φυτώριο

Διδάσκοντας τα παιδιά να τακτοποιούν: Απλές συμβουλές που κάνουν τακτοποίηση ένα αεράκι

Διδάσκοντας τακτοποίηση στα παιδιά Συστήματα ραφιών Παιδικά ράφια Hausform

Τα παιχνίδια είναι σταυρωμένα στο πάτωμα στο παιδικό δωμάτιο, μπλουζάκια, κάλτσες και εσώρουχα στοιβάζονται σε κάθε γωνιά, το πάπλωμα είναι μόλις ορατό κάτω από τα αγαπημένα τους βιβλία, περιοδικά και σχολικά βιβλία: τα περισσότερα παιδιά συχνά δυσκολεύονται να είναι τακτοποιημένα. Πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση και αναρωτιούνται πώς να βάλουν τάξη στα παιδιά τους. Αυτές οι συμβουλές και κόλπα θα βοηθήσουν ώστε το συνεχές χάος να μην προκαλεί καβγάδες στην οικογένεια και το τακτοποίηση γίνεται παιδικό παιχνίδι. Πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την ανατροφή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Φυσικά, πρέπει να διατίθεται επαρκής χώρος αποθήκευσης για αυτό.

Διδάσκοντας τάξη στα παιδιά: μάθετε να τακτοποιείτε με τη σωστή αποθήκευση στο παιδικό δωμάτιο

Διδάσκοντας τα παιδιά τακτοποίηση αγόρια ράφι βιβλιοθήκη ύφασμα ξύλο

Στα παιδιά αρέσει να δημιουργούν χάος. Απολαμβάνουν να συνδυάζουν τα παιχνίδια ξανά και ξανά και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους παιχνιδιού κάθε μέρα. Δεδομένου ότι η χαρά των παιδιών στο παιχνίδι και η ενέργειά τους δεν έχουν όρια, οι γονείς θα πρέπει να αρχίσουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να διδάξουν στους απογόνους τα πρώτα χρόνια της ζωής τους ότι όλα τα μέλη της οικογένειας είναι υπεύθυνα για να διατηρούν το σπίτι τους τακτοποιημένο.

Είναι επομένως πολύ σημαντικό κατά τη ρύθμιση του παιδικού δωματίου σχεδιάστε επαρκείς εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν στο σχεδιασμό του δωματίου του μωρού και, αργότερα, του παιδικού δωματίου:

1. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι πάντα αποθηκευτικός χώρος. Αξίζει να επενδύσετε σε χώρο αποθήκευσης φιλικό προς τα παιδιά. Τα κουτιά αποθήκευσης, τα ράφια των βιβλίων, τα καλάθια απορριμμάτων χαρτιού και τα κουτιά παιχνιδιών πρέπει να κατανέμονται στρατηγικά στο δωμάτιο και πάντα σε κοντινή απόσταση.

Διδάσκοντας στα παιδιά τακτοποιημένα διαμερίσματα με ράφια

Για παιδιά κάτω των 7 ετών, συνιστάται επίσης η έξοδος από το δωμάτιο να χωριστεί οπτικά σε αρκετές περιοχές και να παρέχει την κατάλληλη αποθήκευση για κάθε περιοχή. Δίπλα στο παιδικό τραπέζι υπάρχει, για παράδειγμα, ένα ράφι όπου εμφανίζονται αγαπημένα βιβλία και σελίδες ζωγραφικής. Υπάρχει ένα κουτί παιχνιδιών δίπλα στον χώρο παιχνιδιού και υπάρχει χώρος για τα χαριτωμένα παιχνίδια στο ντουλάπι του ράφι.

2. Πολυλειτουργική αποθήκευση. Τα πολύχρωμα κουτιά αποθήκευσης όχι μόνο τραβούν αυτόματα τα βλέμματα των μικρών, αλλά δημιουργούν επίσης μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και τους διδάσκουν ότι το να τακτοποιείς είναι διασκεδαστικό. Ένα σετ που αποτελείται από τρία κουτιά με διαφορετικά μοτίβα είναι εξαιρετικά πρακτικό για νήπια. Μαθαίνουν γρήγορα ότι οι κούκλες φυλάσσονται στο κουτί με τις πεταλούδες και τα χαριτωμένα παιχνίδια στο κουτί με τις ρίγες.

Τα κλιμακωτά ράφια με πολλά διαμερίσματα αποδεικνύονται επίσης πραγματικά αληθινά. Μπορούν να παρουσιαστούν ως σολίστ στο παιδικό δωμάτιο, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με διαφανή κουτιά αποθήκευσης αν το επιθυμείτε.

Διδάσκοντας παραγγελία στα παιδιά Κουκλόσπιτο παιδικό ράφι σε σχήμα σπιτιού

3. Σύγχρονα αξεσουάρ με εξαιρετικό παράγοντα διασκέδασης. Τα κινητά κουτιά παιχνιδιών είναι απαραίτητοι βοηθοί στο παιδικό δωμάτιο και στο σαλόνι. Προσφέρουν ευέλικτο χώρο αποθήκευσης και υπόσχονται πολλή διασκέδαση όταν τακτοποιείτε. Το παιδικό ράφι σε σχήμα σπιτιού έχει επίσης μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το δημιουργικό έπιπλο μπορεί να διακοσμηθεί σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και μπορεί να αντικαταστήσει το σπίτι της κούκλας.

Μάθετε στα παιδιά να είναι τακτοποιημένα: Αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν στην ανατροφή τους

Διδάσκοντας τα παιδιά να οργανώνουν χώρο αποθήκευσης

Εάν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης στο φυτώριο, τότε οι γονείς μπορούν να αρχίσουν να τα μεγαλώνουν. Μερικά απλά κόλπα μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να είναι τακτοποιημένα.

  • Οι γονείς χρησιμεύουν ως πρότυπα και ως εκ τούτου θα πρέπει να καθαρίσουν μαζί με τα παιδιά. Εάν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν τον καθαρισμό και δεν το βρίσκουν αγγαρεία, τα παιδιά θα το απολαύσουν επίσης.
  • Διανείμετε συγκεκριμένες εργασίες από την αρχή: Ενώ οι γονείς τακτοποιούν τα χαριτωμένα παιχνίδια, τα παιδιά είναι απασχολημένα με την τακτοποίηση των αγαπημένων τους βιβλίων στο ράφι.
  • Κάντε τακτοποίηση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας. Τα μικρά παιδιά γνωρίζουν ότι όλα τα παιχνίδια αφήνονται για πρώτη φορά πριν το δείπνο.
  • Εχε υπομονή. Ειδικά τα παιδιά της παιδικής ηλικίας δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα παιδιά παραγγέλνουν ράφια πολύχρωμα μοντέρνα