φυτώριο

Σχεδιάστε βρεφικά δωμάτια σε γκρι και ροζ – Αξιολάτρευτες ιδέες για ένα κοριτσίστικο εσωτερικό

ροζ χρυσό γκρι ιδέες επίπλωσης βρεφικού δωματίου

Ένα βρεφικό δωμάτιο σε ροζ χρώμα είναι η πρώτη σκέψη πολλών γονέων που περιμένουν κορίτσι. Αν και το χρώμα φαίνεται πολύ mainstream, εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές για τη διακόσμηση του δωματίου των κοριτσιών. Για μια επιτυχημένη εσωτερική διακόσμηση χρειάζεστε τουλάχιστον έναν αντίστοιχο συνδυασμό χρωμάτων. Και μπορεί να μην υπάρχει άλλο χρώμα που να βγάζει ροζ όσο και γκρι. Ουδέτερο και εξαιρετικά μοντέρνο, το γκρι προσφέρει το τέλειο σκηνικό για έπιπλα και διακοσμήσεις σε ροζ χρώμα. Στη σημερινή ανάρτηση συγκεντρώσαμε πολλές αξιολάτρευτες ιδέες για βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ που θα σας εμπνεύσουν να σχεδιάσετε ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο για το κοριτσάκι σας!

Γιατί να στήσετε ένα βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ χρώμα?

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ αφίσες τοίχου με επένδυση τοίχου

Η ημερομηνία λήξης σας πλησιάζει και δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη να σχεδιάζετε το βρεφικό δωμάτιο; Αξιοποιήστε την ώρα που αισθάνεστε ακόμα άνετα και ενεργά για να προετοιμάσετε το διαμέρισμα για το επερχόμενο μωρό. Δεν συνιστάται η άσκηση τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, οπότε η εργασία στο δωμάτιο του μωρού πρέπει να γίνεται μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Το δεύτερο τρίμηνο ξεχωρίζει ως η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό.

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ λευκή επένδυση τοίχου με μοκέτα

Έχετε ήδη ακούσει τα ευχάριστα νέα ότι περιμένετε ένα κοριτσάκι, τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ένα κατάλληλο σχέδιο για το δωμάτιο του κοριτσιού. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να επιλέξετε μια παλέτα χρωμάτων που θα χαρακτηρίζει τοίχους, δάπεδα, έπιπλα και διακοσμήσεις. Μπορείτε είτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό χρωμάτων ουδέτερου φύλου είτε να επιλέξετε έναν κοριτσίστικο εσωτερικό σχεδιασμό.

Η λάμψη τοίχου με λάμψη είναι μία από τις πιο όμορφες τάσεις ζωής του 2020: Πολλές ιδέες και εμπνεύσεις!

Σχεδιάστε τοίχους παιδικού δωματίου – 28 ιδέες για τον τοίχο με έμφαση

Συνδυάστε σωστά το χρώμα σε σκόνη ροζ – ιδέες για ζωή και στιλ

ιδέες σχεδιασμού κοριτσάκι βρεφικού δωματίου γκρι ροζ κομψό

Το ροζ χρώμα είναι κλασικό για το σχέδιο του δωματίου του κοριτσιού. Φαίνεται κομψή, όμορφη και κοριτσίστικη, κάτι που με την πρώτη ματιά μιλά για το δωμάτιο μιας μικρής πριγκίπισσας. Για να μην κυριαρχεί πολύ το ροζ στο δωμάτιο, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ουδέτερους τόνους που δεν επισκιάζουν το αποτέλεσμα του ροζ, αλλά μάλλον αναδεικνύουν το καλύτερο. Ένα από τα καλύτερα χρώματα για αυτό το σκοπό είναι το γκρι. Ένα μοντέρνο βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ χαρακτηρίζεται από ονειρική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάζει με πολλή κομψότητα. Στις επόμενες ενότητες, θα αποκαλύψουμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε με επιτυχία τα δύο χρώματα και τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη ρύθμιση.

Ποιες αποχρώσεις του γκρι και του ροζ είναι κατάλληλες?

όμορφο βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ shabby chic στυλ πολυέλαιος κορνίζα

Στην πραγματικότητα, ένα δωμάτιο είναι σπάνια διακοσμημένο σε δύο μόνο χρώματα. Συνήθως χρησιμοποιείται ένα άλλο, τρίτο χρώμα, το οποίο αναδεικνύει το επιλεγμένο δίδυμο χρωμάτων. Και αυτό το χρώμα είναι λευκό. Ο πιο απλός λόγος είναι ότι τα περισσότερα έπιπλα βρεφικού δωματίου είναι λευκά. Τα χρωματιστά βρεφικά κρεβάτια και οι συρταριέρες συνήθως κοστίζουν περισσότερο και δεν προσφέρονται από κάθε κατασκευαστή. Το λευκό, από την άλλη πλευρά, είναι ένα κλασικό χρώμα για βρεφικά έπιπλα και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ευρέως. Αλλά μην ανησυχείτε – το χρώμα δεν έχει κυρίαρχο αποτέλεσμα στο εσωτερικό και περνά σχεδόν απαρατήρητο στο βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ.

Ανοιχτό γκρι και παστέλ ροζ

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ λευκή εικόνα τοίχος χρυσές πινελιές

Ο συνδυασμός χρωμάτων γκρι και ροζ για το βρεφικό δωμάτιο δεν είναι μόνο κομψός, αλλά και πολύ διαφορετικός. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές αποχρώσεις των δύο χρωμάτων και να διακοσμήσετε το δωμάτιο σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες. Για παράδειγμα, αν προτιμάτε ανοιχτές αποχρώσεις, τότε ο συνδυασμός μιας ανοιχτής απόχρωσης του γκρι και του παστέλ ροζ θα είναι τέλειος για εσάς. Και τα δύο χρώματα αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Σκούρο γκρι και παλιό ροζ

σκούρο γκρι τοίχο βρεφικό δωμάτιο ροζ τόνους υφάσματα

Για όσους θέλουν να διακοσμήσουν το διαμέρισμά τους σε πιο σκούρο χρωματικό συνδυασμό, ο συνδυασμός σκούρου γκρι τόνου και ρομαντικού παλιού ροζ είναι η κατάλληλη επιλογή. Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε βασάλτη, ανθρακί ή μαύρο γκρι, θα πρέπει σίγουρα να σημειώσετε ότι το σκούρο γκρι μπορεί να φαίνεται πολύ κυρίαρχο στο δωμάτιο. Μην το παρακάνετε λοιπόν για να δημιουργήσετε ένα ζεστό βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ χρώμα.

Γκρι και τριαντάφυλλο

ιδέες διακόσμησης βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ λευκό αστέρι τοίχου

Σε ένα όμορφο βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ, οι ροζ αποχρώσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μόνο ως τόνους. Μπορείτε να δείτε ένα ωραίο παράδειγμα στην παραπάνω φωτογραφία, όπου το βρεφικό δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε ανοιχτό γκρι και λευκό με τόνους σε μια λεπτή απόχρωση του τριαντάφυλλου.

Γκρι και ροζ βασάλτη

βρεφικό δωμάτιο σκούρες αποχρώσεις ροζ γκρι κουκίδες τοίχου

Και πάλι στο σκούρο χρώμα, αυτό το μικρό βρεφικό δωμάτιο εντυπωσιάζει με τον κομψό συνδυασμό γκρι βασάλτη για το πάτωμα και τους τοίχους και τα στοιχεία σε έντονο ροζ χρώμα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι εκφραστικός και έχει συμπληρωθεί με επιτυχία από μερικές μεταλλικές πινελιές.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχου για βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ χρώμα

shabby chic σχεδιασμός παιδικού δωματίου γκρι ροζ λευκό γεωμετρικό μοτίβο τοίχου

Δεδομένου ότι οι τοίχοι θεωρούνται το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου, θα πρέπει να τους δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή. Για ένα δωμάτιο μωρού σε γκρι και ροζ, το γκρι, το λευκό και το ροζ είναι τέλεια χρώματα τοίχου. Μπορούν ακόμα να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας διαφορετικά μοτίβα και μοτίβα.

σχεδιασμός τοίχου παιδικό δωμάτιο γκρι ροζ μοτίβο πεταλούδες

Ο ευκολότερος τρόπος για να βάψετε λωρίδες και διαφορετικά μοτίβα στον τοίχο είναι να χρησιμοποιήσετε στένσιλ. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα στένσιλ από χαρτόνι και να το μεταφέρετε στον ήδη βαμμένο τοίχο. Δεν είναι καθόλου περίπλοκο!

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ ιδέες αυτοκόλλητα τοίχου ροζ κουρτίνες

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να κάνετε τους τοίχους στο παιδικό δωμάτιο είναι τατουάζ τοίχου. Διατίθενται σε οποιοδήποτε μοτίβο και μπορούν να δώσουν την τελευταία πινελιά σε έναν απλό τοίχο. Είτε ένα δέντρο, μια πεταλούδα, μερικά αστέρια, καρδιές ή λουλούδια – η επιλογή είναι τεράστια.

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ σχεδιασμός τοίχου διακόσμηση τοίχου μοτίβο ψαροκόκαλο

Με μια επένδυση τοίχου από ξύλο, δίνετε στο βρεφικό δωμάτιο γκρι και ροζ κάτι σίγουρο. Σε αυτή την περίπτωση, η φυσική εμφάνιση του ξύλου δεν είναι τόσο κατάλληλη, καθώς μπορεί να επισκιάσει την επίδραση του γκρι-ροζ χρωματικού δίδυμου. Προτείνουμε να βάψετε ή να γυαλίσετε τις ξύλινες σανίδες με λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε μια αρμονική συνολική εικόνα στο εσωτερικό.

αξιολάτρευτες ιδέες βρεφικού δωματίου γκρι ροζ floral ταπετσαρία μεταλλικές προφορές

Όσον αφορά τον σχεδιασμό τοίχων στο βρεφικό δωμάτιο, η ταπετσαρία δεν πρέπει να αγνοηθεί ως πιθανότητα. Μια όμορφη φλοράλ ταπετσαρία σε παστέλ τόνους θα τελείωνε τέλεια τη διακόσμηση σε γκρι και ροζ τέλεια.

Διακοσμήστε το βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ χρώμα

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ αξιολάτρευτο χρώμα κοριτσιών δωματίου

Όσον αφορά τη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Είναι σημαντικό μόνο τα διακοσμητικά στοιχεία να ταιριάζουν με την επίπλωση και να εναρμονίζονται με το σχέδιο του δωματίου. Ένα υπέροχο παράδειγμα θα ήταν ένας τοίχος εικόνας που έχει σχεδιαστεί με φωτογραφίες μωρών, σχέδια για παιδιά και χαριτωμένα ρητά.

ζωγραφίστε παλιές κορνίζες διακόσμησης παιδικό δωμάτιο γκρι ροζ

Για αυτό, μερικές παλιές κορνίζες μπορούν να χρωματιστούν σε γκρι, λευκό και ροζ και να τοποθετηθούν όμορφα στον τοίχο πάνω από το βρεφικό κρεβάτι. Εάν χρησιμοποιείτε κορνίζες vintage στυλ για αυτό, τότε το δωμάτιο αποκτά τη δημοφιλή shabby-chic εμφάνιση.

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ λευκό γκρι έπιπλα σετ led διακόσμηση τοίχου καρδιά

Αν χρειάζεστε ακόμα μερικές ιδέες για έμπνευση, περιηγηθείτε στη γκαλερί μας για να ανακαλύψετε περισσότερες ιδέες για διακοσμήσεις, κλινοσκεπάσματα, παιχνίδια και έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ.

βρεφικό δωμάτιο γκρι τοίχοι έπιπλα βελούδινες πολυθρόνες ροζ τόνους

ιδέες βρεφικού δωματίου επιπλωμένο γκρι ροζ πολυθρόνα ροκ βελούδο

ιδέες βρεφικού δωματίου σκούρο γκρι ροζ τοίχο πουά μοτίβο

ιδέες βρεφικού δωματίου γκρι ροζ κουρτίνες βολάν σκούρο γκρι πολυθρόνα

vintage σχέδιο παιδικού δωματίου γκρι ροζ καθρέφτη τοίχου barrock

παιδικό δωμάτιο γκρι ροζ χρυσό πολυελαίος με μοτίβα λουλουδιών

ιδέες βρεφικού δωματίου κορίτσι σχέδιο χρώματος γκρι ροζ κλασικό

μωρό διακοσμητικά υφάσματα διακοσμητικά σημεία μοτίβα chevron συνδυάζονται

ιδέες σχεδιασμού βρεφικού δωματίου γκρι ροζ συνδυάζουν

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ στήσιμο τοίχο μοτίβο δάση βουνά χαλιά σύννεφα

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ ρίγες τοίχου λευκή διακόσμηση pompon

κομψό δωμάτιο μωρού γκρι ροζ χρυσό μοτίβο τοίχο μοτίβο

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ διακόσμηση κουκουβάγιες κρεβατιών βρεφικά κινητά

μωρό κοριτσάκι κρεβάτι μοτίβο ελέφαντα

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ ξύλινο δάπεδο γκρι χαλί ροζ τοίχους

βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ λευκό αυτοκόλλητο τοίχου βρεφικού κρεβατιού

shabby chic βρεφικό δωμάτιο λευκό γκρι ροζ βρεφικό κρεβάτι μέταλλο

υφάσματα μωρό δωμάτιο κορίτσι επιλέξτε μοτίβο

αξιολάτρευτο σχέδιο παιδικού δωματίου χρώματα γκρι ροζ κορίτσι

χρώμα σχεδίου βρεφικού δωματίου γκρι λευκό ροζ αυτοκόλλητα τοίχου

ροζ και γκρι ταπισερί γεωμετρικό μοτίβο φυτώριο

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ λευκό σετ τοίχου πολυέλαιος σκύλου

κοριτσίστικο βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ ιδέες επίπλωση διακόσμησης

παιδικό δωμάτιο ντεκό ροζ γκρι χρυσό μαξιλάρι βελούδινα παιχνίδια

εικόνα τοίχου μωρό ιδέες αφίσα τοίχο τέχνη μονόγραμμα

διακόσμηση τοίχου βρεφικό δωμάτιο σε γκρι και ροζ ράφι τοίχου εικόνα λέγοντας

γκρι ροζ χρυσό βρεφικό δωμάτιο Machen τοίχος διακόσμηση τοίχου εικόνας

ιδέες σχεδιασμού δωματίου βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ συμβουλές διακόσμησης

βρεφικό δωμάτιο γκρι ροζ λευκό τοίχο αυτοκόλλητα δέντρο όνομα μωρού πάνω από το βρεφικό κρεβάτι

γκρι ροζ φυτώριο βρεφικές κινητές πεταλούδες

ρίγες τοίχο γκρι ροζ σχέδιο βρεφικού δωματίου