κατασκήνωση

Υπαίθρια, κάμπινγκ & co -trend ή τρόπος ζωής;

κάμπινγκ-σκηνή-λίμνη-βουνά-τοπίο

Το κάμπινγκ είναι λατρευτικό για κάποιους και φρίκη για άλλους. Το κάμπινγκ μπορεί τώρα να είναι σχεδόν τόσο άνετο όσο οι διακοπές σε ένα μπανγκαλόου ή εξοχική κατοικία. Εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά είναι ο εξοπλισμός. Πώς εξοπλίζονται λογικά οι κατασκηνωτές και ποιο είναι ένα από τα βασικά σκεύη σε διακοπές κάμπινγκ που κάνουν τη ζωή έξω πιο όμορφη, ευκολότερη και πιο άνετη είναι το θέμα αυτού του άρθρου.

15 πρακτικές σκηνές κατασκήνωσης για το αυτοκίνητό σας – ονειρεμένες διακοπές στη φύση

Τα άφθαρτα πιατικά είναι απαραίτητα για διακοπές κάμπινγκ

κάμπινγκ-διακοπές άθραυστα-πιάτα-απαραίτητο-μελαμίνη-καλή-εναλλακτική

Τα σπασμένα κομμάτια μπορεί να φέρνουν τύχη, αλλά είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστα σε διακοπές κάμπινγκ. Από τη μία πλευρά, σύντομα θα υπάρξει τεράστια απώλεια στο ήδη αραιά εξοπλισμένο ντουλάπι και, από την άλλη πλευρά, ο κίνδυνος ατυχημάτων δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είστε στην ασφαλή πλευρά με πιάτα από μελαμίνη. Μπορεί επίσης να πέσει κάτω ή να κυλήσει μέσα στο αυτοκινούμενο σπίτι σε περίπτωση έκτακτης διακοπής χωρίς να καταστραφεί. Και είναι επίσης κομψό. Οι ημέρες κατά τις οποίες οι διακοπές στο κάμπινγκ συνδέονταν με στρατιωτικό στυλ στρατιωτικού εξοπλισμού έχουν παρέλθει.

Η μελαμίνη μοιάζει με πορσελάνη, καθαρίζεται εύκολα και έχει το πλεονέκτημα έναντι άλλων υλικών ότι δεν προσελκύει μυρωδιές όπως το πλαστικό ή γρατζουνιές όπως το μέταλλο. Επίσης δεν ζυγίζει τόσο πολύ ώστε να εκλαμβάνεται ως βάρος στις πεζοπορίες. Τα επιτραπέζια σκεύη μελαμίνης είναι, ας το πούμε, το παγκοσμιοποιημένο σκεύος μεταξύ των οικιακών σκευών. Επίσης με φιάλες θερμού, μπουκάλια πόσης και μαγειρικά σκεύη θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη δύναμη θραύσης.

Γενικά, συνιστώνται άθραυστα δοχεία στα οποία τα τρόφιμα, τα υγρά και τα φάρμακα μπορούν να αποθηκευτούν αεροστεγώς. Γιατί οι μυρωδιές εξαπλώνονται γρήγορα σε σκηνή ή τροχόσπιτο. Από την άλλη πλευρά, η υγρασία διεισδύει γρηγορότερα από ό, τι σε ένα σπίτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό για τα ναρκωτικά. Επομένως: νερό και αεροστεγή δοχεία καθώς και γερά πιάτα αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού κατά την κατασκήνωση.

Σκηνή, RV ή οικιακός πλανήτης

κάμπινγκ-αυτοκινούμενο σπίτι-νύχτα-έναστρο-ουρανό-άνεση

Το εμπόριο ειδών κάμπινγκ ανθεί και κατά τη διάρκεια των διακοπών τα αυτοκινούμενα σπίτια παρατάσσονται στους αυτοκινητόδρομους. Παρουσιάστηκε το Caravaning Industrie Verband e.V. Germany (CIV D) σε αυτήν την έκθεση διαπίστωσε ότι το 2015 ήταν έτος ρεκόρ για τον τομέα κατασκηνώσεων και τροχόσπιτων και υποθέτει ότι αυτή η τάση θα αντικατοπτριστεί επίσης θετικά στις επόμενες στατιστικές το 2016.

Οι οικογένειες ιδίως βλέπουν το κάμπινγκ ως τον τέλειο τρόπο για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα κάμπινγκ είναι αρκετά περιστασιακά, τα παιδιά μπορούν να είναι στον καθαρό αέρα πολύ και αν χυθεί σάλτσα ντομάτας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο που έχει αναπτυχθεί ένας ολόκληρος κλάδος της βιομηχανίας που είναι αφιερωμένος στην ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση υπαίθριων προϊόντων. Ωστόσο, οι γονείς δεν επιτρέπεται μόνο να σκέφτονται τα ωραία πράγματα στις διακοπές, πρέπει επίσης να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό του ταξιδιού – για παράδειγμα, τι μπαίνει στη βαλίτσα.

Κατά το κάμπινγκ, όλα δεν είναι πάντα τόσο φωτεινά και ηλιόλουστα

Εξωτερική σκηνή κάμπινγκ-παραλία-ηλιοβασίλεμα-παίζοντας κιθάρα

Η αντοχή στον καιρό και η αντοχή σε θραύση είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρουν μαζί τους τα αντίστοιχα αντικείμενα, ανάλογα με το αν πρόκειται για είδη σπιτιού ή λειτουργικά ρούχα. Η αυτοκινητοβιομηχανία επεκτείνει επίσης τις προσφορές της με αξεσουάρ κατάλληλα για κάμπινγκ και συνεργάζεται με γνωστούς κατασκευαστές. Η Audi, για παράδειγμα, παραδίδει τώρα σκηνές στο Heimplaneten που είναι προσαρμοσμένες στο Audi Q3.

Ο κατασκηνωτής με σώμα και ψυχή δεν γνωρίζει κακές καιρικές συνθήκες ή είναι τουλάχιστον προετοιμασμένος για αυτό. Είναι καλά εξοπλισμένο και απολαμβάνει την πορεία της φύσης. Επειδή μια εγγύτητα στη φύση σε συνδυασμό με τη δίψα για περιπέτεια μάλλον όλοι οι κατασκηνωτές έχουν κοινό. Και μια πραγματικά βαριά καταιγίδα είναι τρομακτική και συναρπαστική ταυτόχρονα.

Τα κατάλληλα ρούχα για άσκηση στον καθαρό αέρα

κάμπινγκ-περπάτημα-τζόκινγκ-σωστά-παπούτσια-σημαντικά

Όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες, εξαρτάται από το παπούτσι

Ο αθλητισμός δεν είναι υποχρεωτικός για τους κατασκηνωτές, αλλά είναι πολύ δημοφιλής. Τα ποδήλατα μπορούν να δανειστούν γρήγορα ή μπορούν επίσης να μεταφερθούν στην οροφή του αυτοκινήτου. Πολλά κάμπινγκ διαθέτουν εγκαταστάσεις κολύμβησης, οπότε το κολύμπι είναι φυσικά μια καλή επιλογή και μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ οπουδήποτε. Ο σωστός εξοπλισμός είναι σημαντικός για όλες τις δραστηριότητες. Αν είστε έξω με τα καλά παπούτσια, μπορείτε να απολαύσετε την περιοχή και δεν χρειάζεται να σκέφτεστε φουσκάλες, σημεία πίεσης ή βρεγμένα πόδια.

Όχι μόνο όταν κάνουμε τζόκινγκ, πεζοπορία, περπάτημα, ακόμη και όταν περπατάμε, τα πόδια μας πρέπει να μας μεταφέρουν. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δοθεί προσοχή όχι μόνο στην εμφάνιση των παπουτσιών, αλλά και στη λειτουργικότητα, την εφαρμογή και την άνεση, έτσι ώστε αυτά τα σημαντικά μέρη του σώματος να μην αντιλαμβάνονται το πέρασμα του χρόνου σε εξωτερικούς χώρους ως βασανιστήρια. Στα παπούτσια από το New Balance, τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται συνδυάζονται με τρόπο φιλικό προς τον χρήστη. Απο Το παπούτσι είναι σε διαφοροποιημένα σχέδια και όλα τα μοντέλα έχουν κοινό ότι είναι κομψά και άνετα. Ταιριάζουν λοιπόν με διαφορετικά ρούχα όπως σορτς, μίνι φούστες και τζιν. Αναμφίβολα τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το κάμπινγκ είναι το χαμηλό του βάρος και η ικανότητά του να μην τσαλακώνεται ακόμη και σε μια στενή βαλίτσα.

Όσον αφορά τα υφάσματα, είναι σημαντικό να μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε καιρό. Η θέρμανση, αλλά και ο αερισμός, είναι εξίσου σημαντική με την προστασία από την υγρασία ή τον ήλιο. Ιδανικά, τα εξωτερικά ρούχα είναι στρωμένα και έχουν την επιλογή να προσαρμόζουν τα μανίκια και τα πόδια του παντελονιού σε μήκος και πλάτος για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες. Με όλες τις απαιτήσεις για ρούχα, δεν πρέπει να είναι πολύ βαρύ. Επειδή όταν κάνουν δραστηριότητες στη φύση, οι αθλητές ψυχαγωγίας θέλουν να απολαμβάνουν την αίσθηση της ελεύθερης κίνησης και να μην αισθάνονται σαν ζώα – ειδικά επειδή πρέπει πάντα να κουβαλούν μαζί τους αρκετό υγρό, το οποίο επίσης ζυγίζει πολύ.

Τεχνολογία κατά το κάμπινγκ: ασφάλεια για τη ζωή και τα άκρα

υπαίθριο-κάμπινγκ-ασφάλεια-υπαίθριο-δραστηριότητες-πυρκαγιά

Οι τεχνικές συσκευές για υπαίθριες διαμονές πρέπει να ελέγχονται πάντα με TÜV. Αυτό ισχύει για τη σόμπα κατασκήνωσης, τον πυροσβεστήρα και επίσης για τον φακό. Σε περίπτωση αυτοκινούμενου σπιτιού, η υποχρέωση να μεταφέρετε το όχημα στον κύριο έλεγχο σε τακτική βάση ισχύει ούτως ή άλλως. Όσοι εξοικονομούν λάθος τέλος στον τεχνικό εξοπλισμό μπορούν να διατηρήσουν τις διακοπές τους σε δυσάρεστες αναμνήσεις όταν ατυχήματα, πυρκαγιές ή ενοχλήσεις λόγω ολικής αποτυχίας προκαλούν άγχος και κινδύνους.

Αδελφότητα απροσεξία μένει στο σπίτι

Οι φίλοι των υπαίθριων δραστηριοτήτων συχνά απαιτούν πολλά από τον εαυτό τους. Χαιρετίζουν κάθε αθλητική πρόκληση. Εδώ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις επιλογές σας και να τις αξιολογείτε ρεαλιστικά. Το να πηγαίνεις μόνος σου σε αναρριχητικές εκδρομές ή να ασχολείσαι βιαστικά με νέα είδη αθλήματος μπορεί να κρύβει κινδύνους που ακόμη και έμπειροι υπαίθριοι αθλητές συχνά αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν σωστά. Γνωρίστε πόσο σοβαρές είναι οι συνέπειες των απρόσεκτων ενεργειών Υπηρεσίες διάσωσης και διάσωσης στο βουνό να αναφέρουν.

Πηγές:

pixabay.com © Yassine_Noamani (Δημόσιος τομέας CC0)

pixabay.com © Hans (Δημόσιος Τομέας CC0)

pixabay.com © skeeze (CC0 Public Domain)

pixabay.com © pexels (CC0 Public Domain)

pixabay.com © anneleino (CC0 Public Domain)

pixabay.com © memoryCatcher (Δημόσιος τομέας CC0)