Ιδέες για τατουάζ

35 ιδέες για γραμματοσειρές τατουάζ, ρήσεις και γραμματοσειρές

Γραμματοσειρές τατουάζ-ιδέες-διακοσμητικά-καλλιγραφικά-πόδι-ρητό

Ένα τατουάζ σεναρίου μπορεί να αποτελείται από μία μόνο λέξη ή πολλαπλές προτάσεις. Θα μπορούσε να είναι ένα όνομα, ένα απόσπασμα από το αγαπημένο σας βιβλίο ή ένα απόσπασμα από μια ταινία. Είτε το τατουάζ εκφράζει την άποψή σας για τη ζωή είτε προορίζεται για φόρο τιμής σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, η γραμματοσειρά και η τοποθεσία του τατουάζ είναι εξίσου σημαντικά με το ίδιο το τατουάζ. Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι όσο πιο περίπλοκη είναι η γραμματοσειρά, τόσο περισσότερο χώρο έχει το τατουάζ θα πάρει το δέρμα. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε μερικά Γραμματοσειρές τατουάζ και κοιτάξτε τις γραμματοσειρές εκ των προτέρων.

Γραμματοσειρές τατουάζ για ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ – συμβουλές και δροσερές ιδέες

40 λόγια τατουάζ στα λατινικά και τα ελληνικά για να σκεφτείτε

Πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ – νόημα & ποικίλα σχέδια τατουάζ για άνδρες και γυναίκες

Γραμματοσειρές τατουάζ με καλλιγραφία

Γράμματα τατουάζ -σούπα-λεπίδα-πουλί-συνδυασμένα

Οι γραμματοσειρές καλλιγραφίας είναι πολύ δημοφιλείς για τατουάζ με ρητά επειδή συνδυάζονται όμορφα και χαρακτηρίζονται από πολύ κομψές λεπτομέρειες. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια τατουάζ απαιτούν το χέρι ενός έμπειρου καλλιτέχνη. Η γραμματοσειρά τατουάζ μπορεί να περιέχει μόνο απλές μαύρες γραμμές ή να είναι αρωματισμένη με σκιές και χρώματα. Θυμηθείτε ότι ορισμένες γραμματοσειρές καλλιγραφίας είναι πιο εξωφρενικές από άλλες και τα μεγαλύτερα χωρία είναι δύσκολο να διαβαστούν.

Γραμματοσειρές τατουάζ γκράφιτι

Γραμματοσειρές τατουάζ-graffiti-font-arm

Οι γραμματοσειρές γκράφιτι είναι μια σύγχρονη προσέγγιση της καλλιγραφίας επειδή τα γράμματα ρέουν το ένα στο άλλο για να δημιουργήσουν μια όμορφη εικόνα. Ωστόσο, ορισμένες γραμματοσειρές γκράφιτι είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν επειδή είναι σχεδόν μια φανταχτερή γραπτή γλώσσα. Διάφορα στοιχεία μπορούν επίσης να κρυφτούν στην εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε ασπρόμαυρο ή χρωματιστό σχέδιο.

Εξατομικευμένες γραμματοσειρές τατουάζ

tattoo-font-wrist-personalized

Ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η γραμματοσειρά τατουάζ σας είναι μοναδική και όσο το δυνατόν πιο προσωπική είναι να σχεδιάσετε μόνοι σας τη γραμματοσειρά. Εάν θέλετε να έχετε χαραγμένο το όνομα ενός μέλους της οικογένειας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας χειρόγραφο. Θα πρέπει να γράψει το όνομά του σε ένα κομμάτι χαρτί και στη συνέχεια να δώσει το δελτίο στον καλλιτέχνη τατουάζ. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι εσείς ή ο αγαπημένος σας θα πρέπει να γράψετε τις λέξεις δεκάδες φορές πριν η εικόνα γίνει κατάλληλη για ένα τατουάζ εφ ‘όρου ζωής.

tattoo-font-personalized-flower-design

Μόνο όταν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το σχέδιο και τη γραμματοσειρά μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ με αυτό. Θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν σχεδιάσετε μια μικρή εικόνα εκτός από τη λέξη, το όνομα ή το ρητό. Αυτό μπορεί να είναι ένα απλό σύμβολο όπως μια καρδιά ή ένα λουλούδι που προσθέτει αξία σε ολόκληρο το σχέδιο. Για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα, αυτή η εικόνα μπορεί επίσης να κάνει τατουάζ με έγχρωμο μελάνι.

Δροσερές ιδέες για γραμματοσειρές τατουάζ

tattoo-font-schörkel-word-wrist

Οι γραμματοσειρές για τατουάζ είναι πολλές και ως εκ τούτου είναι μερικές φορές δύσκολο να αποφασίσουμε ποια γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσουμε. Είτε έχετε ένα όνομα, ένα σύνθημα ή ένα εμπνευσμένο απόσπασμα, η γραμματοσειρά είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό σημαίνει ότι η δήλωση μπορεί είτε να τοποθετηθεί με επιτυχία είτε εντελώς δυσανάγνωστη.

τατουάζ-γραμματοσειρές-κεφαλαία γράμματα-μπράτσο-μέσα

Το τατουάζ απλά δεν μπορεί να πάει στραβά με μια γραμματοσειρά εκτύπωσης, επειδή τα γράμματα είναι πάντα εύκολο να διαβαστούν. Ωστόσο, τα μπλοκ γράμματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μινιμαλιστικά τατουάζ με όχι περισσότερες από πέντε λέξεις. Εάν η επιλεγμένη ρήση είναι λίγο μεγαλύτερη, σίγουρα θα φαίνεται πιο ωραία με διαφορετική γραμματοσειρά.

τατουάζ γραμματοσειρά καρδιακή σχεδίαση πεταλούδα

Τα γράμματα μπορούν να ενσωματωθούν όμορφα σε καμπύλες γραμμές και πτέρυγες. Σε ένα τατουάζ, για παράδειγμα, το όνομα του παιδιού ή του αγαπημένου προσώπου μπορεί να γραφτεί και να σχεδιαστεί ως μέρος του συνολικού σχεδιασμού. Εναλλακτικά, οι λέξεις μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τη γραμμή EKG για ένα δημιουργικό σχέδιο. Σε συνδυασμό με ένα έγχρωμο μοτίβο, ένα τέτοιο τατουάζ γίνεται αμέσως εντυπωσιακό.

tattoo-font-chinese-back

Εάν θέλετε να κρατήσετε το νόημα του τατουάζ σας μυστικό, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ρητό σε διαφορετική γλώσσα. Τα κινέζικα και τα ιαπωνικά σενάρια έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για μυστικά τατουάζ επειδή οι άνθρωποι στην Ευρώπη που γνωρίζουν αυτές τις γλώσσες δεν είναι πάρα πολλοί. Τα γράμματα Αραβικά και Χίντι είναι εξίσου δημοφιλή και έχουν ωραία εμφάνιση.

tattoo-font-tips-long-λέγοντας

Εάν έχετε αποφασίσει για μια ρήση πολλών γραμμών ως τατουάζ, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που έχει λιγότερες ακμές. Τα γράμματα επίσης δεν πρέπει να γράφονται πολύ σφιχτά ή πολύ τολμηρά. Τα λεπτά γράμματα σε ένα απλό χειρόγραφο είναι ιδανικά για μεγάλα ρητά και συνθήματα ζωής.

Ρήσεις τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματος

τατουάζ-γραμματοσειρές-ιδέες-ρήσεις-αντιβράχιο

Δεν υπάρχει σωστό μέρος για ένα ωραίο τατουάζ με ένα ρητό. Οι δυνατότητες είναι διαφορετικές και εξαρτώνται από το σχέδιο, το μήκος και το μέγεθος της προσφοράς. Για ρήσεις που δεν είναι πλέον από μια γραμμή, ο πήχεις είναι τέλειος ως μέρος του σώματος. Ένα τατουάζ κατά μήκος του οστού του αγκώνα φαίνεται εξαιρετικά κομψό και δεν είναι τόσο οδυνηρό όσο, για παράδειγμα, στο εσωτερικό του βραχίονα. Κατάλληλες γραμματοσειρές τατουάζ για αυτό είναι το χειρόγραφο που δεν είναι πολύ περίτεχνο.

tattoo-font-design-feather-dotwork

Εάν δεν είστε σίγουροι για το ρητό τατουάζ, τότε μπορείτε να πάρετε έμπνευση από βιβλία, ταινίες ή ακόμα και διάσημα τραγούδια. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το τατουάζ παραπάνω, το οποίο έχει γραμμένο τον τίτλο ενός τραγουδιού των Beatles. Για να κάνει το τατουάζ πιο εντυπωσιακό, ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε το σχέδιο με ένα φτερό και μερικές κουκκίδες.

τατουάζ γραμματοσειρά λέξη πουλί κολάρο

Οι γραμματοσειρές τατουάζ μπορούν να συμπληρωθούν τέλεια με μικρά σύμβολα. Το σύμβολο μπορεί να αναφέρεται στη λέξη ή το ρητό ή απλά να ολοκληρώσει το σχέδιο με οπτικά όμορφο τρόπο. Είναι σημαντικό η εικόνα να μην είναι πολύ μεγαλύτερη από το γράμμα, αλλιώς θα γίνει κορυφαίο. Θέλετε πραγματικά να συμπληρώσετε τη γραμματοσειρά και να μην την αντικαταστήσετε με άλλο μοτίβο.

τατουάζ-γραφή-μικρό-δαχτυλίδι-δάχτυλο-γαμήλιο δαχτυλίδι

Ένα μάλλον ασυνήθιστο, αλλά πρόσφατα πολύ δημοφιλές μέρος του σώματος για γραμματοσειρές τατουάζ είναι τα δάχτυλα. Το δαχτυλίδι δαχτυλιδιών είναι συχνά τατουάζ με μια λέξη ή σύμβολο που χρησιμεύει ως εναλλακτική λύση στις βέρες. Μπορείτε να έχετε το όνομα του εραστή, την ημερομηνία του γάμου ή έναν όρκο χαραγμένο σε μία λέξη.

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις ιδέες και τα παραδείγματα γραμματοσειρών τατουάζ, ρητών και δημοφιλών αποσπασμάτων παρακάτω και βρείτε το καλύτερο σχέδιο τατουάζ για τον εαυτό σας.

“Οι άγριες καρδιές δεν μπορούν να εξημερωθούν”

Γραμματοσειρές τατουάζ δημιουργική-λέγοντας-άγριες καρδιές-αντιβράχιο

«Η ζωή φαίνεται να είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε αυτό που βλέπουμε και σε αυτό που κάνουμε. Λοιπόν, δεν πρόκειται να αλλάξω τρόπο για να σε ευχαριστήσω ή να σε καθησυχάσω »

Τατουάζ γραμματοσειρές-ιδέες-κορδέλα-τριαντάφυλλα-συνδυασμένα-λέγοντας-παϊδάκια-γυναίκα

Αγάπη και Έρωτα γραπτά στον καρπό σας

συνδυασμός δακτυλικών αποτυπωμάτων φτερού καρπού γραμματοσειράς τατουάζ

Τατουάζ μητέρας-κόρης “Κάνε σωστά, μην φοβάσαι τίποτα”

τατουάζ-γραμματοσειρές-ρήσεις-πόδια-μητέρα-κόρη

“Θα βρω τρόπο να σε ξαναδώ”

Τατουάζ γραμματοσειρές-γραμματοσειρά-λέγοντας-ωμοπλάτη-γυναίκα

τατουάζ-γραμματοσειρές-γυναίκες-βιβλίο-ανοιχτές σελίδες-ρητό

γραμματοσειρές τατουάζ γυναίκα ωμοπλάτη χειρόγραφο

τατουάζ-γραμματοσειρά-συνδυασμός-ιβίσκος-λουλούδι-θάνατος

τατουάζ-γραμματοσειρά-καλλιγραφικά-ωμοπλάτη-πικραλίδα-πουλί

τατουάζ-γραμματοσειρές-καλλιγραφικά-μπράτσα-μέσα-φίλοι-άντρας

tattoo-fonts-calligraphic-foot-side

τατουάζ-γραμματοσειρά-διακοσμητικό-ωμοπλάτη-γυναίκα

Γραμματοσειρές τατουάζ idee -zeichen-infinite-asterisks

τατουάζ-γράψιμο-λέγοντας-πίσω από το αυτί-γυναίκα

Γραμματοσειρές τατουάζ -χεριός-χειρόγραφο-μια-λέξη

τατουάζ-γραμματοσειρά-καρπό-γυναίκα-απλή

Τατουάζ γραπτά-γυναίκα-λέγοντας-ωμοπλάτη-πικραλίδα

τατουάζ-γραφή-γυναίκα-ώμος-πάνω-στήθος

τατουάζ-γραμματοσειρά-γυναίκα-ώμος-χειρόγραφο

τατουάζ-γραφή-γυναίκα-παϊδάκια-λέγοντας-ζωή-ερωτήσεις

τατουάζ-γραμματοσειρές-παροιμίες-αντιβράχιο-γυναίκα

Κορυφαίες 30 γραμματοσειρές τατουάζ για αποτελεσματικά συνθήματα τατουάζ!