Εσωτερική διακόσμηση

Φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός εστιατορίου – “Aan Zee” στο Oostvoorne

 από την Emma Architects, Ολλανδία

μοντέρνα-εστιατόριο-οικολογική-αρχιτεκτονική

Δημιουργημένο αποκλειστικά με γνώμονα το φυσικό περιβάλλον, προετοιμάστε το μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου απόλαυση από την πρώτη ματιά. Για τους πεινασμένους ταξιδιώτες, αυτή η αξιόλογη εγκατάσταση προσφέρει πολύ περισσότερα από καλό φαγητό. Κρυμμένο κάτω από λοφώδεις αμμόλοφους, αυτό μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου είναι κατασκευασμένο μόνο με φυσικά υλικά που είναι σε αρμονία, αισθητικά και πρακτικά, με το άμεσο περιβάλλον. Οι αρχιτέκτονες Emma έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη ευαισθησία σε αυτό το σχέδιο.

Οικολογικό σχεδιασμό εστιατορίου με ξύλινη αρχιτεκτονική

μοντέρνο-ξύλο-αρχιτεκτονική-φιλικό προς το περιβάλλον-εστιατόριο

Χτισμένο στους αμμόλοφους, η κύρια δομή του μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου είναι με ξύλινη επένδυση. Η κεκλιμένη οροφή γίνεται μια δραματική σπείρα και χρησιμεύει επίσης ως μια υπέροχη πλατφόρμα θέασης. Το μαλακό ξύλο έχει ναυτική εμφάνιση σαν το κύτος ενός παλιού ιστιοφόρου. Αυτή η ομοιότητα ενισχύεται από τις καμπύλες όψεις, το αποκορύφωμα των οποίων είναι μια δομή χοάνης. Η μπροστινή πρόσοψη συνδέεται με τη φύση με τεράστιους υαλοπίνακες που ανοίγουν σε μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα. Κωνοφόρα φυτεύονται σε αυτήν την περιοχή και στο εστιατόριο για να εδραιώσουν αυτήν την ένδοξη ένωση. Η θέα της θάλασσας από αυτές τις ζώνες είναι εντυπωσιακή και λόγω της εσωτερικής / εξωτερικής διαμόρφωσης μπορεί να απολαύσει άνετα όλες τις εποχές.

Ξύλινη πρόσοψη με επένδυση από το σχέδιο του εστιατορίου

επένδυση ξύλου-πρόσοψη-εστιατόριο-σχέδιο-holland

Το εσωτερικό αυτού του απολαυστικού μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αρχιτεκτονικής άποψης. Είναι ένα μεγάλο, ανεπίσημο και φιλόξενο περιβάλλον. Δεν έγινε προσπάθεια απόκρυψης της σύνθετης ξύλινης κατασκευής. Αυτό γίνεται ένα τολμηρό σχεδόν βιομηχανικό χαρακτηριστικό στο  μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου. Η ξύλινη επένδυση κυριαρχεί στην εκτεταμένη τραπεζαρία με ένα εκλεκτικό μείγμα επίπλων και υλικών που δίνει στο εστιατόριο τον άνετο αέρα του.

μεγάλα παράθυρα και ωραία θέα

φιλικό προς το περιβάλλον-εστιατόριο-μεγάλο-παράθυρο-όμορφη θέα

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι η ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα εκατοντάδες έγχρωμα φώτα “αρλεκίνος”. Το αποτέλεσμα είναι πανηγυρικό, αρκετά ενδιαφέρον ότι η καλωδίωση για τον φωτισμό παραμένει επίσης εκτεθειμένη. Πράγματι το εσωτερικό από μοντέρνο σχεδιασμό εστιατορίου αντιπροσωπεύει μια παροδική διάθεση, κάτι σαν μια μεγάλη ξύλινη μαρκίζα. Δεν είναι τόσο περίεργο όσο η ιδέα πίσω από το κτίριο να αποσυναρμολογηθεί μόλις τελειώσει η ωφέλιμη ζωή του. Αυτό ενσωματώνει αυτό μαζί με τη λειτουργία του στην παραγωγή και διάθεση ενέργειας μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου οτιδήποτε είναι καλό για την οικολογική αρχιτεκτονική.

από τον Jaz

συναρπαστικός πολύχρωμος φωτισμός στο εστιατόριο

συναρπαστικό-πολύχρωμο-φωτισμός-εστιατόριο

εστιατόριο-εσωτερικό-μοντέρνο

φωτισμός-τη νύχτα-εστιατόριο-holland

ηλιόλουστη βεράντα – εστιατόριο “Aan Zee” στο Oostvoorne

ηλιόλουστη βεράντα-εστιατόριο-holland