Αυτοκίνητα, κάμπινγκ, αντρικός κόσμος

Buildable Car Camping Box – Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε μίνι τροχόσπιτο

στο κυνήγι στο δάσος με ένα κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων πρακτικά κάντε διακοπές με λειτουργία λίκνου

Το πρόβλημα με τα τροχόσπιτα είναι ότι χρειάζεστε ένα επιπλέον καλό όχημα ρυμούλκησης με ρυμούλκα για να ταξιδέψετε. Εξαιτίας αυτού, όταν έχετε ένα μικρότερο, λιγότερο ισχυρό αυτοκίνητο, συχνά πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για ένα κατάλληλο όχημα προτού να σκεφτείτε καν ένα τροχόσπιτο. Εναλλακτικά, το κάμπινγκ αυτοκινήτων προσφέρει τον ίδιο αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μπορούν επίσης να απολαύσουν πολλές από τις ανέσεις ενός τροχόσπιτου. Είναι μια μονάδα με ένα αφαιρούμενο σύνολο μονάδων που μπορεί να μετατρέψει το μέσο αυτοκίνητο σε ένα μίνι αυτοκινούμενο σπίτι.

Πρακτικό κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων για σύνδεση

πλήρες πακέτο κουτιού κάμπινγκ αυτοκινήτου με μονάδες και εξαρτήματα στρώματος

Το κάμπινγκ και η διασκέδαση που συνοδεύει είναι πανταχού παρούσα τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει μια γοητεία για τη μετατροπή των φορτηγών ή των καλαμιών παράδοσης στην οποία οι τυχοδιώκτες και οι λάτρεις της ερημιάς ξαναβρίσκονται για να αποκτήσουν μια φιλική προς τον προϋπολογισμό εναλλακτική λύση στο τροχόσπιτο. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι λάτρεις της φύσης προσπαθούν να βρουν νέες λύσεις, όπως ένα κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων. Το Egoe Nestbox Van Camping Kit που παρατίθεται εδώ είναι ο τέλειος τρόπος για να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε μίνι τροχόσπιτο.

Άφθονος χώρος για ύπνο σε πτυσσόμενα στρώματα για να έχετε μαζί σας και κιάλια αξεσουάρ

Αυτό το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτου μπορεί να εγκατασταθεί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας σε μόλις πέντε λεπτά και διαθέτει πρακτικές θήκες για νερό, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη. Διαθέτει επίσης ένα κρεβάτι για ύπνο, ένα πτυσσόμενο στρώμα, δύο διαμερίσματα για μια σόμπα και, αν επιλέξετε, ένα δοχείο νερού ή μια ενσωματωμένη υποβρύχια αντλία.

Σίτιση σκύλων στη μέση της φύσης και αναδίπλωση εξοπλισμού κατασκήνωσης για το αυτοκίνητο με λουρί

Περιλαμβάνονται επίσης ενσωματωμένα συρτάρια και υφασμάτινες τσάντες που παρέχουν τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για την προετοιμασία του εξοπλισμού. Έτσι οι νομάδες μπορούν να αισθάνονται καλύτερα όταν εξερευνούν τις αγροτικές περιοχές με το αξιόπιστο όχημά τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις παραλλαγές που είναι συμβατές με μεγάλη ποικιλία οχημάτων.

Κινητός εξοπλισμός κατασκήνωσης για κάθε σκοπό

Το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων είναι ένα συγκρότημα που μετατρέπει το καθημερινό σας αυτοκίνητο σε ένα άνετο μίνι αυτοκινούμενο σπίτι ενσωματώνοντάς το απλά στο πορτμπαγκάζ. Μπορείτε να αγκυρώσετε αυτό το πρακτικό αξεσουάρ κάμπινγκ στο αυτοκίνητο μέσα σε πέντε λεπτά. Για να κοιμηθείτε χρειάζεται μόνο να ξεδιπλώσετε το πλαίσιο του κρεβατιού και το αυτοκίνητό σας να γίνει ένα τέλειο τροχόσπιτο μίνι μεγέθους. Οι κατασκευαστές πιθανότατα εμπνεύστηκαν από ένα ελβετικό προϊόν που είναι επίσης πολύ πρακτικό – το μαχαίρι του ελβετικού στρατού. Η ικανότητά του να συνδυάζει πολλά εργαλεία και λειτουργίες σε ένα συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά πακέτο είναι παρόμοια με την ιδέα για το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτου.

κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων με νιπτήρα κουζίνας, κουζίνα υγραερίου και μονάδες για την αποθήκευση προϊόντων

Αυτό το εργαλείο κάμπινγκ αυτοκινήτων κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά πιο τρισδιάστατο. Τα διαμερίσματα γλιστρούν πάνω από ειδικές λωρίδες, καλώδια και αρθρωτούς βραχίονες στο πορτμπαγκάζ και μπορούν να συναρμολογηθούν σαν τρισδιάστατο παζλ. Το σύστημα ταιριάζει απόλυτα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτων που έχουν μέγεθος από μικρά αυτοκίνητα έως μίνι βαν και ξεδιπλώνεται σε ένα λειτουργικό κάμπινγκ. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα χρειαστείτε περίπου 5 λεπτά για να συναρμολογήσετε το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτου, να εγκαταστήσετε τις μονάδες και τα συναφή εξαρτήματα και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε.

Μεταφορέας πίσω με κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων και δεξαμενή νερού

Το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη δεξαμενή γλυκού νερού και μια δεξαμενή λυμάτων. Ένας μετατροπέας με σύνδεση USB, για παράδειγμα, δέχεται επίσης φορητές συσκευές για φόρτιση και τα βύσματα μπορούν να λειτουργήσουν με πρόσθετες συσκευές, όπως το προαιρετικό κουτί ψύξης. Η μόνη απαιτούμενη σύνδεση μπορεί να είναι μια ηλεκτρική σύνδεση με την μπαταρία του οχήματος με καλώδιο.

Κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων – ο τέλειος σύντροφος για το ταξίδι σας

Ξεδιπλώστε τον νιπτήρα από το αυτοκίνητο με τη βρύση και τον καυστήρα αερίου

Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, σύρετε και διπλώστε μεμονωμένους τοίχους και επιφάνειες για να αποκτήσετε σχεδόν όλες τις απαραίτητες περιοχές του κάμπινγκ σας. Τα τμήματα του κουτιού κάμπινγκ αυτοκινήτου προσαρμόζονται ώστε να επιτρέπουν έναν νεροχύτη και διπλό καυστήρα αερίου. Τα μικρά στοιχεία αποθήκευσης μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν επιφάνειες εργασίας, τραπέζια και καρέκλες.

Οικογένεια με παιδιά που γευματίζουν στη φύση με όχημα κατασκήνωσης εξοπλισμένο με κάμπινγκ

Όλα τα εξαρτήματα περιέχουν υλικό χωρίς εργαλεία που μπορείτε να συναρμολογήσετε σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, είναι αρθρωτά ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά μεγέθη και τύπους, για παράδειγμα. Διατίθενται επίσης επιλογές όπως ψυγεία, τουαλέτες, συσκευές κουζίνας, στρώματα και διοργανωτές. Εάν έχετε αρκετό χώρο, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε μια μονάδα με περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

αυτοκίνητο κάμπινγκ κουτί για αυτοκίνητο ως minicamper egoe φωλιά κουτί landrover ανακάλυψη

Το Auto Campingbox όντως τηρεί την υπόσχεσή του να μετατρέψει το αυτοκίνητό σας σε ένα πλήρες αυτοκινούμενο σπίτι προσφέροντας επιλογές ύπνου. Εφόσον έχετε αρκετό εσωτερικό χώρο και πτυσσόμενα πίσω καθίσματα, αυτός ο εξοπλισμός κάμπινγκ μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σας και προσφέρει κρεβάτι περίπου 185 εκατοστών για δύο άτομα. Απλώς σύρετε τους υπνόσακους και / ή το στρώμα κατασκήνωσης πάνω τους και το αυτοκίνητό σας γίνεται αυτοσχέδιο μέρος ύπνου. Ωστόσο, εάν θέλετε να κατασκηνώσετε με μια μεγαλύτερη ομάδα, πρέπει να φέρετε τη μία ή την άλλη σκηνή μαζί σας.

λευκό caddy με αυτοκίνητο κάμπινγκ κουτί στο πορτμπαγκάζ πρακτική λύση για μίνι κατασκηνωτές

Με την πρώτη ματιά, το κουτί κάμπινγκ αυτοκινήτων φαίνεται να είναι μια ευφυής προσθήκη στο κάμπινγκ, το οποίο θα μπορούσε να είναι εξίσου χρήσιμο, ακόμη και αν υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος στο αυτοκίνητο. Μια από τις πιο άβολες στιγμές κατά την προετοιμασία για κάμπινγκ είναι η συγκέντρωση αποσκευών, πιατικών και όλων των άλλων μικρών πραγμάτων που είναι διάσπαρτα κυρίως στο γκαράζ, στο υπόγειο, στην κουζίνα κ.λπ. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι πιθανό να δαπανηθεί για τη φόρτιση του αυτοκινήτου πριν φύγετε στην έρημο. Το αυτόματο κάμπινγκ εξαλείφει μεγάλο μέρος αυτού του προβλήματος καθώς ενσωματώνει τόσα πολλά στοιχεία του κάμπινγκ. Αυτή η λύση σας δίνει επίσης λίγο περισσότερη άγρια ​​ζωή και προστασία από τις καιρικές συνθήκες από μια σκηνή, για παράδειγμα.