Ιδέες για τατουάζ

Σχέδια τατουάζ Angel με έννοιες – 38 ιδέες & πρότυπα

άγγελος-τατουάζ-σχέδια-ιδέες-πίσω-φτερά-καλό-κακό

Τα τατουάζ δεν φαίνεται να βγαίνουν ποτέ από τη μόδα. Σήμερα θέλετε να σας τσιμπήσουν ακόμα περισσότερο από ποτέ. Τα πιο δημοφιλή μοτίβα για σχέδια τατουάζ περιλαμβάνουν αγγέλους, φύλακες αγγέλους, χερουβείμ και φτερά αγγέλου. Τα ουράνια όντα που θεωρούνται αγγελιοφόροι του Θεού επιλέγονται συχνά για τατουάζ που προορίζονται να είναι μνημόσυνο. ΕΝΑ Τατουάζ αγγέλου έχει πάντα μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση με τον χρήστη του.

Τατουάζ αγγέλου – σύμβολο πνευματικότητας

άγγελος-τατουάζ-σχέδια-ιδέες-μοτίβο-θρησκευτικά

Τα τατουάζ αγγέλου αγαπούν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Υπάρχουν πολλά σχέδια που έχουν επίσης τις δικές τους έννοιες – από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, επικεφαλής των ουράνιων οικοδεσποτών και υπερασπιστή της Εκκλησίας, μέχρι τον μικρό αγγελιοφόρο της αγάπης Έρωτα που κρατά το τόξο του και ρίχνει ένα βέλος μέσα από την καρδιά.

Γιατί οι άνθρωποι έχουν τατουάζ έναν άγγελο στην πλάτη τους, για παράδειγμα;?

angel tattoo σχεδιάζει ιδέες φυλετικός πόλεμος

Βασικά, τα τατουάζ αγγέλου χρησιμοποιούνται ως σύμβολο θρησκευτικής αφοσίωσης. Οι άγγελοι βρίσκονται πλέον σε πολλές θρησκείες, αλλά κυρίως στον Χριστιανισμό, το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό. Το τατουάζ ενός αγγέλου είναι συχνά με στόχο να κρατήσει κάποια συναισθήματα ή εμπειρίες από το παρελθόν. Δεδομένου ότι αυτά τα ουράνια όντα θεωρούνται μεσολαβητές μεταξύ του πνευματικού και του υλικού κόσμου, πολλοί άνθρωποι τα μεταφέρουν ως υπενθύμιση ενός χαμένου ατόμου, ως οδηγό και προστάτη. Αλλά φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που επιλέγουν ένα τατουάζ αγγέλου, απλά επειδή πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι όμορφο.

angel-tattoo-designs-ideas-arm-darker-dark-angel

– Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιος είναι ο σκοπός ενός τατουάζ φύλακα αγγέλου. Ο φύλακας άγγελος πρέπει να σας προστατεύει από κινδύνους και συμφορές σε δύσκολες καταστάσεις ζωής.

– Οι Αρχάγγελοι απεικονίζονται συνήθως σε ανθρώπινη μορφή με σπαθί στο χέρι και με φτερά ανοιχτά. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αντιπροσωπεύει τους επτά αγγέλους που στάθηκαν μπροστά στην αποκάλυψη του Θεού. Έχει μια συνοδευτική, ηγετική και επίσης προστατευτική σημασία. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ έχει θεραπευτικές ικανότητες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοτίβο τατουάζ, για παράδειγμα, μετά την ανάρρωση από ασθένεια.

– Ο πεσμένος άγγελος (Εωσφόρος) μπορεί να συμβολίζει μια απόκλιση από το μονοπάτι.

– Τα χερουβείμ είναι επίσης πολύ δημοφιλή ως μοτίβα τατουάζ αγγέλου, ειδικά με γυναίκες και κορίτσια. Οι άγγελοι με τη μορφή παιδιών ή μωρών, οι οποίοι συχνά εμφανίζονταν να παίζουν μουσική, ειδικά στην περίοδο του Μπαρόκ και της Αναγέννησης, συχνά αντιπροσωπεύουν την αγάπη ή το γλυκό στη ζωή.

άγγελος-τατουάζ-σχέδια-ιδέες-σύνθεση-περίπλοκο-μπράτσο

Ένα τατουάζ αγγέλου λέει πολλά για τον χαρακτήρα του φορέα του. Ο άγγελος ως σύμβολο αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την καθαρότητα, το καλό στη ζωή και την αγάπη, την πίστη και τη σύνδεση με τον Θεό. Οι άγγελοι απεικονίζονται σε ανθρώπινη μορφή και με ένα ζευγάρι λευκά φτερά φτερού, μαζί με σάλπιγγες, άρπες, σπαθιά, συνοδευόμενα από παραθέσεις και στίχους από τη Βίβλο. Η θεότητά τους συμβολίζεται με το φωτοστέφανο. Τα τατουάζ αγγέλου είναι κατάλληλα για διαφορετικά μέρη του σώματος, ωστόσο η πλάτη, ο ώμος, το στήθος και οι βραχίονες προτιμώνται περισσότερο.

άγγελος-τατουάζ-σχέδια-ιδέες-ακουαρέλα-φτερά-σχέδιο

Τα φτερά του αγγέλου, από την άλλη πλευρά, είναι μια ερμηνεία της ιδέας για έναν άγγελο. Είναι σύμβολο της σωτηρίας και της απελευθέρωσης της ψυχής μας από πράγματα που μας δένουν. Αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, την αγάπη, τη γη και τον αέρα, τη θνητότητα και το θεϊκό. Συνδέουν συμβολικά τη ζωή και αυτό που έρχεται μετά. Μερικές φορές η αντίστοιχη απεικόνιση των φτερών του αγγέλου σχετίζεται περισσότερο με άλλα μαγικά όντα, όπως πτηνά ή νεράιδες. Πάνω απ ‘όλα, ο σχεδιασμός των φτερών συνδέεται με το πνευματικό και με την αγιότητα. Στη μυθολογία και στους θρύλους, οι άνθρωποι πίστευαν ότι υπήρχε ένας αδιαχώριστος δεσμός μεταξύ των αγγέλων και των ανθρώπων στη γη. Αρχαίες ιστορίες που λέγονται για αγγέλους των οποίων τα φτερά κόπηκαν και ζούσαν στη γη. Στον μαγικό κόσμο, μερικοί άνθρωποι έρχονται σε αυτόν τον κόσμο με φτερά που μπορούν να φτάσουν σε άλλο επίπεδο που ήταν προηγουμένως απρόσιτο. Perhapsσως για αυτούς τους λόγους, τα μεγάλα φτερά αγγέλου απεικονίζονται συχνά στο πίσω μέρος, όπου μάλλον πρέπει να αναπτυχθούν.

άγγελος-τατουάζ-σχέδια-ιδέες-ακουαρέλα-μπλε-πλάτη

Για πολλούς ανθρώπους, τα φτερά αγγέλου συμβολίζουν την ελευθερία και την εσωτερική δύναμη για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες στο δρόμο της ζωής. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο άγγελος, τα φτερά του αγγέλου μπορούν να αναπαρασταθούν με διαφορετικούς τρόπους και τελικά να χαραχτούν. Τα λεγόμενα τατουάζ με ακουαρέλα είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλή. Χαρακτηρίζονται από φρέσκα χρώματα και λίγα περιγράμματα. Είναι πολύ παιχνιδιάρικα σχέδια δυνατά και κατά συνέπεια μια προσωπική ερμηνεία των δημοφιλών μοτίβων. Αυτή η παραλλαγή αρέσει περισσότερο στους νέους επειδή φαίνεται πολύ δυναμική και γενικά νεανική. Με αυτόν τον τρόπο, το δημοφιλές σύμβολο αποκτά ένα νέο νόημα και δεν συνδέεται πλέον τόσο έντονα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.

angel-tattoo-designs-ideas-minimalist-back

Για πολλούς, όμως, ένας άγγελος ή μια πτέρυγα αγγέλου έχει βαθιά προσωπική σημασία. Οι άνθρωποι που έχουν χάσει κάποιον βρίσκουν το κίνητρο πολύ καλό για τις δικές τους πεποιθήσεις. Ως αποτέλεσμα, ξεπερνούν την κατάσταση και κρατούν το αγαπημένο πρόσωπο στη μνήμη για πάντα. Εδώ θα ήταν φυσικά καλύτερα αν το σχέδιο αφεθεί σε έναν καλλιτέχνη τατουάζ. Έτσι, το τατουάζ προσαρμόζεται στις μεμονωμένες ιδέες και είναι πραγματικά μοναδικό.

Το τατουάζ σχεδιάζει μοτίβο αγγέλου

angel-tattoo-design-sleeve-arm-realistic-eye-candles

Σχέδιο τατουάζ Αρχαγγέλου στο πίσω μέρος του χεριού

άγγελος τατουάζ σχεδιασμός γραμμική απεικόνιση χέρι επάνω

Φτερά αγγέλου στον καρπό

Ιδέες σχεδιασμού τατουάζ φτερά αγγέλου καρπού

Τατουάζ με φτερά αγγέλου με κείμενο

Wrist Tattoo Design Wings Fonts

Άγγελος τατουάζ πλάτης με φωτοστέφανο

star-tattoo-design-angel-back-men-tattoo

Καρδιές συνδυάζονται με φτερά αγγέλου

Τατουάζ-άγγελος-φτερά-καρδιές-μοτίβα-πλάτη

Πέταλα με φτερά αγγέλου ως τυχερή γοητεία

πέταλο-με-άγγελο-φτερά-πλάτη-ώμο-τατουάζ-σχέδιο

Άγαλμα αγγέλου ως σχέδιο τατουάζ 

τατουάζ-σχέδιο-άγγελος-άγαλμα-τριαντάφυλλα-στεφάνι-πόδι

Τατουάζ πλάτης άγγελος φύλακας

Guardian-angel-tattoo-on-the-back-μοτίβα-θρησκευτικά

Ένα ρεαλιστικά παρουσιαζόμενο μοτίβο

angel-tattoo-design-motif-for-men-realistic

Τατουάζ αγγέλου για σχέδιο μανικιών

Guardian-angel-tattoo-design-for-sleeve-motive-online

Angel-Tattoo-Design-Forearm-Inside-Religious

κοιμισμένος άγγελος σε ένα σχέδιο τατουάζ σύννεφων

τατουάζ-σχέδιο-αντιβράχιο-καρπό-άγγελοι-μωρά-αστέρια-πολύχρωμα

μωρό άγγελος τατουάζ σχέδιο φλόγα μοτίβο

αντιβράχιο-τατουάζ-μοτίβα-άγγελος-φτερά-άνδρες-γυναίκες

άγγελος-μπράτσο-τατουάζ-ιδέες-άνδρες-γυναίκα-μοτίβα

Άγγελος πτέρυγα τατουάζ σχέδιο ώμου μοτίβο γυναίκες διακοσμητικά

μωρό άγγελος τατουάζ σχέδιο πρότυπα ιδέες άνω βραχίονα

Angel Tattoo Design Shoulder Back Motif Girls

σχέδιο τατουάζ άνω βραχίονα κινούμενα σχέδια ηρωίδα φτερά αγγέλου

Πρότυπα τατουάζ αγγέλου

Begging-angel-tattoo-template-design-for-Shoulder-back

σχέδιο τατουάζ κορίτσι άγγελος με φτερά πρότυπο

Archangel-Michael-devil-tattoo-templates-designs-for-arm

Κορίτσι άγγελος τατουάζ ιδέες πρότυπο σχεδίασης

angel-wings-motif-as-tattoo-template-online

Πίσω τατουάζ πρότυπο μοτίβο φτερών αγγέλου