Ιδέες για τατουάζ

Τατουάζ από χαρτί: Ένα δροσερό μοτίβο για πραγματικούς τυχοδιώκτες

μικρά τατουάζ χαρτί αεροπλάνο χέρι γυναίκες ιδέες

Τα μικρά τατουάζ κάνουν μεγάλο αντίκτυπο. Είναι πραγματικά έργα τέχνης σε μικρή μορφή και φαίνονται όμορφα σε διάφορα σημεία του σώματος. Εάν θέλετε να κάνετε ένα μίνι τατουάζ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα απλό μοτίβο με νόημα. Ένα τατουάζ από χάρτινο αεροπλάνο είναι διακριτικό και κάνει μια δήλωση ταυτόχρονα. Εξηγούμε τι σημαίνει το σύμβολο και πώς μπορείτε να το συνδυάσετε αποτελεσματικά με άλλα μοτίβα τατουάζ. Συγκεντρώσαμε επίσης τις πιο όμορφες ιδέες για εσάς στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Τατουάζ από χαρτί: τα πλεονεκτήματα του διακριτικού μοτίβου

μικρά τατουάζ άνω βραχίονα γυναικεία μοτίβα που τσιμπάνε χάρτινα αεροπλάνα

Ένα τελείως τατουάζ πόδι είναι σίγουρο ότι θα φανεί υπέροχο με τους θαυμαστές του τατουάζ. Αλλά δεν μπορούν όλοι να κάνουν φίλους με μεγάλα τατουάζ. Είναι πολύ αισθητά και μπορούν να κάνουν δύσκολη την είσοδο στην επαγγελματική ζωή. Επίσης, δεν συνιστάται στους πάσχοντες από αλλεργίες να διακοσμούν ολόκληρα μέρη του σώματος με μελάνι. Το χρώμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε ευαίσθητα άτομα. Οι αρχάριοι τατουάζ προτιμούν παραδοσιακά μικρά μοτίβα που βρίσκονται ούτως ή άλλως σε κρυμμένα σημεία του σώματος.

Erμο μικρά τατουάζ χαρτί αεροπλάνο που σημαίνει γυναίκες

Τα μίνι τατουάζ φαίνονται εξίσου καλά με τα τατουάζ μεγάλου μεγέθους. Ωστόσο, προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτά:

  • Τα μικρά τατουάζ κοστίζουν βασικά λιγότερο από τα μεγάλα περίπλοκα σχέδια.
  • Για ένα μεγάλο τατουάζ, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε τον καλλιτέχνη τατουάζ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, το δέρμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί και, στη συνέχεια, πρέπει να προστατεύσετε την περιοχή από τη φλεγμονή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για μικρά μοτίβα, από την άλλη πλευρά, μια συνεδρία είναι συνήθως αρκετή.
  • Ο πόνος είναι περιορισμένος. Το δέρμα επίσης θεραπεύεται γρηγορότερα και ο κίνδυνος φλεγμονής είναι χαμηλός.
  • Ένα μεγάλο τατουάζ είναι δύσκολο να κρυφτεί. Εξαιτίας αυτού, οι οπαδοί των τατουάζ συχνά πρέπει να φορούν πουκάμισα με μακριά μανίκια στο γραφείο, ακόμη και το καλοκαίρι. Τα μικρά μοτίβα, από την άλλη πλευρά, μπορούν εύκολα να κρυφτούν με αστάρι ή πούδρα.
  • Η αφαίρεση ενός μικρού τατουάζ είναι επίσης χωρίς προβλήματα και κοστίζει σημαντικά λιγότερο.

Τατουάζ από χαρτί: Πρέπει να το λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το μοτίβο

Μικρά τατουάζ ιδέες ζευγάρια χαρτί αεροπλάνο μοτίβο έννοια

Το τατουάζ από χάρτινο αεροπλάνο απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το μοτίβο είναι απλό και συνήθως χρειάζεται μόνο να κλείσετε μία συνεδρία με τον καλλιτέχνη τατουάζ για αυτό. Εάν έχετε αποφασίσει για το μίνι τατουάζ, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα.

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ μοτίβο που σημαίνει ακουαρέλα αντιβραχίου

Τα μικρά τατουάζ ιδιαίτερα είναι συχνά μια σημαντική πρόκληση για τους καλλιτέχνες τατουάζ. Πολλοί λοιπόν αρνούνται να χαράξουν μικρά μοτίβα. Βρείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ που έχει εμπειρία με μικρά τατουάζ, μπορεί να σας συμβουλεύσει το καλύτερο. Επιλέξτε μαζί το δεξί μέρος του σώματος για το μοτίβο. Παραδοσιακά κοσμεί τον καρπό, το δάχτυλο, το αντιβράχιο ή το πόδι. Οι ώμοι και τα πάνω χέρια είναι κατάλληλα μόνο σε περιορισμένο βαθμό. Ενώ μπορούν να επιλεγούν, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να χαθεί το μίνι τατουάζ εκεί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την κλασική ασπρόμαυρη παραλλαγή ή να επιλέξετε ένα τατουάζ με ακουαρέλα. Το χρώμα δίνει στο μοτίβο επιπλέον αίσθηση και του επιτρέπει να έρθει στο δικό του.

Τατουάζ από χαρτί: Μια δήλωση σε μικρή μορφή

Ακουαρέλα χαρτί αεροπλάνο καρπό γυναικεία μοτίβα

Ένα τατουάζ από χάρτινο αεροπλάνο φαίνεται δροσερό. Τι σημαίνει όμως στην πραγματικότητα; Το μοτίβο είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν να ταξιδεύουν και που θέλουν να ανακαλύπτουν ξανά τον κόσμο κάθε μέρα. Το μοτίβο συμβολίζει τη δίψα για ελευθερία, τη δίψα για περιπέτεια και τη σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και φύσης. Είναι η τέλεια επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες, διασκεδαστές, αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται για άλλους πολιτισμούς.

μικρά τατουάζ αντιβράχιο wanderlust χαρτί τατουάζ

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το τατουάζ από χαρτί μπορεί να συνδυαστεί με άλλα μοτίβα boho με έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο. Ένα κομψό γράμμα “Wanderlust” ταιριάζει απόλυτα στο θέμα. Ένα χάρτινο αεροπλάνο σχηματίζει επίσης ένα ελκυστικό σύνολο με μοτίβο αεροπλάνου. Τα αστέρια, το φεγγάρι, ο ήλιος, ένας παγκόσμιος χάρτης ή ζώα φαίνονται επίσης αρμονικά μαζί με ένα χάρτινο αεροπλάνο.

Χάρτινο τατουάζ αεροπλάνου για ζευγάρια

καλύτεροι φίλοι τατουάζ χεριού αντιβράχιο τατουάζ αεροπλάνο

Τα τατουάζ από χάρτινο αεροπλάνο είναι επίσης εξαιρετικά για την εμφάνιση του συντρόφου. Το μοτίβο φαίνεται λεπτό αλλά κομψό. Και το καλύτερο από όλα: μόνο εσείς γνωρίζετε τη σημασία τους. Επομένως, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το τατουάζ σε περίπτωση χωρισμού. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι αγάπη: μπορείτε επίσης να κάνετε τατουάζ φιλίας.

Ακουαρέλα χάρτινο τατουάζ αεροπλάνου

Shouldμο μικρά τατουάζ γυναικείο μοτίβο αεροπλάνου

Τα τατουάζ με ακουαρέλα έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τα μεγάλα σχέδια είναι πολύ περίπλοκα και λίγοι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να τα κάνουν. Τα μικρά τατουάζ είναι ακόμα διακοσμημένα με χρώματα. Εστιάζουν αυτόματα στο θέμα. Ένα μικρό τατουάζ στον ώμο ή στην πλάτη δεν φαίνεται χαμένο με αυτόν τον τρόπο, αλλά έρχεται στο δικό του.

Τρισδιάστατα τατουάζ και φυλετικά μοτίβα

Χαρτί αεροπλάνο τατουάζ άνδρες σύμβολο γεωμετρικά μοτίβα

Τα τρισδιάστατα τατουάζ είναι πραγματικά τραβήγματα ματιών. Ξεχωρίζεις ακόμα περισσότερο όταν περιβάλλεσαι από πολύχρωμα φυλετικά μοτίβα. Μια πραγματική δήλωση ότι οι άνδρες μπορούν επίσης να μαχαιρωθούν.

Χάρτινο τατουάζ αεροπλάνου που σημαίνει μοτίβο πεταλούδων

Οι γυναίκες που θέλουν ένα τατουάζ με νόημα μπορούν να επιλέξουν έναν συνδυασμό πολλών μοτίβων. Πεταλούδες, αστέρια και χάρτινα αεροπλάνα αποτελούν ένα γοητευτικό σύνολο. Το τατουάζ, αν και μεγάλο, φαίνεται εκπληκτικά τρυφερό και όμορφο.

Χαρτί αεροπλάνο πόδι μικρές ιδέες τατουάζ γυναίκες

Και αν θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή μόνο στην παραλία το καλοκαίρι, μπορείτε να χτυπήσετε δύο χάρτινα αεροπλάνα στα πόδια σας. Αυτό το μέρος του σώματος είναι πολύ ευαίσθητο. Πρέπει λοιπόν να περιμένεις περισσότερο πόνο. Αλλά αξίζει τον κόπο, επειδή το μοτίβο φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Είναι επίσης μια πολύ πρακτική απόφαση, επειδή τα τατουάζ των ποδιών συγκεκριμένα μπορούν να κρυφτούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χαρτί αεροπλάνο τατουάζ χέρι που σημαίνει σύμβολο ελευθερία περιπλάνηση

χαρτί αεροπλάνο τατουάζ ακουαρέλα αντιβράχιο

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ άνδρες που σημαίνει αντιβράχιο

μικρά τατουάζ άνδρες χαρτί αεροπλάνο αεροπλάνο έννοια

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ μικρά σύμβολα χαρτί αεροπλάνο

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ μοτίβο που σημαίνει μικρό

μικρό χαρτί αεροπλάνο τατουάζ άνω χέρι γυναίκες

μικρά τατουάζ ντεκολτέ γυναίκες τρυπάνε χαρτί αεροπλάνα μοτίβο έννοια

μικρά τατουάζ καρπό χαρτί αεροπλάνο αεροπλάνο γυναίκες έννοια

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ αεροπλάνο σκιά wanderlust μοτίβα

Χάρτινα αεροπλάνα τατουάζ ιδέες ακουαρέλα χαρτί αεροπλάνο

Χάρτινα αεροπλάνα τατουάζ μικρά αντιβράχια άνδρες σύμβολα που σημαίνουν ταξίδι

Χάρτινο αεροπλάνο τατουάζ μοτίβο άνω βραχίονα άνδρες

μικρά τατουάζ πίσω από το μοτίβο αεροπλάνου από αυτί

Χάρτινο τατουάζ αεροπλάνου δάχτυλο μικρές γυναίκες

Χαρτί αεροπλάνο τατουάζ σύμβολα που σημαίνουν δάχτυλο

Χαρτί αεροπλάνο τατουάζ αντιβράχιο γυναίκες μικρό εικονίδιο