κατασκήνωση

Αιώρα κάμπινγκ για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες

Αιώρα κάμπινγκ -εξωτερικά-αξεσουάρ-σκηνή-τέντες-δίχτυ-εξοπλισμός

ο Αιώρα κάμπινγκ επεκτείνει τον εξωτερικό εξοπλισμό και μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την παραδοσιακή σκηνή ενός ατόμου. Τα επιτυχημένα σχέδια προσφέρουν άνετη διαμονή σε απόκρημνα εδάφη, όπου υπάρχει μια ιδιαίτερη πρόκληση όταν πρέπει να σηκωθεί μια κανονική σκηνή. Βιώσιμες κατασκευές από ζώνες και πολύ στιβαρό ύφασμα μπορούν να κρεμαστούν ανάμεσα στα δέντρα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα μπροστά από τη σκηνή είναι η μικρή και ιδιαίτερα ελαφριά συσκευασία.

Οι αιώρες κατασκήνωσης αντικαθιστούν την παραδοσιακή σκηνή

Αιώρα κάμπινγκ -εξωτερικά-αξεσουάρ-σκηνή-κρεμασμένα-δέντρα-τέντες

Ωστόσο, ο ύπνος σε απόκρημνα και υγρά εδάφη δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό. Μια αιώρα κάμπινγκ που απλώνεται και ασφαλίζει ανάμεσα σε δύο, τρία ή τέσσερα δέντρα με λίγη προσπάθεια προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη άνεση. Όλα είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχα και εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά που εγγυώνται επίσης προστασία από έντομα και υγρασία. Προσφέρουμε μια επισκόπηση 4 εξαιρετικών έργων από νέους σχεδιαστές.

Η αιώρα κάμπινγκ συνδυάζει διάφορες λειτουργίες

Αιώρα κάμπινγκ -εξωτερικά-αξεσουάρ-σκηνή-τέντες-εξοπλισμός

Η αιώρα «Tentsile» έχει σχεδιαστεί ως σκηνή δέντρου για ένα ή περισσότερα άτομα. Οι διαφορετικές εκδόσεις διαφέρουν σε μέγεθος λόγω του αριθμού των ατόμων και μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιοδήποτε έδαφος. Απαιτούνται τρία σημεία στερέωσης που παρέχουν επαρκή σταθερότητα.

Αιώρα κάμπινγκ – ένα σημαντικό μέρος του εξωτερικού εξοπλισμού

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-τέντες-δάσος-δέντρα

Ως εύκαμπτο δεντρόσπιτο κατασκευασμένο από ύφασμα, το “Tentsile” μπορεί να ληφθεί οπουδήποτε και να συνδεθεί εάν υπάρχουν τουλάχιστον τρία δέντρα. Μπορεί ακόμη και να εγκατασταθεί με επιτυχία πάνω από την επιφάνεια του νερού με τη βοήθεια τριών καστάνια με πόρπες και ιμάντες, καθένα 6 μέτρα μήκος.

Αιώρα κάμπινγκ ‘Tensile’ – πρακτική και εύχρηστη σε κάθε έδαφος

κάμπινγκ-αιώρα-εξωτερική-αξεσουάρ-σκηνή-έξυπνη-κινητή-λειτουργική

Η εξωτερική σκηνή μπορεί να αφαιρεθεί και να στερεωθεί ως αιώρα σε τρία σημεία και σας δίνει την αίσθηση ότι ξαπλώνετε σαν τραμπολίνο. Το ‘Tentsile’ έχει κάλυμμα με κουνουπιέρα που προστατεύει από έντομα και είναι αδιάβροχο ταυτόχρονα. Εάν δεν υπάρχουν δέντρα, η σκηνή μπορεί να τοποθετηθεί στο έδαφος και να στηθεί ως συνηθισμένη.

Εξωτερικά αξεσουάρ – πολυλειτουργικά και εξοικονόμηση χώρου 

κάμπινγκ-αιώρα-εξωτερική-αξεσουάρ-σκηνή-λειτουργική-συσκευασία

Όλος ο εξοπλισμός για μια ξεκούραστη διανυκτέρευση σε μια εκδρομή ή κάμπινγκ στη φύση μπορεί να συσκευαστεί με πολύ εξοικονόμηση χώρου και να τοποθετηθεί σε μία μόνο τσάντα. Το σετ ζυγίζει 3,3 κιλά και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Κάμπινγκ αιώρα και πολλά άλλα – ‘Flying Tent’

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-κινητό-υπνόσακος-πεζοπορία

Το ‘Flying Tent’ είναι μια άλλη αιώρα κάμπινγκ της οποίας η ιδέα για το προϊόν υλοποιείται ακόμα. Η βασική ιδέα που οδήγησε στην ανάπτυξη του προϊόντος είναι το μειωμένο βάρος, το οποίο θα πρέπει να μπορεί να χειριστεί όλος ο εξωτερικός εξοπλισμός. Η πολυλειτουργικότητα δεν είναι τελευταία.

Αιώρα κάμπινγκ με πολλαπλές χρήσεις

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-χρήση-πορτοκαλιές

Το «Flying Tent» μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτο κατάλυμα σε διαφορετικές εκδόσεις – ως αιώρα, κρεμαστό υπνόσακο με ή χωρίς κάλυμμα και ως συνηθισμένη σκηνή στο έδαφος. Και όλα αυτά έρχονται σε ένα σακίδιο. Μια άλλη λειτουργία θα ήταν η χρήση του υφάσματος που χρησιμεύει ως βάση για την αιώρα κατασκήνωσης ως πόντσο βροχής.

Τα λειτουργικά εξαρτήματα κατασκήνωσης μπορούν να ρυθμιστούν σε λίγα λεπτά

κάμπινγκ-αιώρα-εξωτερική-αξεσουάρ-σκηνή-λειτουργικός-εξοπλισμός-βουνό

Κανένα υγρό έδαφος ή απότομο έδαφος δεν θα ήταν πρόκληση για υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση. Στο έδαφος μπορεί να στηθεί ως σκηνή bivouac για ένα άτομο ως συνήθως ή προαιρετικά ως αιώρα με κάλυμμα μεταξύ δύο δέντρων.

Εξωτερικά εργαλεία κατασκευασμένα από προστατευτικά υλικά

κατασκήνωση-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-πτήση-σκηνή-προστασία από βροχή

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται, πολυεστέρας με επίστρωση PU, είναι αδιάβροχο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στα σκισίματα και σταθερό. Διατίθεται κουνουπιέρα που προστατεύει από την προσβολή εντόμων στη σκηνή και ταυτόχρονα δίνει μια αίσθηση «ανοιχτού προσώπου».

Το ‘Flying Tent’ λειτουργεί με μια ματιά

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-εξοπλισμός-λειτουργίες-υπνόσακος

Συσκευάστε όλα τα χρήσιμα σε ένα σακίδιο

κάμπινγκ-αιώρα-εξωτερική-αξεσουάρ-σκηνή-ιπτάμενη-σκηνή-σακίδιο

Ολόκληρο το σετ ζυγίζει 1,2 κιλά και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί σε λίγα μόνο λεπτά. Όλα έρχονται σε ένα μόνο σακίδιο πλάτης, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο για τις αποσκευές. Εάν είναι απαραίτητο, εάν βρέχει κατά την πεζοπορία, το πόντσο της βροχής βρίσκεται ακριβώς στο χέρι σε μια τσέπη στο σακίδιο.

Κάμπινγκ αιώρα ‘Nube’

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-μανδύα-στέγη-εξοπλισμός-πεζοπορία

Το ‘Nube’ είναι μια πραγματική σκηνή δέντρων. Ένα κουβούκλιο βροχής συνδέεται μεταξύ δύο ή ακόμα και μεταξύ πολλών δέντρων. Κάτω υπάρχει μια αιώρα για αποθήκευση και φυσικά μια προστατευτική κουνουπιέρα. Κάθε μέρος επεκτείνει το άλλο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από μόνο του.

Κρεμαστή σκηνή με προστασία από βροχή και έντομα

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-δάσος-πεζοπορία-προστασία από βροχή

Δύο δέντρα και άλλοι σταθεροί θάμνοι χαμηλής στήριξης στις άλλες κατευθύνσεις χρησιμεύουν ως σημεία προσάρτησης. Ο αποθηκευτικός χώρος τοποθετείται πολύ χαμηλά και η ξαπλωμένη επιφάνεια κρέμεται από πάνω του. Όχι με μεταφορική έννοια, παίρνετε τα πάντα κάτω από μια στέγη, η οποία προστατεύει επίσης από τη βροχή και τον άνεμο.

Αιώρα κάμπινγκ και πρακτικός εξωτερικός εξοπλισμός 

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-μαντήλα-πρακτική-χρήση

Το στέγαστρο της βροχής θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για καιρικές συνθήκες ή σκίαση και μπορεί να τοποθετηθεί ένα χαλάκι από κάτω για να ξαπλώσει. Το στρώμα της κουνουπιέρας κόβεται πολύ βαθιά και επιτρέπει την τέλεια ροή του αέρα, κάτι που κάνει το κάμπινγκ ή την πεζοπορία στο μεγάλο εξωτερικό τόσο ξεχωριστό.

Η αιώρα κάμπινγκ ‘Nube’ προσφέρει πολλές λειτουργίες σε μία

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-λειτουργίες-μούφα-πρακτικός-εξοπλισμός

Ελαφρύς και πολυλειτουργικός εξωτερικός εξοπλισμός

κάμπινγκ-αιώρα-εξωτερικό-αξεσουάρ-σκηνή-πακέτο-πρακτικό-κινητό-λειτουργικό

Η πολυλειτουργική αιώρα κάμπινγκ έρχεται σε μια πραγματικά μικρή τσάντα και ζυγίζει μόνο 1,6 κιλά. Μπορεί να μεταφερθεί, να εγκατασταθεί και να προσαρτηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί εδώ:

Στερεώστε την αιώρα κατασκήνωσης «Αμόκ» ανάμεσα σε δύο δέντρα

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-προσάρτηση-δύο-δέντρα

Το ‘Amok’ είναι ένα άλλο έργο για εξαιρετικά ελαφρύ εξοπλισμό κατασκήνωσης. Έχει σχεδιαστεί για ένα άτομο μόνο και προσφέρει ό, τι είναι πιο χρήσιμο για ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Χρησιμεύει ως κρεμαστός υπνόσακος που στερεώνεται ανάμεσα σε δύο δέντρα και, προαιρετικά, μπορεί να τραβηχτεί πάνω του ένα κάλυμμα βροχής.

Κάμπινγκ αιώρα ως κρεμαστό υπνόσακο

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-υπνόσακος-εξοπλισμός-πεζοπορία

Το ‘Amok’ ανήκει στην κατηγορία χαμηλών τιμών και είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν ύψος έως 190 εκατοστά. Το σετ δεν περιλαμβάνει στρώμα ύπνου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή για ύπνο. Εισάγεται σε ένα κατάλληλο διαμέρισμα στρώματος έτσι ώστε να μην γλιστρά.

Αιώρα κάμπινγκ με προστατευτικό δίχτυ από έντομα

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-προστασία-έντομα-αμόκ

Μεγάλες ελαστικές τσέπες έχουν σχεδιαστεί αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε όλα τα χρήσιμα να είναι κοντά. Σκέφτεται επίσης την προστασία από τα έντομα και μια κουνουπιέρα αποτελεί μέρος του εξοπλισμού. Κατ ‘αρχήν, το’ Amok ‘αποτελείται μόνο από δύο μέρη – μια αιώρα κατασκήνωσης και ένα θόλο βροχής. Είναι ιδανικό για αρχάριους και ως επαγγελματικό εξοπλισμό σε χαμηλή τιμή.

Προστατευτικό κάλυμμα από βροχή

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-προστασία βροχής-κάλυμμα

Ολόκληρο το σετ με καραμπίνερ και ανάρτηση είναι περίπου 2 κιλά και είναι συσκευασμένο σε συσκευασία.

Συσκευάστε μικρό, ελαφρύ εξοπλισμό μικρό

κάμπινγκ-αιώρα-υπαίθρια-αξεσουάρ-σκηνή-βάρος-συσκευασία-εύκολο

* Μπορείτε να υποστηρίξετε όλα τα έργα για εξοπλισμό κατασκήνωσης στο Kickstarter