κατασκήνωση

Προετοιμασία φαγητού για κάμπινγκ – συμβουλές για τον εξοπλισμό μπάρμπεκιου

μπάρμπεκιου υπαίθρια κάμπινγκ τρώνε λαχανικά πατάτες

Έχετε ήδη προετοιμάσει τα πάντα για την εκδρομή. Τώρα το ερώτημα παραμένει – πώς το κάνετε αυτό Φαγητό για κάμπινγκ μπορεί να προετοιμαστεί; Θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τις συσκευές ψησίματος που διατίθενται στην αγορά και πώς μπορείτε να προστατέψετε τη φύση κατά το ψήσιμο στη σχάρα.

Προετοιμάστε τρόφιμα για κάμπινγκ – αγοράστε σχάρα αερίου ή ηλεκτρική σχάρα?

Κάμπινγκ τροφίμων πίτσα πέτρα σχάρα κατασκήνωση

Εάν έχετε σταθμεύσει σε κάμπινγκ, πιθανότατα θα έχετε επίσης ηλεκτρική σχάρα Φαγητό για κάμπινγκ να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει. Το πλεονέκτημα είναι σαφές – σε αντίθεση με τη σχάρα αερίου, δεν υπάρχει ποτέ ο κίνδυνος να μείνετε χωρίς αέριο και να μην μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα. Το μειονέκτημα είναι ότι είστε αρκετά άκαμπτοι και πάντα εξαρτώνται από το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι καμία εκδρομή στη μέση της φύσης δεν μπορεί να συνδυαστεί με μπάρμπεκιου.

Σε αντίθεση με αυτό, η σχάρα αερίου είναι μια δημοφιλής παραλλαγή – είναι σχετικά εύκολη στη χρήση και αρκετά ασφαλής. Οι μικρές σόμπες αερίου είναι επίσης μια επιλογή – μπορείτε να φέρετε δύο μαζί σας, ώστε να μπορείτε να ετοιμάσετε ζεστά ροφήματα και φαγητό ταυτόχρονα.

Προετοιμάστε τρόφιμα για κατασκήνωση – μέτρα ασφαλείας

υγιεινά τρόφιμα ψησίματα κάμπινγκ ψαριών

Μαγειρέψτε το Φαγητό για κάμπινγκ ποτέ στη σκηνή σας – πρώτον υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς και δεύτερον μπορείτε να πνιγείτε από τα καυσαέρια. Πάντα να έχετε μαζί σας έναν πυροσβεστήρα και μια κουβέρτα. Μαγειρέψτε σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρων από τη σκηνή – πολύ συχνά το ύφασμα της σκηνής είναι πολύ εύφλεκτο. Σε κακές καιρικές συνθήκες μπορείτε να φτιάξετε μια πρόσθετη τέντα που θα παρέχει αρκετή προστασία για τη σόμπα ή τη σχάρα. Φροντίζετε πάντα καλά τα μπουκάλια αερίου – και αποθηκεύστε τα έτσι ώστε τα άγρια ​​ζώα να μην μπορούν να τα φτάσουν. Τα παιδιά δεν πρέπει να βοηθούν στο μαγείρεμα – μπορεί συχνά να τραυματιστούν ή να καούν. Να έχετε πάντα μαζί σας ένα κιτ έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που χρειαστεί να θεραπεύσετε μικρά εγκαύματα. Τηρήστε αυτούς τους απλούς κανόνες και προετοιμάστε το Φαγητό για κάμπινγκ ασφαλές και γρήγορο!

Κάμπινγκ τρώτε shashlik σχάρας αερίου

Κάμπινγκ ιδέες φαγητού για ψήσιμο πίτσας

Γκριλ και κάμπινγκ οι τέλειες διακοπές κάμπινγκ στη φύση

Ιδέες για κάμπινγκ σχάρας φαγητό

Grain Corn Bake Open Camping Food

υγιεινά τρόφιμα κάμπινγκ γκριλ κάρβουνα

Σόμπες Barbecue Camping Equipment Σκηνές

πρακτική σχάρα αερίου σε πολλά τμήματα

Ηλεκτρική ψησταριά τροφίμων αυτοκινήτων εκδρομών

πρακτική ιδέα σχάρας για την κατασκευή ηλεκτρικής σχάρας αυτοκινήτου

Ηλεκτρικό γκριλ εξοπλισμός κάμπινγκ τροφίμων

Wohlundtoll.com LIFESTYLE MAGAZINE