Ιδέες για τατουάζ

Τατουάζ Disney – 30 δημοφιλή σχέδια που αποπνέουν μαγεία

Disney tattoos-designs-ideas-wrist-king-lowen-hakuna-matata

Μεγαλώσαμε με τις ταινίες της Disney και ερωτευτήκαμε τους χαρακτήρες. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των ταινιών της Disney έχουν τατουάζ μοτίβα όπως το Beauty and the Beast, Ariel, Peter Pan, Simba and Co. Κάθε μια από τις ταινίες της Disney μεταφέρει ένα όμορφο μήνυμα που σχετίζεται με τα όνειρα, την αγάπη και το μεγάλωμα. Έτσι τα μοτίβα τατουάζ με σχέδια της Disney μπορούν να έχουν σημαντικό νόημα για τον φορέα τατουάζ. Έχουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή Τατουάζ Disney συντάσσονται που αντιπροσωπεύουν ρήσεις και χαρακτήρες από τον κόσμο της Disney.

Δημοφιλή τατουάζ Disney – Το κάστρο της Disney

disney-τατουάζ-μοτίβα-ιδέες-disney-κάστρο-λέγοντας-πιστέψτε-πάντα-νέοι

Το κάστρο είναι το λογότυπο της Disney και αντιπροσωπεύει το μέρος όπου συμβαίνει η μαγεία. Προβάλλεται στην αρχή κάθε ταινίας, ακολουθούμενη από πολύχρωμα πυροτεχνήματα στον ουρανό. Το Κάστρο Neuschwanstein χρησίμευσε ως έμπνευση για το λογότυπο και το σκηνικό για τη Σταχτοπούτα και την Ωραία Κοιμωμένη.

Ιδέες για τατουάζ Disney του Peter Pan

disney-tattoos-motifs-ideas-tinkerbell-silhouette-quote

Ο Τίνκερμπελ είναι μια νεράιδα που ζει στον κόσμο των παραμυθιών του Πίτερ Παν. Στην περίπτωση των τατουάζ, συχνά μόνο η σιλουέτα της νεράιδας εμφανίζεται με ένα μαγικό ραβδί στο χέρι. Μικροί αστερίσκοι περιβάλλουν το σχήμα. Συχνά το μοτίβο συμπληρώνεται με ένα ωραίο ρητό να ονειρεύεσαι.

Μη μεγαλώσεις ποτέ

disney-tattoos-motifs-ideas-peter-pan-never-grow-up

Ο Πίτερ Παν είναι το αγόρι που δεν ήθελε ποτέ να μεγαλώσει. Μπορεί να πετάξει και ζει σε ένα νησί με άλλα παιδιά. Το μοτίβο του ιπτάμενου Πίτερ Παν, της Γουέντι, του Τζον και του Μάικλ είναι πολύ δημοφιλές και φαίνεται υπέροχο ως ένα μικρό τατουάζ ή ως μέρος ενός μεγάλου αριστουργήματος.

Ice Queen – Let Go Now

disney-tattoos-motifs-ideas-ice-queen-snowflakes-απόσπασμα

Το 2014 η ταινία “Frozen – Totally Unabashed” κέρδισε δύο Όσκαρ – για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και το καλύτερο τραγούδι ταινίας. Ο κεντρικός χαρακτήρας της Έλσα έχει μαγικές δυνάμεις και μπορεί να δημιουργήσει πάγο, παγετό και χιόνι. Το τατουάζ μπορεί να αποτελείται από πολλές νιφάδες χιονιού σε γαλάζιο φόντο, κάτω από τις οποίες ενσωματώνεται το κείμενο “Αφήστε το να φύγει”.

Beauty and the Beast – Tale τόσο παλιά όσο ο χρόνος

disney-tattoos-motifs-ideas-beautiful-beast-beast-rose-bell-glass

Καλά κορίτσια αγαπούν τα κακά αγόρια. Το θηρίο μπορεί να μετατραπεί σε όμορφο πρίγκιπα στο τέλος. Και όλα με τη μαγεία της αγάπης. Το κόκκινο τριαντάφυλλο παίζει σημαντικό ρόλο στα παραμύθια, οπότε συχνά ενσωματώνεται στα σχέδια τατουάζ.

Χιονάτη με το μήλο

disney-τατουάζ-μοτίβα-ιδέες-χιόνι-λευκό-χαρακτήρες

Η όμορφη Χιονάτη με το κόκκινο μήλο – σύμβολο της τρέλας ομορφιάς. Έχει καλή καρδιά, αλλά διώκεται και δηλητηριάζεται από τη θετή μητέρα του λόγω της ομορφιάς του.

Arielle the Mermaid – “Ποιος λέει ότι το όνειρό μου δεν μπορεί ποτέ να γίνει πραγματικότητα”

disney-τατουάζ-μοτίβα-ιδέες-άριελ-γοργόνα-σιλουέτα

Η Arielle είναι μια γοργόνα και ονειρεύεται να γίνει μέρος του ανθρώπινου κόσμου. Για αυτό το μοτίβο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια με διαφορετικά μεγέθη. Ο απλός, χρωματιστός σχεδιασμός, στον οποίο αναγνωρίζονται μόνο τα περιγράμματα, φαίνεται παιχνιδιάρικος και μινιμαλιστικός μοντέρνος ταυτόχρονα.

Ποκαχόντας και Γιασεμί

disney-tattoos-motifs-ideas-princess-wrist-pocahontas-jasmine

Η Ποκαχόντας και η Γιασμίν είναι δημοφιλείς πριγκίπισσες της Disney που αποπνέουν έναν ιδιαίτερο εξωτισμό λόγω της καταγωγής τους. Η Ποκαχόντας είναι Ινδιάνα και η Γιασεμί είναι Αραβική πριγκίπισσα. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ έχει συνοψίσει τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο μορφών μέσα από μερικές γραμμές.

Η γάτα Chechire από την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

disney-tattoos-motifs-ideas-cheshire-cat-alice-landland

Η γάτα Chechire, που ονομάζεται επίσης Cheshire Cat, είναι ένας ασυνήθιστος χαρακτήρας που αντιπροσωπεύει τη σύνδεση μεταξύ του πραγματικού και του ευφάνταστου κόσμου. Η Chechire Cat προσπαθεί να παραπλανήσει την Alice και να την οδηγήσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Η περίεργη φύση της γάτας αναγκάζει την Αλίκη να επιλέξει τον δικό της δρόμο. Το hangover εμφανίζεται και εξαφανίζεται ξανά, επομένως χρησιμοποιούνται διαφορετικές φυσικές καταστάσεις για τα τατουάζ όπως στην παραπάνω εικόνα – είναι ορατά μόνο τα μάτια, το στόμα και μερικές λωρίδες. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του κλασικού μοτίβου του 1950 και της πραγματικής έκδοσης του 2010.

Disney Tattoos – Alice in Wonderland

disney-tattoos-motifs-ideas-alice-countryland

Εδώ μπορείτε να δείτε δύο ενδιαφέροντα σχέδια τατουάζ από την ταινία Alice in Wonderland. Το τατουάζ στα αριστερά βασίζεται στη σιλουέτα της Αλίκης που πέφτει στο κουνέλι. Ο σχεδιασμός στα δεξιά είναι πιο περίπλοκος και περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην ταινία.

Hakuna Matata – “Δεν υπάρχουν προβλήματα”

disney-tattoos-motifs-ideas-king-lions-hakuna-matata-quote

Το “Hakuna Matata” είναι ένα διάσημο ρητό από την ταινία “The Lion King” και σημαίνει “Δεν υπάρχουν προβλήματα / προβλήματα / ανησυχίες”. Είναι μια φράση από την αφρικανική γλώσσα Σουαχίλι. Δεν πηγαίνουν όλα στη ζωή σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε τόσο πολύ. Το Hakuna matata σημαίνει “Προχώρα και απόλαυσε τη ζωή”.

Simba – “Ποτέ μην ξεχνάς ποιος είσαι”

disney-tattoos-motifs-ideas-wrist-king-lions-simba-quote

Πρέπει πάντα να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην ξεχνάς ποτέ ποιος είσαι. Όταν επιτυγχάνεται ένας στόχος ή όταν ακούτε την καρδιά σας.

Το κόκκινο τόξο με λευκές κουκίδες από τη Minnie Mouse

disney-tattoos-motifs-ideas-minnie-mouse-red-ribbon

Το κόκκινο τόξο δεν έχει βαθύ νόημα, αλλά φαίνεται παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο. Πολύ δημοφιλές στις γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν το παιδί στον εαυτό τους.