Ιδέες για τατουάζ

Τατουάζ με νόημα – Τι κρύβεται πίσω από τα πιο δημοφιλή σύμβολα;

Με ένα τατουάζ συνήθως θέλετε να κάνετε μια προσωπική και συγκεκριμένη δήλωση. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε προσεκτικά τι είδους τατουάζ θα θέλατε να κάνετε. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι τα τατουάζ με τριαντάφυλλα είναι όμορφα, αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν; Στη συνέχεια, διαβάστε παρακάτω – σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει και εξηγήσει λεπτομερώς πολλά τατουάζ με νόημα για εσάς!

τι σημαίνει τατουάζ τριαντάφυλλου ιδέες για τατουάζ αντιβραχίου για γυναίκες

Τατουάζ με νόημα – ρολόι τατουάζ

Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι μοναδική. Ένα ρολόι τατουάζ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Θα πρέπει πάντα να υπενθυμίζει στον χρήστη να μην χάνει τον χρόνο του χωρίς νόημα, αλλά να απολαμβάνει κάθε μέρα. Ακόμα κι αν η πιο προφανής έννοια ρολόι τατουάζ είναι φυσικά ο χρόνος, μπορεί να υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από αυτό. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να σημαίνει ζωή και θάνατο, αγάπη και οικογένεια ή υπενθύμιση ενός αγαπημένου προσώπου που έχει χαθεί. Το σχήμα του ρολογιού αλλάζει επίσης την έννοια του τατουάζ σας – ένα ηλιακό ρολόι είναι σύμβολο σοφίας, ενώ ένα ψηφιακό ρολόι συμβολίζει το μέλλον.

Κλεψύδρα που σημαίνει τατουάζ

Κλεψύδρα με τριαντάφυλλα σχεδιασμό τατουάζ ιδέες τατουάζ

Ένα τατουάζ κλεψύδρας είναι η τέλεια επιλογή για όποιον εκτιμά τον χρόνο και τη ζωή σας. Γιατί ακριβώς όπως η άμμος στο ρολόι, ο χρόνος δεν θα σταματήσει για κανέναν ή για τίποτα. Είναι:

 • ζωή και θάνατος
 • Δύναμη και ενέργεια
 • Νέα αρχή
 • το παρελθόν
 • αναπόφευκτο

Πολλά άλλα στοιχεία ταιριάζουν με ένα τατουάζ κλεψύδρας.

 • Ένα ρολόι σε συνδυασμό με όμορφα τριαντάφυλλα ή καρδιές είναι από τα πιο δημοφιλή τατουάζ με νόημα στις γυναίκες. Θεωρούνται σύμβολο ζωής και αγάπης.
 • Ένα σπασμένο τατουάζ κλεψύδρας αντιπροσωπεύει θάρρος και πόνο και πρέπει να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ότι οι κακές στιγμές έχουν ήδη τελειώσει.
 • Τα μοτίβα με κλεψύδρες και εμπνευσμένα εισαγωγικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, όπως “Μην αφήσεις τον χρόνο να σε κρατήσει”, “Carpe Diem” (μεταφρασμένο στα Γερμανικά σημαίνει “Χρησιμοποιήστε την ημέρα”).

Έννοια του τατουάζ ρολογιού τσέπης

Σημαίνει ρολόι τσέπης ρολόι μοτίβο τατουάζ με σχέδιο τατουάζ τριαντάφυλλο για γυναίκες

Το τατουάζ ρολογιού τσέπης γίνεται συνήθως στο λεγόμενο ρεαλιστικό στυλ και περιέχει άλλα στοιχεία, όπως τριαντάφυλλα, κρανία ή εισαγωγικά. Με αυτό το σχέδιο τατουάζ μπορείτε να απαθανατίσετε μια εξαιρετική στιγμή της ζωής σας με εξαιρετικό τρόπο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από την επέτειο του γάμου ή τα γενέθλια μέχρι τη γέννηση του παιδιού σας ή το θάνατο κάποιου άλλου.

 • Τατουάζ ροζ ρολογιού συνήθως σημαίνει ζωή και αγάπη.
 • Τατουάζ κρανίο με ρολόι θεωρείται σύμβολο θανάτου και θνησιμότητας. Αυτό ενισχύει την αίσθηση ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και ότι μας οδηγεί πάντα στην τελευταία μας πνοή.
 • Το ρολόι τσέπης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το αιωνιότητα σταθείτε – όπου κι αν πάμε στη ζωή, ένα πράγμα παραμένει πάντα σταθερό – ο χρόνος.

Σύμβολα τατουάζ και η σημασία τους – μάτι τατουάζ

Τατουάζ ματιών τρίγωνο πίσω τατουάζ ιδέες σχεδιασμού για γυναίκες μικρές

Εάν είστε ένα πνευματικό άτομο που ενδιαφέρεται επίσης για τον μυστικισμό, τότε αυτό το μοτίβο τατουάζ θα ήταν το ιδανικό για εσάς. Το τατουάζ ματιών είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα μάτια και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με άλλα σύμβολα ή υπόβαθρα. Το τατουάζ ματιών σημαίνει κυρίως παντογνωσία, αλήθεια, γνώση, πνεύμα και φως.

 • All Seeing Eye Tattoo Meaning – Αυτό το τατουάζ ματιών είναι επίσης γνωστό ως “Μάτι του Θεού” ή “Μάτι του Θεού” και σημαίνει δύναμη, δύναμη και ικανότητα πρόβλεψης του μέλλοντος. Το μάτι περιβάλλεται από στεφάνι και περικλείεται από τρίγωνο. Το τρίγωνο σε αυτό το μοτίβο αντιπροσωπεύει τα τρία στοιχεία γη, νερό και αέρα και επίσης για τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.
 • Τατουάζ που κλαίει στα μάτια συμβολίζει μια θλιβερή στιγμή στη ζωή του χρήστη.

Eye of Horus και τα τατουάζ “Third Eye” με νόημα

Σχέδιο τατουάζ ματιών έννοιες ιδέες τατουάζ καρπού μικρές

 • Το μάτι του orusρου προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο και σημαίνει “πλήρης, ολόκληρος, άθικτος και υγιής”. Η μυθολογία λέει ότι το αριστερό μάτι του θεού του φωτός Horus ξεσκίστηκε από τον θεό Seth ενώ οι δυο τους πολεμούσαν για τον θρόνο του Osiris. Ως μοτίβο τατουάζ, το μάτι του Horus σημαίνει θεραπεία και υγεία και ως τατουάζ στην πλάτη – για προστασία από οτιδήποτε δεν μπορεί να φανεί με τα μάτια.
 • Η έννοια του τατουάζ “Τρίτο Μάτι” – Στον Ινδουισμό, ο θεός Σίβα παριστάνεται με ένα τρίτο μάτι ανάμεσα στα φρύδια. Το μάτι θεωρείται η πύλη προς τον εσωτερικό κόσμο και αντιπροσωπεύει μια ανώτερη συνείδηση ​​και μια φώτιση.

Τατουάζ αυξήθηκε σημαίνει

κόκκινο τριαντάφυλλο τατουάζ σχεδιασμός ώμου ιδέες τατουάζ για γυναίκες τατουάζ λουλουδιών

Ένα τατουάζ τριαντάφυλλο φαίνεται κομψό, διαχρονικό και μοντέρνο και είναι ένα από τα πιο χαραγμένα μοτίβα στον κόσμο. Όχι μόνο το λουλούδι φαίνεται όμορφο, έχει επίσης πολλές βαθιές έννοιες. Ωστόσο, αυτά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες – το χρώμα των λουλουδιών, τον αριθμό των ροδοπέταλων και φυσικά ολόκληρο το σχέδιο τατουάζ.

 • Κρανίο με τριαντάφυλλα τατουάζ με νόημα – Το κρανίο είναι σύμβολο για την υπέρβαση των προκλήσεων και σε συνδυασμό με ένα τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή στη ζωή.
 • Τατουάζ τριαντάφυλλο με ρολόι – Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ρολόι ως τατουάζ έχει πολλές διαφορετικές έννοιες. Ένα ρολόι τσέπης χωρίς δείκτη και ένα τριαντάφυλλο που το στολίζει συμβολίζουν την αιώνια αγάπη.
 • Τριαντάφυλλο τατουάζ σημαίνει αγάπη, ζωή και ελπίδα.

μαύρα τριαντάφυλλα τατουάζ σχεδιασμός έννοιες αντιβράχιο ιδέες τατουάζ για γυναίκες μικρές

 • Τατουάζ με κόκκινο τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και τον ρομαντισμό.
 • Ροζ τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα, τη χάρη, την αθωότητα και την κομψότητα. Πολλές γυναίκες που έχουν κατακτήσει με επιτυχία τον καρκίνο του μαστού έχουν συχνά ένα ροζ τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με μια κορδέλα.
 • Μαύρα τριαντάφυλλα τατουάζ έννοια – Το μαύρο χρώμα συνδέεται πάντα με το θάνατο και το πένθος. Με αυτό το σχέδιο τατουάζ μπορείτε να απαθανατίσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο στο δέρμα σας με έναν όμορφο τρόπο.

Όχι μόνο τα χρώματα, αλλά και το σχήμα του τριαντάφυλλου έχουν διαφορετικές έννοιες:

 • Όταν τα πέταλα είναι κλειστά, το τατουάζ τριαντάφυλλο σημαίνει μια νέα αρχή.
 • Πλήρης άνθιση συμβολίζει την επιτυχία, την ανάπτυξη, τη σοφία και την ομορφιά.
 • Το μαρασμό αυξήθηκε σημαίνει ανεπανόρθωτη αγάπη, απώλεια ή θάνατος.

Σημασία τατουάζ κρανίου

Κρανίο με ροζ στήθος τατουάζ για γυναίκες ιδέες

Ακόμα κι αν τα τατουάζ κρανίου φαίνονται πολύ ανατριχιαστικά, το μοτίβο είναι πολύ δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Και μπορεί να σας εκπλήξει λίγο, αλλά η έννοια του τατουάζ κρανίου δεν είναι τόσο αρνητική όσο νομίζετε.

 • Παροδικότητα ζωής – Σε όλο τον κόσμο το κρανίο είναι ένα σύμβολο για την παροδικότητα της ζωής και για προβλήματα, ανησυχίες ή σκοτεινές σκέψεις. Ένα τατουάζ κρανίου μπορεί να συμβολίζει το θάνατο ενός στενού φίλου ή μέλους της οικογένειας για τον χρήστη.
 • Δύναμη και θετικές αλλαγές – Έχετε ολοκληρώσει ένα δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή σας ή έχετε ξεπεράσει με επιτυχία μια σοβαρή ασθένεια; Στη συνέχεια, σας συμβουλεύουμε με αυτό το μοτίβο τατουάζ.
 • Σύμβολο που ανήκει σε μια συγκεκριμένη ομάδα – Πολλοί σταρ ροκ ή ποδηλάτες επιλέγουν ένα τατουάζ κρανίου και έτσι υπογραμμίζουν τον δικό τους τρόπο ζωής.
 • Κρανίο με τατουάζ τριαντάφυλλα δηλώνουν την αντίθεση μεταξύ ζωής και θανάτου ή μεταξύ καλού και κακού.

Τατουάζ με νόημα-δείτε τίποτα-μην ακούτε τίποτα-πείτε τίποτα-τατουάζ

Δείτε τίποτα μην ακούτε τίποτα πείτε τίποτα Τατουάζ με νόημα

Μην ακούτε τίποτα, μην βλέπετε τίποτα, μην πείτε τίποτα – αυτό το ρητό προέρχεται από την Ιαπωνία και οι αρχές αφορούν στο να μην εστιάζετε σε κακές σκέψεις και να κοιτάτε πάνω από τις κακές. Αρχικά το ρητό εκπροσωπήθηκε από τρεις πίθηκους – Mizaru, Kikazaru και Iwazaru, ή επίσης γνωστοί ως οι τρεις σοφοί πίθηκοι. Αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε κρανία, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και οτιδήποτε σας αρέσει – ούτως ή άλλως αυτό είναι ένα πολύ μοναδικό μοτίβο τατουάζ με βαθύ νόημα.

Κεράσι τατουάζ 

Τατουάζ με νόημα κεράσια τατουάζ σχεδιασμός ώμου ιδέες τατουάζ μικρές

Τα τατουάζ κεράσι είναι χαριτωμένα και κομψά και η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να κάνει ένα μικρό τατουάζ. Ως τατουάζ, εμφανίζεται συνήθως σε διπλή συσκευασία και με πράσινο στέλεχος και σημαίνει θηλυκότητα, καθαρότητα, ευτυχία και ομορφιά. Ο ίδιος ο καρπός δεν έχει τόσο βαθιά σημασία όπως ένα μοτίβο τατουάζ, όπως το δέντρο ανθών κερασιών – ειδικά στην Ιαπωνία. Εκεί σημαίνει ομορφιά, παροδικότητα αλλά και μια νέα αρχή και ελπίδα.

Περισσότερα τατουάζ με νόημα – τι σημαίνουν τα τατουάζ αστέρι?

Τατουάζ αστεριών με έννοιες πίσω τατουάζ για γυναίκες

Στο πίσω μέρος, στον καρπό ή στην κλείδα – το τατουάζ αστέρι έχει κάτι μυστικιστικό και ρομαντικό και είναι ένα πραγματικό βλέμμα. Αλλά και η έννοια του τατουάζ αστέρι είναι πολύ ευέλικτη.

 • Δεδομένου ότι τα αστέρια εμφανίζονται μόνο τη νύχτα, χρησιμοποιούνται συχνά ως σύμβολα την καταπολέμηση του σκότους και του κακού προβολή.
 • Στέκονται επίσης για Προστασία και καθοδήγηση. 
 • Φως και ελπίδα.
 • Pentagram Star Tattoo – Βασικά το πεντάγραμμο είναι ένα πεντάκτινο αστέρι και τέσσερα από τα πέντε σημεία συμβολίζουν τα στοιχεία γη, νερό, αέρας και φωτιά και το πέμπτο αντιπροσωπεύει το ανώτερο πνεύμα. Ανάλογα με το αν το αστέρι δείχνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω, έχει επίσης διαφορετικές έννοιες. Εάν η άκρη δείχνει προς τα πάνω, σημαίνει προστασία και ισορροπία και αν δείχνει προς τα κάτω, το πεντάγραμμο με τη σειρά του ερμηνεύεται ως σύμβολο του διαβόλου και σχετίζεται με τη σατανική σκηνή.
 • Το ναυτικό αστέρι όχι μόνο κοσμεί το δέρμα – εμφανίζεται ξανά και ξανά ως έμπλαστρο σε δερμάτινα μπουφάν ή γιλέκα. Η σημασία του ως τατουάζ προέρχεται από την αρχική χρήση του συμβόλου – ως σύμβολο στους ναυτικούς χάρτες. Επομένως, το τατουάζ ναυτικού αστεριού θα πρέπει να εξυπηρετεί τον χρήστη σε δύσκολες στιγμές και στιγμές ως βοηθητικό προσανατολισμό και να τον φέρει στον προορισμό του.

τατουάζ τριών αστέρων που σημαίνει μινιμαλιστικό σχέδιο τατουάζ στον καρπό

 • Το Αστέρι του Δαβίδ έχει μεγάλη σημασία ειδικά για τον Ιουδαϊσμό. Το εξάκτινο αστέρι είναι σύμβολο για την ενότητα της γης και του ουρανού ή για την ισορροπία μεταξύ του ανθρώπινου και του θεϊκού.
 • Τατουάζ που πέφτουν αστέρια – Αν δείτε μια μύση τη νύχτα, μπορείτε να κάνετε μια ευχή – όλοι γνωρίζουν τη δεισιδαιμονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τατουάζ των σταρ έχουν κάτι μαγικό, ονειρικό και ξεχωριστό. Αυτό το μοτίβο τατουάζ θεωρείται συχνά ένα είδος τυχερής γοητείας και συνήθως σχετίζεται με μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει επίσης την ελευθερία, την περιπλάνηση και την πνευματικότητα.

Σύμβολο άπειρο τατουάζ έννοια

Σημασία τατουάζ σχεδιασμού πεταλούδα άπειρο σημάδι τατουάζ ιδέες για τις γυναίκες

Τα τατουάζ με σύμβολο άπειρου έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να τσιμπήσουν το σχέδιο με τη μία ή την άλλη μορφή. Το σύμβολο έχει πολλές διαφορετικές έννοιες – μερικά υπάρχουν εδώ και αιώνες και άλλα έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες δεκαετίες.

 • Τις περισσότερες φορές αντιπροσωπεύει το άπειρη και απεριόριστη αγάπη, που το καθιστά ιδανικό για τατουάζ συνεργάτη ή φιλίας.
 • Θεωρείται επίσης σύμβολο για Αρμονία και ισορροπία και θα πρέπει να βοηθήσει τον χρήστη να βρει ισορροπία στη ζωή του.
 • Σε ορισμένους πολιτισμούς σημαίνει το σύμβολο του άπειρου Αναγέννηση και μια νέα αρχή. 
 • ΕΝΑ Τατουάζ διπλό άπειρο είναι το τέλειο τατουάζ συνεργάτη για δύο ανθρώπους που είναι τελείως διαφορετικοί και εξακολουθούν να αγαπιούνται. Αυτό το σύμβολο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαθανατίσετε την αγάπη σας.
 • Τι σημαίνει το 8 ως τατουάζ; – Ο αριθμός 8 σημαίνει αρμονία, δικαιοσύνη ή επίσης ανάσταση και αναγέννηση.

Άγκυρα τατουάζ με νόημα

Anchor Meaning Hand Tattoo Ideas for Women Tattoo Trends 2019

Η άγκυρα είναι ένα σύμβολο με πολύ μεγάλη ιστορία και χάρη στο βαθύ άγκυρα τατουάζ έννοια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το μοτίβο.

 • Σύμφωνα με τη λειτουργία του, το τατουάζ άγκυρας έρχεται πρώτο προστασία και ασφάλεια. 
 • Συμβολίζει το Αγάπη για τη θάλασσα και το νερό.
 • Όσοι φορούν τατουάζ άγκυρας έχουν συνήθως ένα περιπετειώδης χαρακτήρας.
 • Ομοίως, μια άγκυρα για το αιώνια πιστότητα στάση.
 • Τατουάζ τριαντάφυλλο και άγκυρα γενικά συμβολίζει την αγάπη, την πίστη και την τιμή.

Βασικό νόημα τατουάζ

Σημασία κλειδί τατουάζ αντιβράχιο τατουάζ λέξεις ιδέες σύντομες

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την παλιά ρήση – “Εσείς κατέχετε το κλειδί της καρδιάς μου”. Και ένα τατουάζ με κλειδί καρδιά είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να απαθανατίσετε την αγάπη για τον σύντροφό σας στο δέρμα σας. Μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν αν αφήνατε το κλειδί να τσιμπήσει και τον φίλο σας – την αντίστοιχη κλειδαριά. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες έννοιες πίσω από το βασικό μοτίβο τατουάζ.

 • Μπορεί να είναι για αυτό ελευθερία στέκεστε μετά από ένα χρονικό διάστημα ή μια σχέση στην οποία έχετε αισθανθεί εγκλωβισμένοι.
 • Νέα αρχή και αλλαγή
 • Ασφάλεια και Προστασία
 • Ένα βασικό τατουάζ θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως Αναμνηστικό αγαπημένου προσώπου για να εξυπηρετήσει.

Ενδιαφέροντα σύμβολα τατουάζ και οι έννοιές τους – τι σημαίνει ένα τατουάζ χαρτιού?

4 άσοι τατουάζ με νόημα βραχίονα τατουάζ κίνητρο μικρό

Είστε τυχοδιώκτες και σας αρέσει να κάνετε κάτι νέο; Τότε ίσως αυτό το σχέδιο τατουάζ να είναι κατάλληλο για εσάς! Η γενική και πιο διαδεδομένη έννοια τατουάζ καρτών είναι η τύχη. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών χεριών καρτών που μπορείτε να μαχαιρώσετε. Για να αποκτήσετε ένα μοναδικό και πολύ δροσερό τατουάζ, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα στοιχεία και σύμβολα στο σχέδιο. Τα ζάρια, τα κεράσια, η μπάλα μπιλιάρδου 8 ή ένα πέταλο είναι ιδανικά για αυτό – όλα αντιπροσωπεύουν την τύχη και την επιτυχία στη ζωή!

 • φλας ρουαγιάλ είναι το καλύτερο χέρι που μπορείτε να έχετε στο πόκερ και περιέχει τις κάρτες Άσος, Βασιλιάς, Βασίλισσα, Τζακ και 10, που είναι του ίδιου κοστουμιού. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τη δύναμη, το κέρδος και την επιτυχία.
 • Δεδομένου ότι ο άσος είναι το υψηλότερο φύλλο, ένα 4 είναι Τατουάζ άσους Ένα άλλο πολύ δημοφιλές μοτίβο και σημαίνει νίκη, δύναμη και τύχη.

Δροσερά τατουάζ κύβου με νόημα

Ιδέες τατουάζ κύβου μοτίβου τατουάζ για γυναίκες μικρές

Εκτός από τα χαρτιά, ένας κύβος τατουάζ είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για όλους όσους θέλουν να ρισκάρουν στη ζωή τους και θέλουν να ξεφύγουν από την πλήξη. Αυτό το μοτίβο πρέπει να φέρει στον χρήστη αιώνια ευτυχία και επιτυχία. Σε συνδυασμό με άλλα μοτίβα, η έννοια του τατουάζ κύβου αλλάζει επίσης.

 • Κύβοι και τριαντάφυλλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις γυναίκες και αντιπροσωπεύουν την ευτυχία στην αγάπη.
 • Τριφύσια και κύβοι φέρνει ευτυχία στη ζωή του χρήστη.
 • Παίζοντας χαρτιά και ζάρια είναι ένα ιδιαίτερα δροσερό και ενδιαφέρον σχέδιο τατουάζ και αντιπροσωπεύουν την τύχη στο παιχνίδι.

Πριν αποφασίσετε για ένα τατουάζ με ζάρια, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε προσεκτικά ποιον συνδυασμό αριθμών θα δείξει το ζάρι.

 • Ο αριθμός 7 είναι βασικά ένας τυχερός αριθμός.
 • 13η συμβολίζει την κακή τύχη και την κακή τύχη, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το βλέπουν ως προσωπικό τυχερό αριθμό.
 • Στο παιχνίδι καρτών φέρνει ένα Διπλό κυρίως μόνο πλεονεκτήματα. Ωστόσο, το διπλό των 6 είναι η μεγαλύτερη δυνατή νίκη, ενώ το διπλό του 1 θεωρείται αποτυχία.

Τατουάζ χεριών

Τατουάζ χεριών με νόημα μοτίβα τατουάζ αντιβραχίου για τάσεις τατουάζ γυναικών 2019

Μάθαμε ως παιδιά ότι μια χειραψία είναι σύμβολο σεβασμού, φιλίας και ειρήνης. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το τατουάζ με το χέρι. Ωστόσο, οι παραλλαγές αυτού του μοτίβου είναι άπειρες και στα παρακάτω θα σας ενημερώσουμε για τα πιο δημοφιλή μοτίβα τατουάζ χεριών και τις έννοιές τους.

 • Τατουάζ χεριού φιδιού – Σε αυτό το σχέδιο τατουάζ, το χέρι δαγκώνεται από ένα φίδι και συμβολίζει μόνο ένα πράγμα: Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν τυφλά.
 • Τατουάζ ανοιχτά χέρια – Υπάρχει κάτι μαγικό και πνευματικό σε ένα τατουάζ με δύο ανοιχτά ή προσευχόμενα χέρια. Θα μπορούσε να είναι ενθύμιο νεκρού ατόμου. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το τατουάζ με δύο χέρια μπορεί να τα βοηθήσει να περάσουν πιο εύκολα τις δύσκολες στιγμές της ζωής.

Σταυρό τατουάζ

Τρεις σταυροί τατουάζ στις τάσεις ώμου τατουάζ 2019

Το σταυρό τατουάζ δεν πρέπει να λείπει από τα κλασικά και πιο δημοφιλή τατουάζ με νόημα. Ενώ πολλοί συσχετίζουν το μοτίβο με τη θρησκεία, οι έννοιές του είναι πολύ πιο διαφορετικές και ποικίλες από όσο νομίζετε. Για παράδειγμα, η έννοια του σταυρού τριαντάφυλλου είναι σύμβολο της αγάπης και του δεσμού μεταξύ θηλυκού και αρσενικού. Πριν κάνετε σταυρό τατουάζ, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε αν το μοτίβο είναι κατάλληλο και επιτρέπεται – υπάρχουν ορισμένα σύμβολα σταυρού, όπως η σβάστικα, που απαγορεύονται από το νόμο.

 • Με τον κλασικό σταυρό η οριζόντια γραμμή αντιπροσωπεύει τη γη και η κάθετη γραμμή συμβολίζει τον ουρανό. Ως μοτίβο τατουάζ, αντιπροσωπεύει τη σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου και του θεϊκού ή μεταξύ του ουρανού και της γης.
 • Iron Cross Tattoo Meaning – Ο τετράγωνος σταυρός με μυτερές γωνίες προέρχεται από τη Γερμανία και ήταν ένα ειδικό πρωσικό πολεμικό βραβείο τον 19ο αιώνα. Ωστόσο, δεδομένου ότι χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό σύμβολο στο Τρίτο Ράιχ, δεν έχει τόσο θετική σημασία στις μέρες μας.

Σύμβολο σταυρού τατουάζ που σημαίνει τριαντάφυλλα σχεδιασμός τατουάζ γυναικών άνω βραχίονα

 • Ankh Cross Tattoo – Το Ankh είναι ένα αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο που μοιάζει λίγο με κλειδί. Αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, τη ζωή και μια νέα αρχή.
 • Τατουάζ σταυρωτά φτερά σημαίνει θάνατος και πολλοί άνθρωποι έχουν αυτό το μοτίβο χαραγμένο ως αναμνηστικό ενός νεκρού ατόμου.
 • Σημασία Upside Down Cross – Ο ανάποδος σταυρός σχετίζεται κυρίως με τον σατανισμό και την ανατροπή των χριστιανικών αξιών. Είναι επίσης γνωστός ως Σταυρός του Πέτρου – ο απόστολος Πέτρος, όταν σταυρώθηκε, ζήτησε να του γυρίσουν τον σταυρό γιατί δεν ήταν άξιος να πεθάνει όπως ο Ιησούς.

Σύμβολα τατουάζ και οι έννοιές τους – τατουάζ πουλιών

Τι σημαίνουν τα τατουάζ καταπιούν με νόημα

“Ελεύθερο σαν πουλί” – εδώ και αιώνες τα πουλιά συμβόλιζαν την ελευθερία και τη λαχτάρα γι ‘αυτήν. Έτσι, ένα τατουάζ πουλιών σημαίνει:

 • ελευθερία
 • Προστασία και πνευματική καθοδήγηση
 • Οικογένεια και αγάπη
 • ειρήνη
 • ομορφιά

Έννοια του τατουάζ χελιδόνι

Τι σημαίνει χελιδόνι ως τατουάζ μικρό μοτίβο τατουάζ για γυναίκες

Γνωστά ως προστάτες και φύλακες σε πολλές παραδόσεις και πολιτισμούς, τα χαριτωμένα χελιδόνια είναι σύμβολο μητρότητας, ομορφιάς και προστασίας. Ένα χελιδόνι τατουάζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες. Είτε ασπρόμαυρο είτε με χρώμα στο λεγόμενο παλιό σχολικό στυλ – φαίνεται πολύ κομψό και μοναδικό. Τι σημαίνουν στην πραγματικότητα τα χελιδόνια; Το τατουάζ χελιδόνι σημαίνει Ευτυχία, αγάπη και ελευθερία. 

Τατουάζ περιστέρια έννοια

λευκό σχέδιο τατουάζ περιστεριών με ιδέες τατουάζ καρδιά ώμου για γυναίκες

Το περιστέρι συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον Χριστιανισμό. Για το λόγο αυτό, ταιριάζει απόλυτα με άλλα ουσιαστικά μοτίβα τατουάζ, όπως τατουάζ καρδιάς, σταυρού ή χεριού. Κατ ‘αρχήν, είναι ένα σύμβολο για:

 • ελευθερία και ειρήνη
 • το Άγιο Πνεύμα
 • Γούρι
 • Το τατουάζ με λευκό περιστέρι αντιπροσωπεύει την αθωότητα και την καθαρότητα.

Τατουάζ πουλιών με νόημα – το τατουάζ αετού

Τατουάζ αετού με έννοια τάσεις σχεδιασμού τατουάζ παλιού σχολείου 2019

Ο αετός είναι ένα βασιλικό και μεγαλόπρεπο ζώο και είναι το εραλδικό ζώο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας από το 1950. Ακόμα κι αν ένα τατουάζ αετού φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό, πρέπει να γνωρίζετε ότι το τατουάζ ενός αυτοκρατορικού αετού σε μια ορατή περιοχή, όπως στον ώμο ή το στήθος, είναι ποινικό αδίκημα. Η έννοια του τατουάζ αετού είναι:

 • αυτοσυνείδηση
 • Δύναμη και δύναμη
 • ευτυχία

Έννοια του τατουάζ κουκουβάγιας

Τι αντιπροσωπεύουν οι χαριτωμένες ιδέες τατουάζ κουκουβάγιας για γυναίκες

Υπάρχει κάτι μυστικιστικό για την κουκουβάγια και έχει σεβαστεί από πολλούς πολιτισμούς εδώ και αιώνες. Με τους Αζτέκους και τους Κέλτες θεωρήθηκε ένας αγγελιοφόρος του θανάτου που φαίνεται να παίρνει μόνο την ψυχή του νεκρού ή να ανακοινώνει μια ατυχία. Λοιπόν, τι σημαίνει μια κουκουβάγια ως τατουάζ; Για παράδειγμα, ένα τατουάζ κουκουβάγιας σε συνδυασμό με ένα κρανίο παραπέμπει σε αυτόν ακριβώς τον συμβολισμό. Το όμορφο πουλί ενσωματώνεται επίσης σε πολλά μάνταλα και δίνει σε κάθε τατουάζ μια μοναδική και μυστικιστική πινελιά. Η κουκουβάγια αντιπροσωπεύει κυρίως:

 • Σοφία και πνευματικότητα
 • Μυστήριο και μυστικισμός
 • Ευχάρι
 • ανησυχία
 • Αγγελιοφόρος του θανάτου

Τατουάζ με φτερά

Καρδιά με φτερά τατουάζ σύμβολο αντιβράχιο τατουάζ για γυναίκες μικρές

Εξαιρετικά κομψό και όμορφο – δεν είναι για τίποτα ότι το τατουάζ φτερού είναι ένα από τα πιο χαραγμένα μοτίβα από όλα. Δεδομένου ότι μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με πολλά άλλα στοιχεία, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, προσωπικό σχέδιο. Ένα τατουάζ φτερού σημαίνει κυρίως:

 • ελευθερία
 • Ειρήνη και σωτηρία
 • Απώλεια αγαπημένου προσώπου

Τατουάζ με νόημα – Τι σημαίνει ένα φτερό ως τατουάζ?

Ιδέες τατουάζ φτερού ουράνιο τόξο γυναικείο σχέδιο τατουάζ αντιβραχίου

Το τατουάζ με φτερά έχει μόνο θετικές έννοιες και για το λόγο αυτό το μοτίβο είναι πολύ δημοφιλές τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Εδώ είναι οι πιο συνηθισμένες έννοιες τατουάζ φτερών:

 • Αγνότητα και αθωότητα
 • Κουράγιο και ελπίδα
 • ελευθερία
 • σοφία

Σημασία τατουάζ καρδιάς

Τατουάζ ιδέες τατουάζ ανοιχτής καρδιάς ώμου για γυναίκες μικρές

Ένα τατουάζ καρδιάς μπορεί να συνδυαστεί καλά με πολλά άλλα μοτίβα. Θα θέλατε ένα χαριτωμένο τατουάζ συνεργάτη; Για παράδειγμα, μια καρδιά με 2 δαχτυλίδια, που συμβολίζουν τον γάμο σας, είναι ιδανική για αυτό. Φτερά ή ένα περιστέρι ταιριάζουν επίσης με αυτό. Ανάλογα με τον τύπο και το σχέδιο του τατουάζ καρδιάς, αλλάζει και το νόημα. Παρακάτω θα σας δείξουμε τα πιο δημοφιλή σύμβολα τατουάζ καρδιάς και τις έννοιές τους.

 • Τατουάζ ανοιχτή καρδιά – Αντιπροσωπεύει τη θλίψη, την αγάπη ή άλλες αρνητικές στιγμές στη ζωή.
 • Καρδιά με βέλος είναι το τέλειο τατουάζ για όλους όσους έχουν μόλις ερωτευτεί – ακριβώς όπως ένα βέλος, η αγάπη σας έχει χτυπήσει κατευθείαν στην καρδιά, εντελώς απροσδόκητα.
 • Μαύρο τατουάζ καρδιάς συνδέεται με θλίψη και θάνατο.
 • Κλείδωμα και τατουάζ καρδιάς έχει ένα βαθύ και πολύ ενδιαφέρον νόημα. Δείχνει ότι ο χρήστης έχει κλείσει την καρδιά του και περιμένει το κατάλληλο άτομο για να την ανοίξει.

Σημασία πυξίδας τατουάζ

Anchor Compass Tattoo Meaning Watercolors Tattoo Trends 2019

Όλα τα σύμβολα τατουάζ έχουν μια συγκεκριμένη σημασία και έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες. Αυτό συμβαίνει επίσης με το τατουάζ πυξίδας – χρησιμοποιήθηκε από μέλη του στρατού και από τους ναυτικούς και χρησιμοποιήθηκε για προσανατολισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τατουάζ ή να συνδυαστεί με άλλα σύμβολα. Η πιο κοινή έννοια τατουάζ πυξίδας είναι φυσικά η κατεύθυνση και είναι ένα σύμβολο ότι ο χρήστης έχει βρει τον σωστό τρόπο. Περαιτέρω έννοιες είναι:

 • Ελπίδα και δύναμη
 • Προσδιορισμός
 • να εμπιστεύονται
 • Άγκυρα πυξίδα τατουάζ έννοια – Δεδομένου ότι η άγκυρα είναι ένα σημαντικό σύμβολο στον Χριστιανισμό, αυτό το μοτίβο αντιπροσωπεύει τη σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου και του θεϊκού και την αγάπη του Θεού.
 • Ροζ πυξίδα τατουάζ συμβολίζει το πάθος και την αναζήτηση της μεγάλης αγάπης.

Μοναδικά τατουάζ με νόημα – Tattoo Earth

Στοιχεία γης νερό έννοιες τατουάζ κίνητρο για τις γυναίκες αντιβράχιο

Ένα τατουάζ γης είναι όμορφο και μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το τατουάζ των 4 στοιχείων ως μοτίβο – νερό, φωτιά, αέρας και γη.

 • Το τατουάζ με νερό σημαίνει ζωή, αθωότητα, αγνότητα, δύναμη, ειρήνη και αναγέννηση.
 • Φωτιά τατουάζ συμβολίζει το πάθος, την αγάπη, τη δύναμη, καθώς και για τη ζωή και το θάνατο.

Τατουάζ που σημαίνει δέντρο

Δέντρο της ζωής σύμβολα τατουάζ και τις έννοιές τους ώμος γυναίκα τατουάζ

Τα δέντρα είναι στιβαρά και ανθεκτικά και ως εκ τούτου συμβολίζουν τη φύση και τον κύκλο της ζωής. Ένα τατουάζ δέντρου έχει μια πολύ ισχυρή και ισχυρή έννοια, δηλαδή:

 • Μακρά και σοφή ζωή
 • Σύνδεση μεταξύ φύσης και ανθρώπων
 • Αναγέννηση και νέα αρχή
 • Tattoo of Life Tattoo Meaning – Για τους Κέλτες, το δέντρο της ζωής σημαίνει αθανασία και αιωνιότητα, συγχώρεση και λύτρωση, δύναμη και προστασία ή ακόμα και επιτυχημένη ανάπτυξη στη ζωή. Σε άλλους πολιτισμούς το δέντρο της ζωής θεωρείται η σύνδεση μεταξύ όλης της ζωής.

Έννοια της πεταλούδας τατουάζ

Τρισδιάστατο σχέδιο τατουάζ πεταλούδας για γυναίκες ιδέες τατουάζ άνω βραχίονα

Ένα τατουάζ πεταλούδας φαίνεται μοντέρνο, παιχνιδιάρικο και εξαιρετικά θηλυκό και μπορεί να αναπαρασταθεί με διάφορους τρόπους. Τα τρισδιάστατα τατουάζ πεταλούδας φαίνονται ιδιαίτερα μοντέρνα και όμορφα. Δεν είναι μόνο ένα τέτοιο τατουάζ όμορφο, είναι επίσης γεμάτο διάφορες έννοιες.

 • Έτσι, ένα τατουάζ πεταλούδας είναι πάνω απ ‘όλα γι’ αυτούς Αναγέννηση, η νέα αρχή ή για αγνότητα, αγάπη και ομορφιά. 
 • Πεταλούδα τατουάζ με κρανίο είναι ένας απίστευτα όμορφος συνδυασμός και συμβολίζει τον κύκλο της ζωής.

Ιστιοπλοϊκό Τατουάζ

Σύμβολα τατουάζ σχεδιασμού τατουάζ πλοίου άνω βραχίονα και τις έννοιές τους

Τα τατουάζ πλοίων έχουν μακρά ιστορία και είναι από τα πιο δημοφιλή τατουάζ με έννοιες. Δεδομένου ότι τα περισσότερα τατουάζ είναι πολύ λεπτομερή, αυτό το μοτίβο είναι ιδανικό για ένα δροσερό τατουάζ στην πλάτη. Το πλοίο συχνά μαχαιρώνεται μαζί με άλλα στοιχεία και σύμβολα όπως άγκυρες, πειρατές, πυξίδες ή σπαθιά. Σε γενικές γραμμές, ένα τατουάζ πλοίου σημαίνει:

 • Νέα αρχή
 • ευτυχία
 • ανεξαρτησία
 • γενναιότητα
 • Αλληλεγγύη με τη φύση και το νερό

Δράκος τατουάζ

Οι δράκοι είναι μυθικά πλάσματα που σχετίζονται κυρίως με τους πολιτισμούς της Άπω Ανατολής. Ένα τατουάζ δράκου φαίνεται πολύ εξωτικό και μεγαλοπρεπές και υπάρχουν πολλές διαφορετικές έννοιες πίσω από αυτό:

 • Δύναμη και δύναμη
 • σοφία
 • μακροζωία
 • Πνευματικότητα και ηρεμία
 • ευημερία
 • Ζωή και θάνατος ή δημιουργία και καταστροφή

Θηλυκά τατουάζ με νόημα – τατουάζ κρίνος

Τατουάζ τατουάζ κρίνος ώμου για γυναίκες ιδέες σχεδιασμού τατουάζ

Είτε κρίνα, τριαντάφυλλα είτε άλλο λουλούδι – όλα τα τατουάζ λουλουδιών φαίνονται κομψά και αξιολάτρευτα. Ο κρίνος είναι ένα από τα παλαιότερα καλλιεργούμενα φυτά στον κόσμο και συνδέεται πολύ στενά με τον Χριστιανισμό – οι Χριστιανοί συνδέουν το λουλούδι με την Παναγία. Για το λόγο αυτό, οι έννοιες του κρίνου τατουάζ είναι μόνο θετικές:

 • αγάπη
 • καθαρότητα
 • αθωότητα
 • θηλυκότητα
 • γονιμότητα
 • παροδικότητα

Σημεία τατουάζ 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνουν τρεις τελείες στο χέρι ως τατουάζ; Τις περισσότερες φορές, αυτά τα τατουάζ σχετίζονται με τον εγκληματικό τρόπο ζωής και ανήκουν στα λεγόμενα τατουάζ στη φυλακή. “Mi vida loca” σημαίνει “η τρελή μου ζωή” στα Γερμανικά και αυτό είναι το πιο συνηθισμένο νόημα τατουάζ 3 σημείων. Είναι τρυπημένο είτε στο χέρι είτε κοντά στα μάτια σε τριγωνικό μοτίβο. Μέσα από αυτό το τατουάζ, ο χρήστης δείχνει ότι έχει υπηρετήσει στη φυλακή και έχει ζήσει μια δύσκολη ζωή, αλλά είναι περήφανος για τον εαυτό του. Αλλά επειδή ο αριθμός 3 συμβολίζει επίσης την Αγία Τριάδα του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος στον Χριστιανισμό, άλλοι άνθρωποι επιλέγουν επίσης ένα τατουάζ με κουκκίδες. Ένα τόσο μικρό τατουάζ και τόσες έννοιες που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από αυτό:

 • “Mi vida loca” – η τρελή μου ζωή
 • Πίστη, αγάπη, ελπίδα-αυτές οι λέξεις μπορούν επίσης να αναπαρασταθούν με τη μορφή ενός τατουάζ σταυροειδούς άγκυρας.
 • Μην βλέπετε τίποτα, μην ακούτε τίποτα, μην λέτε τίποτα.

Σχέδια τατουάζ Lotus

Lotus λουλούδι τατουάζ σχεδιασμός mandala τατουάζ ιδέες για γυναίκες αντιβράχιο

Σε πολλούς πολιτισμούς, ειδικά στον Ινδουισμό και τον Βουδισμό, το λουλούδι λωτού είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, το όμορφο λουλούδι δεν είναι μόνο ιερό, φαίνεται απίστευτα όμορφο και είναι μια δημοφιλής επιλογή για τατουάζ. Οι έννοιες που μπορεί να έχει για τον χρήστη είναι οι εξής:

 • Πιστότητα και καθαρότητα
 • τελειότητα
 • Αναγέννηση και νέα αρχή
 • αρμονία
 • αγάπη
 • αθωότητα
 • Επιμονή και επιμονή

Σύμβολα τατουάζ και η σημασία τους – το δάκρυ του τατουάζ και τι υπάρχει πίσω από αυτά?

Amy Winehouse δάκρυ τατουάζ που σημαίνει τατουάζ κάτω από το μάτι

Η έννοια ενός τατουάζ κάτω από το μάτι πηγαίνει σε δύο εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τη μία πλευρά, συμβολίζει τη θλίψη και την απώλεια ή, ως τατουάζ φυλακής, σημαίνει ότι ο χρήστης έχει διαπράξει φόνο. Ο αριθμός των δακρύων αντιπροσωπεύει τις δολοφονίες που έχει διαπράξει. Στα αστέρια που έχουν τατουάζ δάκρυ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Lil ‘Wayne και The Game. Το τατουάζ δάκρυ της Amy Winehouse αντιπροσωπεύει τη θλίψη για τη φυλάκιση του συζύγου της και προορίζεται να εκφράσει τη συμπόνια.

Τρίγωνο τατουάζ έννοια

Ιδέες για τρίγωνο τατουάζ αυξήθηκαν τατουάζ γυναίκες αντιβράχιο

Στον Χριστιανισμό, το τρίγωνο σημαίνει την Αγία Τριάδα – τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.

 • Τατουάζ με τρία τρίγωνα – Τα τρία τρίγωνα που είναι συνυφασμένα είναι επίσης γνωστά ως Valknut ή Walknut. Αυτό είναι ένα σύμβολο των Βίκινγκ που φορούσαν οι πολεμιστές στο πεδίο της μάχης. Ως τατουάζ, σημαίνει ανδρεία, δύναμη, θάρρος και δύναμη.
 • Ανάλογα με το πού βρίσκεται η άκρη, αλλάζει και η έννοια του τρίγωνου τατουάζ. Όταν η κορυφή δείχνει προς τα πάνω, αντιπροσωπεύει την αγάπη, την οικογένεια και την ελπίδα. Οι καθοδικές κορυφές σημαίνουν κυρίως θλίψη και απώλεια.

Τατουάζ που σημαίνει ιστός αράχνης

Τατουάζ που σημαίνει σχέδιο τατουάζ αγκώνα αράχνη για γυναίκες

Ακριβώς όπως το τατουάζ με κουκκίδες, ο ιστός της αράχνης ως μοτίβο τατουάζ έχει τις ρίζες του στη φυλακή.

 • Ιστός αράχνης στον αγκώνα που σημαίνει – Το τατουάζ ιστού αράχνης σχετίζεται κυρίως με τον εγκληματικό τρόπο ζωής. Ο αριθμός των νημάτων αντιπροσωπεύει τα χρόνια που εξυπηρετεί ο χρήστης.
 • Με τα χρόνια ο ιστός της αράχνης έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο τατουάζ και μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού, του λαιμού ή του στήθους. Δεδομένου ότι το δίχτυ συνδέει τα νήματα μεταξύ τους, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αντιπροσωπεύει τη συνοχή μιας ομάδας και μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά ως τατουάζ συνεργάτη.

Διαμάντι τατουάζ έννοια

Διαμάντια τατουάζ με νόημα τατουάζ στο πάνω μέρος του βραχίονα για γυναίκες μικρές

Το διαμάντι ήταν σίγουρα ένα από τα πιο καυτά μοτίβα τατουάζ τα τελευταία χρόνια. Είτε ως ένα τατουάζ είτε σε συνδυασμό με άλλα μοτίβα και στοιχεία – ένα διαμαντένιο τατουάζ φαίνεται όμορφο και κομψό και υπάρχουν επίσης πολλές έννοιες πίσω από αυτό:

 • Πολυτέλεια και ομορφιά
 • Δύναμη και δύναμη
 • καθαρότητα
 • Μοναδικότητα και αιωνιότητα
 • Αιώνια πίστη
 • Θετική ανάπτυξη
 • Προστασία από το κακό
 • θάρρος

Τατουάζ με νόημα – τατουάζ χαρτιού αεροπλάνου

Χάρτινα τατουάζ αεροπλάνων με νόημα σχεδιασμός τατουάζ αντιβραχίου γυναίκες μικρές

Είστε τυχοδιώκτες και θέλετε να ανακαλύψετε τον κόσμο κάθε μέρα ξανά; Τότε ένα τατουάζ από χάρτινο αεροπλάνο θα ήταν το κατάλληλο για εσάς! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νόημα του τατουάζ από χαρτί στο άρθρο μας.

Mandala τατουάζ έννοια

Τατουάζ Mandala με το σημάδι Om στην πλάτη

Τα τατουάζ Mandala προέρχονται από τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό και είναι πολύ μοντέρνα φέτος. Τα διαφορετικά σύμβολα έχουν διαφορετικές έννοιες, αλλά σε γενικές γραμμές, η μάνταλα ως τατουάζ μεταδίδει τη μαγική της δύναμη στον χρήστη της και τον προστατεύει από το κακό.

Σημασία στέμμα τατουάζ

Ιδέες τατουάζ μοτίφ τατουάζ στέμματος άνω βραχίονα για γυναίκες μικρό τατουάζ τριαντάφυλλο

Νιώθεις σαν βασίλισσα; Τότε ίσως πρέπει να κάνετε ένα τατουάζ στέμμα! Ως μοτίβο, μπορεί να αναπαρασταθεί πολύ ευέλικτο – μπορείτε να προσθέσετε διαμάντια, κρύσταλλα ή λουλούδια σε αυτό. Μια καρδιά με τατουάζ στέμμα είναι επίσης πολύ δημοφιλής στις γυναίκες. Το στέμμα έχει τις ακόλουθες έννοιες:

 • Δύναμη και εξουσία
 • Πολυτέλεια και πλούτος
 • έλεγχος
 • αφοσίωση

άνω τελεία έννοια

Semicolon που σημαίνει τατουάζ τα λόγια self love tattoo ιδέες γυναίκες

Το τατουάζ με ερωτηματικό έγινε τόσο δημοφιλές από την Αμερικανίδα Amy Bleuel. Το 2013 ίδρυσε το «Project Semicolon», το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα της αυτοκτονίας και της κατάθλιψης.

 • Η λέξη ερωτηματικό ορίζεται ως εξής: “Το ερωτηματικό παίρνει μια μεσαία θέση μεταξύ του σημείου και του κόμματος – εάν ένα κόμμα διαχωρίζεται πολύ ασθενώς και ένα σημείο πολύ δυνατό – χρησιμοποιείται το ερωτηματικό.” Και αυτό ακριβώς συμβολίζει ως τατουάζ: ο χρήστης αποφασίζει εάν τελειώνει ή όχι τη φράση, δηλαδή τη ζωή του, ή την αφήνει ανοιχτή.
 • Ένα τόσο μικροσκοπικό σύμβολο και ταυτόχρονα τόσο ισχυρό νόημα – το τατουάζ με ερωτηματικό έρχεται πρώτο Hope and joie de vivre. Επίσης, η οικογένεια και οι φίλοι ανθρώπων που το σκέφτηκαν ή προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν φορούν αυτό το τατουάζ ως ένα είδος υποστήριξης.

Σημασία τατουάζ φάρος

Τατουάζ με νόημα Σχέδιο τατουάζ για φάρο για γυναίκες α

Το τατουάζ φάρος είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για όποιον αναζητά μοναδικά και όμορφα τατουάζ με νόημα. Τα σχέδια είναι ως επί το πλείστον πολύχρωμα και μπορείτε να προσθέσετε άλλα μοτίβα με αυτό το θέμα. Αυτά μπορεί να είναι κύματα νερού, άγκυρες, αστέρια, χελιδόνια, περιστέρια και πολλά άλλα. Τατουάζ κεραυνού ή λουλούδια και ψάρια ταιριάζουν επίσης με αυτό. Υπάρχουν επίσης πολλές έννοιες πίσω από ένα τατουάζ φάρου:

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • ασφάλεια
 • ελπίδα
 • μοίρα
 • Ο φάρος ως τατουάζ θα πρέπει να δείχνει στον χρήστη τον σωστό τρόπο ζωής.

Τατουάζ λέοντα έννοια

Τατουάζ λιοντάρι έννοιες ιδέες τατουάζ ώμου για γυναίκες

Το λιοντάρι ως βασιλιάς των θηρίων είναι ένα όμορφο και διαχρονικό κλασικό στον κόσμο των τατουάζ. Ένα τατουάζ λιονταριού είναι ένα σύμβολο για έναν απίστευτο αριθμό πραγμάτων:

 • Δύναμη και δύναμη
 • Νίκη και χάρη
 • σοφία
 • δικαιοσύνη
 • αφοσίωση
 • Οικογένεια και αγάπη

Ομπρέλα τατουάζ έννοια

Τατουάζ ομπρέλα με τατουάζ ώμου για μικρές γυναίκες

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα τατουάζ ομπρέλα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή τελευταία είναι ότι μπορούν να τσιμπηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και μπορείτε να προσαρμόσετε ολόκληρο το τατουάζ στο δικό σας γούστο.

 • Η ομπρέλα μας προστατεύει από τη βροχή και το χιόνι και επομένως είναι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Σως η πιο προφανής έννοια τατουάζ ομπρέλα.
 • Μια ομπρέλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ταξίδι στάση. Και όχι – όχι επειδή πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα, αλλά μάλλον επειδή χρησιμοποιείται για να πετάξει σε ορισμένα βιβλία και ιστορίες. Πρέπει να έχετε ακούσει για τον Marry Poppins ή όχι?

Ουράνιο τόξο τατουάζ έννοια

Ιδέες για τατουάζ ουράνιο τόξο μικρά τατουάζ για γυναίκες

Αν σας αρέσουν τα χρώματα, θέλετε να ξεφύγετε από όλα και είστε γενικά ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, ένα τατουάζ ουράνιου τόξου είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Είτε ως κύριο στοιχείο είτε ως υπόβαθρο – μόλις το κοιτάξετε, ένα ουράνιο τόξο σας βάζει σε καλή διάθεση. Ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύει κυρίως Ελπίδα, ευτυχία και αγάπη.

Διαμάντι τατουάζ

Ρόμβος σχέδιο τατουάζ αυξήθηκε τατουάζ μοτίβο τατουάζ σύμβολα έννοιες

Τατουάζ φιδιού

Τατουάζ με νόημα φίδι με λουλούδια τατουάζ ώμου

Τατουάζ βέλους

Σχέδιο τατουάζ βέλους για γυναίκες ιδέες τατουάζ αντιβραχίου

Σχέδιο τατουάζ κρίνος μάνταλα τάσεις τατουάζ γυναικών μοτίβο τατουάζ μηρών

Κύκλο τατουάζ

Κύκλος σχεδιασμός τατουάζ γυναικών ιδέες τατουάζ άνω βραχίονα μικρές

Μαριονέτα τατουάζ

Σχέδιο τατουάζ μαριονέτας για γυναίκες ιδέες τατουάζ ώμου

Χάρτης τατουάζ

Ιδέες για τατουάζ χάρτη στον ώμο για γυναίκες

Τατουάζ κλαδί ελιάς

Τατουάζ ιδέες τατουάζ για κλαδί ελιάς για γυναίκες μικρές

Τατουάζ με αερόστατο

Ιδέες τατουάζ ώμου σχεδιασμού τατουάζ για αερόστατο για γυναίκες μικρές

Τατουάζ από γυαλί κρασιού

Σχέδιο τατουάζ από γυαλί κρασιού αστείες ιδέες τατουάζ για τους καλύτερους φίλους

Σκάλες τατουάζ

Τατουάζ σκάλα ρολόγια ιδέες μοτίβου τατουάζ για γυναίκες αντιβράχιο

Κερί τατουάζ

Τατουάζ με μοτίβο τατουάζ κερί για γυναίκες

Περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τατουάζ με νόημα

Ιδέες για τατουάζ με ζάρια τατουάζ ποδιών για μικρές γυναίκες

Ιδέες για τατουάζ κύβου παίζοντας χαρτιά σχέδιο τατουάζ μικρό

Ακούστε τίποτα μην δείτε τίποτα πείτε τίποτα Τατουάζ σχέδιο κουκουβάγια τατουάζ μοτίβο μικρό

Τατουάζ με έννοια τατουάζ πουλιών στις γυναίκες ώμων

Τι αντιπροσωπεύουν οι χαριτωμένες ιδέες τατουάζ κουκουβάγιας για γυναίκες

Το τατουάζ στο στήθος για τις γυναίκες σημαίνει σύμβολο φιδιού

Χάρτινο σχέδιο τατουάζ αεροπλάνου Ιδέες τατουάζ μικρού βραχίονα για γυναίκες

Σταυρός με φτερά τατουάζ σχέδιο τατουάζ ώμου με τριαντάφυλλα

Σύμβολο σταυρού και το νόημα του τατουάζ στο πόδι μικρό

Κύκλος σχεδιασμός τατουάζ μικρές ιδέες τατουάζ για γυναίκες

Ιδέες σχεδίασης τατουάζ Joker card μοτίβα τατουάζ πάνω από το χέρι και το νόημά τους

Σύμβολα σχεδιασμού τατουάζ φάρου και οι έννοιές τους ιδέες τατουάζ αντιβραχίου γυναίκα

Τατουάζ φάρου με νόημα μοτίβα τατουάζ για γυναίκες

Λιοντάρι τατουάζ σχεδιασμός μηρών ιδέες τατουάζ με νόημα

Σχέδιο τατουάζ με αερόστατο έννοιες σύμβολα τατουάζ ιδέες τατουάζ ώμου για γυναίκες

Μοτίβο τατουάζ με μπαλόνια τατουάζ για γυναίκες μικρές

Μάνταλα τατουάζ σχεδιασμού τατουάζ για γυναίκες ιδέες

δεν ακούς τίποτα βλέπει τίποτα πες τίποτα μοτίβο τατουάζ που σημαίνει σχέδιο τατουάζ γάτας

Σημαίνει τσέπη ρολόι τατουάζ σχεδιασμού σπασμένο ρολόι σύμβολο τατουάζ

Μην βλέπετε τίποτα, μην ακούτε τίποτα, μην πείτε τίποτα σχέδια τατουάζ τατουάζ ώμου για γυναίκες

μην ακούς τίποτα πες τίποτα μην δεις τίποτα σχέδιο τατουάζ που σημαίνει ιδέες τατουάζ πολέμου σταρ

Τατουάζ που σημαίνει δέντρο της ζωής πίσω ιδέες τατουάζ μικρές

Αράχνη ιστός τατουάζ έννοιες φυλακή τατουάζ σύμβολα αυξήθηκε μοτίβο τατουάζ

Παίζοντας τατουάζ με χαρτιά με τατουάζ με νόημα ιδέες για τις γυναίκες

Σχέδιο τατουάζ αράχνης για τις έννοιες συμβόλων τατουάζ γυναικών

Τατουάζ στην κλειδαριά για γυναίκες μικρά σύμβολα τατουάζ και τις έννοιές τους

Semicolon Meaning Tattoo Sayings Inspirational Self Love Tattoo Motive

Παίζοντας κάρτες με ροζ τατουάζ σχεδιασμό τατουάζ σύμβολα και σημασίες

Σύμβολα τατουάζ σχεδιασμού τατουάζ πλοίου άνω βραχίονα και τις έννοιές τους

Σκάφος τατουάζ σχεδιασμού νερό στοιχείο τατουάζ σύμβολο έννοιες

Key Design Tattoo Small Back Tattoo Ideas για γυναίκες

Ιδέες τατουάζ ώμου για γυναίκες σχέδιο τατουάζ ποτήρι κρασί μικρό

μαύρη καρδιά τατουάζ έννοιες λουλούδι ιδέες τατουάζ μικρές

Ιδέες πίσω τατουάζ για γυναίκες τάσεις τατουάζ 2019

Ιδέες πίσω τατουάζ για γυναίκες έμπνευση τατουάζ ρητών

Σχέδιο τατουάζ κόκκινων τριαντάφυλλων για γυναίκες τι σημαίνουν τα τατουάζ λουλουδιών

Τατουάζ ομπρέλα με ιδέες για τατουάζ ώμου για γυναίκες

Caterpillar tattoo ideas γυναίκες τατουάζ κινητήρας γυναικών χελωνών

Ιδέες για τατουάζ καρπού σχεδιασμού τατουάζ Rainbow για μικρές γυναίκες

Ομπρέλα τατουάζ ακουαρέλες τατουάζ τάσεις 2019

Σύμβολα τατουάζ σχεδιασμού με βέλη πάνω μέρος του βραχίονα και τις έννοιές τους

All Seeing Eye Tattoo Σημασία Σχεδιασμός Σημασία Forearm Tattoo Motive Women

Eye In Triangle Tattoo Meaning Hand Tattoo Ideas Μικρές

Eye in the triangle tattoo design back tattoo για γυναίκες

Τατουάζ ματιών έννοιες ομπρέλα σχεδιασμός τατουάζ γυναίκες μικρές

Κεράσια τατουάζ σύμβολο ιδέες μικρά τατουάζ για γυναίκες

Σχέδιο τατουάζ ματιών τατουάζ λέξεις ιδέες σύντομες

Τατουάζ όλα βλέπουν το μοτίβο τατουάζ μηρών σύμβολο για τις γυναίκες

Σχέδιο τατουάζ κεράσι ιδέες τατουάζ καρπού για γυναίκες μικρές

Κεράσι κεράσια σχεδιασμός τατουάζ μικρού τατουάζ γυναίκες

Κρανίο με λουλούδια τατουάζ Ακουαρέλες Τατουάζ Ιδέες σχεδίασης

Τατουάζ τριαντάφυλλο που σημαίνει μάτια Τατουάζ Ιδέες σχεδιασμού για γυναίκες

Τατουάζ μάτι τρίγωνο τατουάζ σύμβολα και τις έννοιές τους

Τατουάζ με έννοια τριαντάφυλλο τατουάζ με ρολόι αντιβράχιο γυναικείο σχέδιο τατουάζ

Κρανίο με σχέδιο τατουάζ στέμμα για γυναίκες ιδέες τατουάζ αντιβράχιο

Κρανίο με τριαντάφυλλο έννοιες Ιδέες πίσω τατουάζ για γυναίκες

Ρολόι τατουάζ με έννοιες τατουάζ για γυναίκες αντιβραχίου

Μοτίβο τατουάζ τσέπης σχεδιασμού τατουάζ κρανίου για τον ώμο

Κρανίο τατουάζ σχεδιασμός έννοιες ώμος κινητήρα τατουάζ κρανίο με τριαντάφυλλα

τι σημαίνει μαύρο τριαντάφυλλο πίσω τατουάζ για τις γυναίκες ιδέες

Μοτίβο τατουάζ σχεδιασμού τατουάζ για τα μάτια για γυναίκες

Τατουάζ για τα μάτια που κλαίνε με μοτίβα τατουάζ αντιβραχίου για μικρές γυναίκες

Σταυρός με τριαντάφυλλο έννοιες πίσω τατουάζ για γυναίκες μικρά

Αερόστατο τατουάζ σχεδιασμός τατουάζ μηρών με έννοια γυναίκες

Κλειδί με ιδέες τατουάζ καρδιάς αστραγάλου για γυναίκες έννοιες συμβόλων τατουάζ

Ιστιοφόρο σχεδιασμό τατουάζ γυναικών σύμβολα τατουάζ και τις έννοιές τους

Ιαπωνικό τατουάζ σχεδιασμού τατουάζ στην πλάτη για γυναίκες

τι σημαίνουν τα σύμβολα τατουάζ με ερωτηματικά και το νόημά τους

Σύμβολα τατουάζ και οι έννοιές τους πίσω ιδέες τατουάζ για γυναίκες

Τατουάζ με νόημα σχέδιο τατουάζ χεριών για μικρές γυναίκες

Τατουάζ κλεψύδρα έννοιες ιδέες τατουάζ άνω βραχίονα για γυναίκες

Τατουάζ Πεταλούδα Σημασίες Ιδέες Τατουάζ ώμου για γυναίκες

Τατουάζ παίζοντας χαρτιά που σημαίνει τατουάζ σύμβολα αντιβράχιο

Τατουάζ άπειρο σημάδι έννοιες καρπό τατουάζ ιδέες φιλία τατουάζ

Τατουάζ δύο χέρια σταυροειδή σύμβολα τατουάζ και τις έννοιές τους

Τατουάζ δύο χέρια τι σημαίνει ιδέες τατουάζ αντιβράχιο γυναίκα

Κερί σχεδιασμού τατουάζ με ιδέες τατουάζ ματιών αντιβράχιο γυναίκες

Τατουάζ με ιδέες για τατουάζ στον αστράγαλο για μικρές γυναίκες

Τατουάζ με έννοια γήινα στοιχεία τατουάζ άνω βραχίονα

Τατουάζ με νόημα δέντρο της ζωής πίσω τατουάζ

Τατουάζ με νόημα Άγκυρα Σχέδιο τατουάζ Μικρές ιδέες τατουάζ για αντιβράχιο

Σύμβολα τατουάζ και το νόημά τους ιδέες σχεδίασης χέρι τατουάζ γυναίκα

Τατουάζ με νόημα τατουάζ μοτίβο κλειδί αντιβράχιο

Τατουάζ με νόημα σχεδιασμός τατουάζ πεταλούδας 3D αντιβράχιο τατουάζ

Τατουάζ με νόημα τριαντάφυλλα με αγκάθια σχέδιο τατουάζ αντιβράχιο

Σύμβολα τατουάζ και η σημασία τους Σχέδιο τατουάζ καρδιά αντιβράχιο

Σύμβολα τατουάζ και το νόημά τους ιδέες τατουάζ καρπού μοτίβο τατουάζ καρπού

Τα σύμβολα τατουάζ και η σημασία τους τι σημαίνουν τα διαμάντια ως τατουάζ

Ιδέες για τατουάζ καρπού σχεδιασμού τατουάζ σχεδίου Infinity για τους καλύτερους φίλους

Σύμβολο άπειρου που σημαίνει άγκυρα μοτίβο τατουάζ άνω βραχίονα

Χέρια τατουάζ ιδέες σχεδίασης πάνω χέρι βραχίονα τατουάζ για άνδρες

Ιδέες για τατουάζ από γυαλί κρασιού για γυναίκες σχεδιασμό τατουάζ στο άνω χέρι

Καρδιά τατουάζ σχεδιασμός γυναίκα πίσω τατουάζ ιδέες μικρό

τι σημαίνει πυξίδα με άγκυρα ως σχέδιο τατουάζ μοτίβο τατουάζ αντιβραχίου

Μην εμπιστεύεστε κανέναν σχεδιασμό τατουάζ με ιδέες τατουάζ φιδιού πάνω από το χέρι

Ιδέες τατουάζ χεριών για γυναίκες μοτίβο τατουάζ ουράνιου τόξου