φυτώριο

Ρύθμιση αλλαγής χώρου σε οποιοδήποτε δωμάτιο – τι πρέπει να λάβετε υπόψη;

Εκτός από το θηλασμό, η πάνα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που θα κάνετε στο μέλλον ως νέα μαμά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να βρείτε ένα άνετο μέρος και να το ρυθμίσετε έτσι ώστε αυτή η εργασία να μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια στιγμή. Σήμερα δεν σας δίνουμε μόνο μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε κατά τη δημιουργία ενός σταθμού αλλαγής, αλλά επίσης σας δείχνουμε μερικές ωραίες, δημιουργικές και πρακτικές ιδέες για εφαρμογή.

Δημιουργήστε μια αλλαγή περιοχή – το καλύτερο μέρος για να την βρείτε?

Δημιουργήστε μια αλλαγή περιοχή σε μια μικρή συρταριέρα και ένα ράφι τοίχου με διακοσμητικά

Κατ ‘αρχήν δεν υπάρχει λάθος μέρος. Σε ένα τραπέζι, σε μια συρταριέρα, στο κρεβάτι ή ακόμα και στο πάτωμα, στο βρεφικό δωμάτιο, στο μπάνιο, στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα – μπορείτε να ρυθμίσετε τον χώρο αλλαγής όπου θέλετε και όπου σας ταιριάζει καλύτερα. Το μόνο σημαντικό είναι ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι πάντα έτοιμα για παραλαβή και ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνα αντικείμενα εκεί κοντά που θα μπορούσε να αρπάξει το μωρό ή ότι η αλλαγή θέσης δεν εγκυμονεί άλλους κινδύνους.

Δημιουργήστε μια αλλαγή περιοχή με συρταριέρα σε τροχούς και συρμάτινα καλάθια για τον τοίχο

Επιπλέον, η θέση περιέλιξης πρέπει να έχει κατάλληλη θερμοκρασία. Το μπάνιο έχει το πλεονέκτημα ότι έχετε επίσης τρεχούμενο νερό εκεί για κάθε περίπτωση, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο αυτό να μην είναι το πιο ζεστό μέρος στο σπίτι ή στο διαμέρισμα. Οι 23 έως 25 μοίρες είναι ιδανικές για φούσκωμα. Σκεφτείτε λοιπόν ποια δωμάτια του σπιτιού σας εγγυώνται μια τέτοια θερμοκρασία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας προτού δημιουργήσετε έναν χώρο αλλαγής. Εάν είναι απαραίτητο, ένας λαμπτήρας θερμότητας είναι επίσης ένας καλός τρόπος για τη γρήγορη διατήρηση μιας άνετης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της αλλαγής.

Δημιουργήστε έναν χώρο αλλαγής – άνεση για τη μαμά και τον μπαμπά

Δημιουργήστε ένα μικρό χώρο αλλαγής σε ένα ντουλάπι και χρησιμοποιήστε έναν οργανωτή για να ταξινομήσετε τις πάνες και τα καλλυντικά

Ακόμα κι αν, σε γενικές γραμμές, η αλλαγή πάνας δεν απαιτεί απαραίτητα πολύ χρόνο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει μια περιοχή αλλαγής πάνας που κάνει αυτή τη δραστηριότητα άνετη. Το ύψος, για παράδειγμα, παίζει σημαντικό ρόλο. Το καλύτερο ύψος είναι μια αλλαγή τραπεζιού ή ένας σταθμός αλλαγής που είναι ελαφρώς πάνω από το ύψος του ισχίου. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για αλλαξιέρα, συρταριέρα ή οποιοδήποτε άλλο είδος επίπλου. Εάν και οι δύο γονείς αλλάζουν τακτικά πάνες και το ύψος τους είναι πολύ διαφορετικό, υπάρχει επίσης η επιλογή αγοράς στρώματος με ρυθμιζόμενο ύψος.

Κουμπιάζει το μωρό στο πάτωμα - μια ασφαλής εναλλακτική λύση σε περιοχές με μεγάλες αλλαγές

Ορίστε μια αλλαγή περιοχής στο πάτωμα

Εάν η περιοχή αλλαγής είναι στο πάτωμα, αυτό φέρνει έναν ορισμένο βαθμό ασφάλειας. Αν είναι ψηλά, ακόμη και η πιο μικρή στιγμή απροσεξίας μπορεί να θέσει το μωρό σε κίνδυνο πτώσης. Αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει στο πάτωμα. Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει πάντα να έχετε τα πάντα για να τα παραδώσετε, γι’ αυτό θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μέρος εάν δημιουργήσετε μια περιοχή αλλαγής εκεί.

Άνεση για το μωρό

Δημιουργήστε μια αλλαγή γωνίας στο σαλόνι σε μπουφέ

Φυσικά, το μωρό πρέπει επίσης να είναι άνετο έτσι ώστε η αλλαγή να πραγματοποιείται όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ανέμελα. Για το σκοπό αυτό, προσφέρονται μαξιλάρια που μπορούν να είναι από πλαστικό ή ύφασμα και είναι γεμισμένα. Σε μια δοκιμή, βρέθηκαν επιβλαβείς ουσίες στο υλικό μεγάλου αριθμού πλαστικών μοντέλων, γι ‘αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό όταν αγοράζετε. Η εναλλακτική λύση αν δημιουργείτε έναν σταθμό αλλαγής είναι ένα υφασμάτινο κάλυμμα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί. Επιπλέον, υπάρχει χρόνος αναμονής μετά το πλύσιμο μέχρι να στεγνώσει ξανά. Επομένως, είναι σκόπιμο να αγοράσετε ένα δεύτερο.

Vintage αλλαγή σταθμού με στήριγμα και διάτρητη σανίδα για πάνες και διακοσμητικά

Μια απλή κουβέρτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο πάτωμα, η οποία μπορεί να καλυφθεί με ένα στρώμα αλλαγής μίας χρήσης, πετσέτα, πάνα γάζας ή άλλα αντικείμενα. Αυτά είναι επίσης κατάλληλα για πλαστικά στρώματα αλλαγής για να είναι λίγο πιο μαλακά για το μωρό. Εάν αποφασίσετε για μια έκδοση, είναι καλύτερο να πάρετε ένα μεγαλύτερο μοντέλο αμέσως, έτσι ώστε το μωρό να έχει ακόμα χώρο σε αυτό ακόμα και αν μεγαλώσει.

Εάν ο χώρος για την αλλαγή γωνίας σας είναι μάλλον περιορισμένος, μια μικρότερη έκδοση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε αξεσουάρ τραπεζιού, φρέσκες πάνες και άλλα παρόμοια.

Συμβουλές αλλαγής πίνακα – Πώς να ρυθμίσετε την περιοχή αλλαγής, ώστε όλα να είναι εύκολα προσβάσιμα

Ανακύκλωση του τραπεζιού και ρύθμιση αλλαγής περιοχής - ψάθινα καλάθια για την αποθήκευση πάνες, κρέμες κ.λπ.

Όταν ρυθμίζετε την περιοχή αλλαγής, είναι φυσικά σημαντικό να έχετε όλα όσα χρειάζεστε κοντά σας. Μόλις φύγει το μωρό, θα πρέπει να είναι γρήγορο. Άλλωστε, δεν πρέπει ούτε να παγώσει ούτε να θέλετε να διασχίσετε το δωμάτιο ή ακόμα και το σπίτι μαζί του αναζητώντας πράγματα που λείπουν. Τα παρακάτω πρέπει να είναι κοντά:

  • φρέσκες πάνες
  • καθαρά ρούχα
  • Αλοιφή
  • Υγρά μαντηλάκια ή ένα μπολ με νερό με ένα πανί και πετσέτα για να στεγνώσουν
  • προαιρετικά: κάδος απορριμμάτων για βρώμικες πάνες

Αλλαξιέρα με τρία επίπεδα για αλλαγή και για βρεφικά ρούχα και καλλυντικά

Το πώς και πού αποθηκεύετε τελικά αυτά τα αξεσουάρ είναι θέμα ευκολίας, όλα θα πρέπει να είναι μόνο κοντά σας. Για παράδειγμα, καλάθια ή κιβώτια που μπορούν να τοποθετηθούν ακριβώς δίπλα στο αλλαξιέρα είναι πολύ κατάλληλα. Αλλά ο τοίχος είναι επίσης κατάλληλος. Όλα τα καλλυντικά προϊόντα, αλλά και οι πάνες, μπορούν να ταξινομηθούν σε ένα μικρό ράφι. Ένας διάτρητος πίνακας είναι εξίσου υπέροχα κατάλληλος για αυτό το σκοπό. Οι χώροι αποθήκευσης μπορούν να προστεθούν εκεί, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν και να συμπληρωθούν ξανά και ξανά όπως απαιτείται.

Δημιουργήστε μια αλλαγή περιοχή - λευκό μπουφέ με ξύλινο δίσκο και αλλαξιέρα

Εάν χρησιμοποιείτε ένα κομμό όταν δημιουργείτε μια περιοχή αλλαγής, έχετε επίσης μερικά συρτάρια διαθέσιμα για αποθήκευση. Πώς όμως μπορεί να οργανωθεί το αλλαξιέρα; Για όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να φουσκώσετε, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα κορυφαία συρτάρια. Σε όλα τα παρακάτω μπορείτε να φτάσετε μόνο σκύβοντας ή ακόμη και σκύβοντας και για αυτό θα πρέπει να πάρετε τα μάτια σας από το μωρό σας για μια στιγμή. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε τα συρτάρια με καλάθια για να τα διατηρείτε όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα.

Το δοχείο της πάνας δεν είναι για όλους καθώς οι πάνες μυρίζουν τελικά. Επομένως, πολλοί προτιμούν να τα πετάξουν στον κάδο αμέσως. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, ειδικά τη νύχτα. Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν κουτιά πάνας που σφραγίζουν τις πάνες αεροστεγώς. Τελικά, ωστόσο, ο καθένας πρέπει να αποφασίσει μόνος του εάν μια τέτοια επένδυση είναι απαραίτητη.

Αλλαγή φωτισμού τραπεζιού

Δημιουργήστε μια αλλαγή γωνίας σε μια ντουλάπα με συρμάτινα καλάθια για τις πάνες

Το κανονικό φως μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί για σάρωση. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ιδιαίτερα κραυγαλέα τη νύχτα και μπορεί επίσης να ξυπνήσει το μωρό. Στη συνέχεια, ο ύπνος γίνεται μια πρόκληση τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς. Ένα εναλλακτικό και πιο κατάλληλο είναι ένα νυχτερινό φως στο οποίο το φως είναι χαμηλό. Μπορείτε να το ρυθμίσετε κοντά στην περιοχή αλλαγής.

Ιδέες διακόσμησης για αλλαγή τραπεζιού και τραπεζιού

Ανοιχτό ράφι με τσέπες ως διοργανωτής και κινητό ως διακόσμηση και απόσπαση προσοχής για το μωρό

Με τη διακόσμηση, δεν εννοούμε μόνο αντικείμενα που είναι όμορφα για να τα δείτε, αλλά αντικείμενα που είναι επίσης ενδιαφέροντα για το μωρό και τραβούν την προσοχή τους. Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό είναι απασχολημένο κατά την αλλαγή της πάνας και δεν βαριέται. Αυτό φυσικά διευκολύνει το έργο για τη μαμά και τον μπαμπά. Ένα κινητό, για παράδειγμα, είναι μια εξαιρετική ιδέα κατά τη ρύθμιση της αλλαγής περιοχής. Αλλά φυσικά επιτρέπονται και άλλες όμορφες διακοσμήσεις, όπως φωτογραφίες για τον τοίχο. Μια καμάρα παιχνιδιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο πάτωμα.

Δημιουργία αλλαγής περιοχής – ιδέες για αλλαξιέρα και τραπέζι

Ιδέα για το αλλαξιέρα - εξοπλίστε τα συρτάρια με καλάθια για να έχετε τα πράγματα τακτοποιημένα

Σχεδιάστε ένα αλλαξιέρα και συνδυάστε το με καρότσι σε τροχούς

Ένα φορητό καρότσι σε τροχούς για τα αξεσουάρ που αλλάζουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε

Ιδέες για αλλαγή τραπεζιού – μετατροπή ντουλάπας

Μικρή ντουλάπα με ενσωματωμένο αλλαξιέρα σε συρταριέρα

Αλλαξιέρα με ιδέες Ikea – αποθηκεύστε αξεσουάρ στο τρόλεϊ Raskog

Καροτσάκι Raskog με ρόδες της Ikea σε ροζ χρώμα - αποθήκευση αξεσουάρ για αλλαγή σε κινητό

Ιδέα εξοικονόμησης χώρου για αλλαγή – επανασχεδιασμός κόγχων τοίχων

Ορίστε μια μεταβαλλόμενη περιοχή σε μια τοιχοποιία ως ιδέα εξοικονόμησης χώρου

Δημιουργήστε βολικά ένα αλλαξιέρα με πλαστικά κουτιά

Οργανώστε αλλαξιέρα με πλαστικό κουτί για πάνες

Χρησιμοποιήστε τη γωνιά στην ντουλάπα για να αλλάξετε ρούχα

Δημιουργήστε έναν χώρο αλλαγής στην ντουλάπα ως ιδέα για ένα μικρό βρεφικό δωμάτιο

Συρτάρια για την αποθήκευση αλλαγών αξεσουάρ

Συνεχίστε να αλλάζετε αξεσουάρ τραπεζιού με εύκολη πρόσβαση σε ένα συρτάρι

Δημιουργήστε μια αλλαγή περιοχή με κρεμαστές τσέπες για πάνες, βρεγμένα μαντηλάκια και καλλυντικά

Δημιουργήστε έναν μοντέρνο χώρο αλλαγής με ένα σκούρο μπλε μπουφάν υψηλής στιλπνότητας και τσέπες για αξεσουάρ

Επενδυμένο χαλί αλλαγής για αλλαγή τραπεζιού

Στενό τραπέζι αλλαγής χώρου μεταξύ δύο θυρών στο σαλόνι

Αλλαγή διακόσμησης τοίχου τραπεζιού με διάτρητη σανίδα

Δημιουργήστε μια μεταβαλλόμενη περιοχή σε μπλε, πράσινο και γκρι χρώμα με διάτρητη σανίδα ως διακόσμηση τοίχου

Αποθήκευση πάνας στον αλλαξιέρα με καλάθια

Απλό αλλαξιέρα για κορίτσια με καλάθια σε χρώμα σολομού

Δημιουργήστε μια αλλαγή γωνίας στο σαλόνι σε συρταριέρα και με διάτρητη σανίδα

Μετατρέψτε μια συνηθισμένη συρταριέρα σε αλλαξιέρα με αλλαξιέρα και διάτρητη σανίδα στον τοίχο