσματα, υπάρχουν πάντα κάποιες εμπνεύσεις για το πώς να εξοικονομήσετε έξυπνα χώρο χωρίς να βλάψετε τη συνολική εμφάνιση. Σε αυτό το διαμέρισμα ενός δωματίου, όλα τα χρήσιμα έχουν βελτιστοποιηθεί σε μια μοναδική κατασκευή από ξύλο. Ο χώρος κάτω από τις σκάλες χρησιμοποιείται για αποθήκευση. Μέρος του αποτελείται από ανοιχτά ράφια και το άλλο – ράφια παπουτσιών. Εάν είναι απαραίτητο, αυτά απομακρύνονται. Όταν είναι κλειστό, παραμένει ορατή μόνο μια διακριτική ξύλινη επιφάνεια, η οποία δεν ανοίγει καθόλου.

Βελτιστοποιήστε το χώρο κάτω από τις σκάλες με σχεδιασμό ραφιών παπουτσιών

Ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-χώρος-εξοικονόμηση-συρτάρι-κάτω από σκάλες

Αυτός ο σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών όχι μόνο εξοικονομεί χώρο, δημιουργεί περισσότερη τάξη, αλλά επίσης αποφεύγει το οπτικό χαοτικό αποτέλεσμα με το οποίο συνδέονται κυρίως τα ράφια παπουτσιών.

Σχεδιασμός ραφιών παπουτσιών – σύστημα αποθήκευσης παπουτσιών και αξεσουάρ που μοιάζει με πύργο

Ράφι παπουτσιών-σχέδιο-ντουλάπι-παπούτσι-εξοικονόμηση χώρου-συρτάρι-σύστημα

Αυτό το σύστημα αποθήκευσης είναι ένα άλλο παράδειγμα μιας επιτυχημένης ιδέας μικρού σπιτιού. Τα συρτάρια και τα διαμερίσματα χρησιμοποιούν όλο το ύψος του δωματίου και σχεδόν φτάνουν στο ταβάνι. Αυτά μπορούν να ωθηθούν μέσα και έξω, αλλά πώς να φτάσετε στα κορυφαία; Τα κάτω διαμερίσματα, όταν τραβηχτούν έξω, λειτουργούν ως σκαλοπάτια που ανεβαίνετε για να ανοίξετε τα επάνω.

Σχέδιο ραφιών παπουτσιών – ντουλάπι παπουτσιών με κλιμακωτά στοιχεία

Υποδήματα-ράφι-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-μετατόπιση-στοιχεία

Ορισμένα ράφια παπουτσιών εντυπωσιάζουν με τον έξυπνο και ιδιαίτερα ευφάνταστο σχεδιασμό τους, ενώ άλλα βελτιστοποιούν το χώρο αποθήκευσης. Ορισμένα μπορούν επίσης να σχεδιαστούν μόνοι σας εάν έχετε μια καλή δόση δεξιοτεχνίας. Αφήστε τα παπούτσια σας να λάμπουν στο σωστό φως ή να εξαφανιστούν διακριτικά. Είστε χαλασμένοι για επιλογή!

Μάρκα σχεδιασμού ραφιών παπουτσιών αυτο-κατασκευασμένη

Ράφι παπουτσιών-σχέδιο-παπούτσι-ντουλάπι-εξοικονόμηση χώρου-συρτάρια-ξύλο