Ιδέες για τατουάζ

Τατουάζ κλεψύδρας – Σημασία και ιδέες τατουάζ για το ρολόι της ζωής

Τατουάζ κλεψύδρας πουριστική-γεωμετρική-μαύρο-λευκό-φεγγάρι φάση-πανσέληνος

Τα τατουάζ κλεψύδρας είναι ελκυστικά και συνήθως έχουν βαθύ νόημα. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με την προσωπικότητα του χρήστη και επομένως είναι πολύ διαφορετικό. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύμβολο, η παρουσίαση είναι πολύ διαφορετική και μπορεί να διαφέρει σε σχήμα, μέγεθος και χρώμα. Σε αυτό το άρθρο, δεν θέλουμε μόνο να σας πούμε τις διαφορετικές έννοιες του Τατουάζ κλεψύδρας αλλά παρέχουν επίσης μερικές ιδέες έμπνευσης και τατουάζ για το σχέδιο.

Τατουάζ κλεψύδρας στο μπράτσο

κλεψύδρα τατουάζ γκρι χρώμα βουδιστικό μοτίβα μοτίβα

Τι σημαίνει λοιπόν ένα τατουάζ κλεψύδρας; Τα κλεψύδρα ως μοτίβα τατουάζ σημαίνουν γενικά χρόνο, ισορροπία, φύση και παροδικότητα της ανθρώπινης ζωής. Ωστόσο, το σύμβολο μπορεί να συμβολίζει μεμονωμένα κάτι άλλο, όπως ο θάνατος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η κλεψύδρα εμφανίζεται με μαύρο χρώμα. Έτσι, το τατουάζ μπορεί να έχει τόσο θετική όσο και αρνητική σημασία.

Συνδυάστε τατουάζ κλεψύδρας

Τατουάζ κλεψύδρας αντιβράχιο-αστέρια-κλαδιά-μαύρο-άσπρο

Σε αντίθεση με την πιο στατική έννοια του κανονικού ρολογιού, η έννοια του τατουάζ κλεψύδρας στρέφεται εν στάσει. Συχνά το τατουάζ κλεψύδρας συνδυάζεται με φτερά για να ενισχύσει αυτόν τον συμβολισμό. Ο χρόνος κυλάει, ας το πούμε έτσι. Σε συνδυασμό με κοράκια ή κουκουβάγιες, είναι δυνατές δύο διαφορετικές ερμηνείες. Από τη μία πλευρά, αυτά τα πουλιά συμβολίζουν τη σοφία, αλλά μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως προάγγελοι του θανάτου.

Σχέδια τατουάζ Angel με έννοιες – 38 ιδέες & πρότυπα

Τατουάζ σκώρου – Η έννοια του θέματος και μερικά από τα πιο όμορφα είδη σκώρου

Οι τελευταίες τάσεις τατουάζ σύμφωνα με το Pinterest – 70+ εμπνεύσεις!

Εικόνες τατουάζ με κλεψύδρα

λουλούδια τατουάζ κλεψύδρας-άνθη-πολύχρωμα-χρώματα

Είναι κατάλληλο τόσο για τις κυρίες όσο και για τους άνδρες που έχουν επιλέξει να κάνουν τατουάζ. Ενώ το τατουάζ κλεψύδρας για τις γυναίκες είναι συνήθως μικρότερο και συνδυάζεται με αστέρια ή λουλούδια, ασπρόμαυρα ή πολύχρωμα σχέδια με επιπλέον, πιο αντρικά μοτίβα είναι πιο συνηθισμένα για τους άνδρες.

Μικρό τατουάζ στον καρπό

τατουάζ κλεψύδρας μικρός-διακριτικός-θηλυκός-ιδέα-καρπός

Τα λεπτά τατουάζ είναι ιδιαίτερα, αλλά όχι μόνο, πολύ δημοφιλή στις γυναίκες. Η περιοχή του καρπού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αυτό. Εκεί μπορείτε να κάνετε ένα μικρό, μινιμαλιστικό τατουάζ κλεψύδρας που δεν είναι υπερβολικά εμφανές. Τα πόδια είναι επίσης ένα δημοφιλές μέρος του σώματος για μικρότερα τατουάζ.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Τατουάζ κλεψύδρας μινιμαλιστικό-αντιβράχιο-ιδέα-κυρίες

Παίρνετε ένα πιο απλό τατουάζ κλεψύδρας όχι μόνο με μικρότερο μέγεθος, αλλά και με μινιμαλιστικό σχέδιο, το οποίο θα πρέπει επίσης να σχεδιαστεί σε ασπρόμαυρο. Επιλέξτε το μέρος του σώματος ανάλογα με το πόσο εμφανές θέλετε να είναι το τατουάζ. Μερικές φορές θέλετε ή πρέπει να το κρύψετε, για παράδειγμα στη δουλειά.

Τατουάζ στην πλάτη

Κλεψύδρα-τατουάζ-κουκουβάγια-πλάτη-σχέδιο-πολύχρωμα-χρώματα

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η κουκουβάγια είναι ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο που συχνά συνδυάζεται με το τατουάζ κλεψύδρας. Σε αυτό το σχέδιο, η κουκουβάγια φαίνεται να παίρνει την κλεψύδρα, δηλαδή τον χρόνο, στην προστασία της. Ο συμβολισμός σε αυτή την περίπτωση σχετίζεται με την πατρική φιγούρα. Το πολύχρωμο τατουάζ σχεδιάστηκε στη μέση της πλάτης.

Σπασμένη κλεψύδρα

Ιδέα σχεδίασης άντρας αγκώνα με τατουάζ κλεψύδρας

Μπορείτε να συμβολίσετε ότι ο χρόνος περνάει με μια σπασμένη κλεψύδρα. Or αν σας τελειώνει συνεχώς ο χρόνος και η μέρα μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλη για εσάς, το τατουάζ κλεψύδρας με σπασμένο γυαλί είναι επίσης κατάλληλο για εσάς. Το γυαλί δεν χρειάζεται να σπάσει τελείως. Ένα σκασμένο γυαλί είναι μια άλλη εναλλακτική λύση.

Τατουάζ ζωής και θανάτου στον άνω βραχίονα

ζωή και θάνατος κλεψύδρας σημαίνουν τριαντάφυλλα με συμβολισμό αγκάθια

Οι άνδρες πολύ συχνά στολίζουν τα χέρια τους με τατουάζ. Τα λεγόμενα τατουάζ με μανίκια είναι επίσης υπέροχα κατάλληλα για να ενσωματώσετε μια κλεψύδρα και να τη συνδυάσετε με διάφορα άλλα μοτίβα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα διαφορετικών συμβόλων που μπορούν να πουν τη δική τους ιστορία. Επιλέξτε λοιπόν αυτήν την παραλλαγή για το τατουάζ κλεψύδρας.

Τατουάζ ώμος

κλεψύδρα τατουάζ βραχίονα μανίκι ώμος μαύρο κόκκινο άνθος κερασιού ρολόι της ζωής

Όπως μπορείτε να δείτε, τα λουλούδια δεν είναι απαραίτητα κατάλληλα μόνο για γυναικεία τατουάζ. Ένα ασπρόμαυρο τατουάζ κλεψύδρας μπορεί να αρωματιστεί με μερικά χρωματιστά λουλούδια και να δώσει ζωή στο μονόχρωμο σχέδιο. Ορισμένες χρωματικές προθέσεις συχνά συμβολίζουν επίσης την ελπίδα, ειδικά με σύμβολο την κλεψύδρα, εάν αυτό έχει μάλλον αρνητική σημασία στο τατουάζ σας.

Κλεψύδρα με χαρακτήρα διαμαρτυρίας

κλεψύδρα-τατουάζ-σπασμένο-γυαλί-λευκό-σπίτι

Ένα τατουάζ δεν μπορεί μόνο να αντικατοπτρίζει προσωπικές εμπειρίες αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διαμαρτυρία. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι αυτό το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας με τον Λευκό Οίκο. Η άμμος χύνεται από το σπασμένο γυαλί και αναμειγνύεται με αίμα και νερό. Όπως πάντα με ένα τέτοιο σχέδιο, η περιοχή του σώματος μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα.

Συνδυάστε ρολόι και κλεψύδρα

ρολόι τατουάζ κλεψύδρα γράμματα αντίκες σχέδια χρώματα

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ του κλασικού ρολογιού και της κλεψύδρας, απλά συνδυάστε και τα δύο σε ένα σχέδιο. Οι εικόνες του Salvador Dali παρέχουν μεγάλη έμπνευση για το ρολόι. Διαλύονται όπως και ο χρόνος και συμπληρώνουν πολύ καλά την άμμο της κλεψύδρας. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αυτής της παραλλαγής παραπάνω.

παράδεισος και κόλαση

κλεψύδρα τατουάζ ζωή και θάνατος άνω βραχίονα κρανία οστά χεριών

Ο παράδεισος και η κόλαση ή η ζωή και ο θάνατος απεικονίζονται σε αυτό το τατουάζ κλεψύδρας. Το χέρι του Θεού ακουμπά προστατευτικά πάνω από την κλεψύδρα, το πάνω μισό της οποίας συμβολίζει τη ζωή. Ο σχεδιασμός θα πρέπει να σας υπενθυμίσει ξανά πόσο μικρή είναι η ζωή και ότι κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να ζήσετε. Το βαθύ νόημα της κλεψύδρας γίνεται ξεκάθαρο για άλλη μια φορά εδώ.

Τατουάζ ρολόι της ζωής

ρολόι τατουάζ της ζωής κίτρινη γκρι κεριά κλεψύδρα

Αυτό το τατουάζ απεικονίζει επίσης ζωή και θάνατο. Ταυτόχρονα, παίζονται τα χρώματα για να τονιστούν οι παραστάσεις. Το φως της ζωής αντιπροσωπεύεται από ένα κίτρινο κερί, ενώ μια μονόχρωμη επιλογή μαύρου και γκρι συμβολίζει τον θάνατο. Ένα ξηρό δέντρο χρησιμεύει ως μοτίβο εδώ.

Τατουάζ κλεψύδρας σε 3D

Κλεψύδρα-τατουάζ-μπράτσο-μαύρο-κλασικό-σχέδιο

Εάν θέλετε ένα πιο περίτεχνο τατουάζ κλεψύδρας και όχι κάτι μινιμαλιστικό, μπορείτε να καταφύγετε στο τρισδιάστατο σχέδιο. Τονίζεται με αυτόν τον τρόπο και μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά πραγματικό μέσα από συγκεκριμένες αποχρώσεις. Σε αυτό το παράδειγμα, το πίσω μέρος του άνω βραχίονα επιλέχθηκε για το τατουάζ.

Τατουάζ κλεψύδρας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου

ρολόι τατουάζ της ζωής μνήμη άνω μέρος του σώματος θάνατος

Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται συχνά για τη διατήρηση της μνήμης ενός νεκρού ατόμου. Η κλεψύδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια για το σκοπό αυτό. Οι ημερομηνίες γέννησης και θανάτου μπορούν να προστεθούν στο τατουάζ για να το κάνουν πιο προσωπικό. Τα ονόματα ή τα πορτρέτα είναι επίσης κατάλληλα για να συνδυάσουν την κλεψύδρα για το σχέδιο.

Τατουάζ κλεψύδρας στο αντιβράχιο

Σύμβολο θανάτου κλεψύδρας τατουάζ βραχίονα σοφία

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα άλλο παράδειγμα τατουάζ κλεψύδρας με κοράκια. Το νόημα είναι φυσικά διαφορετικό ανάλογα με τον φορέα του τατουάζ, αλλά είναι γενικά το ίδιο με αυτό της κουκουβάγιας. Παρ ‘όλα αυτά, τα κοράκια τείνουν να προκαλούν μια αρνητική διάθεση. Ως εκ τούτου, είναι τα καλύτερα για ασπρόμαυρα τατουάζ ή αυτά με μικρό χρώμα.

Τατουάζ κλεψύδρας και πτέρυγα

κλεψύδρα-τατουάζ-φτερά-κίτρινα-φτερά-χρόνος-μύγες

Έχουμε ήδη αναφέρει τη σημασία των φτερών. Συμβολίζουν την παροδικότητα της ζωής, αλλά έχουν ένα μάλλον θετικό χάρισμα. Θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν κάθε στιγμή και να τραβούν λιγότερη προσοχή στην αρνητική πλευρά της παροδικότητας. Αυτό το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα.

Πεταλούδες αντί για άμμο

κλεψύδρα-τατουάζ-θηλυκό-έμπνευση-μέση-πεταλούδες

Οι πεταλούδες έχουν μια μάλλον ονειρική εμφάνιση. Πιθανώς αυτό συμβαίνει επειδή συνδέονται με το ρητό “πεταλούδες στο στομάχι”, δηλαδή με την αγάπη. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι πεταλούδες κάνουν κάθε σοβαρό τατουάζ να φαίνεται πολύ πιο χαλαρό και, κυρίως, πιο θηλυκό. Χρησιμοποιήστε τα λοιπόν όπως επιθυμείτε για το τατουάζ σας με κλεψύδρα.

Τατουάζ στο λαιμό

κλεψύδρα-τατουάζ-λαιμός-κυρίες-πράσινα-κόκκινα-λουλούδια

Ο λαιμός είναι κατάλληλος τόσο για λεπτά τατουάζ όσο και για μεγαλύτερα. Υπάρχει πάντα αρκετός χώρος εκεί. Αυτό το τατουάζ κλεψύδρας παίρνει τη θηλυκή εμφάνιση με τη χρήση λεπτών χρωμάτων και τη χρήση λουλουδιών. Ένα τατουάζ φαίνεται λίγο πιο αφηρημένο αν το μοτίβο δεν απεικονίζεται ευθεία αλλά σε μικρή κλίση.