κατασκήνωση

Σχεδιασμός των τέλειων διακοπών κάμπινγκ – Λίστα ελέγχου για αρχάριους

Κάμπινγκ οικογενειακές διακοπές-οργανώστε το δάσος

Έχετε αποφασίσει και θα θέλατε ένα Διακοπές κάμπινγκ να σχεδιάσουν. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάμπινγκ και πώς πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό – θα το μαντέψουμε αυτό και πολλά άλλα παρακάτω.

Οργανώστε διακοπές κάμπινγκ – στη χώρα σας ή στο εξωτερικό?

Τα βουνά κατασκηνώνουν την όμορφη φύση θάλασσα

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ψάχνετε για το τέλειο Διακοπές κάμπινγκ πρέπει να προγραμματίσεις πολλά. Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι πού θέλετε να πάτε για κατασκήνωση – στη χώρα σας ή στο εξωτερικό. Εάν θέλετε να μείνετε στη χώρα σας, επιλέξτε πρώτα την περιοχή. Δώστε μεγάλη προσοχή στις καιρικές συνθήκες. Σκεφτείτε αν θα θέλατε να ψαρέψετε ή μάλλον να κάνετε πεζοπορία. Μάθετε πόσο μακριά από το κάμπινγκ είναι το κοντινότερο χωριό. Προγραμματίστε πώς θα πάτε εκεί.

Διακοπές κάμπινγκ – επιλέξτε το κάμπινγκ

Προετοιμαστείτε για σχεδιασμό διακοπών κάμπινγκ

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάμπινγκ στο εξωτερικό, μπορείτε είτε να καλέσετε απευθείας το κάμπινγκ και να κάνετε κράτηση, είτε μέσω ενός ταξιδιωτικού γραφείου Διακοπές κάμπινγκ να σχεδιάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μάθετε εκ των προτέρων πού μπορείτε να βρείτε γιατρό εάν είναι απαραίτητο – ακόμη και αν έχετε κρυώσει, είναι σημαντικό να μπορείτε να βρείτε κάποιον που μιλά γερμανικά εκεί κοντά. Αν θέλετε να κατασκηνώσετε με τον σκύλο σας, ρωτήστε το.

Οργανώστε διακοπές κάμπινγκ – προγραμματίστε το ταξίδι

Προορισμοί διακοπών κάμπινγκ λίμνη

Αφού έχετε ήδη αποφασίσει για ένα κάμπινγκ, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συσκευασία. Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει ευκολότερη με μια λίστα ελέγχου. Περιγράψτε οτιδήποτε θέλετε να πάρετε μαζί σας – κιτ πρώτων βοηθειών, αξεσουάρ, μαγειρικά σκεύη, σκηνή. Μην ξεχάσετε να φέρετε μια άδεια λίστα ελέγχου για το ταξίδι της επιστροφής – θα είναι πολύ χρήσιμο όταν βρίσκεστε στο χώρο κατά τη συσκευασία. Εάν σχεδιάζετε πεζοπορία, ζυγίστε ολόκληρο το πακέτο σας εκ των προτέρων και δείτε αν μπορείτε να το μεταφέρετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σας ευχόμαστε χαλαρωτικές και υπέροχες διακοπές στη μέση της φύσης!

Κάμπινγκ σκηνές παραλίας ηλιοβασίλεμα

Κάμπινγκ σκηνές θαλάσσιων βουνών

Κατασκήνωση κάμπινγκ Kippel φύση

Κάμπινγκ σχέδιο διακοπών ποτάμι

Λίστα κατασκηνώσεων δασική σκηνή

κάμπινγκ ειδυλλιακό τοπίο όμορφη φύση

Κάμπινγκ βουνά καιρικές συνθήκες φωτισμού

Κάμπινγκ καλοκαιρινές διακοπές λιβαδικού δάσους

κατασκήνωση νύχτα ουρανό αστέρια δάσος

Φωτογραφίες ιδεών για κάμπινγκ στο δάσος