Ιδέες για τατουάζ

Faith Love Hope Tattoo – Meaning & Diversity Tattoo Designs for Men and Women

Όποιος έχει χαραγμένο ένα συγκεκριμένο μοτίβο στο σώμα του, όχι μόνο το βλέπει ως μοντέρνο κόσμημα σώματος, αλλά δίνει επίσης μεγάλη σημασία στον συμβολισμό του. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για τατουάζ για άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως είναι το Faith Love Hope Tattoo. Οι τρεις χριστιανικές αρετές είναι αναμφίβολα πολύ περισσότερα από ένα κόσμημα στο σώμα για όσους τις φορούν. Στη σημερινή ανάρτηση έχουμε συγκεντρώσει όμορφες ιδέες για ένα τατουάζ Faith Love Hope και σας εξηγούμε το νόημα πίσω από αυτές.

καρπό μικρά μοτίβα τατουάζ σταυρωτή άγκυρα καρδιά

Γιατί η πίστη, η αγάπη και η ελπίδα είναι τα πιο συναισθηματικά σύμβολα όχι μόνο για τα τατουάζ, αλλά παίζουν επίσης ουσιαστικό ρόλο στη ζωή του καθενός, εξηγείται σε μεγάλο βαθμό από τους συμβολισμούς τους στη χριστιανική θρησκεία και πολιτισμό. Στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη γίνεται λόγος για αγάπη, πίστη και ελπίδα σε διάφορα μέρη. “Αλλά τώρα παραμένει η πίστη, η ελπίδα, η αγάπη, αυτά τα τρία, αλλά η μεγαλύτερη είναι η αγάπη.” – Έτσι περιγράφονται οι τρεις χριστιανικές αρετές σε ένα δημοφιλές στίχο της Βίβλου.

γυναίκα σχεδιασμός πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ καρπό

Αυτά τα τρία συστατικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και παίρνουν υψηλή θέση στην ανθρώπινη ζωή, γι ‘αυτό οι άνδρες και οι γυναίκες επιλέγουν το τατουάζ αγάπης, πίστης, ελπίδας. Αυτές οι αρετές αναφέρονται στον Θεό που κάνει θαύματα και δίνει στους ανθρώπους δύναμη και κουράγιο να μην τα παρατήσουν ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν. Ως τατουάζ, αυτά συνήθως εμφανίζονται ως άγκυρες, καρδιές και στεφάνια.

Τατουάζ Heartbeat – νόημα και 30 υπέροχες ιδέες για το δημοφιλές μοτίβο

50 Μικρά τατουάζ συνεργάτη: Ρομαντικές ιδέες για τατουάζ συνεργάτη

Compass Tattoo – Σημασία των μοτίβων, των εικόνων και των υπέροχων σχεδίων

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ πίσω από το αυτί άγκυρα καρδιά σταυρό

Σε όλα τα έργα μας, σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις, η πίστη δεν μας αφήνει χωρίς ελπίδα σε οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή. Για να ξεπεράσουμε διάφορες δύσκολες συνθήκες ζωής, χρειάζεται κουράγιο που μας δίνει ελπίδα. Και όταν προστεθεί η αγάπη για τον Θεό και τους συνανθρώπους μας, τότε αυτές οι τρεις λέξεις λειτουργούν ως κίνητρο για μια ουσιαστική, ευτυχισμένη και γεμάτη αγάπη ζωή, τόσο ως άτομο όσο και στην κοινότητα.

άγκυρα καρδιά σταυρό πόδι φιλιγκράν πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ

Για το Faith Love Hope Tattoo, χρησιμοποιούνται συχνά σύμβολα που είναι αρκετά εύκολο να αποκρυπτογραφηθούν. Η καρδιά σημαίνει αγάπη – ουράνια και φιλανθρωπία. Ο σταυρός σημαίνει γενικά την πίστη. Ο σταυρός είναι επίσης το σύμβολο της ενότητας ουρανού και γης, χώρου και χρόνου, ανθρώπου και Θεού.

πίστη στον αστράγαλο αγάπη ελπίδα αλυσίδα καρδιά σταυρός άγκυρα

Μια άγκυρα συμβολίζει την ελπίδα στον πολιτισμό μας. Όπως μια άγκυρα εξασφαλίζει ένα πλοίο στο αγκυροβόλιό της, η ελπίδα μας δίνει σταθερότητα σε δύσκολες καταστάσεις ζωής. Το μοτίβο άγκυρας έχει την έννοια της σταθερότητας και της δύναμης και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα μοτίβα όπως λουλούδια, ψάρια κλπ. Το Faith Love Hope Tattoo συνοδεύεται συχνά από άλλα μοτίβα τατουάζ όπως τριαντάφυλλο, πουλιά, περιστέρι, πεταλούδα κ.λπ..

βραχίονα τατουάζ πίστη αγάπη ελπίδα καρδιά σταυρό άγκυρα χρώμα κόκκινο

Δημοφιλή μέρη του σώματος για το τατουάζ καρδιά άγκυρα είναι ο καρπός, το αντιβράχιο, το μοσχάρι, το πόδι, ο ώμος, το στήθος, η αψίδα και ο λαιμός. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλος για όσους δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν με ένα μεγάλο σχέδιο σώματος και προτιμούν ένα μικρό και λεπτό τατουάζ. Η παλάμη ή το εσωτερικό του δακτύλου είναι κρυμμένες θέσεις για τα μοντέρνα κοσμήματα σώματος.

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ πρότυπα διασταυρούμενη άγκυρα καρδιάς

Το Love Faith Hope Tattoo μπορεί να γίνει με ένα στυλ που πραγματικά σας ταιριάζει. Βρίσκετε τα μινιμαλιστικά και φιλιγκράν τατουάζ ιδιαίτερα ελκυστικά ή θα προτιμούσατε να χρησιμοποιείτε παλιά σχολικά μοτίβα με παχιές γραμμές και έντονα χρώματα; Είστε ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε ανάμεσα σε μαύρα ή χρωματιστά σχέδια τατουάζ με χρώματα νερού. Ως λευκό τατουάζ, το Faith Hope Love Tattoo φαίνεται επίσης ιδιαίτερα όμορφο. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί στη συλλογή εικόνων μας.

παλιό scool άγκυρα σταυρό καρδιά που σημαίνει πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ

ψαλμός πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ άγκυρα καρδιά σταυρό πόδι

παλιά σύμβολα χρωματισμένα σε σκαρί που σημαίνει πίστη αγάπη ελπίδα

καρδιά άγκυρα σταυρό τατουάζ που σημαίνει χρωματιστό

λαιμός χρωματισμένη πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ μεσαίου μεγέθους

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ κυρίες μοτίβα καρπού μικρά

μοντέρνο σχέδιο πίστης αγάπη ελπίδα τατουάζ χρωματιστό

μοτίβα τατουάζ αγάπη πίστη ελπίδα ακουαρέλα γράμματα

Ένας άλλος τρόπος για να εκφραστούν οι τρεις χριστιανικές αρετές η αγάπη, η πίστη και η ελπίδα στο σώμα είναι ένα σχέδιο τατουάζ, το οποίο αποτελείται από σταυρούς, καρδιακούς παλμούς και καρδιά που συνδέονται μεταξύ τους. Το σύμβολο του άπειρου αντιπροσωπεύει επίσης το άπειρο της ελπίδας, της αγάπης και της πίστης, ανεξάρτητα από το τι συνδέει ο χρήστης με αυτό το τατουάζ.

λαιμός χρωματιστό τατουάζ αγάπη πίστη ελπίδα ακουαρέλα

ακουαρέλα καρπό πίστη αγάπη ελπίδα σχέδιο τατουάζ

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ άπειρο χρωματιστό καρπό

μινιμαλιστικό μικρό αστράγαλο αγάπη πίστη ελπίδα τατουάζ

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ λευκό διακριτικό μπράτσο

κομψό κολάρο πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ

Μπορείτε να δείτε ένα άλλο κομψό και πολύ λεπτό σχέδιο τατουάζ στην παραπάνω εικόνα. Εδώ η λέξη “Πίστη” είναι γραμμένη με φιλιγκράν σενάριο, ενώ η ελπίδα και η αγάπη αντιπροσωπεύονται με έναν καρδιακό παλμό και καρδιά. Το μικροσκοπικό σύμβολο καρδιάς σε γαλάζιο χρώμα κάνει το τατουάζ Faith Love Hope ακόμα πιο ενδιαφέρον.

γράμμα καρδιά χτύπημα καρδιά μοτίβα τατουάζ πίστη αγάπη ελπίδα

Αντί να γράφεται πλήρως η λέξη «Πίστη», υπάρχει, μεταξύ άλλων, η επιλογή να είναι χαραγμένο μόνο το πρώτο γράμμα της αγγλικής λέξης «πίστη». Ένα άλλο κομψό σχέδιο είναι ο συνδυασμός συμβόλων και η σημασία τους ως λέξεις γραμμένες με πεζά γράμματα. Το τατουάζ αγάπης, πίστης, ελπίδας φαίνεται επίσης πολύ ωραίο ως γράμματα. Με ένα τέτοιο τατουάζ, θα έχετε πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές και μεγέθη για να διαλέξετε.

γυναίκα αντιβράχιο γραμματοσειρά μπλοκ γράμματα πίστη ελπίδα αγάπη τατουάζ

αντιβράχιο αγάπη πίστη ελπίδα τατουάζ μαύρο

μινιμαλιστική πεποίθηση τατουάζ αγάπη ελπίδα παράκτια αψίδα

σταυρός καρδιακός παλμός καρδιά γραμματοσειρά πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ

πίστη αγάπη ελπίδα τατουάζ που σημαίνει φιλία συνεργάτη

αγάπη πίστη ελπίδα τατουάζ γραμματοσειρά μαύρο μονόχρωμο αντιβράχιο

πεποίθηση τατουάζ ελπίδα αγάπη πήχη μεγάλης γραμματοσειράς

σύμβολα μηρών που σημαίνουν πίστη αγάπη ελπίδα γραμματοσειρά τυπωμένα γράμματα

καρπό σχέδιο τατουάζ κυρίες χρωματιστές περίτεχνα

γράφοντας αγγλική πίστη τατουάζ αγάπη hoffning κομψό καρπό

πίστη τατουάζ αγάπη ελπίδα γράμματα μινιμαλιστική μαύρη αψίδα

τατουάζ αγάπη πίστη ελπίδα μεγάλη γράμματα στήθος γυναίκα

πόδι μαύρο τατουάζ γραμματοσειρά πίστη αγάπη αγάπη ελπίδα

πόδι γράμματα αγάπη πίστη ελπίδα τατουάζ κοσμήματα σώματος