Γκαρνταρόμπα & έπιπλα διαδρόμου

Προβάλετε ράφια ποδηλάτων για τοίχους και οροφές στο εσωτερικό με μοντέρνο τρόπο

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο-οροφή-μαύρο-άσπρο-μοντέρνο-σκανδιναβικό

Οικολογικά και ανέξοδα, η ποδηλασία κάνει καλό στην ανθρώπινη υγεία με όλη τη σημασία της λέξης. Πολλοί άνθρωποι, νέοι και όχι μόνο, επιλέγουν αυτό και χαίρονται να αντικαταστήσουν το μηχανοκίνητο όχημα με ένα ποδήλατο. Και ενώ το αυτοκίνητο χρειάζεται γκαράζ, το ποδήλατο είναι σαφώς απλό. Είναι μόνο ένα Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο ή οροφή χρειάζεται για να το τοποθετήσετε με τρόπο εξοικονόμησης χώρου.

Κάτοχος ποδηλάτου για τον τοίχο παρουσιάζεται ελκυστικά

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο - οροφή - διακόσμηση τοίχου - εικαστική εικόνα - μικρό διαμέρισμα - παλιό κτίριο

Εάν δεν έχετε υπόγειο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πολύτιμα ποδήλατά σας, θα πρέπει να βρείτε μια θέση στο σπίτι. Σχεδόν σε κάθε κατάσταση δωματίου υπάρχουν κατάλληλες παραλλαγές για αποθήκευση ποδηλάτων. Διατίθενται διαφορετικά ράφια ποδηλάτων για τοίχους ή οροφές για εξοικονόμηση χώρου, αλλά είναι πάντα στο χέρι, και συμπληρώνουν ακόμη και αισθητικά το εσωτερικό.

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο και οροφή – άγκιστρα και αγκύλες

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο-οροφή-γάντζο-κάθετο-ράφι-σύστημα-ράφι βιβλίων

Το ποδήλατο δεν είναι πλέον όχημα μόνο για αναψυχή και η σημασία του έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Έχει γίνει σύμβολο ενός τρόπου ζωής και συχνά ένας πιο αληθινός σύντροφος στην καθημερινή ζωή. Όχι σπάνια, προτιμάται ακόμη και από επιχειρηματίες ως βιώσιμο μέσο μεταφοράς. Παρά την καθημερινή χρήση, παρόμοια με όχημα με ιπποδύναμη, απαιτείται επαρκής στέγαση. Μην το βάζετε μόνο στο υπόγειο και βασίζεστε στον κανόνα, αλλά παρουσιάζουμε αγκύλες που εξοικονομούν χώρο και μερικές φορές πολύ κομψά για τα αγαπημένα σας μεταφορικά μέσα.

Για αλλαγή στο διάδρομο, υπάρχει μια βάση ποδηλάτου για μια κουβέρτα

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο-οροφή-αίθουσα-τούβλο-παρκέ-δάπεδο-μοντέρνα-σκηνική

Τείχος- & Οι βάσεις οροφής για το ποδήλατο μετατρέπουν το ποδήλατο σε ένα πραγματικό αντικείμενο τρόπου ζωής. Παρουσιάζεται ως μια αφηρημένη εικόνα κρεμασμένη στον τοίχο ή στην οροφή και τραβά αμέσως την προσοχή. Επιπλέον, αυτή η παραλλαγή είναι πολύ πιο αισθητική από το να ακουμπάς απλά το ποδήλατο στον τοίχο.

Η βάση ποδηλάτου για τοίχο εξοικονομεί πολύ χώρο

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο-οροφή-μπαλκόνι-βεράντα-κάθετο-κάθετο

Οι κάτοχοι δεν προσφέρουν μόνο χώρο για τα ποδήλατα, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν αξεσουάρ όπως κράνη ή κλειδαριές ποδηλάτων. Οι βάσεις ποδηλάτων είναι επίσης κατάλληλες για εργασίες συντήρησης στο ποδήλατο. Αναδιπλούμενα, εξοικονομώντας χώρο ή σταθερές εξωτερικές βάσεις ή απλά άγκιστρα για τοποθέτηση στην οροφή θα βρείτε σε αφθονία σε εξειδικευμένα καταστήματα.

Στήριγμα ποδηλάτου για τον τοίχο στο διάδρομο αντί στο υπόγειο

ράφι ποδηλάτου-τοίχος-οροφή-αίθουσα-βιομηχανικό στυλ-καφέ-τοίχος-σχέδιο

Το ποδήλατο παραδοσιακά περνά το χρόνο μεταξύ εξωτερικής χρήσης στο κελάρι, υπόστεγο ή γκαράζ. Εκεί προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες και φέρεται στην ασφάλεια. Παρόλο που αυτά τα δωμάτια προορίζονται για την αποθήκευση κάθε είδους αντικειμένων, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε το χώρο με φειδώ. Οι βάσεις ποδηλάτων για τον τοίχο είναι ιδανικές για κάθετη χρήση.

Ποδήλατο με στο διαμέρισμα – κάτοχος ποδηλάτου για τοίχο

ράφι ποδηλάτου-τοίχος-οροφή-διακόσμηση-μελέτη-γραφείο-παράθυρο

Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, τα ποδήλατα βρίσκουν συνήθως τη θέση τους στο σπίτι. Μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο σε θεαματικά κεκλιμένη θέση. Το ποδήλατο είναι άνετο πάνω, πάνω ή δίπλα από τα έπιπλα. Ανάλογα με τον απαιτούμενο χώρο, μπορεί να ρυθμιστεί είτε οριζόντια είτε κάθετα.

Κρατήστε ευγενή ποδήλατα στο σπίτι – με μια βάση ποδηλάτων για τον τοίχο

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-σκυροδέματος-τοίχου-σαλονιού-καναπέ-ταπετσαρίας

Τα ευγενή ποδήλατα με ελκυστικά βαμμένα πλαίσια τραβούν αμέσως τα βλέμματα ως ένα είδος εξοπλισμού γυμναστικής τελευταίας γενιάς και παρέχουν ακόμη περισσότερο χρώμα στο διαμέρισμα. Σηκωμένο πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι, είναι έτοιμο για χειρισμό, μοιάζει με αντικείμενο τέχνης και είναι επίσης εντυπωσιακό. Για να το τοποθετήσετε σε κεκλιμένη θέση, το ποδήλατο πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο σε τρία σημεία. Συνήθως αυτά τα σημεία βρίσκονται στο τιμόνι, κάπου κάτω από τη σέλα και ίσως κάτω από το πλαίσιο.

Αποθήκευση πολλών ποδηλάτων ταυτόχρονα – βάση ποδηλάτου για μετατόπιση τοίχου σε ύψος 

κάτοχος ποδηλάτου-τοίχος-οροφή-τοίχος-μαύρος-λευκός-τοίχος-διακόσμηση-φυτό-μοντέρνο

Δύο έως οκτώ ποδήλατα μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη βάση ποδηλάτου για τον τοίχο. Υπάρχει επίσης περιορισμένος χώρος από κάτω για άλλα αξεσουάρ. Πάνω, δίπλα ή το ένα πάνω στο άλλο, οι απαιτήσεις χώρου ως προς το βάθος και το πλάτος είναι περιορισμένες. Αυτός ο πρακτικός και πολύ απλός κάτοχος στοιβάζει δύο ποδήλατα στο πλάι του τοίχου.

Προς το ταβάνι – Στήριγμα οροφής για ποδήλατα

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-σαλονιού-κομμού-καναπέ-στόκου

Οι βάσεις ποδηλάτων για την οροφή καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, αλλά κάθε ποδήλατο μπορεί εύκολα να κρεμαστεί ξεχωριστά και να αφαιρεθεί όπως απαιτείται. Τα ποδήλατα τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να επικαλύπτονται. Γιατί το ένα εμποδίζει την αφαίρεση του άλλου.

Κρατήστε τα ποδήλατα στο επίκεντρο – πρακτικό στήριγμα οροφής

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-μοντέρνο-κάθετο-φωτισμό-ντεκό

Εάν η οριοθέτηση μεταξύ του καθημερινού ποδηλάτου και του αθλητικού εξοπλισμού δεν παίζει μαζί, το ποδήλατο γίνεται ένα εμφανές αντικείμενο κύρους. Αξίζει να τοποθετήσετε ευγενή ποδήλατα στο επίκεντρο με κατευθυντικό φωτισμό LED. Ένας ή περισσότεροι τροχοί είναι κρεμασμένοι στο τιμόνι ή στον μπροστινό τροχό και στερεώνονται στον τοίχο υπό θεαματική γωνία.

Ποδήλατο σε μοντέρνο εσωτερικό – κάτοχος ποδηλάτου για τοίχο 

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-υψηλής αιώρας-μοντέρνο-νεανικό

Τα ποδήλατα δρόμου ειδικότερα είναι πιο εύκολο να στηθούν σε ύψος λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του σκελετού τους. Τρέχει κατευθείαν ανάμεσα στη σέλα και το τιμόνι. Σε αυτό το σημείο ο τροχός είναι προσαρτημένος στο στήριγμα. Επιπλέον, τα αγωνιστικά ποδήλατα είναι σημαντικά ελαφρύτερα από, για παράδειγμα, τα ποδήλατα βουνού.

Στην περίπτωση των στηριγμάτων οροφής, υπάρχουν απλά άγκιστρα οροφής, αλλά και σταθερές, ρυθμιζόμενες στο ύψος βάσεις ή άνετοι ανελκυστήρες οροφής.

Ράφι τοίχου από ξύλο ως βάση ποδηλάτου για τον τοίχο 

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-πατάρι-διαμέρισμα-παράθυρο-σφαίρα

Οι απλές αγκύλες για ένα μόνο ποδήλατο δεν απαιτούν μεγάλες τρύπες για να στερεωθούν στον τοίχο. Αλλά όταν πρόκειται για κατόχους για πολλά ποδήλατα, πρέπει να αντέξει ένα μεγάλο φορτίο. Απαιτούνται άγκυρες τοίχου και δαπέδου, αλλά ζητήστε άδεια πριν από την εγκατάσταση.

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο – ευφάνταστες ιδέες

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-τοίχου-διακόσμησης-τοίχου-διακόσμησης-κέρατα

Αυτή η δημιουργική ιδέα έχει καθαρά διακοσμητική χρήση καθώς και πρακτική. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για δημιουργικά μυαλά που τους αρέσει να δημιουργούν κάτι οι ίδιοι. Τα παλιά μέρη ποδηλάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ. Χρειάζεστε μια στρογγυλή ξύλινη σανίδα, στη συνέχεια μια παλιά σέλα και τιμόνι, κατά προτίμηση από αγωνιστικό ποδήλατο λόγω του χαρακτηριστικού καμπύλου σχήματος. Αυτά τα τρία μέρη δημιουργούν ένα αφηρημένο κέρατο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση τοίχου, αλλά και ως γνήσιο γάντζο τοίχου.

Φτιάξτε τη δική σας βάση ποδηλάτου για τον τοίχο – από παλέτες Euro

ποδήλατο-ράφι-τοίχος-οροφή-χτίσιμο-μόνος-παλέτα-ράφια

Η τέλεια λύση, ειδικά σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, όταν ο τοίχος πρέπει να προστατευτεί, είναι να σχεδιάσετε πρώτα ένα σύστημα ραφιών τοίχου από παλέτες Euro. Η επιθυμητή βάση ποδηλάτου είναι προσαρτημένη σε αυτό, εξοικονομώντας έτσι μερικές τρύπες στον τοίχο.

Κάτοχος ποδηλάτου για τοίχο με αστείο χαρακτήρα 

ράφι ποδηλάτου-τοίχου-οροφής-πτηνοκομείο-ιδέα-δημιουργικό-φτιάξτο μόνος σου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στήσετε ένα αγωνιστικό ποδήλατο στον τοίχο, καθώς είναι σχετικά εύκολο. Ορισμένα μοντέλα ζυγίζουν ακόμη και λιγότερο από 5 κιλά και μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο με συμβατικά άγκιστρα. Γάντζοι παλτό επαρκούς μεγέθους είναι επίσης κατάλληλοι για το σκοπό αυτό. Τα στηρίγματα για τοποθέτηση στον τοίχο χαρακτηρίζονται από ένα τυπικό σχήμα γάντζου και επομένως είναι επίσης κατάλληλα για τον στόχο.

Φτιάξτε μόνοι σας κάτοχο ποδηλάτου για τοίχο

ράφι ποδηλάτου-τοίχος-οροφή-σαλόνι-ντεκό-πορτοκαλί-μοντέρνο

Μια θήκη ποδηλάτου για τον τοίχο μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένη από ξύλο. Ανάλογα με την κατάσταση, μια ξύλινη σανίδα με τη μορφή ράφι τοίχου είναι αρκετή για να κρατήσει το ποδήλατο στην επιθυμητή θέση.

Στήριγμα ποδηλάτου για τοίχο – οδηγίες

ποδήλατο-τοίχο-χτίσιμο-μόνος-συναρμολόγηση-τοποθέτηση-τοίχου-ιδέα