Ιδέες για τατουάζ

Τατουάζ λουλουδιών – διαφορετικά μοτίβα και πολλά σχέδια!

Lotus λουλούδια τατουάζ πίσω τατουάζ σχεδιασμός γυναίκες τάσεις τατουάζ

Αφηρημένο, φιλιγκράν και μινιμαλιστικό – έτσι θα μπορούσατε να περιγράψετε τις τελευταίες τάσεις τατουάζ. Φέτος τα ωραία έργα τέχνης αφορούν τη φύση. Νιώθετε σαν να ξαναμπείτε κάτω από τη βελόνα αλλά δεν ξέρετε τι θέλετε; Μάνταλα, πεταλούδες ή κάτι άλλο; Σας έχουμε μια πρόταση: Τα τατουάζ λουλουδιών είναι διαχρονικά, αρκετά ευέλικτα και αποτελούν μία από τις τελευταίες τάσεις τατουάζ για φέτος! Ανάλογα με το φυτό που θα επιλέξετε, μπορεί να υπάρχουν πολύ διαφορετικές έννοιες πίσω από το μοτίβο. Ο συμβολισμός πίσω από ένα λεπτό τριαντάφυλλο, ένα κρίνο κλπ. Και τα πιο όμορφα μοτίβα για έμπνευση μπορείτε να τα βρείτε στο άρθρο μας!

Τατουάζ λουλουδιών – έγχρωμο ή μάλλον ασπρόμαυρο?

Τατουάζ λουλούδια τατουάζ βραχίονα τατουάζ τάσεις 2019 γυναίκες

Είτε έχετε κάνει το τατουάζ λουλουδιών σας σε χρώματα ή μάλλον σε ασπρόμαυρο είναι, όπως και με όλα τα άλλα τατουάζ, είναι θέμα γούστου. Ωστόσο, πολλοί προτιμούν την ασπρόμαυρη παραλλαγή επειδή είναι λίγο πιο λεπτή και έτσι το μοτίβο τατουάζ τονίζεται καλύτερα. Επιπλέον, αυτά ξεθωριάζουν πολύ πιο αργά. Αλλά αν βαριέστε λίγο, αλλά δεν θέλετε πολύ πλούσιο χρώμα, τότε τα τατουάζ με ακουαρέλα είναι το σωστό για εσάς. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτά ξεθωριάζουν γρηγορότερα από αυτά με έντονα χρώματα. Εάν φροντίζετε για το τατουάζ σας ευσυνείδητα και, φυσικά, το έχετε κάνει από έναν έμπειρο καλλιτέχνη τατουάζ, θα το απολαύσετε για πολύ περισσότερο!

Τριαντάφυλλο λουλούδι τατουάζ mandala τατουάζ σχεδιάζει γυναίκες

Τα χρωματιστά τατουάζ λουλουδιών φαίνονται ζωντανά και σας επιτρέπουν απεριόριστη δημιουργικότητα και συνδυασμούς χρωμάτων. Προσοχή όμως: ορισμένα χρώματα δεν βγαίνουν καλά με κάποιους τόνους δέρματος. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε πρώτα τον καλλιτέχνη σας για το ποια χρώματα θα δημιουργήσουν τη σωστή αντίθεση για το δέρμα σας. Τα χρωματιστά τατουάζ είναι μάλλον ακατάλληλα για άτομα που περνούν πολύ χρόνο στον ήλιο. Το φως του ήλιου δυστυχώς κάνει τα χρώματα να ξεθωριάζουν και το τατουάζ αρχίζει να αναμειγνύεται. Είτε έτσι είτε αλλιώς: Όλα τα τατουάζ λουλουδιών φαίνονται μοναδικά και πραγματικά όμορφα, τόσο σε χρώμα όσο και σε ασπρόμαυρο!

Βραχίονας, πόδι ή λαιμός – το σωστό μέρος του σώματος για το τατουάζ λουλουδιών σας

Τριαντάφυλλο λουλούδια τατουάζ στο πίσω μέρος σχέδιο τατουάζ μικρές γυναίκες

Κατά την επιλογή ενός τατουάζ, εκτός από το ίδιο το μοτίβο, το κατάλληλο μέρος του σώματος δεν είναι εντελώς άσχετο. Εάν αποφασίσετε για ένα πλέγμα λουλουδιών, για παράδειγμα, δεν θα μοιάζει σαν να έχει μαχαιρωθεί οριζόντια στην πλάτη σας όπως θα ήταν κάθετα στο χέρι σας. Τελικά, η θέση είναι επίσης θέμα γούστου, αλλά μπορεί να έχει νόημα να μιλήσετε με τον καλλιτέχνη τατουάζ σας για την επιθυμητή θέση εκ των προτέρων. Αυτό θα μπορούσε να σας πει πού το τσίμπημα πονάει περισσότερο και πού ο πόνος είναι συνήθως εύκολο να αντέξει. Τα τατουάζ θεωρούνται πιο οδυνηρά στα σημεία όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα οστά. Αυτά περιλαμβάνουν το ντεκολτέ, τις πλευρές, τις κάμψεις των χεριών και των γόνατων καθώς και τις μασχάλες και τα πόδια. Συνήθως υπάρχει ένα στρώμα λίπους στους μηρούς που διατηρεί τον πόνο εντός ορίων. Βασικά, οι άνω και κάτω βραχίονες, οι ώμοι και ο λαιμός θεωρούνται οι πιο ευαίσθητες περιοχές και ως εκ τούτου ταιριάζουν καλύτερα σε όλους τους αρχάριους.

Η έννοια των τατουάζ λουλουδιών – Τα 6 πιο επιθυμητά σχέδια λουλουδιών

Λουλούδι τατουάζ boho εμφάνιση τάση τατουάζ αντιβράχιο

Η γλώσσα των λουλουδιών εφευρέθηκε στην Αγγλία τον 18ο αιώνα. Τότε ήταν πολύ δημοφιλές εκεί η μετάδοση διαφόρων μηνυμάτων δίνοντας λουλούδια ως δώρα. Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερο βάθος στο τατουάζ λουλουδιών σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα λουλούδι σύμφωνα με τη σημασία του που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.

Τατουάζ λουλουδιών τριαντάφυλλου

Τατουάζ λουλουδιών Μαύρο τριαντάφυλλο τατουάζ που σημαίνει αντιβράχιο

Όταν πρόκειται για ένα όμορφο τατουάζ λουλουδιών, το τριαντάφυλλο είναι πιθανότατα το κλασικό. Ανάλογα με τη σκιά του χρώματος, δίνει στο τατουάζ σας μια εντελώς διαφορετική σημασία. Για παράδειγμα, τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι σύμβολο αγάπης και πάθους. Ένα λευκό ή κίτρινο τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνότητα, την αθωότητα και την ευτυχία στη ζωή. Ένα μοβ ή μπλε τριαντάφυλλο δεν υπάρχει στη φύση. Ως αποτέλεσμα, αντιπροσωπεύουν κάτι ανέφικτο και αφύσικο, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα αρνητικά. Έτσι, το μοτίβο μπορεί επίσης να σημαίνει όνειρα ή γοητεία για κάτι. Το μαύρο θεωρείται το χρώμα του πένθους. Ένα μαύρο τριαντάφυλλο ως μοτίβο τατουάζ μπορεί να σημαίνει την επιβίωση τραγικών εμπειριών, θυσιών και το θάρρος που προκύπτει. Το ακανθώδες τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει μια ζωή γεμάτη αντιξοότητες.

Τατουάζ λουλουδιών λωτού

Λουλούδια τατουάζ lotus σχέδιο τατουάζ γυναικών ώμου

Μαζί με το τριαντάφυλλο, ο λωτός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα για ένα τατουάζ λουλουδιών. Όχι μόνο η ομορφιά του φυτού έχει το μέρος του, αλλά και το γεγονός ότι θεωρείται ιερό λουλούδι και εκτιμάται ιδιαίτερα σε πολλές θρησκείες. Το λουλούδι λωτού σημαίνει αρμονία, αγάπη, πίστη και αγνότητα. Είναι επίσης σύμβολο της βουδιστικής πίστης, ειδικά για την πορεία από το ανθρώπινο στο θεϊκό.

Τατουάζ λουλούδια κρίνων

Κρίνος λουλούδια τατουάζ πίσω τατουάζ γυναίκες κίνητρο

Ο κρίνος είναι ένα από τα παλαιότερα καλλιεργούμενα φυτά και υπάρχουν πολυάριθμοι τύποι και συνδυασμοί χρωμάτων. Επομένως, η επιλογή για το μοτίβο για το τατουάζ λουλουδιών σας δεν είναι τόσο εύκολη. Το λουλούδι σημαίνει θηλυκότητα και αγάπη, αλλά και χωρισμός ή παροδικότητα.

Τατουάζ λουλούδια ορχιδέας

Ορχιδέα λουλούδια τατουάζ ώμου τατουάζ γυναίκες κίνητρο

Η ορχιδέα είναι ένα από τα πιο όμορφα και συναρπαστικά φυτά εσωτερικού χώρου. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για τατουάζ λουλουδιών. Το φυτό αντιπροσωπεύει τη χάρη, τη μοναδικότητα και τη νεότητα.

Τατουάζ λουλούδια τατουάζ

Τουλίπες λουλούδια τατουάζ βραχίονα σταυρό τάση τατουάζ τάση

Με τα υπέροχα και φωτεινά τους χρώματα, οι τουλίπες προσφέρουν έναν εξαιρετικό σχεδιασμό για ένα τατουάζ λουλουδιών. Αντιπροσωπεύουν την ομορφιά, την εγγύτητα στη φύση ή την επιδίωξη της επιτυχίας.

Τατουάζ λουλούδια παιώνια

Γυναίκες ιδέες τατουάζ ποδιών παιδιών με τατουάζ

Εάν ένα τριαντάφυλλο είναι πολύ παραδοσιακό ή μια ορχιδέα είναι πολύ παιχνιδιάρικη για εσάς, τότε ένα τατουάζ λουλουδιών παιώνιας μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς! Το φυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην ασιατική κουλτούρα. Έγινε μάλιστα εθνικό σύμβολο κατά τη διάρκεια της δυναστείας Τσινγκ στην Κίνα. Η παιώνια είναι σύμβολο ομορφιάς, σοφίας, τύχης, ευημερίας και τιμής.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια για τατουάζ λουλουδιών

Ακτίνες Χ τατουάζ λουλούδια μοτίβα τουλίπες τατουάζ βραχίονα τατουάζ τάσεις

Τα τατουάζ ακτίνων Χ είναι μία από τις τελευταίες τάσεις τατουάζ φέτος. Είναι ένα μοτίβο τατουάζ που μοιάζει με ακτινογραφία. Αυτό το στυλ κάνει τα λουλούδια να φαίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητα και διαφανή.

Τρισδιάστατο τατουάζ λουλουδιών

Τρισδιάστατο λουλούδι τατουάζ τριαντάφυλλο τατουάζ μοτίβο τατουάζ ώμου τάσεις 2019

Ένα τρισδιάστατο τατουάζ λουλουδιών φαίνεται όμορφο και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τατουάζ αυτή τη στιγμή. Αλλά δεδομένου ότι αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ περίπλοκος όσον αφορά το χρώμα και τα γραφικά, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν πραγματικά καλό καλλιτέχνη τατουάζ.

Μικρό τατουάζ λουλουδιών φτιαγμένο με λευκό μελάνι

λευκό μελάνι τατουάζ λωτός τατουάζ μηχανή τατουάζ ποδιών μικρό

Μετά τα μαύρα και χρωματιστά τατουάζ, υπάρχει πλέον μια εντελώς νέα και μάλλον ασυνήθιστη τάση τατουάζ και αυτό είναι τα λευκά τατουάζ. Αυτά έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ διακριτικά και δεν τραβούν αμέσως τα βλέμματα. Το λευκό χρώμα κάνει το τατουάζ λουλουδιών σας να λάμπει πραγματικά και φαίνεται απλά όμορφο.

Μικρά τατουάζ λουλουδιών

Τατουάζ λουλουδιών μικρές τάσεις τατουάζ 2019

Η μινιμαλιστική τάση τατουάζ είναι πολύ απλή, αλλά ακριβώς αυτή η απλότητα κάνει το τατουάζ λουλουδιών σας τόσο αξιολάτρευτο και μοναδικό. Τα μικρά μοτίβα λουλουδιών φαίνονται ιδιαίτερα λεπτά και θηλυκά. Ένα μικρό τατουάζ λουλουδιών στο άνω ή κάτω χέρι μοιάζει ακόμη και πολύ αριστοκρατικό και ενήλικο.

Τατουάζ λουλουδιών σε εμφάνιση κεντήματος

Λουλούδι τατουάζ κεντήματα τατουάζ μοτίβο πίσω τάσεις τατουάζ

Τα μικρά, μικροσκοπικά τατουάζ αναμφίβολα φαίνονται πολύ λεπτά και αξιολάτρευτα, αλλά πολλοί άνθρωποι θέλουν ένα λουλουδάτο μοτίβο που έχει λίγο περισσότερο αποτέλεσμα. Εάν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα, τότε αυτή η τάση τατουάζ στο κέντημα μπορεί να είναι κάτι για εσάς. Λίγο μπερδεμένο στην αρχή, αυτά τα τατουάζ δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας τρισδιάστατης εικόνας, σαν να ήταν ραμμένα απευθείας στο δέρμα σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα όμορφο και μοναδικό τατουάζ λουλουδιών στο οποίο κάθε βελονιά δημιουργεί ένα αποτέλεσμα νήματος.

Τατουάζ λουλουδιών σε εμφάνιση σταυροβελονιάς

Σταυροβελονιά λουλούδι τατουάζ αντιβράχιο τατουάζ γυναίκες

Όλοι γνωρίζουμε την παλιά καλή σταυροβελονιά από τα τραπεζομάντιλα της γιαγιάς ή από μαθήματα χειροτεχνίας. Αλλά τώρα αυτά τα ωραία κεντήματα μας εμπνέουν κάτω από το δέρμα μας και κάνουν ένα αρκετά ενδιαφέρον και ασυνήθιστο τατουάζ λουλουδιών.

Όμορφα τατουάζ λουλουδιών φτιαγμένα με κόκκινο μελάνι

Flower Tattoo Red Ink Tattoo τάσεις κόκκινο μελάνι

Τα ασπρόμαυρα τατουάζ είναι πολύ βαρετά για εσάς; Στη συνέχεια, κάντε ένα τατουάζ με κόκκινα λουλούδια! Είναι μια ωραία αλλαγή από τα συμβατικά μοτίβα τατουάζ και είναι σαφώς μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις φέτος!

Τατουάζ λουλουδιών στο πόδι Τατουάζ κινητήρα γυναικών τατουάζ

Τατουάζ λουλουδιών στο μοτίβο τατουάζ πίσω πουλιών μαύρο και άσπρο

Λουλούδι τατουάζ γεωμετρικό σχέδιο τατουάζ αντιβράχιο

Λουλούδι Τατουάζ Πολλά Γεωμετρικά Σχέδια Τατουάζ Γυναίκες αντιβραχίου

Λουλούδι τατουάζ άνω βραχίονα ακουαρέλα τατουάζ τάση

Τατουάζ λουλουδιών τατουάζ κάμερα μηρών

Λουλούδια τατουάζ μηρών μαύρο και άσπρο μοτίβο τατουάζ γυναίκες

Λουλούδι τατουάζ ώμου μικρό τατουάζ γυναικών τάσεις τατουάζ

Λουλούδι τατουάζ κέντημα ώμου μοτίβο τατουάζ

Λουλούδι τατουάζ ηλιοτρόπιο μικρό τατουάζ πίσω μοτίβο

Λουλούδια τατουάζ ηλιοτρόπιο τατουάζ ώμο ασπρόμαυρο

γεωμετρικά λουλούδια τατουάζ στις τάσεις ώμου τατουάζ 2019

Δάχτυλα λουλούδια τατουάζ τριαντάφυλλο τάση τατουάζ μικρή

Τατουάζ λουλουδιών τατουάζ στις γυναίκες κινητήρα τατουάζ ποδιών

Λουλούδι τατουάζ αντιβράχιο μικρή μινιμαλιστική τάση τατουάζ 2019

Κεράσι άνθη τατουάζ μικρές τάσεις τατουάζ βραχίονα

Λουλούδι τατουάζ αντιβράχιο σταυρό τάση τατουάζ τάση 2019

Κρίνα λουλούδια τατουάζ πυξίδα τατουάζ σχεδιασμός αντιβράχιο γυναίκες

Lily λουλούδια τατουάζ μαύρο και άσπρο μοτίβο τατουάζ γυναίκες ώμων

Μαργαρίτες λουλούδι τατουάζ αντιβράχιο μικρές μινιμαλιστικές τάσεις τατουάζ

Μινιμαλιστική τάση τατουάζ λουλουδιών μαργαρίτες

Marguerite λουλούδι τατουάζ ώμου mandala τατουάζ σχέδιο μαύρο κόκκινο

Lotus λουλούδι τατουάζ mandala tattoomotive γυναίκες άνω βραχίονα

Polka Trash Flowers Tattoo Rose Tattoo Motif Prearm Women

Τριαντάφυλλο λουλούδι τατουάζ τατουάζ ποδιών vintage γυναίκες κινητήρα τατουάζ

Τριαντάφυλλο λουλούδια τατουάζ χέρι μικρό μαύρο λευκό τατουάζ γυναίκες

Vintage τατουάζ λουλουδιών τατουάζ τάσεις 2019

Ροζ λουλούδι τατουάζ μινιμαλιστικό σχέδιο τατουάζ πίσω τατουάζ μικρό

Τατουάζ ακτίνων Χ στην πλάτη ιδέες μοτίβα λουλουδιών ιδέες τατουάζ γυναίκα μικρή

X Ray Tattoo Pineapple Tattoo Meaning Tattoo Engine Engine

Ακτίνες Χ τατουάζ λωτός λουλούδι τατουάζ μοτίβο ιδέες τάση ώμου τατουάζ 2019