Ιδέες για τατουάζ

Tattoo trends 2020: αυτά τα στυλ, μοτίβα και σχέδια είναι εντελώς ισχέα!

Είτε πρόκειται για μόδα, παπούτσια ή μαλλιά – κάθε χρόνο φέρνει μια ολόκληρη γκάμα νέων τάσεων που αναμφίβολα θα επηρεάσουν το στιλ και την εμφάνισή μας. Και το ίδιο ισχύει για τις τάσεις στον κόσμο των τατουάζ, φυσικά. Εκτός από την τιμή, το σωστό μέρος του σώματος και τον κατάλληλο καλλιτέχνη τατουάζ, το μοτίβο πρέπει επίσης να μελετηθεί πολύ προσεκτικά – άλλωστε, θα μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή. Οι τάσεις τατουάζ 2020 θα μπορούσαν να περιγραφούν ως ιδιαίτερα ευέλικτες και πλούσιες σε αντίθεση. Από διακριτικά και φιλιγκράνια σχέδια έως πολύχρωμα μοτίβα μέχρι τα γνωστά φυλετικά τατουάζ – σίγουρα υπάρχει κάτι για κάθε γούστο! Lookάχνετε για μια ιδέα για το επόμενο τατουάζ σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι σε τάση φέτος.

αφηρημένη τάση τατουάζ 2020 μικρο τατουάζ για γυναίκες μπράτσα τάση 2020 μικρο τατουάζ για γυναίκες αντιβράχιο

Η επιλογή του σωστού μοτίβου για ένα τατουάζ είναι συχνά μια πραγματική πρόκληση. Το πιο σημαντικό, φυσικά, είναι ότι ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και ότι σας αρέσει οπτικά. Και ενώ μια τόσο σημαντική απόφαση δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις τελευταίες τάσεις, δεν βλάπτει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που ζητάτε τώρα.

Tattoo Trends 2020: Realistic Trash Polka Tattoos

Trash Polka τατουάζ μοτίβο τατουάζ μανίκι για άνδρες

Τα τατουάζ με σκουπίδια πουά είναι μια σχετικά νέα τάση, αλλά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Το στυλ δημιουργήθηκε από τους δύο Γερμανούς καλλιτέχνες και μουσικούς τατουάζ Simone Pfaff και Volker Merschky από το στούντιο τατουάζ “Buena Vista Tattoo Club” στο Würzburg. Τα τατουάζ βασίζονται σε διαφορετικά στυλ από τη ζωγραφική και φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικά – εξ ου και το όνομα. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό γραμμάτων, συμβόλων, εικόνων και στοιχείων εμπνευσμένων από τη φύση. Αλλά όσο “πολύχρωμη” και μεγάλη είναι η επιλογή μοτίβων για τα τατουάζ Trash Polka, τόσο πιο συγκρατημένο είναι το στυλ όσον αφορά τα χρώματα. Τα τατουάζ είναι χαραγμένα μόνο σε μαύρο και κόκκινο και άλλα χρώματα χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια.

Αποτελεσματικά αφηρημένα τατουάζ θα κοσμούν το δέρμα μας το 2020

γεωμετρικά αφηρημένα τατουάζ αντιβράχιο γυναικείες τάσεις τατουάζ 2020

Ανακαλύψατε πρόσφατα τη δημιουργική και καλλιτεχνική σας πλευρά ή θέλετε ένα μοναδικό τατουάζ που να έχει ένα κρυφό νόημα που μόνο εσείς γνωρίζετε; Τότε τα αφηρημένα τατουάζ μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς. Το καλύτερο σε αυτό το στυλ είναι ότι δεν υπάρχουν απολύτως όρια στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας – καμία άλλη τάση τατουάζ δεν προσφέρει τόση ελευθερία όσον αφορά το σχέδιο και το μοτίβο. Είτε απλά doodles σε ασυνήθιστα σχήματα είτε σχέδια εμπνευσμένα από καλλιτέχνες όπως ο Pablo Picasso – τα αφηρημένα τατουάζ δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες και όλα επιτρέπονται!

Τα μινιμαλιστικά τατουάζ είναι ακόμα στην τάση το 2020

Τατουάζ αυτιού πόνος τατουάζ φροντίδα μικρο τατουάζ γυναίκες

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με την αρχή «λιγότερο είναι περισσότερο». Εκτός από πολλούς τομείς της ζωής μας, ο μινιμαλισμός είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τατουάζ εδώ και αρκετά χρόνια. Απλά σχήματα, συγκρατημένα σχέδια, μεμονωμένες λέξεις και σύμβολα – τα μινιμαλιστικά τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή και θα έχουν μεγάλη ζήτηση και φέτος. Αν νομίζατε ότι το στυλ ήταν μάλλον βαρετό, τότε κάνατε λάθος. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για να διαλέξετε – είτε πρόκειται για λουλούδια, αστέρια, ζώα ή ακόμα και τατουάζ κρανίου. Ωστόσο, είναι η κλασική απλότητα των σχεδίων που τα καθιστά την τέλεια επιλογή για όποιον μόλις μπει στον κόσμο των τατουάζ.

Λεπτές γραμμές με μεγάλο αντίκτυπο – τατουάζ γραμμικής γραμμής 

Linework Tattoo Design Tattoomotive Upper Arm Small

Καθαρά και κομψά – τα τατουάζ γραμμικής γραμμής ακολουθούν επίσης τη μινιμαλιστική αρχή και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Σε αυτό το στυλ, τα τατουάζ είναι χαραγμένα μόνο με λεπτές γραμμές και δεν χρησιμοποιούνται χρώματα. Αλλά μην αφήσετε την απλότητα να σας ξεγελάσει – ένα απλό περίγραμμα μπορεί να φανεί εξίσου τολμηρό και αποτελεσματικό με ένα μεγάλο, χρωματιστό σχέδιο. Τα τατουάζ γραμμικής γραμμής χαρακτηρίζονται από μια απαραίτητη σαφήνεια των γραμμών και μια εξαιρετική αρμονία μεταξύ των σχημάτων και ολόκληρης της εικόνας. Από μινιμαλιστικά και απλά σχέδια έως περίπλοκα και ρεαλιστικά αριστουργήματα – η επιλογή μοτίβων είναι κυριολεκτικά ατελείωτη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιλέξει πρόσφατα τις “γραμμικές” φωτογραφίες πορτρέτου αντί για αυτές σε ρεαλιστικό στιλ.

Τα τατουάζ Glitch είναι η τάση της χρονιάς

Glitch tattoo trend μικρά τατουάζ για γυναίκες αντιβράχιο

Τα τατουάζ Glitch είναι μια αρκετά νέα και μάλλον άγνωστη τάση τατουάζ, αλλά αυτή που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μεταφρασμένο από τα αγγλικά, το “glitch” σημαίνει βλάβη ή μικρό ελάττωμα και αυτό ακριβώς είναι το ασυνήθιστο τατουάζ. Σε αυτό το στυλ, τα μοτίβα μετατρέπονται σε πραγματικά έργα τέχνης μέσω ενός σκόπιμου γραφικού λάθους. Τα τατουάζ Glitch αντικατοπτρίζουν ατέλειες και είναι σύμβολο ότι δεν είναι όλα στη ζωή μας τέλεια, αλλά συχνά ελαττωματικά. Αλλά είναι ακριβώς αυτή η παραμόρφωση του σχεδιασμού που το καθιστά τόσο ζωντανό, φρέσκο ​​και μοναδικό. Εάν αποφασίσατε για ένα τατουάζ glitch, θα πρέπει σίγουρα να αναζητήσετε έναν καλό καλλιτέχνη τατουάζ που έχει ήδη εμπειρία στον τομέα.

Σκίτσο τατουάζ

Sketch Tattoo Trend Ideas Μαύρο-Γκρι Σχέδιο Τατουάζ

Τα τατουάζ σκίτσου, ή στα τατουάζ γερμανικών σκίτσων, φαίνονται κάπως περίεργα και ημιτελή. Ο μοναδικός σκιαγραφημένος σχεδιασμός μας θυμίζει προκαταρκτικά σχέδια ενός ζωγράφου που δεν έχουν ακόμη επεξεργαστεί πλήρως. Τα τατουάζ είναι συνήθως εντελώς μαύρα, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν πολλά περιθώρια όσον αφορά το σχεδιασμό. Αλλά ακόμα κι αν φαίνονται τόσο απλά και εύκολα, σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν καλλιτέχνη τατουάζ με πολύ ταλέντο, τεχνογνωσία και, φυσικά, φαντασία.

Μια τάση μόνο για τα πολύ τολμηρά – τατουάζ blackwork

Blackwork tattoo trends 2020 σχεδιασμός τατουάζ με μανίκια για γυναίκες

Μέχρι τώρα αυτό το στυλ τατουάζ ήταν πολύ δημοφιλές μόνο στους άνδρες, αλλά το επόμενο έτος θα είναι μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις τατουάζ 2020 για γυναίκες. Με το blackwork, ή στη Γερμανία επίσης γνωστό ως τατουάζ συσκότισης, ορισμένα μέρη του σώματος ή μεγαλύτερες περιοχές καλύπτονται εντελώς με μαύρο χρώμα. Αυτό οδηγεί σε μια πολύ έντονη αντίθεση που προσελκύει την προσοχή. Έτσι, αν είστε αρκετά γενναίοι και θέλετε ένα τολμηρό σχέδιο τατουάζ, αυτό το στυλ είναι άψογο!

Και γιατί όχι μερικά διαφορετικά στυλ τατουάζ συνδυασμός?

Τατουάζ μικτές ιδέες ιδέες αντιβράχιο γυναίκα τατουάζ

Dotwork ή θα προτιμούσατε ένα τατουάζ γραμμής; Νομίζετε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ για το οποίο πρέπει να αποφασίσετε για το επόμενο τατουάζ σας; Τότε έχουμε καλά νέα για εσάς – όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες τατουάζ τον τελευταίο καιρό συνδυάζουν μερικά διαφορετικά στυλ για να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικά και εκπληκτικά κομμάτια τέχνης. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού στυλ και τεχνικών, δεν είμαστε έκπληκτοι που τα crossovers και η μίξη στυλ είναι επίσης από τις πιο περιζήτητες τάσεις τατουάζ του 2020.

Tattoo trends 2020: αυτά είναι τα πιο δημοφιλή μέρη του σώματος

Χέρι τατουάζ πόνο τατουάζ φροντίδα λουλούδι τατουάζ γυναίκες

Εκτός από τα μοτίβα, τα σχέδια και τις τεχνικές, υπάρχουν επίσης τάσεις τατουάζ όσον αφορά τα μέρη του σώματος. Για πολλά χρόνια, τα ορατά τατουάζ ήταν ταμπού στα περισσότερα επαγγέλματα. Αλλά δεδομένου ότι αυτό έχει αλλάξει και δεν χρειάζεται πλέον να τα κρύβετε, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η ζήτηση για ορατά τατουάζ αυξάνεται. Τα μικρά και ευαίσθητα τατουάζ χεριών έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες. Ωστόσο, αυτό το μέρος του σώματος θεωρείται εξαιρετικά επώδυνο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε το μοτίβο να μην ξεθωριάσει γρήγορα.

Φιλιγκράν τατουάζ αυτιών

Τατουάζ αυτιών γυναικών μικρο τατουάζ ιδέες λουλούδια τατουάζ μοτίβο έννοια

Είτε απλά εξαντλείτε το χώρο στο σώμα σας είτε απλά αναζητάτε ένα μικρό αλλά μοναδικό σχέδιο, τα τατουάζ αυτιών είναι πάντα η τέλεια επιλογή. Τα τατουάζ στο αυτί ή τα τατουάζ Felix είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Λεπτά και θηλυκά μοτίβα, όπως λουλούδια ή αστέρια, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό το μέρος του σώματος.

Ποια μοτίβα είναι δημοφιλή το 2020?

Εξωτερικό τατουάζ που σημαίνει τατουάζ κάτω βραχίονα για γυναίκες ιδέες

Αφού εξηγήσουμε τις τελευταίες τάσεις τατουάζ όσον αφορά τις τεχνικές και τα μέρη του σώματος, θα σας πούμε στα παρακάτω ποια μοτίβα θα κοσμούν τις περισσότερες φορές το δέρμα μας. Τα κυρίως φιλιγκράν και γεωμετρικά χαραγμένα τατουάζ στο διάστημα φαίνονται απίστευτα μυστηριώδη και συναρπαστικά. Είτε αστερισμοί αστεριών, πλανήτες είτε ο Γαλαξίας – οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και κυμαίνονται από εξαιρετικά μικρά έως μεγάλης κλίμακας αριστουργήματα.

Σύμβολα προστασίας και τατουάζ κάρτες ταρώ

Κάρτες Ταρώ που σημαίνουν τις τελευταίες τάσεις τατουάζ γυναικών 2020

Το 2020 θα είναι η χρονιά των τατουάζ με πνευματικό θέμα. Είτε για εσωτερικούς είτε θρησκευτικούς λόγους – όλο και περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία προστατευτικών συμβόλων. Οι κάρτες Ταρώ θεωρούνται ο πιο δημοφιλής τρόπος ερμηνείας της ζωής και της μαντείας για αιώνες και δημιουργούν πολύ πρωτότυπα και όμορφα τατουάζ.

Γυναικείες σιλουέτες ως τατουάζ αγάπης για τον εαυτό τους

Self Love tattoos ιδέες τελευταίες τάσεις τατουάζ 2020

Θα θέλατε ένα μικρό τατουάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείξετε σε όλο τον κόσμο τι αγαπάτε και τι πιστεύετε; Τα τατουάζ αγάπης για τον εαυτό μας υπογραμμίζουν τη θηλυκότητά μας και είναι ο τέλειος τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Οι μινιμαλιστικές, θηλυκές σιλουέτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και απίστευτα όμορφες – μερικές φορές μόνες ή μερικές φορές σε συνδυασμό με ανθισμένα λουλούδια.

Tribals και τατουάζ Μαορί επέστρεψαν

Τατουάζ Μαορί που σημαίνουν τάσεις τατουάζ 2020

Διαχρονικό και εντυπωσιακό – τα τατουάζ των Μαορί ήταν πολύ δημοφιλή πριν από μερικά χρόνια και θα γιορτάσουν μια μεγάλη επιστροφή το 2020! Έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο νόημα, είναι σύμβολο δύναμης και δύναμης και είναι σταθερά αγκυροβολημένα στην ιστορία και τον πολιτισμό της Νέας Ζηλανδίας. Επιστρέφει επίσης μια άλλη τάση που συνοφρυώθηκε και ήταν κιτς για πολύ καιρό – τα φυλετικά τατουάζ.

Περισσότερες ιδέες και έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας

αφηρημένες ιδέες τατουάζ βραχιόνων μοτίβο τατουάζ για γυναίκες

Τα αφηρημένα τατουάζ εμπνέονται συχνά από καλλιτέχνες όπως ο Πικάσο ή ο γοτθικός σουρεαλιστής HR Giger.

αφηρημένο τατουάζ σχέδιο τατουάζ τατουάζ γυναίκες ώμου τατουάζ

Οι αντιθέσεις στα τατουάζ συσκότισης είναι συναρπαστικές και τραβούν τα βλέμματα

Blackwork tattoo ιδέες tattoo αντιβράχιο γυναίκες μικρές

Συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ τατουάζ, το μοτίβο φαίνεται ακόμα πιο φρέσκο ​​και ζωντανό

Flower tattoo αντιβράχιο γυναικείες τάσεις τατουάζ

Τα τριαντάφυλλα και άλλα λουλουδάτα στοιχεία είναι υπέροχα κατάλληλα για ένα τατουάζ χειρός για γυναίκες

Τατουάζ χεριών για γυναίκες τριαντάφυλλο λουλούδι τατουάζ έννοια

Τα τατουάζ γραμμικής εμφάνισης φαίνονται απλά, κομψά και πολύ θηλυκά

Lineature tattoo τάσεις αφηρημένα τατουάζ για γυναίκες μικρές

Μυστηριώδες και γεμάτο νόημα – τατουάζ με κάρτα ταρώ 

Τατουάζ άνω βραχίονα γυναικών τελευταίες τάσεις τατουάζ 2020

Τα μοναδικά σκίτσο τατουάζ προκαλούν σάλο

Compass Tattoo Meaning Sketch Tattoos Ideas Under Arm

Οι γυναικείες σιλουέτες κάνουν το τέλειο τατουάζ του αντιβραχίου για τις γυναίκες

Self-love τατουάζ γυναίκα μοτίβο με λουλούδια ως τάσεις τατουάζ κεφαλής

Φυλετικά τατουάζ – μια τάση που είναι μόνο για τους πολύ τολμηρούς.

Tattoo Trends 2020 Tribal Tattoo Meaning Tattoo Engine Engine

Τα εντυπωσιακά τατουάζ blackwork γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλή στις γυναίκες

Φυλετικές τατουάζ τάση γυναίκες τατουάζ μοτίβο τατουάζ ώμου