Εσωτερική διακόσμηση

Έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στυλ – 2 εσωτερικές ιδέες

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στυλ ιδέα σχεδιασμού διαμερίσματος Ταϊβάν

Όσον αφορά το ασιατικό στυλ εσωτερικής διακόσμησης, χρησιμοποιούνται συχνά παραδοσιακά αξεσουάρ και προφορές, αλλά δεν απευθύνονται σε όλους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους λάτρεις των μοντέρνων εσωτερικών χώρων. Συνεπώς, πρέπει επίσης να δημιουργηθεί η τέλεια ισορροπία για αυτούς τους ανθρώπους – μεταξύ παραδοσιακά ασιατικών και μινιμαλιστικών μοντέρνων. Τα δύο διαμερίσματα με Εσωτερικό σε μοντέρνο ασιατικό στιλ, που θα σας παρουσιάσουμε, δείξτε πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτό. Βρίσκονται και οι δύο στην Ταϊβάν και δείχνουν πώς σχεδιάζεται το μοντέρνο εσωτερικό σε αυτά τα γεωγραφικά πλάτη. Οι βιομηχανικές πινελιές της εγκατάστασης είναι ιδιαίτερα αισθητές. Συλλέξτε έμπνευση για το δικό σας πρωτότυπο εσωτερικό και επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ.

Έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ με βιομηχανικές προφορές

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στιλ προφορά τοίχου σκουριά οπτικά τσιμεντένια καθιστικά μέταλλο

Στο πρώτο παράδειγμα ενός μοντέρνου εσωτερικού ασιατικού στιλ, το βιομηχανικό στυλ, το οποίο δημιουργείται από μεταλλικούς τόνους, είναι αμέσως αισθητό. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με μεταλλικό πάνελ με εμφάνιση σκουριάς. Αυτό είναι ακριβώς δίπλα σε ένα τσιμεντένιο τοίχο, το οποίο δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Οι σύγχρονοι προβολείς φωτίζουν αυτούς τους τοίχους και επίσης τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Μοντέρνα διακόσμηση ασιατικού στιλ στο σαλόνι

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στιλ μινιμαλιστικά έπιπλα μπεζ χαλί βαθιάς στοίβας

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς το μέταλλο αντιπροσωπεύεται στα έπιπλα, με πόδια κατασκευασμένα από λεπτό σχέδιο. Έτσι, το βιομηχανικό στυλ έχει σχεδιαστεί σε μια πιο λεπτή μορφή. Η κομψότητα που εμφανίζεται στην επίπλωση στο μοντέρνο ασιατικό στιλ τονίζεται ακόμη περισσότερο από τον ελαφρύ καναπέ και το μπεζ χαλί βαθιάς στοίβας. Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα δημιουργούν επίσης οι καθρέφτες στο ενσωματωμένο ράφι πίσω από το καθιστικό. Από τη μια κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο, από την άλλη αντανακλούν το φως και κάνουν το σαλόνι πιο φωτεινό.

Ανοιχτό σαλόνι με χρωματικές πινελιές

επιπλωμένα σε μοντέρνα χρώματα ασιατικού στιλ τονίζουν μπλε κόκκινο σαλόνι

Σε γενικές γραμμές, μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση του μοντέρνου ασιατικού στυλ. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν επίσης ορισμένες χρωματικές πινελιές, συμπεριλαμβανομένου του μαξιλαριού μπλε βενζίνης και της κόκκινης καρέκλας τραπεζαρίας, η οποία συνδυάζεται με λευκές και μαύρες.

Ουδέτερη εγκατάσταση

Έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στυλ ενιαίας διαρρύθμισης τραπεζαρία κορμός δέντρου

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι οι μεμονωμένοι χώροι του πραγματικά ανοιχτού χώρου με έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ οριοθετούνται ακριβώς μεταξύ τους, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος. Το καθιστικό, για παράδειγμα, χωρίζεται οπτικά από τα υπόλοιπα με την υπερυψωμένη οροφή, ενώ η κουζίνα και η τραπεζαρία είναι διακοσμημένα με ξύλινα πάνελ.

Τραπέζι κορμού δέντρου στην τραπεζαρία

επιπλωμένο μοντέρνο ασιατικό στιλ με έμφαση στην τραπεζαρία τραπεζαρία με κορμό

Και μιλώντας για την τραπεζαρία – η τραπεζαρία είναι ένα πραγματικό στολίδι. Η εμφάνιση του κορμού δέντρου δημιουργεί μια ζεστή και φυσική προφορά στη μέση του μονόχρωμου και βιομηχανικού εσωτερικού χώρου. Ένας μεγάλος καθρέφτης μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ. Καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του τοίχου. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ένα ευρύχωρο δωμάτιο με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ.

Σχεδιασμός κουζίνας σε μοντέρνο ασιατικό στιλ 

επίπλωση σύγχρονης κουζίνας ασιατικού στυλ βιομηχανικού ξύλινου τοίχου καθρέφτη τοίχου

Επιπλέον, είναι αισθητό στην τραπεζαρία και στην κουζίνα ότι χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι επιφανειών για το σχεδιασμό της επίπλωσης σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Μπορείτε να βρείτε τόσο λείες και λαμπερές, όσο και ματ επιφάνειες.

Έπιπλα σε ανοιχτά και σκούρα χρώματα

επίπλωση μοντέρνα ασιατικής κουζίνας σκυρόδεμα εμφάνιση τοίχου βιομηχανική

Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια άλλη ματιά στο σαλόνι με τον τοίχο και την επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Η αλληλεπίδραση ανοιχτού και σκούρου χρώματος υλοποιήθηκε πραγματικά με επιτυχία και εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Μοντέρνα πτυσσόμενη πόρτα

επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στυλ βιομηχανική προφορά πτυσσόμενη μεταλλική πόρτα

Αυτή η εντυπωσιακή πτυσσόμενη πόρτα είναι κατασκευασμένη από μαύρο λακαρισμένο μέταλλο και χωρίζει το σαλόνι από ένα μικρό σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εργασίας. Τα μεγάλα τζάμια στην πόρτα αφήνουν το φως να ρέει από το δωμάτιο στο σαλόνι με έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ.

Απλή επίπλωση στο σαλόνι

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στυλ μελέτης απλή κονσόλα σκαμπό δέρμα τυφλό ξύλο

Η μελέτη είναι πολύ απλά επιπλωμένη. Κυριαρχούν τα ανοιχτά χρώματα. Τα έπιπλα περιλαμβάνουν χαμηλή κονσόλα και καστόρινο σκαμπό. Ένα χαρακτηριστικό στο μοντέρνο ασιατικό στιλ είναι οι ξύλινες περσίδες που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα.

Μονόχρωμο εσωτερικό υπνοδωματίου

επιπλωμένο μοντέρνο ασιατικό στυλ υπνοδωμάτιο κομψό μονόχρωμο κουρτίνα γκρι τοίχο

Ένα μονόχρωμο εσωτερικό μπορεί να βρεθεί στο υπνοδωμάτιο. Αυτό σχηματίζεται από έναν ελκυστικό γκρίζο τοίχο από πέτρα, γκρι κουρτίνες, καθώς και το λευκό κρεβάτι και τα καφέ κεραμίδια σε ξύλο. Αυτή η εγκατάσταση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ αποπνέει κομψότητα.

Το μπάνιο

επιπλωμένο μοντέρνο ασιατικό στιλ μπάνιο μονόχρωμο ανοιχτό ντους

Το μονόχρωμο μπάνιο με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ είναι επίσης κατασκευασμένο από γκρι πέτρα. Οι στρογγυλές λεκάνες σε σχήμα μπολ και το ανοιχτό ντους συμβάλλουν επίσης στη μοντέρνα εμφάνιση.

Σχέδιο

επιπλωμένα μοντέρνα δωμάτια ασιατικού στυλ διαμερίσματος σχεδιασμού δωματίων

Ρίξτε μια άλλη ματιά στην κάτοψη της κάτοψης του διαμερίσματος με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο. Υπάρχει επίσης τουαλέτα επισκεπτών και μπαλκόνι.

Έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ – διαμέρισμα με οργανικά σχήματα

επιπλωμένο μοντέρνο ασιατικό στυλ συνονθύλευμα χαλί γκρι μπλε παράθυρο μπροστά

Αυτό το διαμέρισμα ανακαινίστηκε ειδικά και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες μιας μικρής οικογένειας με δύο παιδιά. Και εδώ, υπάρχει μια εγκατάσταση στο μοντέρνο ασιατικό στιλ. Οι ανοιχτοί χώροι διαβίωσης υποστηρίζουν οικογενειακές δραστηριότητες, ενώ τα ιδιωτικά υπνοδωμάτια εξασφαλίζουν την απαραίτητη ηρεμία και ησυχία.

διακόσμηση σε μοντέρνο ασιατικό στυλ σαλόνι εσωτερικά φωτεινά έπιπλα

Μια ιδιαίτερη άνεση επιτυγχάνεται με τα έπιπλα σε φυσικά, ανοιχτά χρώματα. Υπάρχουν επίσης οργανικά σχήματα που αντιπροσωπεύονται από το τραπέζι του καφέ. Οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες και ένας αυθεντικός λαμπτήρας τοίχου παρέχουν τον απαραίτητο φωτισμό στο μοντέρνο ασιατικό στιλ.

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στυλ πολυτέλειας ενιαίας διαρρύθμισης σαλόνι λευκό

Η μοντέρνα κουζίνα με τραπεζαρία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σαλόνι με έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Ο μάλλον σκούρος σχεδιασμός του δαπέδου και των επίπλων κάνουν τη μοντέρνα λευκή κουζίνα να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στυλ βιολογικού τραπεζιού καφέ μπεζ καρέκλα

Σε αυτό το διαμέρισμα, επίσης, με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ, οι προφορές δίνουν χρώμα και επίσης με λεπτό τρόπο. Το μπλε-γκρι χαλί συνονθύλευμα, καθώς και τα διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ, παρέχουν μια ποικιλία χρωμάτων. Ο λευκός διαχωριστικός τοίχος μισού ύψους δεν χρησιμεύει μόνο ως μονάδα τοίχου, αλλά φωτίζει το δωμάτιο εκτός από τα μεγάλα παράθυρα και παρέχει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το γκρι δάπεδο.

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στιλ ουδέτερα χρώματα μαρμάρινο τοίχο ξύλο εμφάνιση πλακάκια

Ολόκληρη η εγκατάσταση στο μοντέρνο ασιατικό στιλ χαρακτηρίζεται από σαφείς και ευθείες γραμμές, οι οποίες μπορούν να βρεθούν, μεταξύ άλλων, στα πλακάκια δαπέδου και στις μερικώς προεξέχουσες μαρμάρινες πλάκες του τοίχου.

επίπλωση σύγχρονης ασιατικής στυλ βιβλιοθήκης ιδέα ξύλινη εργασία

Στο διαμέρισμα υπάρχει ακόμη και βιβλιοθήκη με έπιπλα σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Και παρόλο που αυτός είναι ένας μικρός χώρος, υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι που κάνει το διάβασμα, την εργασία και το γράψιμο των εργασιών πιο ευχάριστο και μια οικογενειακή δραστηριότητα.

διακόσμηση σε μοντέρνο ασιατικό στυλ συλλογής βιβλιοθήκης εφέ μετεωρισμού

Εκτός από τα βιβλία, οι ξύλινες σφραγίδες από τη συλλογή του ιδιοκτήτη αποθηκεύονται επίσης στη βιβλιοθήκη και επισημαίνονται με αποτελεσματικό, έμμεσο φωτισμό. Το κάτω άκρο του ράφι φωτίζεται επίσης, κάνοντάς το να φαίνεται να επιπλέει. Ελκυστική εγκατάσταση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ!

Επιπλώνοντας σε μοντέρνο ασιατικό στυλ διαδρόμου σκούρα πάνελ τοίχου από ξύλο με πλακάκια

Στο διάδρομο, το σκούρο χρώμα επιλέχθηκε για τους τοίχους, ενώ το πάτωμα είναι ανοιχτό. Ο σχεδιασμός του τοίχου στο διάδρομο με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ γίνεται χρησιμοποιώντας πάνελ τοίχου από σκούρο ξύλο.

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στιλ πέτρινα γκρι πλακάκια μπάνιο μονόχρωμη

Διάφοροι τύποι σκούρης πέτρας διακοσμούν τους τοίχους και τα δάπεδα στο μπάνιο, το οποίο είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο ασιατικό στιλ. Το αποτέλεσμα είναι μια μονόχρωμη εμφάνιση που αποπνέει πλήρη κομψότητα.

επίπλωση μοντέρνου ασιατικού στιλ αίθουσας μελέτης κάτοψη λευκή τοιχοποιία

Εδώ μπορείτε να δείτε την περιοχή εργασίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη μονάδα τοίχου στο σαλόνι. Αφενός είναι ξεχωριστό, αφετέρου επιτρέπει στον εργαζόμενο να συμμετέχει στις δραστηριότητες του χώρου διαβίωσης. Στην κάτοψη μπορείτε να δείτε ξανά ολόκληρη τη διαρρύθμιση του δωματίου του διαμερίσματος με επίπλωση σε μοντέρνο ασιατικό στιλ.

Μπορείτε να βρείτε τον σχεδιαστή του πρώτου διαμερίσματος εδώ.

Σχεδιασμός του δεύτερου διαμερίσματος από Σχεδιασμός allness.