Εσωτερική διακόσμηση

Σχεδιασμός οροφής μέρος 1

Μοντέρνο-ταβάνι-διακόσμηση-υπνοδωμάτιο

Πριν από δέκα ή δεκαπέντε χρόνια, τα πάνελ τοίχου, δαπέδου και τοίχου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της επίπλωσης Σχεδιασμός οροφής και διακόσμηση. Σήμερα υπάρχει πληθώρα επιλογών για χειρισμό του χώρου πάνω από το κεφάλι σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στη λειτουργία του στο διάστημα.

Μοντέρνος σχεδιασμός οροφής

Μοντέρνος σχεδιασμός οροφής

Πιστεύεται ότι οι τοίχοι, το πάτωμα και η οροφή είναι τα τρία σημεία των πυλώνων πάνω στα οποία στηρίζεται ολόκληρο το εσωτερικό. Η σωστή επιλογή του Σχεδιασμός οροφής μπορεί να μεταμορφώσει μαγικά το σπίτι, το διαμέρισμα ή το γραφείο. Μπορεί να επεκτείνει οπτικά ένα μικρό δωμάτιο σε μια ζεστή μεγάλη αίθουσα ή ακόμη και να δημιουργήσει οπτική μεγέθυνση από χαμηλό ύψος. ο Σχεδιασμός οροφής κρύβει την μηχανική και την περιέλιξη καλωδίων με ασφάλεια από την όψη για την προστασία του χώρου διαβίωσης, όχι μόνο από βραχυκύκλωμα, αλλά και από πλημμύρα. Σύγχρονα υλικά, διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων και γεωμετρικά σχήματα μπορούν όχι μόνο να σχεδιαστούν και να διακοσμηθούν σωστά για να δημιουργήσουν μια ελκυστική εμφάνιση, αλλά και να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

κίτρινη διακόσμηση οροφής στο παιδικό δωμάτιο

κίτρινη οροφή-διακόσμηση-στο παιδικό δωμάτιο

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή πριν πάτε στο κατάστημα υλικού, πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για τον τύπο της οροφής, το κόστος των υλικών και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνει το παραμύθι πραγματικότητα.

ελκυστικό σχήμα στο ταβάνι

ελκυστική κουβέρτα

Αν εμείς οι Σχεδιασμός οροφής θέλουμε να αλλάξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με ελάχιστο κόστος, είναι καιρός να θυμηθούμε την εμπειρία των παππούδων μας. Σε περιόδους ολικού ελλείμματος, ήταν εύκολο να αντιμετωπιστούν με νερό, κόλλα ξυλουργικής και κιμωλία – αυτό ήταν το μείγμα που ήταν τότε για απλό ταβάνι.

Ξύλινο σχέδιο οροφής – έμφαση στο λευκό δωμάτιο

ξύλινη οροφή-σχέδιο-προφορά-στο-λευκό-δωμάτιο

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του σύγχρονου οροφή περιλαμβάνουν φθηνά υλικά, εκτός από τις πολυτελείς διακοσμήσεις, αλλά τα κύρια μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι η διαπερατότητα από την υγρασία, η πιθανότητα ρωγμών στην επιφάνεια, η διάρκεια της εργασίας και η ανάγκη για συχνά επαναλαμβανόμενες διαδικασίες για τέλεια Σχεδιασμός οροφής.

κομψό σχέδιο οροφής και floral ταπετσαρία

κομψό-ταβάνι-σχέδιο-και-floral-ταπετσαρία

κόκκινο βαμμένο ταβάνι στο δωμάτιο

κόκκινο-βαμμένο-ταβάνι-δωμάτιο

εντυπωσιακή-ιδέα-ταβάνι-σχέδιο