Εσωτερική διακόσμηση

Ceilingευδοροφή από Silentrooms-νέος σχεδιασμός για το μοντέρνο διαμέρισμα

αναρτημένη επένδυση οροφής από σιωπηλά δωμάτια Πανί οροφής

ο ψευδοροφή “Ταβάνι οροφής” από Αθόρυβα δωμάτια είναι ένα από τα πιο απλά και όμορφα σχέδια από τη νέα συλλογή της εταιρείας φέτος. Το όνομα ταιριάζει απόλυτα με την ιδέα με τον υπέροχο καινοτόμο σχεδιασμό του που θα δώσει στο εσωτερικό του σπιτιού σας μια μοντέρνα εμφάνιση. Λόγω του απλού και καθαρού σχεδιασμού, αυτό είναι ψευδοροφή Κατάλληλο για κάθε τύπο μοντέρνου εσωτερικού χώρου και είναι κατάλληλο για διαφορετικά στυλ επίπλωσης. Το μοντέλο προσφέρεται σε λευκό χρώμα, κάτι που το κάνει ακόμα πιο επιθυμητό. Το “πανί οροφής” ψευδοροφή προσφέρεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιασμός μπορεί να ενσωματωθεί στο σαλόνι και την κουζίνα, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου.

Ceilingευδοροφή από το Silentrooms για μινιμαλιστικό σχεδιασμό

αναρτημένη επένδυση οροφής από σιωπηλούς χώρους πράσινο τοίχο

ο ψευδοροφή Το von Silentrooms είναι σίγουρα εντυπωσιακό και όμορφο ταυτόχρονα. Μπορεί να αναγνωριστεί οπουδήποτε. Αυτό το μοντέλο μπορεί να κρεμαστεί σε σαλόνια, κουζίνες, υπνοδωμάτια και γραφεία. Δίνει μια καλλιτεχνική πινελιά στο εσωτερικό και ενισχύει την εμφάνιση κάθε εσωτερικού σπιτιού. Η ομορφιά της απλότητας δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αλλά το Silentrooms είναι ένα παράδειγμα ότι η έμπνευση είναι το μόνο που χρειάζεστε και μερικές πρωτότυπες ιδέες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε απόλυτα θαύματα σχεδιασμού που θα φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε διαμέρισμα.

Ceilingευδοροφή ως μοντέρνα διακόσμηση για την τραπεζαρία

αναρτημένη επένδυση οροφής από μινιμαλιστικά σιωπηλά δωμάτια

Οι αθόρυβες αίθουσες μας εντυπωσίασαν με τα όμορφα και λιτά πάνελ τοίχου και οροφής. Όλα έχουν υπέροχα απλό σχεδιασμό, αλλά το καλύτερο κομμάτι είναι αδιαμφισβήτητα το μαργαριτάρι της συλλογής Silentrooms – ένα πραγματικό αριστούργημα. Τι καλύτερο από το να ζεις σε ένα όμορφο μοντέρνο διαμέρισμα και να νιώθεις άνετα και χαλαρά με όμορφα έπιπλα σχεδιαστών. ο ψευδοροφή von Silentrooms σίγουρα θα μας δώσει την αίσθηση μιας σύγχρονης και ήρεμης ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Το μοντέλο “Ceiling sail” από τη νέα συλλογή Silentrooms

ψευδοροφή από σιωπηλά πορτοκαλί στοιχεία

μινιμαλιστικός σχεδιασμός για μοντέρνο εσωτερικό

αναρτημένη επένδυση οροφής από μοντέρνο σχεδιασμό σιωπηλών δωματίων