φυτώριο

Αποθήκευση παιχνιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό & άλλα δωμάτια

Αποθήκευση παιχνιδιών κουτί-ξύλο-εξατομικευμένο-τροχοί-μπλε

Με όλα τα παιχνίδια των παιδιών, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τα πράγματα τακτοποιημένα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν θέλετε να μάθετε στο παιδί σας να καθαρίζει μετά το παιχνίδι. Είναι επομένως σημαντικό να υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Σε αυτό το άρθρο έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για αυτό Αποθήκευση παιχνιδιών μαζί με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μικρό ελεύθερο χώρο στο παιδικό δωμάτιο και σε άλλα δωμάτια για να εξασφαλίσετε πάντα την τάξη.

Αποθηκεύστε τα παιχνίδια στο ράφι

Αποθήκευση παιχνιδιών ράφι-ιδέα-κύκλοι-απαλά-παιχνίδια-ροζ-μπλε

Υπάρχουν πολλές ιδέες για την αποθήκευση παιχνιδιών εκεί έξω. Εάν τα υπάρχοντα έπιπλα δεν είναι επαρκή, πρέπει να χρησιμοποιηθούν άλλες παραλλαγές. Είναι μια πρακτική επιλογή η χρήση τοίχων για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Αυτά τα πρωτότυπα δαχτυλίδια φιλοξενούν τέλεια τα βελούδινα παιχνίδια, τα οποία γίνονται επίσης μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση ταυτόχρονα.

Αποθηκεύστε τα παιχνίδια δίπλα στην πόρτα

Αποθήκευση παιχνιδιών τσάντες-πόρτα-αποθήκευση-κορίτσι-ταπετσαρία

Οι απλές τσάντες από ύφασμα είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να τα προσαρτήσετε στον τοίχο καθώς και στην πόρτα. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε στις τσάντες με γράμματα που αποκαλύπτουν τι μπαίνει στην αντίστοιχη τσάντα. Χρησιμοποιήστε γάντζους για αυτόν τον τύπο αποθήκευσης παιχνιδιών, ώστε οι λαβές να μην γλιστρούν.

Έπιπλα ως αποθηκευτικός χώρος

Αποθήκευση παιχνιδιών ράφι-ιδέα-diy-τσάντες-μοντέρνα

Οποιοσδήποτε αριθμός ράφια είναι κατάλληλα για την αποθήκευση παιχνιδιών στο φυτώριο. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές μονάδες για να προσαρμόσετε το ράφι στο δωμάτιο ή να δημιουργήσετε ένα ποικίλο σχέδιο. Στη συνέχεια, ένα κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών κάνει τα υπόλοιπα. Τα παιδιά μπορούν να ρίξουν τα παιχνίδια τους χωρίς να φαίνονται τα ακατάστατα.

Φτιάξτε μόνοι σας αποθήκευση παιχνιδιών

Αποθήκευση παιχνιδιών κουβά-μαυροπίνακα-μπογιά-κύκλους-μπάλες-ράφι-μέταλλο

Εδώ μπορείτε να δείτε μια υπέροχη σπιτική ιδέα για την αποθήκευση παιχνιδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το φυτώριο καθώς και για τον κήπο ή το γκαράζ. Σε συνηθισμένους μεταλλικούς κάδους δόθηκαν απλά αυτοκόλλητα και τοποθετήθηκαν σε ένα ράφι. Μπολ, κιμωλία, παιχνίδια για το σκάμμα αλλά και βελούδινα ζώα μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτό.

Κρατώντας μικρά πράγματα

Αποθήκευση-παιχνίδια-μικρή-κιμωλία-μοντελοποίηση πηλού-βάζο-κτίστη-πρακτική-αποθήκευση-χώρος-ιδέα

Δεν χρειάζονται μεγάλα κουτιά, συρτάρια ή ράφια για μικρότερα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλά βάζα κτιστών, τα οποία έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, για αποθήκευση. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε στυλό, χρώματα, πλαστελίνη ή μικρές φιγούρες παιχνιδιού με πρακτικό και ορατό τρόπο, επιλέξτε αυτήν την παραλλαγή για την αποθήκευση παιχνιδιών.

Παιχνίδια κάτω από το κρεβάτι

αποθήκη-παιχνίδια-diy-ράφι-κάτω από το κρεβάτι-τροχοί-παιδότοπος-ιππόδρομος

Πολλά παιδιά έχουν τη συνήθεια να σπρώχνουν γρήγορα τα παιχνίδια τους κάτω από το κρεβάτι όταν τους ζητείται να καθαρίσουν το νηπιαγωγείο τους. Αυτό φυσικά είναι ενοχλητικό για τους γονείς. Αλλά ειλικρινά, ο χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι χρήσιμος, έτσι δεν είναι; Τέτοια συρτάρια σε τροχούς ως ιδέα για την αποθήκευση παιχνιδιών μπορεί να είναι χρήσιμα, ειδικά όταν είναι εξοπλισμένα με ένα τραπέζι παιχνιδιών όπως αυτό.

Τοίχες τοίχου για παιχνίδια, ρούχα και διακόσμηση

αποθήκη-παιχνίδια-τοίχος-κόγχη-κεκλιμένη-στέγη-ανοιχτό-ράφι-ντουλάπα

Πιθανώς ήδη γνωρίζετε ότι οι κόγχες τοίχου είναι οι τέλειες περιοχές για νέο αποθηκευτικό χώρο. Είναι κυρίως ακατάλληλα για τυπικά έπιπλα, ειδικά κάτω από κεκλιμένη οροφή. Ένα αυτοσχέδιο ράφι μπορεί να προσφέρει μια θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση παιχνιδιών. Εάν υπάρχει επίσης χώρος για βιβλία ή ακόμα και ρούχα, η ιδέα είναι ακόμα καλύτερη!

Αποθήκευση αυτοκινήτων παιχνιδιών

αποθήκευση-παιχνίδι-παιχνίδια-αυτοκίνητα-συλλογή-ράφι-ατομικό-ombre

Πολλά αυτοκίνητα παιχνιδιών δεν είναι ασυνήθιστα, ειδικά με αγόρια. Η προτίμηση μετατρέπεται γρήγορα σε μια ανεπιθύμητη (ή ακόμα και επιθυμητή) συλλογή, όπου χάνετε το ίχνος σας αν τα αυτοκίνητα συλλέγονται μόνο σε ένα κουτί. Ένα ειδικό ράφι είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση παιχνιδιών. Και η τακτοποίηση είναι πολύ πιο διασκεδαστική με αυτόν τον τρόπο.

Αποθήκευση παιχνιδιών – DIY ιδέα

αποθήκευση-παιχνίδια-κουτιά-μαυροπίνακας-μπογιά-πρωτότυπο-διασκέδαση

Η διατήρηση παιχνιδιών σε ξύλινο κουτί είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Από τη μία πλευρά μπορείτε να συναρμολογήσετε μόνοι σας ένα ξύλινο κουτί σύμφωνα με τις ανάγκες σας, από την άλλη πλευρά υπάρχουν επίσης διάφορα μοντέλα προς πώληση που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη δημιουργία νέου αποθηκευτικού χώρου. Προτείνουμε να διακοσμήσετε τα κουτιά με χρώμα μαυροπίνακα, ώστε τα παιδιά να μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν για ζωγραφική.

Δημιουργήστε μια συρταριέρα για την αποθήκευση παιχνιδιών

αποθήκευση-παιχνίδι-αποθήκευση-κουτί-ύφασμα-πολύχρωμες ρίγες-ράφι-σχέδιο

Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα και εύκολα ένα απλό ράφι σε συρταριέρα χρησιμοποιώντας κουτιά αποθήκευσης στο φυτώριο. Αυτά μπορούν να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό καθώς και ξύλο ή, όπως φαίνεται εδώ, από υφάσματα. Έτσι έχετε επίσης την ευκαιρία να προσθέσετε χρώμα με την ιδέα της αποθήκευσης παιχνιδιών.

Αστεία ράφια

αποθήκευση-παιχνίδια-skateboard-ράφι-διακόσμηση-πρωτότυπο-παιχνιδιάρικο

Μερικά ράφια κάνουν κάθε δωμάτιο πολύ πιο άνετο. Αυτό ισχύει και για το παιδικό δωμάτιο. Ωστόσο, τα ράφια εκεί δεν χρειάζεται να έχουν το κλασικό σχήμα σανίδας. Τι λέτε για τέτοια ράφια skateboard; Είναι κατάλληλα για αποθήκευση παιχνιδιών, με την αντιολισθητική επιφάνεια να παρέχει στις φιγούρες του παιχνιδιού μια ασφαλή βάση.

Συρτάρια για το κρεβάτι

αποθήκη-παιχνίδια-συρτάρια-κρεβάτι-ράφι-εξάγωνο-αγόρια

Εδώ είναι μια άλλη ιδέα για την αποθήκευση παιχνιδιών κάτω από το κρεβάτι. Εάν υπάρχουν πολλά παιδιά στο δωμάτιο, μπορεί να είναι πλεονέκτημα να ονομάσετε κάθε συρτάρι έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαφωνίες. Βάλτε ρόδες στα συρτάρια για να είναι εύκολο να τα βγάλουν τα παιδιά. Ένα απλό κομμάτι σχοινιού μπορεί να χρησιμεύσει ως λαβή για τράβηγμα.

Κάδοι στα ράφια

αποθήκευση-παιχνίδι-κάδος-ράφι-διαλογή-παιχνίδια-πρόταση

Μπορείτε να δείτε για άλλη μια φορά ότι οι κάδοι είναι ένα πρακτικό πράγμα με αυτήν την παραλλαγή για την αποθήκευση παιχνιδιών. Οι νικητές χρησιμοποιούν επίσης χρωματιστούς κάδους για να προσθέσουν ποικιλία στο ράφι. Είναι επίσης πρακτικό να χρησιμοποιείτε ξεχωριστό κουβά για κάθε τύπο παιχνιδιού, έτσι ώστε το παιδί σας να μην χάσει τα ίχνη του και να βρει γρήγορα το παιχνίδι που θέλει.

Πλαστικά κουτιά για φύλαξη στο φυτώριο

Αποθήκευση-παιχνίδια-παιδικά δωμάτια-έπιπλα-κουτιά-πλαστικά-αφηρημένα

Ο νέος χώρος αποθήκευσης δεν χρειάζεται να αντιστοιχεί ούτε στο πρότυπο. Βρίσκουμε τον τρόπο που αυτά τα κουτιά είναι στερεωμένα στον τοίχο για την αποθήκευση παιχνιδιών πολύ αστείο και τέλειο για το παιδικό δωμάτιο. Ανάλογα με την κατεύθυνση, τα κουτιά χρησιμεύουν είτε ως ράφι είτε ως κουτί. Η περίεργη εμφάνιση φαίνεται παιχνιδιάρικη και ποικίλη.

Κρεμαστό χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών καλαθιού

αποθήκευση-παιχνίδια-κρεμαστά-καλάθι-μέταλλο-βελούδινα-ζώα-στοιβάζονται-εύκολα

Οι ιδέες για την αποθήκευση παιχνιδιών για να κλείσετε το τηλέφωνο εξοικονομούν πολύ χώρο. Δεδομένου ότι τα παιδιά είναι ακόμα μικρά, αυτές οι παραλλαγές πρέπει να κρέμονται αρκετά χαμηλά και να είναι εύκολα προσβάσιμες. Εάν ο αποθηκευτικός χώρος προορίζεται για λούτρινα ζώα, ο σχεδιασμός ενός κλουβιού είναι πολύ πρακτικός, μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν απλά να βάλουν τα γεμιστά ζώα και να τα τραβήξουν έξω.

Τσέπες για την πόρτα

Αποθήκευση-τσάντες-παιχνίδια-πόρτα-αποθήκευση-χώρος-έμπνευση-καλάθια

Τέτοια συστήματα τσαντών μπορούν να αγοραστούν έτοιμα και απλά να κρεμαστούν στην πόρτα. Δεν είναι κατάλληλα μόνο για την αποθήκευση παιχνιδιών όπως βελούδινα παιχνίδια. Στυλό και άλλα υλικά ζωγραφικής, κομμάτια παιχνιδιών και άλλα πράγματα μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε αυτό. Πρακτικά είναι και τα καλάθια στο πλάι, που είναι κρεμασμένα στον τοίχο με τη βοήθεια γάντζων.

Αποθήκευση παιχνιδιών στο σαλόνι

Αποθήκευση-παιχνίδια-σαλόνι-κουτί-παιχνίδια-καλάθι-ιδέα-ρύθμιση

Πολλά παιχνίδια είναι συχνά διάσπαρτα στο σαλόνι. Για να μην χρειάζεται πάντα να μεταφέρονται από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μπορείτε επίσης να βρείτε κάτι για να αποθηκεύσετε παιχνίδια για το σαλόνι. Τα κουτιά παιχνιδιών, για παράδειγμα, μπορούν να φιλοξενήσουν μικρά παιχνίδια και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσουν σε ένα καλάθι όπου δεν θα ενοχλήσουν κανέναν.

Σπιτικό κουτί

Αποθήκευση-παιχνίδια-κάνε-μόνος-κουτί-ξύλινα-σωλήνες-βελούδινα παιχνίδια

Από ένα κουτί κρασιού, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το μοντέλο για την αποθήκευση ξύλινων παιχνιδιών. Το κουτί βάφεται πρώτα σε οποιοδήποτε χρώμα. Μετά από αυτό, μοιράζετε σωλήνες σε αυτό για να πάρετε ένα αρχικό ράφι. Χρησιμοποιήστε PVC ή απλό χαρτόνι και είναι καλύτερο να επιδεικνύετε βελούδινα παιχνίδια. Μια άλλη παραλλαγή είναι η κατασκευή ενός ράφι με επιπλέον σανίδες.

Ιδέα για το γκαράζ

Αποθήκευση-παιχνίδια-έξω-κήπος-γκαράζ-ιδέα-κρεμαστή στον τοίχο-τένις-μπάντμιντον

Τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα μόνο σε αφθονία στο σπίτι. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται στον κήπο δεν πρέπει επίσης να καταλαμβάνουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του. Ρακέτες τένις, σχοινιά, μπάλες ή εργαλεία για το σκάμμα μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στο γκαράζ με αυτόν τον τακτοποιημένο τρόπο. Για την ιδέα της αποθήκευσης παιχνιδιών, χρησιμοποιήστε απλά πάνελ όπως αυτά που προσφέρονται για τα εργαλεία του μπαμπά.