φυτώριο

Κρεβάτι σοφίτας για παιδιά και εφήβους – μοντέρνα παιδικά έπιπλα από το Mimondo

κουκέτα παιδιών εφήβων παιδική χαρά παιδική χαρά

Υπάρχουν πολλά μοντέρνα παιδικά έπιπλα και κρεβάτια για το νηπιαγωγείο. Οτι Κρεβάτι στη σοφίτα για παιδιά αλλά είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις – εξοικονομεί χώρο και συχνά χρησιμεύει ως παιδική χαρά για τα μικρά. Θέλουμε δύο μοντέλα παιδικά κρεβάτια από Μιμόντο παρόν. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους είναι η δυνατότητα το κρεβάτι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από νέους και ενήλικες.

Κρεβάτι στη σοφίτα για παιδιά και εφήβους – διασκεδαστικό και εξοικονομεί χώρο

κρεβάτι σοφίτας για παιδιά σχεδιασμό mimondo λευκό ξύλο

Τα κρεβάτια Mimondo έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα στα παιδιά. Παρουσιάζονται σε δύο μοντέλα – μονό κρεβάτι “Wave 1” και κουκέτα “Wave 2” για δύο άτομα. Αυτό Κρεβάτι στη σοφίτα για παιδιά έχει μοναδικό σχεδιασμό, σαν να έχει διαμορφωθεί από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Είναι μια πολύ πρακτική και ενδιαφέρουσα ιδέα για τα παιδιά. Μετατρέπεται στο πιο αγαπημένο έπιπλο στο φυτώριο, καθώς μπορούν να σκαρφαλώσουν, να παίξουν και να κρυφτούν εκεί. Και αν ανησυχείτε για την ασφάλειά σας, ελέγξτε τη στιβαρή κατασκευή και τις σκάλες. Μην ανησυχείς!

Κρεβάτι σοφίτας για παιδιά από το Mimondo

κρεβάτι μισής σοφίτας για παιδιά αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι

Ο απλός σχεδιασμός του είναι κατάλληλος για κάθε δωμάτιο και στυλ. Τα κρεβάτια είναι βαμμένα σε ουδέτερη λευκή απόχρωση, ώστε να είναι τέλεια τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Αυτό Κρεβάτι στη σοφίτα για παιδιά είναι επίσης κατάλληλο για νέους που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την παιδική τους ηλικία.

 Κρεβάτι σοφίτας για εφήβουςκρεβάτι σοφίτας για παιδιά έφηβος ιδέες σχεδιασμός mimondo

Κουκέτα για αδέλφια με σταθερή κατασκευή

Κρεβάτι σοφίτας για παιδιά, αδέλφια, λευκή, σταθερή κατασκευή

σύγχρονες ιδέες για παιδικά έπιπλα – κουκέτα που εξοικονομεί χώροκρεβάτι σοφίτας για παιδιά και εφήβους mimondo ιδέες για παιδικά έπιπλα

WAVE2 by Mimondo – το μοντέρνο κουκέτα

Σοφίτα για παιδιά WAVE2 by Mimondo λευκές ξύλινες σκάλες

Κρεβάτι μισό-πατάρι για παιδικά δωμάτια με απλό σχεδιασμό

παιδικό δωμάτιο με ψηλό μονό κρεβάτι με σχέδιο mimondo